2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Üzme kendini canım isteyerek yapılan bir şey değil sonuçta siz yokken olmuş boşver. İnsanlar tahammülsüz artık anlayış kalmadı
Oy oy evi halıfleks kaplatıcam sinirlerim geldi
Pişmanım zaten eski evden çıktığımıza mis gibi alt komşum vardı
Diyordum sesi geliyor mu kedinin diye yok olsun hayvan sonuçta diyordu ne güzel

Geçmiş olsun canim bir haftaya takılma geç döllenme olabilir.bulanti kusma idrar yolu enfeksiyonundan olabilir.canim doktora git tahlil yaptır ihmal etme sakin

Kaçlık yükleme yaptırdın canım
Sonuçların kaç kaç çıktı
Haftaya benimde var tedirginim biraz
Canım karar verdin mi? Yaptıracak mısın ? Benim açlık 71 tokluk 92 çıkmış bi de h1’li bir şey var ya o da 4,4 çıkmış yani hepsi referans aralığında bakalım isteyecek mi?
Canım 75lik yaptık. 1.saat tokluk 209 2.saat tokluk 165 çıktı.
İnşallah çıkmaz sende ya.hiç birinizde çıkmasın doya doya yiyin hamileliğinzde.

Canım inan o beyaz un çok zararlı tam buğday unuyla da istediğin her şeyi yapabilirsin ben hayatımdan çıkaralı çok oldu beyaz unu... canın poğaça bile çekse tam buğday unundan yaparsın hiçbir şeye engel değil şekersiz tatlı tarifleri de var belki alışana kadar zorluk çekersin o kadar canın çikolata çekersr %70 lik bitter çikolata yersin ben öyle yapıyorum

Oy oy evi halıfleks kaplatıcam sinirlerim geldi
Pişmanım zaten eski evden çıktığımıza mis gibi alt komşum vardı
Diyordum sesi geliyor mu kedinin diye yok olsun hayvan sonuçta diyordu ne güzel
Doğru ya siz ev değiştirdiniz dimi alışır bu da boşver

75lik yükleme yapıldığında direk 2.yükleme olayı ortadan kalkıyor,mantıken düşünüldüğü zaman 75lik daha doğru gibi.
Canım ben kendimi zorlayarak gün içinde 3 litre su tüketiyorum ama bazen içim yanıyor gibi oluyor kana kana su içmek istiyorum.
Bebekte irilik söz konusu değil canım bizde 3-4 günlük bir geriden gelme durumu oluyor ultrason ölçümlerinde,kız bebek olmasına birde eşim ve ben minyon yapılı olmasına bağlıyorum bu geriliğide.
Suyuda fazla demede canım doktorum kontrollerde
Ama ben şeker belirtisini daha öncesinden bildiğim için meyve isteğim ve arada olan tatlı isteğim beni korkutuyor

Tatlı isteğim benim de çok arttı korkmuyor değilim

Aynen canim bizde eşimle aynı düşünüyoruz.ben suna kızıyorum erkek olunca pipi kesilse bile eğlence oluyor ya ona karşıyım.kaldiki sünnet bu.ama yapacak olamasa saygı duyuyorum.herkesin düşüncesi farkli
Canım herkesin dusuncesi farklı olabilir tabiki.canim esin o yaştaysa sen kaç yasindasin
Toplum olarak çok bencil olduk.ne var biraz ses yapmışsa.mustakil evde oturmuyoruz sonuçta ses olur.benim altında ucuz oğlanlar var kadin bazen çıldırıyor bi bağırıyor.kizmiyorum aksine kadına üzülüyorum.normal sonucta

Değerlerin güzel çıkmış canım büyük ihtimal yükleme istemez doktorun.
Hb1ac arada sırada baktırıyorum canım bende 3 aylık kan şekeri seviyesini gösteriyor.
Senin o değerinde normal aralıkta
Benim yükleme olarak yapılmıcak canım ilk önce açlık alınıcak daha sonra kahvaltı yapıcam ardından 1.saat tokluk bakılıcak daha sonrada 2.saat tokluk bakılıcak birde idrarda bir kaç değere bakılıcak şekerle ilgili.
Şekerli su yerine kahvaltı yapmış olucam kuzum
Sonuçta anormallik çıkarsa dahiliye doktoruyla kadın doğumcu yüklemeye karar vericek

Canım zaten şekere mesafeliyim canım çok çekerse gidip yiyorum hatta eşime nutellayı eve almayı yasakladım :) dayanamayıp biraz yiyorum diye o yüzden o şekerli sıvıyı içmek bana zulüm geliyor.

Dün 2. Saatte vereceksin dediler dedim ben hamileyim o zaman 1 saat sonra dediler zaten doktorum da 1 saat olarak işaretlemişti

Eşimden büyüğüm ben 22 yaşındayım. Zengin olursunuz dediler bekliyoruz
Kedi konusunda da evde olsam izin vermem Zaten ses çıkarmasına. hemen kapıya gelip söylenmek ne saçma. Ben çocuk seslerini ve sonuna kadar açılmış televizyon sesi çekiyorum sonuçta apartman yani. Ses olmuşsa hak veriyorum ama Eminim kedi olduğunu bilmeseler kapıya gelmeZlerdi.

İnsan tedirgin oloyur demi artınca acaba şeker mi var diye düşünüyorum ben hemen
Senin yükleme ne zaman olucak canım konuştun mu doktorunla
Bişey demedi doktor 1 ay sonra kontrol dedi 26+3 falan oluyorum belki o zaman söyler bilemedim yapmayacak mı acaba

Kızlar bu arada ben çatlak olaylarını araştırırken bir uzman çatlamayla magnezyum eksikliğinin doğru orantıda olduğunu söylüyor yani önlemini alıp krem ya da yağ sürdüğümüz halde çatlama oluyorsa magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilirmiş aklınızda olsun

Bunu bilmiyordum bak kremi sürüyorum magnezyum da verdi doktor bakalım çatlayacak mıyım çatlak olursa ailede ilk çatlayan ben olcam herkes sıfır çatlakla tamamladı doğumu

İhmal etme ozman mutlaka yaptır testlerini.kaç kilo aldın en başından beri?

Doğal şekerli şeyler hergün yiyorum tahin pekmez ve bal kahvaltıda 1 kaşık hem bebek için hemde canım istiyo

Açlığı verdikten sonra mı 2.saattte alalım dediler,doktorun 1.saat dediğse vardır bir bildiği canım.
Ben hamileliğin başında ayrı zamanlarda açlık tokluk 2 ayrı hastanede baktırdım.
Açlık verdikten sonra 1 saat sonra tokluk verdim birisinde diğerinde açlık verdikten 2 saat sonra aldılar

Bişey demedi doktor 1 ay sonra kontrol dedi 26+3 falan oluyorum belki o zaman söyler bilemedim yapmayacak mı acaba
Gidince söyler canım zaten 24-28 hafta aralığında bakılıyor.
Büyük ihtimal kontrolün ertesi günü yükleme ister

Aha Keşke dün deseydin bunu hemen yazdırırdım magnezyumu
Zaten azar azar toplanmalar da başladı. Sabah kalkıyorum karnım yamuk oluyor
Yatakta çekmeseydim atardım resmini çok komiğime gidiyor
Maden suyu alıp içeyim ben yine bitmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…