10 gün sonra yapılıcak canımİhmal etme ozman mutlaka yaptır testlerini.kaç kilo aldın en başından beri?
Bunu bilmiyordum bakkremi sürüyorum magnezyum da verdi doktor bakalım çatlayacak mıyım çatlak olursa ailede ilk çatlayan ben olcam herkes sıfır çatlakla tamamladı doğumu
Doğal şekerli şeyler hergün yiyorum tahin pekmez ve bal kahvaltıda 1 kaşık hem bebek için hemde canım istiyo
Açlığı verdikten sonra mı 2.saattte alalım dediler,doktorun 1.saat dediğse vardır bir bildiği canım.
Ben hamileliğin başında ayrı zamanlarda açlık tokluk 2 ayrı hastanede baktırdım.
Açlık verdikten sonra 1 saat sonra tokluk verdim birisinde diğerinde açlık verdikten 2 saat sonra aldılar
Gidince söyler canım zaten 24-28 hafta aralığında bakılıyor.
Büyük ihtimal kontrolün ertesi günü yükleme ister
Ayy ne güzel az kilo almışsın kıskandım :) ben 6.5 kilo aldım.bence sende çıkmıcak gibi gebelik şekeri10 gün sonra yapılıcak canım
Arada sırada 3 aylık kan şekeri seviyemi ölçtürüyorum normal aralıkta geliyor
İnşallah şeker çıkmaz
58le hamile kaldım 3 kilo verdim şuan 62 kiloyum
Ben tahin pekmezi çok abarttım ya. Ama çikolata falan canım çekerse onun yerine yiyorum en azından daha sağlıklıdır diyeDoğal şekerli şeyler hergün yiyorum tahin pekmez ve bal kahvaltıda 1 kaşık hem bebek için hemde canım istiyo
Açlığı verdikten sonra mı 2.saattte alalım dediler,doktorun 1.saat dediğse vardır bir bildiği canım.
Ben hamileliğin başında ayrı zamanlarda açlık tokluk 2 ayrı hastanede baktırdım.
Açlık verdikten sonra 1 saat sonra tokluk verdim birisinde diğerinde açlık verdikten 2 saat sonra aldılar
Gidince söyler canım zaten 24-28 hafta aralığında bakılıyor.
Büyük ihtimal kontrolün ertesi günü yükleme ister
Annemde de hiç yok ama benim diz kapağımın arka kısımlarında var çatlakBende canım annemde sıfır çatlakama cilt konularında ona çekmediğim için bacaklarımda eskiden kalma çatlaklar var bile o yüzden korkuyorum
Canım açlıktan sonra 2 saat dedi bankodaki kadın sonra o benim aklıma takıldı kan alan hemşireye sordum o da 1 saat sonra gel dedi hamilelerde 1 saat dedi
Canım bol bol yoğurt süt muz tüket ben magnezyum kullanmıyorum ama süt ve süt ürünlerini çok yerim her gün en az 1 kase yoğurt yerim 2 kase genelde tavsiye ederimAhaKeşke dün deseydin bunu hemen yazdırırdım magnezyumu
Zaten azar azar toplanmalar da başladı. Sabah kalkıyorum karnım yamuk oluyor
Yatakta çekmeseydim atardım resmini çok komiğime gidiyor
Maden suyu alıp içeyim ben yine bitmişti :)
Yiyorum aslında yoğurt muz ama bazı dönemler eksik kalıyor sanırım.Canım bol bol yoğurt süt muz tüket ben magnezyum kullanmıyorum ama süt ve süt ürünlerini çok yerim her gün en az 1 kase yoğurt yerim 2 kase genelde tavsiye ederim
Bir de instagramda dr zahide küçük var doğum videoları paylaşıyor ve harika bir doktor onu keşfettim siz de bakıno videoları gördükten sonra doğum o kadar basit ve olağan geldi ki... ve güzel tavsiyelerde de bulunuyor mutlaka bakın derim
2.saat tokluk isteyen hastaneye söyledim ben hamileyim daha önce 1 saat sonra vermiştim tokluğu dedim,sordu ordaki kan alan hemşirelere falan 2 saat sonra dediler bana canım bende verdim.Bende canım annemde sıfır çatlakama cilt konularında ona çekmediğim için bacaklarımda eskiden kalma çatlaklar var bile o yüzden korkuyorum
Canım açlıktan sonra 2 saat dedi bankodaki kadın sonra o benim aklıma takıldı kan alan hemşireye sordum o da 1 saat sonra gel dedi hamilelerde 1 saat dedi
Kız meşelleh deeeAyy ne güzel az kilo almışsın kıskandım :) ben 6.5 kilo aldım.bence sende çıkmıcak gibi gebelik şekeri
Canım bende o modeli beğendim ama canlı da görmek istiyorum ağırlığı nasıl katlanması incelerim dedim e bebek mağazalarında var galiba
Aman canım takma boşver sana söyledikleri zaman sende sizin sesinizde geliyor dersin ve evde yokken sesin çok gitmeyeceği bi odada durur kedicik örneğin gece ben saat tiktokuna bile dayanamam belki öyle bir durum olmuştur
A April wind canım içinde kalmışsa yapmak istemesi normal demek ki çocukluğunda istemiş çok da şe yapma[/QUOTE evet e bebek magzalarinda var ağırlığı diger arabalarla ayni gibi geldi bana cok da incelemedim yani bize biri anlatmadi sadece ben baktim sagina soluna sürdüm filan sen de bi incele senin de fikrini alalim iyi olur eksisi artisi
Bebiş maşallah 1 haftada 110 gr almış canım tahin pekmez işe yaramış bak öyle düşünBen tahin pekmezi çok abarttım ya. Ama çikolata falan canım çekerse onun yerine yiyorum en azından daha sağlıklıdır diye
Olabilir kuzum rutin tahlillerimi de aynı hastanede yaptırcam açlık tokluk yine de baktırıym diyorum zaten belki onu da ister. Yükleme de yapacaksa ertesi gün yine giderim bakalım ne diyecek
Maşallah canım :))))2.saat tokluk isteyen hastaneye söyledim ben hamileyim daha önce 1 saat sonra vermiştim tokluğu dedim,sordu ordaki kan alan hemşirelere falan 2 saat sonra dediler bana canım bende verdim.
Az bile çıkmıştı şekerim :)) 1 bütün simit yediğim halde
Kız meşelleh deee
Kilo almamak için zararlı şeyler ve hamur işinden kaçıyorum
Ağzın bal yesin canım inşallah çıkmaz
Ayy ne güzel az kilo almışsın kıskandım :) ben 6.5 kilo aldım.bence sende çıkmıcak gibi gebelik şekeri
Canım bol bol yoğurt süt muz tüket ben magnezyum kullanmıyorum ama süt ve süt ürünlerini çok yerim her gün en az 1 kase yoğurt yerim 2 kase genelde tavsiye ederim
Bir de instagramda dr zahide küçük var doğum videoları paylaşıyor ve harika bir doktor onu keşfettim siz de bakıno videoları gördükten sonra doğum o kadar basit ve olağan geldi ki... ve güzel tavsiyelerde de bulunuyor mutlaka bakın derim
Benim gibi gece yatmadan yemeyin muzu aldığım kiloların sebebi gece yediğim muz olduYiyorum aslında yoğurt muz ama bazı dönemler eksik kalıyor sanırım.
Maden suyu çok iyi geliyor psikolojikte olabilir kodladım beynime yararlı diye
Zahide hanımın da her gece yatmadan önce paylaştığı Şeyleri kontrol ediyorum ama onun gibi bi doktor yok ya sesi bile huzur veriyor
Yatmadan önce değilde akşam yemeğinden Sonra yiyorum 1 tane.Benim gibi gece yatmadan yemeyin muzu aldığım kiloların sebebi gece yediğim muz oldu
Ne güzel çıkmış tokluğun.demekki senin bünyenle alakalı zaten zayıf hamile kalanlar çok kilo alıyormuş ondandır belki dikkat et ama benim doktorum 14 kiloyla doğuma gelmen lazım dedi 55.5 ile hamile kaldım 61.5 oldum doktorum uyardı son aylarda daha fazla kilo alınıyormuşya ben 9 kg aldım 9,5 hatta.. yüklemem yapıldı 50 gr.la 1 .saat tokluğum 87 çıktı ama çok kilo almışsın dedi diyet yapıyom 2 haftadıranlamadığım şey diyetten önce de çoğunlukla böyle besleniyordum diyetteki gibi yani bi de normalde zayıf bir insanımdır hamile olunca bana noluyo bilmiyom hormonlarımı kaldıramıyom acaba ayrıca her gün de 30-40 dk yürüyorum
Kuzum senin 6.5kilo aslında ay hesabına döktüğün zaman normal aralıkta çok değil kafana takma bundan sonra dikkat edersinMaşallah canım :))))
Yedikten sonra pişmanlık hissi geliyo bideYatmadan önce değilde akşam yemeğinden Sonra yiyorum 1 tane.
Geçen akşam ekmek aşerdim yatmadan önce kuru kuru ekmek yedim yaa bi tatlı geldi sorma. Kilolar böyle böyle kalacak
Zahide küçük müYiyorum aslında yoğurt muz ama bazı dönemler eksik kalıyor sanırım.
Maden suyu çok iyi geliyor psikolojikte olabilir kodladım beynime yararlı diye
Zahide hanımın da her gece yatmadan önce paylaştığı Şeyleri kontrol ediyorum ama onun gibi bi doktor yok ya sesi bile huzur veriyor
Belli olmuyor kuzum bazen çok yiyesim geliyor bazen normal miktarda yiyorum nasıl eserseBebiş maşallah 1 haftada 110 gr almış canım tahin pekmez işe yaramış bak öyle düşün
Sağlıklı olsunlar canım çok kiloda iyi değil azcık azalt en iyisi ne kadar tüketmeye başladın
Banada normal geliyordu kilom aslında ama doktor faktörü :) ama kıskanıyorum az kilo alanları.gıcıklar :)Kuzum senin 6.5kilo aslında ay hesabına döktüğün zaman normal aralıkta çok değil kafana takma bundan sonra dikkat edersin
Ablamın eltisi 75 kilo ile hamile kalmış ilk 3 ayda 85 kiloya çıkmış, gebelik şekeri çıkmış diyet yapmış daha sonra doğuma 93 kiloyla gitmiş.
Dikkat etmese kesin 100 üstünde giderdi doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?