2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kızlar merhaba, bu ara bizim iş yerinde aşırı yoğunluk vardı, yıl sonu işlemleri falan derken ancak atlattık. bende heralde o stresle gerildim biraz. dün eşime çattım, o da gerginmiş iyice sözlü olarak birbirimizi kırdık. tabi ben çok ağladım, sonra da oğlum etkilendi diye çok üzüldüm. hala vicdan azabı çekiyorum, yavrucum etkilendi diye. inşallah etkilenmemiştir.

Merhaba, Takvime bizi de ekler misinizz....
ecenaz09_23 Nisan_izmir ata sağlık has._YAŞ: 33_2. Çocuk yaş farkı 10_çin tak. Erkek_Cinsiyet KIZ...

Olur cnaım öyle şeyler takma kafana
Bir doktorun videosunda izlemiştim stres hali sürekli olmadığı taktirde bebeğe zarar vermezmiş o yönden de için rahat olsun kuzum. Daha fazla zarar verme böyle olumsuz düşünerek :)

Reçetesiz veriliyormu bilmiyorum ama yinede bir dr git cnm muhtemelen sanada verecek hatta gece bacaklara kramp giriyor.çok kötü oluyor insan.bebeğe bir zararı yoktur ama sen vitamin siz kalma

Canim basta kanama ve dusuk tehditim vardi dr purluton igne vs vermedi. Kanaman olursa vurulursun dedi. Kanim dusuktu kan ilaci yazmasini istedim vermedi cok dusmemis biraz daha duserse yazarim dedi. Anlayacagin benim dr ilaci pek sevmiyor amaci ne anlamadim ama yazmiyor malesef. Hatta kanamam old zaman purlutonu mecburiyetten baska dr yazdirmistim :) Olmazsa bunu da oyle yapacagim saol cnm

Oyyy maşallah paşaya yanaklara bak Hangi ildesin canım sen baya yağmış ne güzel sabahtan istanbula 1 saat falan yağdı geçti güneş var şimdi
Konya cihanbeylideyiz canım.cok şükür yağdı yavrum camda kar beklemekten yorulmuştu.yanaklar çok tatlı oldu anne bak yanaklarima elmalı şeker oldu diyor bide.

Kızlar bugün avmye gittim ama yoruldum da alışverişe joker bebeğe girdim avent emziklerde 5 tl indirim yapmışlar ama almadım migros kozmetik ürünlerinde güzel indirim var gratiste de güzel indirim var çatlaklar için hindistan cevizi yağı alacaktım allahtan o da indirimdeydi iyi oldu aldım başka eksikleri de aldım ayrıca bebek şampuanı vb ürünlerinde de indirim var ama ben içeriği temiz alacağım için almadım. Suwene girdim 89 tl ve 109 tl ye loğusa pamuklu takımları vardı geceliksiz olanlardan geceliği ayrı satılıyormuş size de fikir olsun

Baya alan vardı sanki burada. Bende katlananlardan almak istiyorum ama kullanışlı mı bilmiyorum
Onlarında lastik yerleri aşınıyormuş canım o yüzden kullanışlı değil diye okudum. Ama yer bakımından çok iyi olur.

Gittin mi dra peki tahlil filan yaptirirdin idrarda enfeksiyon oluncada galiba bulanti yapiyodu. Senin halsizliğinden bebek de etkilenmistir o yuzden akilli akilli yatiyodur annesi seni yormamak icin.

Geçmiş olsun canim bir haftaya takılma geç döllenme olabilir.bulanti kusma idrar yolu enfeksiyonundan olabilir.canim doktora git tahlil yaptır ihmal etme sakin

merve teacher geçmiş olsun cnaım bu arada
Ayrıntılın güzel geçmiş ona da sevindim

Kizlar teşekkür ederim ❤. mide bulantim gecti daha iyiyim.bebek ufak tefek kipirdayinca doktora gitmedim.
Ayrintli ultrasonda bebegimin yüzünü gördüm ve cok agladim inanamadim.Cok güzel bir duyguymus.rabbim herkesin evladini kendine bagislasin .Anne olmak cok güzelmiş bunu anladim.
Bebegim iyi ama geriden geliyor. Bir hafta kadar gerideyiz. Canim skldı ama yapacak birşey de gözükmüyor. Oyle işte. Umarim sizlerde iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…