2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Bella' cım ayrintilida yani uc hafta once benimde 34 mm cikti. Doktora sordum normal dedi. Normal degil miymis Su an soguk soguk terlemeye basladim birde bu mu cikti basima

Çok şükür daha kanamam olmadı hiç ama heran olacak gibi tedirginim. Benim rahmimde çok ağrı acı var, oturup kalkarken ölüyorum bildiğin. Çok fazla yürüyemiyorum. Çıkacak gibi acıyor. Karnım bariz bir şekilde aşağıda.
Alakası var mı bilmiyorum bebeğim çok fazla hareketli, dışarıdan farkedilecek kadar.
Bilmiyorum ki türünü kuzum, aklıma gelip hiç sormadım. Ama bu kontrolde soracağım. 2 haftaya bir çağırdı kontrollere. Sadece aşağıda olduğunu plesenta previa olduğunu söyledi. Kesin sezeryan dedi. Bana çok olumsuz konuşuldu maalesef.
Şu bir iki hafta daha üniv var, sonra evde yatıp dinleneceğim zaten.
Seninde ağrıların var mı?

Diğer msjm da yarım kalmıs fırının icini temizledim dün cok fazla eğilmem ve uzanmam gerekti. Hala ağrım var. Ankastre fırın haliyle yerde o yüzden çömelir pozisyonda o kadar kalmak bişey yapar mı
Kuzum bir daha yaparken mola vererek yap, ben öyle yapıyorum. Yemek yaparken bile ara verip içeri bi 10 15 dk uzanıp sonra tekrar devam ediyorum.
Uzanmak; eğilmekten ağır kaldırmaktan daha tehlikeliymiş. Bugün ayaklarını yükseğe koyup, yat dinlen bari.

Cok yogun bir agrim yok sukur. Bana osteocare yazdi doktor magnezyum kalsiyum destegi olsn diye. Kasilmalara ve agrilara iyi geliyormus canim. Sen de bir sor doktoruna istersen

Yükleme gibi yapıldı derken nasıl yani canm. Ben de dün sağlık ocağına gittim.kahvalti yaptım 2 saat sonra kan verdim. Doktor tokluk şekerine bakıcaz ama bu yükleme gibi sonuç vermez yani burda çıkmasa da yine şeker olabilir dedi.yaptir veya yaptırma diyemem ama yapılması konusunda artık tip dünyası hem fikir dedi. Eşim ve annem yaptırma diyorlar bende öyle kahvaltı yaptım gittim bakalim sonuç çıkmadı daha. Hatta doktor kandırmaca yapma normalde ne yiyorsan nu ye de gel dedi. Ben normalde reçel yemiyrm ama sırf merakimdan biraz reçel yedim de gittim bakalim ne çıkacak. Seninkini nasıl yaptilar peki başka nasıl bi işlem yapıldı özel hastaneydi dimi bide senin canm

Cok yogun bir agrim yok sukur. Bana osteocare yazdi doktor magnezyum kalsiyum destegi olsn diye. Kasilmalara ve agrilara iyi geliyormus canim. Sen de bir sor doktoruna istersen
Aynı ilacı kullanıyoruz bende kullanıyorum iki aydır osteocareyi. Birde ilacı yutabilsem damağıma yapışıp kalıyor. :) Ama ağrı konusunda bir faydasını göremedim gibi. Bu kontrolümde iyice soracağım, türünü ve nelere dikkat etmem gerektiğini..

Bende kararsizim cnm. Eşim ve annem engel oluyor eşimin ablası yengeleri hiç yaptırmamış hatta canan karatay izliolar o yüzden sakıncalı diolar. Ama hangi doktora gidersem gideyim kuzenim doktor ona bile sordum mutlaka yaptır diyorlar. Dün tokluk sekerime bakıldı daha sonuçlar çıkmadı. Kahvaltı yaptim gittim 2 saat snra kan verdim bakalim nasıl çıkacak ama doktor uyardı yine burada çıkmasa bile burdan anlaşılmaz yükleme yaptırman gerekir dedi. Bilmiyen bnde haftaya daha net bi şekilde karar vericem herlde.

Ben gittim acile canım ama bakmadılar maalesef randevu almak gerekiyormuş
Doğru canım söylemiştin kafam gitti inanki yerinden
@Blankinfinity kuzum benimde erken doğum ihtimali olduğu için,tüp bebek grubundaki arkadaşlardan bilgi aldım.
Bana omega 3 tavsiye ettiler aklıma direk sen geldin.
Ben aslında imom omega kullanıyorum fakat sadece omega 3 olan takviyeler daha iyiymiş netten baktım solgarın omega 3ne karar verdim.
Haftaya gidince doktora danışıp ona göre başlıcam.
Netten oku kuzum birçok faydası var

Sağlıkçı olmama rağmen bende kararsız kalmıştım ama çok araştırdım ve yaptırmak gerekiyor. Bende bu hafta yaptıracağım.
Evet, şeker yüklemesi normalde sakıncalı ama eğer bir sorun varsa bu bebek ve anne için daha sakıncalı. Bu şekilde düşününce yaptırmak ve eğer bir sıkıntı varsa önlem almak daha mantıklı.
Bence yaptıralım geç olmadan.

Kızlar hastane çıkış setlerine bakıyorum da hiç beğendiğim bi model yok kız bebek için alanlarınız var mı aramızda? Nereden aldınız?

Canan Karatay dahiliye uzmanı canım, en iyisini kadın doğum uzmanı bilir. Kadın baya kafa karıştırıyor gerçekten. Ama benim kuzenim de şeker çok fazla yüksek çıkmıştı ailesinde diyabet yok , kendisi de şekerle arası olmayan bir insan . Eğer yükleme yaptirmasaydi bilemeyecekti çocukta neler çıkacaktı . Bende kararsızdim ama doktorum istedi mutlaka

Bella' cım ayrintilida yani uc hafta once benimde 34 mm cikti. Doktora sordum normal dedi. Normal degil miymis Su an soguk soguk terlemeye basladim birde bu mu cikti basima

Rahim uzunluğun mu ölçüldü kuzu ?? Bana burda yatmam gerektiğini erken doğum riskin olabileceği söylendi. Bende yatıyorum kuzum. Ha bak gördün mü 1 ay geçti üstünden birey olmadı ama. Senin plasenta rahimde ya o baskı yapmıştır benimde kasılmalar baskı yaptı kısalmaya başladı rahim. Uzanık olunca baskı kalmıyor o yüzden uzanmamız lazım. Zaten kuzum 30mm üstü normal haala uzun deniliyor ama 25mm gelince ilaçlı tedavie başlanıyor amaç zaten daha fazla kısalmaması bu uzunlukta kalıp hamileliğin devam etmesi ! Merak etme sende yat dinlen uzan sadece

Biliyo musunuz 28 haftadir kizimin yuzunu goremedim :) kapatiyor elleriyle hep. Bugun belki gosterir dedim bana misin demedi yine..

Bende goremedim :) Doktor resim vermek istiyor ama hic elini yuzunden cekmiyor. Google amcaya sordum bebek stres altindaysa yuzunu kapatir yaziyor. İnternette zararli gercekten olmadik seyler yaziyor bu seferde insanin cani sikiliyor

Canim plasenta rahim agzini tam kapatmasi riskliymis. Umarim tum previalilarinki zamanla yukari cikar. Ayni korkulari yasioruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…