Rahim uzunluğun mu ölçüldü kuzu ?? Bana burda yatmam gerektiğini erken doğum riskin olabileceği söylendi. Bende yatıyorum kuzum. Ha bak gördün mü 1 ay geçti üstünden birey olmadı ama. Senin plasenta rahimde ya o baskı yapmıştır benimde kasılmalar baskı yaptı kısalmaya başladı rahim. Uzanık olunca baskı kalmıyor o yüzden uzanmamız lazım. Zaten kuzum 30mm üstü normal haala uzun deniliyor ama 25mm gelince ilaçlı tedavie başlanıyor amaç zaten daha fazla kısalmaması bu uzunlukta kalıp hamileliğin devam etmesi ! Merak etme sende yat dinlen uzan sadece
Kuzum o kadar güzel açıklamışsın ki üst taraftaki mesajında inan okurken gözlerim doldu.Ben kendi durumumu öğrendiğimde 20 haftalıktı önce 24 haftalık hedef koymuştum şimdi 28 haftalık hedef koyuyorumSonra 30-32-34-36-38 inşallah
Kız bebiş için cooook güzel şeyler var canımKızlar hastane çıkış setlerine bakıyorum da hiç beğendiğim bi model yokkız bebek için alanlarınız var mı aramızda? Nereden aldınız?
Başka doktora görün canım. Kasılmalar zaten rahimi kısaltan benimkide en son ayrıntılıda alttan ölçtü 32mm çıktı. Bolbol dinlenme ve kas gevşetici ilaç kullanıyorum rahim gevşesin kasılmasın diye. Sende bolbol uzan. Bir dahaki kontrolün ne zaman ?Ayrintilida soyledi cnm previa yuzunden alttan da bakmisti hatta rapora da yazmis. 34 mm dedi. Normal mi dedim evet dedi baska da aciklama yapmadi. Benim en cok wc ye girdigimde yada yurudugumde agri ve kasilma giriyor hatta doktora bunu da sordum surekli kasilmam var feci agri giriyor nefesim kesiliyor dedim ona da normal dedi :) Hatta previaya da normal gebelerde olabilir diyor. Kanim dusuk, degerlerim dusuk diyorum normal bebekle paylasiyorsun diyor ama ilac vs namina bisi yazmiyor hic ustunde durmuyor saolsun ! Bende korkumdan ona soramayinca google amcaya yada size sorarak bilgi aliyorum maasa baglicam nisan annelerini dr cok bilgi veriolar
Sağol canım herhangi bir ilaç vermedi, sadece korkuttu birsürü riskten bahsetti ve 2 haftaya bir kontrole çağırdı.Kuzum o kadar güzel açıklamışsın ki üst taraftaki mesajında inan okurken gözlerim doldu.
Rabbim hepimize yardım etsin elimizden gelen tek şey dua etmek en güzelini düşünmek.
Eşim seçtiyse bu ismi diyorum gerçekten hissediyorum kızım anlamıyla vaktiyle saatinde gelicek inşallah.
Bende böyle bir sorun çıkmadan önce kendime hedef koymuştum içimemi doğmuş ne.
Şuan ilk hedefim 25 haftayı tamamlamak,daha sonra senin gibi ilerliyor ❤normalde 26 haftalığım ama kızımın acsi 24ile uyumlu
O Ocimum basilicum canım çok geçmiş olsun
Tüp bebek arkadaşlarından bir tanıdığım var progestan ve pruloton kullanıyor durumunuz aynı doktorun birşey dedi mi
Tamamlarsın kuzumm sendeKuzum o kadar güzel açıklamışsın ki üst taraftaki mesajında inan okurken gözlerim doldu.
Rabbim hepimize yardım etsin elimizden gelen tek şey dua etmek en güzelini düşünmek.
Eşim seçtiyse bu ismi diyorum gerçekten hissediyorum kızım anlamıyla vaktiyle saatinde gelicek inşallah.
Bende böyle bir sorun çıkmadan önce kendime hedef koymuştum içimemi doğmuş ne.
Şuan ilk hedefim 25 haftayı tamamlamak,daha sonra senin gibi ilerliyor ❤normalde 26 haftalığım ama kızımın acsi 24ile uyumlu
O Ocimum basilicum canım çok geçmiş olsun
Tüp bebek arkadaşlarından bir tanıdığım var progestan ve pruloton kullanıyor durumunuz aynı doktorun birşey dedi mi
yaa evet özellikle yatarken sağa yattığım zaman bana sinir oluyor dön o tarafa der gibi tekmeliyor. sola dönünce duruluyorçok güzel hisler
Kızlar hastane çıkış setlerine bakıyorum da hiç beğendiğim bi model yokkız bebek için alanlarınız var mı aramızda? Nereden aldınız?
Bende carters diyecektim :) pahalı biraz ama çok cici şeyler var. Benim ablam hep kızıma bir carters ve oshkosh marka alırdı çok ta uzun süre giydirirdim. Kalitesi çok güzel.Kizlar trendyolda indirim var bugune ozel bazi urunlerde sepette %30filan. Guzel hastane cikislari var. Carters in tulumlarina bayildmmmm. Ayaklarinda ayicik var
Bir anlasam canım bende neden düştüğünü hiç bilmiyorum ki.
Bugün bir torba ilaçla döndüm
B12 düşük,D vitamini düşük,demir düşük,tsh yüksek.
Hepsine ayrı ayrı ilaç verdi bugün dahiliyeci,kadın doğuma kalsan vermiyodu oda bi alem
Canım strese girme iyi düşün iyi olur inş. Neler yapılabileceğine odaklan , takip edilsin bakalım. Dr lar her ihtimalleri söylemek zorunda. Ben de regenesis max kullanıyorum. Dr ilk başta vermişti devam ediyorum hala omega 3 e.İnşallah olmaz canım Allah korusun evlatlarımızı.
Doktorda aynısını söyledi minyonda olabilir gelişim geriliğide dedi.
İlerleyen haftalar daha çok belli eder,hareketlerini takip etmemi söyledi
Çok sağol kuzum Allah razı olsun kızım inşallah aradaki farkı kapatır.
Erken doğma düşüncesi bile üzücü
Kuzum tsh 4.49 mu 4.99 mu ne tam emin olamıyorum sonuç yanımda değil.
Minyoon bir bebek olsun varsın kuzum yeterki aradaki farkı açılmasın gelişimi durmasın kuzum.
Doğru diyorsun canım üzülmek stres olmak yok benim pamuk kızım çıtı pıtı narin kızım olucak inşallah sağ salim vaktinde saatinde doğucak ❤
Canım şöyle anlatayım sabah açlık alındı ardından kahvaltı yaptım.Yükleme gibi yapıldı derken nasıl yani canm. Ben de dün sağlık ocağına gittim.kahvalti yaptım 2 saat sonra kan verdim. Doktor tokluk şekerine bakıcaz ama bu yükleme gibi sonuç vermez yani burda çıkmasa da yine şeker olabilir dedi.yaptir veya yaptırma diyemem ama yapılması konusunda artık tip dünyası hem fikir dedi. Eşim ve annem yaptırma diyorlar bende öyle kahvaltı yaptım gittim bakalim sonuç çıkmadı daha. Hatta doktor kandırmaca yapma normalde ne yiyorsan nu ye de gel dedi. Ben normalde reçel yemiyrm ama sırf merakimdan biraz reçel yedim de gittim bakalim ne çıkacak. Seninkini nasıl yaptilar peki başka nasıl bi işlem yapıldı özel hastaneydi dimi bide senin canm
Takiplerini sıkılaştırması iyi olmuş canım.Sağol canım herhangi bir ilaç vermedi, sadece korkuttu birsürü riskten bahsetti ve 2 haftaya bir kontrole çağırdı.
Kızlar çooook şey alınması lazım çok !
Çarşamba günü ucuzluklar başlıyor burda büyük indirim.
1 aylık pijamaları kadife alacağım toplam 5 adet.
3 aylık pijamaları kadife 5 adet, pamuk 5 adet.
Zıbın : yeni doğmuş 2 adet, 1 aylık 5 adet, 3 aylık 7 adet.
Çorap : 0-3 ay 7 adet
Yelek : 3 adet
Altlı üstlü pijama takımı : 3 aylık 2 adet
Şapka ve eldiven : her ikisinden 2şer adet
Ağız mendili pamuklu: 10 adet
Müslim bezi : 10 adet
Banyo havlusu: 2 adet
Battaniye: 4 adet (dışarı çıkarken bebek arabasına koyucağım eve gelince direkt yıkanacak bol bulunması iyi olur)
Önlük : 5 adet
Bebek çarşaf : 3 adet nevresim takımı 2 adet
Biberon seti philips avent (emzirmeyi düşünüyorum ama bulunması lazım)
Bakım çantası : tırnak makası, burun çekeceği, ateş ölçer, banyo ölçer, törpü, dişli tarak, yumuşak tarak.
Bebek bakım ürünleri ; şampuan, alt değiştirme suyu,yüz temizleyici, göz temlizleyici damla, nemlendirici el ve ayaklar için, vücut losyonu, pamuk mustella almayı düşünüyorum.
Bebek uyku tulumu : 1 adet kışlık 1 adet yazlık
Küvet, alt değiştirme süngeri
Beşik
Bebek arabası
Bebek oto koltuğu
Bebek elektrik müzikli salıncak
Portbebe
Varsa unuttuğum yardımcı olurmusunuz :))
Bende aynı şekilde yaptı cnm. Birinci gün açlık bakti. 2 gün tokluk bakti. Senin doktorun yükleme yapmicak mi peki.? Benim bu seni uyaririm ben karışmam. 2 cocugum var eşim ikisine de yaptırdık dedi. Buradaki sonuc başka dedi. Buna aldanma dedi bana. Ama cevremde sadece bu şekilde yapanlar var. Bakalim haftaya net karar vericem bendeCanım şöyle anlatayım sabah açlık alındı ardından kahvaltı yaptım.
1.saat tokluğu verdim
2.tokluğu verdim birde
Yüklemede kahvaltı yapılmıyor,şekerli su içiliyor.
Normal açlık tokluktada 2 defa kan alınmıyor
Kuzum biz senin gibilere mucize bebek diyoruz :) Dediğin gibi o şartlarda gerçekten mucize. İnşallah atlatırız bu zamanları herşey yolunda gider teşekkür ederimCanimmm lutfen kotu dusunme bebeginle ilgili. Sen pozitif ol annesi, o senin kucaginda buyuyecek insallah. Bak ben 89 dogumluyum. Ve diyafram yirtikligi ile dogmusum. 15 gun dark edilmemis hastaligim. Nefes alamiyormusum. Kalbim ve bagirsaklarim olmasi gerektigi yerlerde degilmis. Karman corman yani. Farkeden doktor diyor ki, bu cocugu biz ameliyat edemeyiz, cok iyi bir hastane lazim. O yillarda da dogdugum sehirde imkanlar dusuk, beni hemen erzuruma gonderiorlar. Amcam orada beyin cerrahi ataturk universitesinde, hemen hazirlatior hastaneyi beni ameliyata aliorlar. Yasama sandies %10 demisler. Ameliyat sonrasi 3 at kuvozde kalmisim. Ve bak suan hayattayim. Benim ameliyatim turkiyede ilkmis. Ve 89 senesinden soz ediorm. Dusun artik. Simdi tup gelismis, ne guzel sorunlar anne karninda tespit edilebilior ve bir cok sorunun caresi var. Canim benim lutfen iyi dusun, Benin annem neler yasamis seni emziremedim her yerinde kablolar vardi diyor. Annelik zor is ama hersey yolunda girecek ve yasadigin sikintilar insallah cocuguna anlatacagin seyler olarak kalacak
Maşallah size tü tü tü
Kuzum benim evde vardı farmasinin ama. Doktora sordum kullanabilirsin demişti onu kullanıyorum et balık yemediğim zamanlarda. Teşekkür ederimDoğru canım söylemiştin kafam gitti inanki yerinden
A April wind kuzum benimde erken doğum ihtimali olduğu için,tüp bebek grubundaki arkadaşlardan bilgi aldım.
Bana omega 3 tavsiye ettiler aklıma direk sen geldin.
Ben aslında imom omega kullanıyorum fakat sadece omega 3 olan takviyeler daha iyiymiş netten baktım solgarın omega 3ne karar verdim.
Haftaya gidince doktora danışıp ona göre başlıcam.
Netten oku kuzum birçok faydası var
Bizde göremedik ama 24 haftalıktık :) Ne hayallerle gitmiştim suratın tam ortasında minicik elle karşılaştıkBiliyo musunuz 28 haftadir kizimin yuzunu goremedim :) kapatiyor elleriyle hep. Bugun belki gosterir dedim bana misin demedi yine..
Aynıyız kuzum benimde gözüme minik geliyor göbüşüm kıyaslama değilde buraya bakınca baya benimki 4 aylık gibiMaaşallah canımben sizin göbüşleri görünce kızım nereye saklanıyorsun diyorum ama memnunum da ne kadar geç büyürse o kadar iyi
Ah o ağrıyı çok iyi bilirim. Geçmiş olsun kuzum yatıp dinlen bol bol. Banada çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda aynı ağrı geliyor adım bile atamıyorum bacaklarımın hissiyatını kesiyor resmenArkadaşlar dün buzdolabını temizledim çok da ugrasmadım yüzeysel sen misin yapan dünden beri kalçamın üstü agrıyo ne belin ne kalçam, yürürken zorlanıyorum yatakta dönerken bile hiç iş yaptırmıyo ayakta durmayı sevmiyo napacak şaşırdım drlar yapacak bişey yok diyo 3,5 ay daha böyle devam edecek anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?