2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle kuzum ilk başlarda garip geliyordu ama öyle alıştım ki sanki senelerdir hamileyim de bebişim benimleymiş gibi :)) mucizenin ta kendisii

Öyle kuzum ilk başlarda garip geliyordu ama öyle alıştım ki sanki senelerdir hamileyim de bebişim benimleymiş gibi :)) mucizenin ta kendisii

Aynen ya sanki asla onsuz bir hayat olmamış gibi. Bu göbüş her varda oda hep ordaymış gibi. Allahım nasıl bir sevgi. Kucağıma alacağım günü bekliyorum hasretle

Aynen ya resmen mucize gercekten.icimizde gun gun buyuyolar.dun acile gidince kardesimde geldi ve ilk defa ultrasonda gordu ve ilk ultrasonda bir bebek gordu ay nasil agladi.surekli gozumun onunde kollari bacaklari diyor.doktor bak bu ne diye kardesime birde pipisini gosterdi

Bak sen hiç özelleri kalmadı ya şu çocukların bizimde pipisinin ultrason fotoğrafını verdi herkese gönderdik yazık daha anne karnında uğradıkları şeye bak

Bak sen hiç özelleri kalmadı ya şu çocukların bizimde pipisinin ultrason fotoğrafını verdi herkese gönderdik yazık daha anne karnında uğradıkları şeye bak
Aynen ya.benimki her seferinde gosteriyo hiv utanmiyor.kiz olanlar nasilda sakliyo nazlilar ama. Bende kac kisiye gonderdim

Canimmm lutfen kotu dusunme bebeginle ilgili. Sen pozitif ol annesi, o senin kucaginda buyuyecek insallah. Bak ben 89 dogumluyum. Ve diyafram yirtikligi ile dogmusum. 15 gun dark edilmemis hastaligim. Nefes alamiyormusum. Kalbim ve bagirsaklarim olmasi gerektigi yerlerde degilmis. Karman corman yani. Farkeden doktor diyor ki, bu cocugu biz ameliyat edemeyiz, cok iyi bir hastane lazim. O yillarda da dogdugum sehirde imkanlar dusuk, beni hemen erzuruma gonderiorlar. Amcam orada beyin cerrahi ataturk universitesinde, hemen hazirlatior hastaneyi beni ameliyata aliorlar. Yasama sandies %10 demisler. Ameliyat sonrasi 3 at kuvozde kalmisim. Ve bak suan hayattayim. Benim ameliyatim turkiyede ilkmis. Ve 89 senesinden soz ediorm. Dusun artik. Simdi tup gelismis, ne guzel sorunlar anne karninda tespit edilebilior ve bir cok sorunun caresi var. Canim benim lutfen iyi dusun, Benin annem neler yasamis seni emziremedim her yerinde kablolar vardi diyor. Annelik zor is ama hersey yolunda girecek ve yasadigin sikintilar insallah cocuguna anlatacagin seyler olarak kalacak

Canim bende de previa var qma marjinalmis. 24 haftalikken Hafif kanama oldu o sekilde ogrendim. Bana rapor Verdi doktorum. Ogrwtmenim gitmiorm okula. Yatiorm evde qma 28,30 haftaya kadar yukari cikabilir dedi doktor. Cikmazsa sezeryan dedi. Bircok kisiyi dogurttum kafaya takilacak birsey degil, dinlen qma hayati kendine zindan etme dedi. Yani cok da olumsuz konusmadi. Seninki ne tur previa? Dinlenmeye calis lutfen canim kafana da cok takma

Canimm bak bu mesajini yeni okudum. Sorunu bilmeden yazmistim bir onceki mesaji. Ve sorun tam da benim yasadigim ben diyafram yirtikligi diye biliordum tibbi adi diyafram hernisi imis. Benim de kalbim bagirsaklarimin oldugu yerde ve bagirsaklarim da kalbimin olmasi gereken yerdeymis ve ben bunu 29 sene onceki tibbi sartlarla atlattim. Lutfen iyi dusun canim benim...

Ne yaptıklarını anlasak. Sağıma döndüm yattım sinir oldu yine nasıl vuruyor şu an anne dön öbür tarafa diyor her alde.
Dünyaya bir gelsin onun o etli etli bacaklarını ısırıcam valla
yaa evet özellikle yatarken sağa yattığım zaman bana sinir oluyor dön o tarafa der gibi tekmeliyor. sola dönünce duruluyor çok güzel hisler

Kızlar fırının icini temizledim
merhaba gecmis olsun. Ben de öğretmenim. Doğum iznine 32. Haftada ayrılabiliyoruz değil mi? Peki bu 31+1 mi 31+6 da mı olacak merak ediyorum. 6 gün bile evde olmak benim icin cok kıymetli olucak

Diğer msjm da yarım kalmıs fırının icini temizledim dün cok fazla eğilmem ve uzanmam gerekti. Hala ağrım var. Ankastre fırın haliyle yerde o yüzden çömelir pozisyonda o kadar kalmak bişey yapar mı

31+6 dolunca diye biliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…