- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Öyle kuzum ilk başlarda garip geliyordu ama öyle alıştım ki sanki senelerdir hamileyim de bebişim benimleymiş gibi :)) mucizenin ta kendisiiTek lokma ne demek ya ölürüm ben ona aşk resmenbu duyguyu yaşamak ne güzel değil mi. Herşeyi unutalım stres telaş korku. Sadece şu an içimizde bize 5 santimetre uzakta sadece bir deri bizi ayırıyor bir bebek var ellerini ayaklarını oynatıyor bizim sessimizi tanıyor.. muhteşem birşey değilmi ya mucize resmen
Öyle kuzum ilk başlarda garip geliyordu ama öyle alıştım ki sanki senelerdir hamileyim de bebişim benimleymiş gibi :)) mucizenin ta kendisii
Aynen ya resmen mucize gercekten.icimizde gun gun buyuyolar.dun acile gidince kardesimde geldi ve ilk defa ultrasonda gordu ve ilk ultrasonda bir bebek gordu ay nasil agladi.surekli gozumun onunde kollari bacaklari diyor.doktor bak bu ne diye kardesime birde pipisini gosterdiTek lokma ne demek ya ölürüm ben ona aşk resmenbu duyguyu yaşamak ne güzel değil mi. Herşeyi unutalım stres telaş korku. Sadece şu an içimizde bize 5 santimetre uzakta sadece bir deri bizi ayırıyor bir bebek var ellerini ayaklarını oynatıyor bizim sessimizi tanıyor.. muhteşem birşey değilmi ya mucize resmen
Bak sen hiç özelleri kalmadı ya şu çocuklarınAynen ya resmen mucize gercekten.icimizde gun gun buyuyolar.dun acile gidince kardesimde geldi ve ilk defa ultrasonda gordu ve ilk ultrasonda bir bebek gordu ay nasil agladi.surekli gozumun onunde kollari bacaklari diyor.doktor bak bu ne diye kardesime birde pipisini gosterdi
Aynen ya.benimki her seferinde gosteriyo hiv utanmiyor.kiz olanlar nasilda sakliyo nazlilar ama. Bende kac kisiye gonderdimBak sen hiç özelleri kalmadı ya şu çocuklarınbizimde pipisinin ultrason fotoğrafını verdi herkese gönderdik yazık daha anne karnında uğradıkları şeye bak
Gecen de benimkine salatalik dedi moralim bozuldu bu koca gobekte bebek salatalık kadarsa gerisi ne dedim annem de diyor doktor iyi baksın belki ikizdirEki Görüntüle 2222093
Tövbe :) 35 cm boyutunda patlıcan mı olurmuş yaa ne garip orantılama anlayışları var
Kaç gündür alışveriş yapıcam eksikler için.
Sepete atıyorum gözüme çok geliyor.
Çıkartıyorum az geliyor.
Malum kızlar bizim durum belli değil 3-6 ay almak istemiyorum aksi bir durum olursa diye.
0-3 ay içinde mesela kaç gün küvezde kalacak, giyebilecek mi belli değil.
Şaşırdım kaldım bakıyorum tıkanıyorum. Almak istiyorum alamıyorum.
Mavi renk bile alamıyorum hep ortak renklere bakıyorum ki allah korusun birşey olursa belki 2. çocuk kız olur, belki olmaz işte bilemiyorum binbir türlü şey geçiyor aklımdan. Kötü birşey olursa yaramı sarsın diye hemen mi düşünürüm yoksa korkuma yapamam mı onu bile bilmiyorum. Çok zormuş çooooooook
Doğumdan sonra alsam desem bilmiyorum sanki heyecanını yaşamayacakmışım gibime geliyor. Yapmak isteyip yapamamak çok acı.
Yatamıyorum maalesef canım.
Tez yazıyorum iki hafta daha okulum var. Üstelik ev işleri var.
Kimse durumun ciddiyetinin farkında da değil.
Duygusallığımdan dolayı herkes durumu abarttığımı düşünüyor. "Birşey olmaz doktora bakma sen aman" deyip geçiyorlar. Ama çektiğim sancıyı ve korkuyu bir ben biliyorum. Bazen ayağımı yere basar basmaz rahmim çıkacak gibi oluyor. İkinci adımı atamıyorum.
Ama yine buna da şükür; bebişim sağlıklı ve vaktinde gelsin de; katlanırım..
iki hafta daha okul için sabredip, öyle yatmaya başlayacağım artık.
İnşaallah Hepimiz sağsalim vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı..
Tek tesellim şuan zaten başka hastalıkların eşlik etmemesi ama bizim durumumuz kanla tespit edilmiyor vs yani genetik birşey değil kuzum oluşumsal hata olarak geçiyor, normal usg ile bile belli oluyor yani yanılma durumu yok malesef. Ama inşallah herşey yolunda gidecek temennim..
Bazen geliyor böyle hormonlara atayım suçu :) Pozitif olmaya çalışıyorum ama bir yandanda kötü sonuca kendimi hazırlıyorum çok acı çekmemek için inşallah herşey hayırlı olana varacak.
Diyafram hernisi var canım bizde. Diyafram kası gelişmediği için bazı organlarımız olması gereken yerde değil ve bu da ciğer gelişimini etkiliyor. Kalbimizde sağda.
İnşallah kuzuumm. Bende inanıyorum ama bazen düşünüp duruyorum bugünde o günlerden biri sanırım. Bebiş kıyafetlerine baktıkça içim gidiyor.
Kimsenin garantisi yok kuzum o kadar haklısın ki.
Ama o prof. dediğini unutamıyorum yaşamayacak bir bebeği taşıyorsun dedi. Bir sürü can sıkıcı şey dedi işte ama ben inandım oğlumun şanslı olacağına inşallah herşey yolunda gider. Şimdi gidip o sepete attıklarımı alıcam, şimdiye kadar aldığım şeylerden pişman olmadım bundan sonrada olmam zaten.İyi ki varsınız güç veriyorsunuz
Öyle yapıcam kuzum ara sıra geliveriyorlar. Sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum ama elimde değil işte.
Herşey iyi olur inşallah. Yarın yapıcam alışverişimi güzelce.
yaa evet özellikle yatarken sağa yattığım zaman bana sinir oluyor dön o tarafa der gibi tekmeliyor. sola dönünce duruluyorNe yaptıklarını anlasak. Sağıma döndüm yattım sinir oldu yine nasıl vuruyor şu ananne dön öbür tarafa diyor her alde.
Dünyaya bir gelsin onun o etli etli bacaklarını ısırıcam valla
hahah bnde de aynı. baş popo mesafesi o galiba ya.Eki Görüntüle 2222093
Tövbe :) 35 cm boyutunda patlıcan mı olurmuş yaa ne garip orantılama anlayışları var
Hahaa ancak cok hormonluysa olur oEki Görüntüle 2222093
merhaba gecmis olsun. Ben de öğretmenim. Doğum iznine 32. Haftada ayrılabiliyoruz değil mi? Peki bu 31+1 mi 31+6 da mı olacak merak ediyorum. 6 gün bile evde olmak benim icin cok kıymetli olucakCanim bende de previa var qma marjinalmis. 24 haftalikken Hafif kanama oldu o sekilde ogrendim. Bana rapor Verdi doktorum. Ogrwtmenim gitmiorm okula. Yatiorm evde qma 28,30 haftaya kadar yukari cikabilir dedi doktor. Cikmazsa sezeryan dedi. Bircok kisiyi dogurttum kafaya takilacak birsey degil, dinlen qma hayati kendine zindan etme dedi. Yani cok da olumsuz konusmadi. Seninki ne tur previa? Dinlenmeye calis lutfen canim kafana da cok takma
Diğer msjm da yarım kalmısKızlar fırının icini temizledim
merhaba gecmis olsun. Ben de öğretmenim. Doğum iznine 32. Haftada ayrılabiliyoruz değil mi? Peki bu 31+1 mi 31+6 da mı olacak merak ediyorum. 6 gün bile evde olmak benim icin cok kıymetli olucak
Kızlar fırının icini temizledim
merhaba gecmis olsun. Ben de öğretmenim. Doğum iznine 32. Haftada ayrılabiliyoruz değil mi? Peki bu 31+1 mi 31+6 da mı olacak merak ediyorum. 6 gün bile evde olmak benim icin cok kıymetli olucak
Ay benimkinde yeşil soğan büyüklüğüne ulaştı yazıyorEki Görüntüle 2222093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?