2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende bi yerde dinlemistim annede seker olursa ensesi bile kalinlasiyirmus bebegin.serbetli tatli yemis gibi düşünmek lazim

Kizlar bende dun bunlari aldim. Erken donemde cok kiyafet bende almak istemiyorum asil alacaklarimi Allah nasip ederse 28 haftada almak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye 10 lu hastane cikisi ve 5 li takim aldim. Kirmizi ceketi kirmizi patik, beyaz kilotlu corap ve kirmizi sac bandiyla kullanicam Allah insallah saglikla giydirmeyi de nasip eder.

Eklentiler

• IMG_20190105_133756.webp
    116,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20190105_133645.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190105_133508.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20190105_133311.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20190105_133255.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 62
Selam kızlar Nisantoş ve anası bi de minik abiş var tabi Eki Görüntüle 2222140
Masallah baya büyümüş canim

Canim olur mu kanin dusuk diye yollamak.sen bir dahiliye uzmanina git hemen sana o ilaci verir.zaten dogumda baya kan gidiyor.11.6 dustude sabah aksam demir ve magnezyum verdi yukselince bire dusurdu.birde benim 13 14 lerde cikar kanim normalde.benim kadin dogumcumda oyle test istemiyor hep dahiliyeye gidiyorum

Canim gecmis olsun.dikkat et bak yapma oyle isler.sormustum doktora yaki yapistirabilirsin.dikkatli ol sonra benim gibi olur Allah korusun

Çok güzeller güle güle kullan canımm

Dolapta bi koku oldu anlamadım gitti ağzı açık hiç bişey koymuyorum neden olduğunu anlamadım karnabahar vardı oda poşetleydi acaba o mu yaptı diye çıkardım koymadım geri dolaba, bi siliyim dedim halt ettim dünden beri bacağımı cekemıyom ağrıdan

Valla benimki de duruyor temizlenecek de cesaret edemedim ben de
İki eğilip kalkayım belim kopuyor eskiler karnında bebek sırtında çocukla tarlaya işe güce koşarlarmış valla hayret ediyorum biz mi tembeliz diye

Maaşallah canım ben sizin göbüşleri görünce kızım nereye saklanıyorsun diyorum ama memnunum da ne kadar geç büyürse o kadar iyi
Zayıfların iç karnı geniş olurmuş tatlım benim ilkinden de esnemeye müsaitti karnım hiç sıkılaşamadan hamile kalınca

Kızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mı yaza geliyor da 0-3 aylıklar erken küçüleceğine göre 3-6 mı giydirmeye başlıcaz tecrübeli anneler ??

Kızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mı
Ben almadım canım almayacam da sadece 0-3 onları da yarı kışlık yarı baharlık alacağım. 3 aydan sonrakileri hava durumuna göre bebeğimle gidip alışveriş yapacağım

Kızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mı yaza geliyor da 0-3 aylıklar erken küçüleceğine göre 3-6 mı giydirmeye başlıcaz tecrübeli anneler ??
Kuzu ben bunu sormuştum vee karışık almak gerekiyor sanırım.
3-6 ay olanları Haziran gibi giydirmeye başlarız sanırım o zamanda geceleri soğuk olur falan belki hava tam ısınmaz yine uzun kollu giydiririz. Ama kısa kollu zıbın al bolca mevsimler kaydı Eylül’de sıcak oluyor genelde :))
Maşallah canım kocaman oldunuz :))

Teşekkür ederim kuzum. Bunun sonu ne olur bilmiyorum

Ben almadım canım almayacam da sadece 0-3 onları da yarı kışlık yarı baharlık alacağım. 3 aydan sonrakileri hava durumuna göre bebeğimle gidip alışveriş yapacağım
Uygun fiyata bişeyler buldum canım o yüzden almak istedim ama kararsız kaldım :)
Maşallah size
Ay hiç hatırlamıyorum sorduğunu benim b12 daha toparlamamış demekki kendini haklısın kuzum tam mevsim geçişi gibi olacak karışık almak en mantıklısı :)

Çenemiz düşük bıcır bıcır konuşuyoruz kuzu çok normal kendine suç atma ehehe
Duruma göre hareket etmek gerekecek sanırım kuzu kiloya göre de değişir biraz ne zaman ne giyeceği sanki beğendiğini al gitsin indirim varsa :)

Neden kadife ?fransa da mevsimler nasil nisan ayinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…