Bende bi yerde dinlemistim annede seker olursa ensesi bile kalinlasiyirmus bebegin.serbetli tatli yemis gibi düşünmek lazimBende kararsizim cnm. Eşim ve annem engel oluyor eşimin ablası yengeleri hiç yaptırmamış hatta canan karatay izliolar o yüzden sakıncalı diolar. Ama hangi doktora gidersem gideyim kuzenim doktor ona bile sordum mutlaka yaptır diyorlar. Dün tokluk sekerime bakıldı daha sonuçlar çıkmadı. Kahvaltı yaptim gittim 2 saat snra kan verdim bakalim nasıl çıkacak ama doktor uyardı yine burada çıkmasa bile burdan anlaşılmaz yükleme yaptırman gerekir dedi. Bilmiyen bnde haftaya daha net bi şekilde karar vericem herlde.
Geçmiş olsun canımKızlar dün kontrolüm vardı. Birde sağlık ocağında tetenoz 2. doz oldum. Çok ağrı yapıyor yaa. Bi de grip oldum hiç çekilmiyor.
evt çok güzel fiyatıda baya iyiymiş. carters normalde çok pahalı bir marka çünküBuna bayildmmm
Masallah baya büyümüş canim
Canim olur mu kanin dusuk diye yollamak.sen bir dahiliye uzmanina git hemen sana o ilaci verir.zaten dogumda baya kan gidiyor.11.6 dustude sabah aksam demir ve magnezyum verdi yukselince bire dusurdu.birde benim 13 14 lerde cikar kanim normalde.benim kadin dogumcumda oyle test istemiyor hep dahiliyeye gidiyorumAyrintilida soyledi cnm previa yuzunden alttan da bakmisti hatta rapora da yazmis. 34 mm dedi. Normal mi dedim evet dedi baska da aciklama yapmadi. Benim en cok wc ye girdigimde yada yurudugumde agri ve kasilma giriyor hatta doktora bunu da sordum surekli kasilmam var feci agri giriyor nefesim kesiliyor dedim ona da normal dedi :) Hatta previaya da normal gebelerde olabilir diyor. Kanim dusuk, degerlerim dusuk diyorum normal bebekle paylasiyorsun diyor ama ilac vs namina bisi yazmiyor hic ustunde durmuyor saolsun ! Bende korkumdan ona soramayinca google amcaya yada size sorarak bilgi aliyorum maasa baglicam nisan annelerini dr cok bilgi veriolar
Canim gecmis olsun.dikkat et bak yapma oyle isler.sormustum doktora yaki yapistirabilirsin.dikkatli ol sonra benim gibi olur Allah korusunArkadaşlar dün buzdolabını temizledim çok da ugrasmadım yüzeysel sen misin yapan dünden beri kalçamın üstü agrıyo ne belin ne kalçam, yürürken zorlanıyorum yatakta dönerken bile hiç iş yaptırmıyo ayakta durmayı sevmiyo napacak şaşırdım drlar yapacak bişey yok diyo 3,5 ay daha böyle devam edecek anlaşılan
Çok güzeller güle güle kullan canımmKizlar bende dun bunlari aldim. Erken donemde cok kiyafet bende almak istemiyorum asil alacaklarimi Allah nasip ederse 28 haftada almak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye 10 lu hastane cikisi ve 5 li takim aldim. Kirmizi ceketi kirmizi patik, beyaz kilotlu corap ve kirmizi sac bandiyla kullanicam Allah insallah saglikla giydirmeyi de nasip eder.
Dolapta bi koku oldu anlamadım gitti ağzı açık hiç bişey koymuyorum neden olduğunu anlamadım karnabahar vardı oda poşetleydi acaba o mu yaptı diye çıkardım koymadım geri dolaba, bi siliyim dedim halt ettim dünden beri bacağımı cekemıyom ağrıdanMasallah baya büyümüş canim
Canim olur mu kanin dusuk diye yollamak.sen bir dahiliye uzmanina git hemen sana o ilaci verir.zaten dogumda baya kan gidiyor.11.6 dustude sabah aksam demir ve magnezyum verdi yukselince bire dusurdu.birde benim 13 14 lerde cikar kanim normalde.benim kadin dogumcumda oyle test istemiyor hep dahiliyeye gidiyorum
Canim gecmis olsun.dikkat et bak yapma oyle isler.sormustum doktora yaki yapistirabilirsin.dikkatli ol sonra benim gibi olur Allah korusun
Valla benimki de duruyor temizlenecek de cesaret edemedim ben deArkadaşlar dün buzdolabını temizledim çok da ugrasmadım yüzeysel sen misin yapan dünden beri kalçamın üstü agrıyo ne belin ne kalçam, yürürken zorlanıyorum yatakta dönerken bile hiç iş yaptırmıyo ayakta durmayı sevmiyo napacak şaşırdım drlar yapacak bişey yok diyo 3,5 ay daha böyle devam edecek anlaşılan
Zayıfların iç karnı geniş olurmuş tatlım benim ilkinden de esnemeye müsaitti karnım hiç sıkılaşamadan hamile kalıncaMaaşallah canımben sizin göbüşleri görünce kızım nereye saklanıyorsun diyorum ama memnunum da ne kadar geç büyürse o kadar iyi
Ben almadım canım almayacam da sadece 0-3 onları da yarı kışlık yarı baharlık alacağım. 3 aydan sonrakileri hava durumuna göre bebeğimle gidip alışveriş yapacağımKızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mı
Kuzu ben bunu sormuştum vee karışık almak gerekiyor sanırım.Kızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mıyaza geliyor da 0-3 aylıklar erken küçüleceğine göre 3-6 mı giydirmeye başlıcaz tecrübeli anneler ??
Maşallah canım kocaman oldunuz :))Buda biz
Kuzu ben bunu sormuştum vee karışık almak gerekiyor sanırım.
3-6 ay olanları Haziran gibi giydirmeye başlarız sanırım o zamanda geceleri soğuk olur falan belki hava tam ısınmaz yine uzun kollu giydiririz. Ama kısa kollu zıbın al bolca mevsimler kaydı Eylül’de sıcak oluyor genelde :))
Maşallah canım kocaman oldunuz :))
Uygun fiyata bişeyler buldum canım o yüzden almak istedim ama kararsız kaldım :)Ben almadım canım almayacam da sadece 0-3 onları da yarı kışlık yarı baharlık alacağım. 3 aydan sonrakileri hava durumuna göre bebeğimle gidip alışveriş yapacağım
Maşallah sizeBuda biz
Ay hiç hatırlamıyorum sorduğunu benim b12 daha toparlamamış demekki kendiniKuzu ben bunu sormuştum vee karışık almak gerekiyor sanırım.
3-6 ay olanları Haziran gibi giydirmeye başlarız sanırım o zamanda geceleri soğuk olur falan belki hava tam ısınmaz yine uzun kollu giydiririz. Ama kısa kollu zıbın al bolca mevsimler kaydı Eylül’de sıcak oluyor genelde :))
Maşallah canım kocaman oldunuz :))
Çenemiz düşük bıcır bıcır konuşuyoruz kuzu çok normal kendine suç atma eheheUygun fiyata bişeyler buldum canım o yüzden almak istedim ama kararsız kaldım :)
Maşallah size
Ay hiç hatırlamıyorum sorduğunu benim b12 daha toparlamamış demekki kendinihaklısın kuzum tam mevsim geçişi gibi olacak karışık almak en mantıklısı :)
DüşünemedimTeşekkür ederim kuzum. Bunun sonu ne olur bilmiyorum
Cok büyük duruyor sanki fotograftan mi oyle görünüyor acaba?Buna bayildmmm
Kızlar çooook şey alınması lazım çok !
Çarşamba günü ucuzluklar başlıyor burda büyük indirim.
1 aylık pijamaları kadife alacağım toplam 5 adet.
3 aylık pijamaları kadife 5 adet, pamuk 5 adet.
Zıbın : yeni doğmuş 2 adet, 1 aylık 5 adet, 3 aylık 7 adet.
Çorap : 0-3 ay 7 adet
Yelek : 3 adet
Altlı üstlü pijama takımı : 3 aylık 2 adet
Şapka ve eldiven : her ikisinden 2şer adet
Ağız mendili pamuklu: 10 adet
Müslim bezi : 10 adet
Banyo havlusu: 2 adet
Battaniye: 4 adet (dışarı çıkarken bebek arabasına koyucağım eve gelince direkt yıkanacak bol bulunması iyi olur)
Önlük : 5 adet
Bebek çarşaf : 3 adet nevresim takımı 2 adet
Biberon seti philips avent (emzirmeyi düşünüyorum ama bulunması lazım)
Bakım çantası : tırnak makası, burun çekeceği, ateş ölçer, banyo ölçer, törpü, dişli tarak, yumuşak tarak.
Bebek bakım ürünleri ; şampuan, alt değiştirme suyu,yüz temizleyici, göz temlizleyici damla, nemlendirici el ve ayaklar için, vücut losyonu, pamuk mustella almayı düşünüyorum.
Bebek uyku tulumu : 1 adet kışlık 1 adet yazlık
Küvet, alt değiştirme süngeri
Beşik
Bebek arabası
Bebek oto koltuğu
Bebek elektrik müzikli salıncak
Portbebe
Varsa unuttuğum yardımcı olurmusunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?