Biliyorum onu bende duydum.agirlastikca daha zor oluyormuş.ben suan 30 haftayi kendime hedef koydum kafam rahatlar o yuzden sanirimO zaman hiç geçmiyormuş öyle diyorlar 30lu haftalar en zoruymuş.. biz şimdiden geçiremiyoruz günleri ne yapacaz kim bilir
Biliyorum onu bende duydum.agirlastikca daha zor oluyormuş.ben suan 30 haftayi kendime hedef koydum kafam rahatlar o yuzden sanirim
Hedef koymak iyi oluyo bence.suan ilk hedefim aslinda 6 aylik olmak sonrasinda 30 haftalik.bu sters cok zormus bi daha cocuk yapar miyim bilmiyorumBen kendi durumumu öğrendiğimde 20 haftalıktı önce 24 haftalık hedef koymuştum şimdi 28 haftalık hedef koyuyorumSonra 30-32-34-36-38 inşallah
Sorma bende öyle diyorum bir daha yaparmıyım cesaret edermiyim diye.. ama herkes yaparsın diyor kucağına alınca herşeyi unutursun biraz büyüsün kendin istersin diyorlar. Nasip kısmet işi. Bunu düşünme şimdilik boşver bu hamileliğimiz bitsinde hayırlısıyla !Hedef koymak iyi oluyo bence.suan ilk hedefim aslinda 6 aylik olmak sonrasinda 30 haftalik.bu sters cok zormus bi daha cocuk yapar miyim bilmiyorum
Yatamıyorum maalesef canım.Geçmiş olsun canım. Sadece yat ! Yapacak başka hiç birşey yok rahim ağrıları dediğin sanırım kasılmalar. Kasılmalar erken doğumu tetikler. Senin durumunda tuvalet ve duş dışında yatağından kalkmaman lazım. Eğer sadece yatarsan bu durumu atlatırsın inşallah ! Benimde çok kasılmam var rahim boyu kısalmış canım 50mm olması gerekirken 32mm eğer 25mm altına düşersem bebek için akçiğer iğnesi yapılığ hastanede yatacağım doğuma kadar. Oda her an doğum olabilir.. ben tam 1 aydır yatıyorum doktor kontrolleri dışında dışarı çıkmadım. Sadece yemek yemek için oturuyorum. Duş ve tuvalet geri kalan tüm gün yatıyorum. Faydası var mı ? Var demek ki yoksa belki şu an doğurmuş olurdum demi..
gönlünü ferah tut. Ben ilk başta çook kötüydüm 1 hafta siteye giremedim üzüntüden kızlar çok merak etti beni psikolojim yerli bir oldu gecem gündüzüm göz yaşlarıyla geçti. Şimdi iyim hemde çok mutluyum kendime bebeğime inanıyorum sende inan lütfenHerşey çok güzel olacak sen kalbindeki sessi kendi hissetiklerini dinle.
Ins canim.hic belli olmazKızlar olur olur 2. Cide olur 3 cüde olurBellaCiao havadansudan yine böyle bi forumda yazarken karşılaşırsınız 2.bebişleri beklerken yaaa ne sıkıntılar yaşamaıştık dersiniz tecrübelerinizi paylaşırsınız,
Haklısın kuzum ne desem bilemiyorum. İleride inşallah bu gümlere bakıp evlatlarımız için nelere katlanmışız diyecez. Belki aklımızın ucundan bile geçmeyecek kötü şeyler. Güzel sonuçlara odaklanıp şükür etcez İnşallahDinleme o doktorları ! Banada iki gün önce acilde kadın dedi ki erken doğum riskinizden ötürü bebek doğsa şu an yaşayamaz müdahale etmiyoruz dedi !! Ki kanunda 24 haftadan itibaren doğan her çocuğa müdahele edilmesi gerekiyor anne baba istediyse ! Dengesiz mi yok kuzu ya bende eve geldim yüzüm asıldı anneme dedim yani yarın doğursam küvöze almayacaklar mı dedim öyle bozdu psikolojimi. Ama işte arada dengesizler oluyor. Sen içinden ne geliyorsa onu yaşa kuzumm
Ben dedim kaderde ne varsa odur. Olurda nasip olmazsa sevdiğim parçaları en çok sevdiklerimi kenara ayırırım. Kalanları ihtiyaç sahibi gebeler varsa iletişime geçer hediye ederim. İçimde niye kalsın alırım oğluşum giyer kaderde yoksada oğluşuma kardeşler bulur giydirimama içim ferah benim vallah bak hepimiz zor hamilelikler yaşıyoruz @melike222 @merveteacher25 bebeklerinin haftaları yanlış gidiyor @Mini_mini plasentada sorunu var havadansudan kanaması var ve dinlenmek zorunda benim erken doğum riski rahim kısalığı var !
Ama direnicez hep beraber bu yolun sonunda yavrularımızı kucaklayacağız
Kuzum sağol bazen hormon dalgalanması yaşıyorum sanırım durup dururken geliyor böyle ama gerçekten pozitifim. Ben kaçmaktansa yüzleşmeyi tercih ettim gelecek herşey allahtan dediğin gibi tevekkül etmekten başka gelmiyor elden. Allah daha büyük imtihanlar vermesin inşallah. Üzüldüm gerçekten sizlerinde böyle moralini bozuyor muyum diye düşünüyorumA April wind cnm sen bugün duygularını yoğun yaşıyosun olur böyle şeyler yarın kalkarsın daha güzel düşünürsün.benim bi tanıdıgıma dr bu çocuk yaşamaz demiş baba bunu anneye söylememiş bile şimdi o çocuk evli barklı bi baba, neyin ne olacağını Allah bilir profun dediğine kulak asma o en kötüsünü demek zorunda ne olursa olsun sen niyetin önemli sen bu çocuğu yaşaması için taşıyosun istemeseydın aldırabilirdin de Rabbim senin niyetini biliyo o yüzden herşey güzel olacak inşallah, sen hep dua et hep hakkında hayırlı olanı iste, benimde düşük riskim vardı bu çocuk durmuycak diye ağladığımı bilirim, eşim dedi ki benim için önemli olan sensin yine çocuğumuz olur ama sen bi daha olmazsın dedi,Rabbimde ömür verirse çocuğumuz da dünyaya gelir dedi, hiç birimizin garantisi yok burda devreye ne giriyo tevekkül ,Rabbime tevekkül edecez hiç bişey bizim elimizde değil, yarın güzel pozitif yazılarınla seni görcem burda yoksa külahları değişirizhayır alışkın değiliz bünyemiz kabul etmiyo senin bu durumunu
Yatamıyorum maalesef canım.
Tez yazıyorum iki hafta daha okulum var. Üstelik ev işleri var.
Kimse durumun ciddiyetinin farkında da değil.
Duygusallığımdan dolayı herkes durumu abarttığımı düşünüyor. "Birşey olmaz doktora bakma sen aman" deyip geçiyorlar. Ama çektiğim sancıyı ve korkuyu bir ben biliyorum. Bazen ayağımı yere basar basmaz rahmim çıkacak gibi oluyor. İkinci adımı atamıyorum.
Ama yine buna da şükür; bebişim sağlıklı ve vaktinde gelsin de; katlanırım..
iki hafta daha okul için sabredip, öyle yatmaya başlayacağım artık.
İnşaallah Hepimiz sağsalim vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı..
Olur mu olur canımKızlar olur olur 2. Cide olur 3 cüde olurBellaCiao havadansudan yine böyle bi forumda yazarken karşılaşırsınız 2.bebişleri beklerken yaaa ne sıkıntılar yaşamaıştık dersiniz tecrübelerinizi paylaşırsınız,
Kurban olurum onaaaBu olumsuz konuyu kapatıyorum kızlar
Bebişin bugün maşallahı var allahım bi tekme atıyor sanırsınız benden hıncını alıyor. İnip inip kalkıyor göbeğim
Bugün televizyon karşısında soluma yattım elimde göbüşümdeydi çünkü biliyorum ki elimi koyduğum yerden pıt pıt vuruyor :) Göbeğimle birlikte elim resmen birkaç cm havaya kalktıSonra açtım göbüşü merak ettim çıplak tenle gözüküyor mu diye ve birşeyler gördüm el miydi kol muydu bilmiyorum ama hareket ettiği belliydi paşanın Bu duyguları çok özleyeceğimizden Eminimm
Her fırsatta çekiyorum ama biraz hissediyor sıpaa video açınca duruluyor sinir oluyorum hep :)Kurban olurum onaaaVideoya çek anı olarak. Ben çektim. Özleyecez kuzu bu günleri o yüzden strese üzüntüye ne gerek şu an içimizdeler ya o bile yeter..
Bugün benimki çok aşadaydı çıktı çıkacak sandımşimdi yukarı çıktı da rahatladıö biraz ya
Her fırsatta çekiyorum ama biraz hissediyor sıpaa video açınca duruluyor sinir oluyorum hep :)
Yakalayabildiğim kadarını yakalayıp çekiyorum amaa :) maşallah sadece ayakları değil elleriyle de vuruyor hem sağ hem soldan hissediyorum bende aynı anda. Zıplıyor olsa gerek
O dalgalanma bugun bende de var yalniz degilsinHaklısın kuzum ne desem bilemiyorum. İleride inşallah bu gümlere bakıp evlatlarımız için nelere katlanmışız diyecez. Belki aklımızın ucundan bile geçmeyecek kötü şeyler. Güzel sonuçlara odaklanıp şükür etcez İnşallah
Kuzum sağol bazen hormon dalgalanması yaşıyorum sanırım durup dururken geliyor böyle ama gerçekten pozitifim. Ben kaçmaktansa yüzleşmeyi tercih ettim gelecek herşey allahtan dediğin gibi tevekkül etmekten başka gelmiyor elden. Allah daha büyük imtihanlar vermesin inşallah. Üzüldüm gerçekten sizlerinde böyle moralini bozuyor muyum diye düşünüyorumAma iyi ki varsınız güç alıyorum resmen hepinizden allah razı olsun
Canim sen hangi ulkedeydin.sanirim dogma buyume yurt disindasinKeşke dinlensen eşin yada annen yardımcı olmuyor mu ? Benim eşim 2 hafta baktı bana sonra türkiyeye ailesinin yanına gitmesi lazımdı (biz yurtdışındayız) 2 haftadır annemde kalıyorum hiç birşey yaptırmıyorlar sadece yatıyorum.
Ev işleri senden ve bebeğinden önemli değil. Okul için birşey diyemeyeceğim.. ben kendim öğretmenim ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez işimi bıraktım doğum iznini yada maddiyat düşünmedim bebeğimin sağlı herşeyden önce geldi.
Masallah canim hareket etmesi iyi kaslarini kuvvetlendiriyor.benimkide cok aktif durmuyor.gecen kardesim karnima konusti ve onun oldugu tarafa geldi o tarafim sertlesti.denk mi geldi sese mi tepki verdi bilmiyorumBu olumsuz konuyu kapatıyorum kızlar
Bebişin bugün maşallahı var allahım bi tekme atıyor sanırsınız benden hıncını alıyor. İnip inip kalkıyor göbeğim
Bugün televizyon karşısında soluma yattım elimde göbüşümdeydi çünkü biliyorum ki elimi koyduğum yerden pıt pıt vuruyor :) Göbeğimle birlikte elim resmen birkaç cm havaya kalktıSonra açtım göbüşü merak ettim çıplak tenle gözüküyor mu diye ve birşeyler gördüm el miydi kol muydu bilmiyorum ama hareket ettiği belliydi paşanın Bu duyguları çok özleyeceğimizden Eminimm
Yaa tek lokmalıklar aşka gelmemek mümkün değil dimi :))Ne yaptıklarını anlasak. Sağıma döndüm yattım sinir oldu yine nasıl vuruyor şu ananne dön öbür tarafa diyor her alde.
Dünyaya bir gelsin onun o etli etli bacaklarını ısırıcam valla
Sese tepki verirler canım tesadüf değildir büyük ihtimalle. Bende Mozart açıyorum arada hangi taraftan tutarsam telefonu ordan vuruyor şıpa :))O dalgalanma bugun bende de var yalniz degilsin
Canim sen hangi ulkedeydin.sanirim dogma buyume yurt disindasin
Masallah canim hareket etmesi iyi kaslarini kuvvetlendiriyor.benimkide cok aktif durmuyor.gecen kardesim karnima konusti ve onun oldugu tarafa geldi o tarafim sertlesti.denk mi geldi sese mi tepki verdi bilmiyorum
Fransadayım ben canım evet doğuma büyümeli :))O dalgalanma bugun bende de var yalniz degilsin
Canim sen hangi ulkedeydin.sanirim dogma buyume yurt disindasin
Masallah canim hareket etmesi iyi kaslarini kuvvetlendiriyor.benimkide cok aktif durmuyor.gecen kardesim karnima konusti ve onun oldugu tarafa geldi o tarafim sertlesti.denk mi geldi sese mi tepki verdi bilmiyorum
Yaa tek lokmalıklar aşka gelmemek mümkün değil dimi :))
Sese tepki verirler canım tesadüf değildir büyük ihtimalle. Bende Mozart açıyorum arada hangi taraftan tutarsam telefonu ordan vuruyor şıpa :))
Ama elimle acayip etkileşim halinde nereye koyarsam elimi ordan vuruyor mest oluyorum resmen
Oy yerim ben onuYaa tek lokmalıklar aşka gelmemek mümkün değil dimi :))
Sese tepki verirler canım tesadüf değildir büyük ihtimalle. Bende Mozart açıyorum arada hangi taraftan tutarsam telefonu ordan vuruyor şıpa :))
Ama elimle acayip etkileşim halinde nereye koyarsam elimi ordan vuruyor mest oluyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?