2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
gecmis olsun benimde bel ağrım var ama hep sagdan giriyor ayni yer tas gibi tutulup kaliyor.magnezyum isteyelim bir dahaki kontrolde

Doğru diyosun bir iki parça hoşuma gitti kuzum bakalım :)

Valla benimki de duruyor temizlenecek de cesaret edemedim ben de
İki eğilip kalkayım belim kopuyor eskiler karnında bebek sırtında çocukla tarlaya işe güce koşarlarmış valla hayret ediyorum biz mi tembeliz diye
Ama onlar saglammis ya. Bizim her tarafimiz agriyor. :) dogal yasamadigimizdan oluyor

İnşallah kuzum düne bakarak bugün daha iyiyim,daha çok pozitif düşünmeye başladım.
Yeme düzenime dahada yüklendim inşallah fayda eder bir sonraki kontrolde aradaki fark kapanmış olur
Eşler bu zamanda çok büyük destekçi sağolsunlar iyi niyet düşünceleri bile insana pozitif enerji veriyor
Kuzum ben özellikle kendim istiyorum nereye kontrole gidersem.
Ayda bir baktırıyorum asmde zaten orda düşük olanları takip ediyorum bir sonraki testte.
Dün dahiliyeye söyledim d-b12 vitamini hemogram ve demiri kadın doğumcuda gördü sonuçları,değerlerim düşüktü.
Kadın doğumcu ilaç vermedi dahiliye tek tek anlatıp hepsine ayrı ayrı ilaç verdi

Canım yükleme yapılmıcak benim test zaten yükleme gibi oldu.
Normal açlık tokluk bakılırken toklukta tek seferde kan alınıyor.
Benden saat başı 2 defa kan alındı.
Ben zaten yediğime dikkat ediyorum
Arada çok farklı sonuç çıksa yükleme yapılıcaktı.
Gebelik şekeri belirtilerim yok zaten
Kullan canım banada bugün bir arkadaş önerdi sağolsun bir sonraki kontrolde sorup hemen bende başlıcam

Cok büyük duruyor sanki fotograftan mi oyle görünüyor acaba?

Fotograftandir canim. Minicik olur ben 3 aylik aldim onu. Buyuk olsun da kucuk olmasin dedim. Zaten 0 aylik alinanlar cok kisa sure giydiriliomus. Herkes buyuk ql dior etrafimda. Havalar isinsa da zaten cok minicikler usurler. En azindan temmuz ortasina kadar aksamlari tulum giydirilir diye dusunuorm

Bir de polar kadife almaktansa- ki yenidogan bebeklerin ciltleri cok hassas olabilir, %100 pamuk kullanmak daha iyi diye dusunuorm- bir kac kat giydirilir. Mesela ic zibin, corap, ustune ayakli tulum, gerekirse yelek ve Ince bir battaniye sarilabilir.

Lusi
BellaCiao
Kızlar ikinizede maşallah göbüşler kocaman olmuş
Evet artik tam hamile moduna gecildi heralde :). Benim en basindan beri yoktu hala cok küçük :) tabi kalcadaki genislemeyi saymazsak. benim kiz cinsiyeti gostermedigi gibi kendini belli edesi de gelmiyor galiba.

Evet artik tam hamile moduna gecildi heralde :). Benim en basindan beri yoktu hala cok küçük :) tabi kalcadaki genislemeyi saymazsak. benim kiz cinsiyeti gostermedigi gibi kendini belli edesi de gelmiyor galiba.
Sen niye fotoğraf paylaşmıyosun bakiym

Aynen canım tam hamile görüntüsüne geçildi :)
Kız kalçaya derler kiminde öyle olmuş seninde kalçaya gitmiş.
Beni gören sivri diyor ama kızım olucak inşallah

Aynen canım tam hamile görüntüsüne geçildi :)
Kız kalçaya derler kiminde öyle olmuş seninde kalçaya gitmiş.
Beni gören sivri diyor ama kızım olucak inşallah
demekki erkek sivri diyede birsey yok . herkesin vücut yapısı farkli. bana da hep kiz diyorlardi ama attıkları tuttu gibime geliyor nereden bilecekler. beni sinir etmislerdi

Valla benimki de duruyor temizlenecek de cesaret edemedim ben de
İki eğilip kalkayım belim kopuyor eskiler karnında bebek sırtında çocukla tarlaya işe güce koşarlarmış valla hayret ediyorum biz mi tembeliz diye
Aynen bende hep söylerim eskilerin en az doğurganı 5 tane doğurmuş ne hastane bilmişler ne doktor bide hep beden gücüyle çalışmışlar bizim halimiz ne olacak bilmiyorum

gecmis olsun benimde bel ağrım var ama hep sagdan giriyor ayni yer tas gibi tutulup kaliyor.magnezyum isteyelim bir dahaki kontrolde
Bu hafta gittiğim iki doktorada söyledim biri istirahat edecen dedi diğeri ağrı kesici önermiyoruz dedi bende hatta perşembe günün ki dra değerlerim hep normal bi eksiklikten kaynaklanmıyordur demi dedim yok dedi belki hee sana magnezyum verelim der diye zarfladım ama tutmadı

Kızlar doktora gittim bi tur kordon boynuna dolanmış. Sizce sıkıntı olur mu? Var mı basına böyle bisi gelen?

Neden kadife ?fransa da mevsimler nasil nisan ayinda

Değişiyor kuzu 15-20 derece arası. Genelde burda kadife giydiriler yumuşacık olduğu için. Dışı kadife içide pamuk. Hem bebiş rahat sıcak olsun hemde kat kat giydirilmesin diye. Altına zıbın üstüne kadife ayaklı pijama şapka eldiven küçük ince bir yelek :)

Kızlar doktora gittim bi tur kordon boynuna dolanmış. Sizce sıkıntı olur mu? Var mı basına böyle bisi gelen?
Çok oluyormuş canım. Hareket ettikleri için deli gibi. Yarın bakarsın çıkarmış ayağına dolanmış korkma. İnstagramda dr.zahidekucuk var o anlatmıştı bir problem olmadığını kordon dolanmasının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…