Maşallah size cnm ;*Buda biz
gecmis olsun benimde bel ağrım var ama hep sagdan giriyor ayni yer tas gibi tutulup kaliyor.magnezyum isteyelim bir dahaki kontroldeDolapta bi koku oldu anlamadım gitti ağzı açık hiç bişey koymuyorum neden olduğunu anlamadım karnabahar vardı oda poşetleydi acaba o mu yaptı diye çıkardım koymadım geri dolaba, bi siliyim dedim halt ettim dünden beri bacağımı cekemıyom ağrıdan
Doğru diyosunÇenemiz düşük bıcır bıcır konuşuyoruz kuzu çok normal kendine suç atma ehehe
Duruma göre hareket etmek gerekecek sanırım kuzu kiloya göre de değişir biraz ne zaman ne giyeceği sanki beğendiğini al gitsin indirim varsa :)
Ama onlar saglammis ya. Bizim her tarafimiz agriyor. :) dogal yasamadigimizdan oluyorValla benimki de duruyor temizlenecek de cesaret edemedim ben de
İki eğilip kalkayım belim kopuyor eskiler karnında bebek sırtında çocukla tarlaya işe güce koşarlarmış valla hayret ediyorum biz mi tembeliz diye
İnşallah kuzum düne bakarak bugün daha iyiyim,daha çok pozitif düşünmeye başladım.Tamamlarsın kuzumm sendeBen günlerce göz yaşı döktüm de ne oldu ? Olan bana bebeğime oldu. Ne zorumuz var ? Güzelce besleneceğiz bolbol dinlencez gelecek minnoşlar. Benim eşim süreli pozitif içimdeki his birşey olmayacak diyor başından beri de böyleydi eşim. Bana güç veren kendisi Etrafımızda hep pozitif insanlar olsun o zaman huzurlu oluruz.
Kuzum ben özellikle kendim istiyorum nereye kontrole gidersem.Ben de dün dr a gittim. Sonra sağlık ocağına gittim, 28. haftada detaylı kan testi yapacağız dedi. Ben de sağlık ocağında baktırcam B12 ve D vitaminine. Kadın doğum da sadece hemogram yapıyor sanki. vitaminleri alıyoruz diye mi ne.
Canım yükleme yapılmıcak benim test zaten yükleme gibi oldu.Bende aynı şekilde yaptı cnm. Birinci gün açlık bakti. 2 gün tokluk bakti. Senin doktorun yükleme yapmicak mi peki.? Benim bu seni uyaririm ben karışmam. 2 cocugum var eşim ikisine de yaptırdık dedi. Buradaki sonuc başka dedi. Buna aldanma dedi bana. Ama cevremde sadece bu şekilde yapanlar var. Bakalim haftaya net karar vericem bende
Kullan canım banada bugün bir arkadaş önerdi sağolsun bir sonraki kontrolde sorup hemen bende başlıcamKuzum biz senin gibilere mucize bebek diyoruz :) Dediğin gibi o şartlarda gerçekten mucize. İnşallah atlatırız bu zamanları herşey yolunda gider teşekkür ederim
Maşallah size tü tü tü
Kuzum benim evde vardı farmasinin ama. Doktora sordum kullanabilirsin demişti onu kullanıyorum et balık yemediğim zamanlarda. Teşekkür ederimDüzenli kullanayım ben onu o zaman artık.
Bizde göremedik ama 24 haftalıktık :) Ne hayallerle gitmiştim suratın tam ortasında minicik elle karşılaştık
Aynıyız kuzum benimde gözüme minik geliyor göbüşüm kıyaslama değilde buraya bakınca baya benimki 4 aylık gibiBizim iç karınlar geniş demek ki. Yer buluyorlarsa ne ala
Bu arada hastane çıkışı için instagramda ilkim_bebe var ona mutlaka bak kuzum felaket güzel şeyleri var.
Ah o ağrıyı çok iyi bilirim. Geçmiş olsun kuzum yatıp dinlen bol bol. Banada çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda aynı ağrı geliyor adım bile atamıyorum bacaklarımın hissiyatını kesiyor resmen
Cok büyük duruyor sanki fotograftan mi oyle görünüyor acaba?
Evet artik tam hamile moduna gecildi heralde :). Benim en basindan beri yoktu hala cok küçük :) tabi kalcadaki genislemeyi saymazsak. benim kiz cinsiyeti gostermedigi gibi kendini belli edesi de gelmiyor galiba.
Sen niye fotoğraf paylaşmıyosun bakiymEvet artik tam hamile moduna gecildi heralde :). Benim en basindan beri yoktu hala cok küçük :) tabi kalcadaki genislemeyi saymazsak. benim kiz cinsiyeti gostermedigi gibi kendini belli edesi de gelmiyor galiba.
Aynen canım tam hamile görüntüsüne geçildi :)Evet artik tam hamile moduna gecildi heralde :). Benim en basindan beri yoktu hala cok küçük :) tabi kalcadaki genislemeyi saymazsak. benim kiz cinsiyeti gostermedigi gibi kendini belli edesi de gelmiyor galiba.
Benim atacak düzgün bir görüntüm yok ki:) kalcasi genis şişman kadin gibi bir görüntü. valla birde 67 kiloya ckmisim hic kendimle barisik degilimSen niye fotoğraf paylaşmıyosun bakiym
demekki erkek sivri diyede birsey yok . herkesin vücut yapısı farkli. bana da hep kiz diyorlardi ama attıkları tuttu gibime geliyor nereden bilecekler. beni sinir etmislerdiAynen canım tam hamile görüntüsüne geçildi :)
Kız kalçaya derler kiminde öyle olmuş seninde kalçaya gitmiş.
Beni gören sivri diyor ama kızım olucak inşallah
Aynen bende hep söylerim eskilerin en az doğurganı 5 tane doğurmuş ne hastane bilmişler ne doktor bide hep beden gücüyle çalışmışlar bizim halimiz ne olacak bilmiyorumValla benimki de duruyor temizlenecek de cesaret edemedim ben de
İki eğilip kalkayım belim kopuyor eskiler karnında bebek sırtında çocukla tarlaya işe güce koşarlarmış valla hayret ediyorum biz mi tembeliz diye
Bu hafta gittiğim iki doktorada söyledim biri istirahat edecen dedi diğeri ağrı kesici önermiyoruz dedi bende hatta perşembe günün ki dra değerlerim hep normal bi eksiklikten kaynaklanmıyordur demi dedim yok dedi belki hee sana magnezyum verelim der diye zarfladım ama tutmadıgecmis olsun benimde bel ağrım var ama hep sagdan giriyor ayni yer tas gibi tutulup kaliyor.magnezyum isteyelim bir dahaki kontrolde
Neden kadife ?fransa da mevsimler nasil nisan ayinda
Çok oluyormuş canım. Hareket ettikleri için deli gibi. Yarın bakarsın çıkarmış ayağına dolanmış korkma. İnstagramda dr.zahidekucuk var o anlatmıştı bir problem olmadığını kordon dolanmasının.Kızlar doktora gittim bi tur kordon boynuna dolanmış. Sizce sıkıntı olur mu? Var mı basına böyle bisi gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?