Teşekkür ederim ilaç da kullanamıyoruz yazık bizeGeçmiş olsun canım
Kuzum sağol aldım şimdi 6 aylık aldım büyük olsun dedim sorun değil 1 tane de babannemiz almıştı çoğu tükenmiş indirimdekilerinBende var cartersın tulumları ama 6 Aydan başlıyor elimdekiler. E bebekte bende şimdi göremedim güzel bişey :/ keşke gördüğümde erken demeden alsaydım.
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kaşık tarafında ağrı batma olursa mutlaka git doktora bebeğin hareketlerini kontrol et...Kızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Kızlar indirimden bunları aldım lohusa takımı da vardı en sona bırakacaktım ama alayım gitsin dedim çok eksiğimiz var çünkü
Geçmiş olsun cnm bebeğin hareketliyse sorun yoktur cnm leke filanda olmasın, bende yüz üstü düşmüştüm evin içinde 3_4 aylıkken ilk hamileliğinde doktora sormuştum bişey olmaz pamuk ipliğine bağlı değil sağlam yeri demiştiKızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Güle güle eskitin canım çok güzellerBen de bunlari aldim simdilik, Daha alinacak bir suru ihtiyac var
Canım çok geçmiş olsun bende düşmüştüm sonra dayanamayıp acile gitmiştim ama o zaman hareketleri hissedemiyordumKızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Güle güle kullanın Canım :))Kuzum sağol aldım şimdi 6 aylık aldım büyük olsun dedim sorun değil 1 tane de babannemiz almıştı çoğu tükenmiş indirimdekilerin
Tesekkur ederim canimmGüle güle eskitin canım çok güzeller
Hava hiç belli olmuyor canım geçen yıl sitenin kaloriferini mayısta kapattılar haziran sonuna kadar elektrikli ısıtıcı kullandık mesela bu sene nasıl olur bilmiyorum. Karışık alcam bende o yüzdenIlk aldiklarimi uzun kollu aldim.yazlikta uzun kollu ve kisa kollu aldim.yasadigin yere gore al canim.mesela ben mersine gidersem tek aklet yeter ama rizeye giderim diyede uzun kolluda aldim.erkek bebekler cok sicaga gelemiyormus
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun sorun yoktur inşallahKızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Evet kuzum pamukmuş sanırım :) ben önceden bir takım almıştım başka yerden, annem de bir takım alacak yeter herhalde hastane çıkışıBen almıştım Aziz bebenin kuzu %100 pammık:) yumuşacıklar.
Güle güle giysin oğluşun çok güzel hepsi :)Ben de bunlari aldim simdilik, Daha alinacak bir suru ihtiyac var
Güle güle giyin kuzummKızlar indirimden bunları aldım lohusa takımı da vardı en sona bırakacaktım ama alayım gitsin dedim çok eksiğimiz var çünkü
İyi günlerde giyin kuzumBen de bunlari aldim simdilik, Daha alinacak bir suru ihtiyac var
Baya küçük oluyorlar kuzu bende 3 hastahane çıkışı aldım gerisi tulum ve alt üst zıbın takımı 0-3 aylık. Yeter büyük ihtimalleHava hiç belli olmuyor canım geçen yıl sitenin kaloriferini mayısta kapattılar haziran sonuna kadar elektrikli ısıtıcı kullandık mesela bu sene nasıl olur bilmiyorum. Karışık alcam bende o yüzden
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun sorun yoktur inşallah
Evet kuzum pamukmuş sanırım :) ben önceden bir takım almıştım başka yerden, annem de bir takım alacak yeter herhalde hastane çıkışı
İnan okurken defne ismini önerecektim sevdiğim isimlerden :))Kızlar nasılsınız bakalım okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı bi türlü yoğunluktan.
Dün bikaç kişinin olumsuz şeyler yazdığını gördüm çok üzüldüm pozitif oluyoruz iyi düşünüyoruz ona göre
Ben bu bal kıza isim bulamıyorum bi türlü ya normalde de çok kararsız insanım zaten bi türlü hiçbir isim içime sinmiyor sanki. Bu sıralar defneyi düşünüyorum nasıl sizce
Ben bugün e bebekten azizbebe nin 10 lu hastane çıkışını sipariş verdim bakalım nasıl gelecekKızlar ebebek’te hastane çıkışlarında indirim var 65 liraya falan 10lu hastane çıkışı var
Yetmezse de o zaman alırız artık kuzuGüle güle giyin kuzumm
İyi günlerde giyin kuzum
Baya küçük oluyorlar kuzu bende 3 hastahane çıkışı aldım gerisi tulum ve alt üst zıbın takımı 0-3 aylık. Yeter büyük ihtimalle
İnan okurken defne ismini önerecektim sevdiğim isimlerden :))
Güzelmiş A April wind de almış önceden yumuşacık diyorBen bugün e bebekten azizbebe nin 10 lu hastane çıkışını sipariş verdim bakalım nasıl gelecek
Teşekkürler canım
A April wind canım teşekkür ederim lohusa takımını da l beden aldım inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?