2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim tosbammda 2 _3 gün önce daha hareketliydi dün çok az hareket etti bugünde daha yeni kıpırdıyo demekki normal
evet ya bi istikrar yakalayamadik. En son senle mesajlastigimizda kıpır kıpırdi. Hatta esim sordukca cok iyiyiz co hareketliyiz diyordum. Zaten ben neye iyi desem o işte bir sorun çıkar. Sonra bi sakinlesti iki gündür cok ufak hareketler var ama o kadar. Genel olarak durgun.

1 haftan kalmış canım inşallah aradaki farkı kapatmıştır canım
Kaç zamandır durgun canım,cuma günükü kontrolde doktor bana hareketlerini takip et dedi
yani iki uc gündür epey durgun .Arada hissediyorum icim rahatliyor ama gecen haftaki gibi kıpır kıpır da değil. Hamileligim bu sitresle gecti gercekten.

Aynen o gün çok hareketliydi benim ki de dün çok durgun bugün idâre ediyoruz

1 haftan kalmış canım inşallah aradaki farkı kapatmıştır canım
Kaç zamandır durgun canım,cuma günükü kontrolde doktor bana hareketlerini takip et dedi
Peki ne sklkta takip ediyorsun ? yani 28 den sonra saatte on tekme falan deniyor ama bu haftalarda nasil bir takip olmali?benim birkac saat den fazla hissedemedigim de oluyor.

Gun icinde cok hareketliysen hissedilmiyor.onceden her uzandigimda hissediyordum simdi hep uzandigim icin arada hissediyorum.en hareketli olduklari donem 24-28 arasiymis.sonrasinda alani daraliyor sanirim

Biz geldik bu minnak yine yüzünü göstermedi bize
Herşey şükür yolunda 640gr 29cm olmuşuz boyu biraz uzun olucak dedi doktorumuz zaten baba 1.85 bende 1.70 im normal o zaman dedi. İlk kilona göre 2,5kilo almışsın normal ama bu kiloyu 1 ayda almışsın dikkat et dedi. Tatlı, ekmek falan da yemiyorum bi tek meyve yiyorum. Onu bile kontrollü ye dedi günde 1 tane sadece yanında da bikaç kaşık yoğurt.

Maşallah bebişe gözün aydın canım gördün miniğini yolunda her şey

maşallah canım

Canim cok guzel her sey yolunda masallah.sen kacinci haftadaydın.zaten son aylarda kilo aliniyormus dikkat et

yani iki uc gündür epey durgun .Arada hissediyorum icim rahatliyor ama gecen haftaki gibi kıpır kıpır da değil. Hamileligim bu sitresle gecti gercekten.
Canım bence stresinde etkisi var hareketlerinde ister istemez etkiliyoruz bebeklerimizide
Genel olarak bir azalma varsa için rahat değilse acilde baktır canım
Peki ne sklkta takip ediyorsun ? yani 28 den sonra saatte on tekme falan deniyor ama bu haftalarda nasil bir takip olmali?benim birkac saat den fazla hissedemedigim de oluyor.
Canım ben saymadım ama gün içindeki hareket uyku saati arasındaki mesafeyi tutuyorum.
2 saatten fazla hareket hissetmezsem hemen birşeyler yiyorum veya 1 bardak soğuk su içip soluma uzanıyorum.
Son doktor kontrolünden beri devamlı soluma uzanıyorum canım bir tek gün içinde yemek yapıyorum

Kanamam yok sadece karnimda bi yogunluk var gibi.sende de oluyor mu canim.foto yuklicem olmuyor kizlar yazip gondermisim yanlisliklasordugun icin sagol
Benim midem çok geriliyor akşama doğru kamburum çıkıyor resmen dik duramıyorum yükle foto bekliyoruuz
Kizlar ,seker yuklemesi yaptiriyorum,sans dileyin ,ilkinde insilun kullanmistim,insallah bunda gerek kalmaz
İnşallah şeker çıkmaz canım
Merhaba teyzelerim ben ilk kez yüzümü gösterdim anneme babama 26 haftalığım ve 950 gram 34 cm im Aynı babama benziyorum ama annemi daha çok seveceğim
Oyy maşallah kuzuya

Maşallah canım minnak kızına
Dikkat et bu arada kuzum birden almışsın sonra önüne geçemezsin
Merhaba teyzelerim ben ilk kez yüzümü gösterdim anneme babama 26 haftalığım ve 950 gram 34 cm im Aynı babama benziyorum ama annemi daha çok seveceğim
Maşallah canım miniğine
Gelişimi çok güzel 1 kilo olmuş nerdeyse
Bizimde tam böyle bir fotomuz var minnak kızım bana benziyor eşim kabul etmek istemiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…