- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Oy masallah sanaaa. Cok tatlilar cooookMerhaba teyzelerim ben ilk kez yüzümü gösterdim anneme babama26 haftalığım ve 950 gram 34 cm im Aynı babama benziyorum ama annemi daha çok seveceğim
maşallah bebişine iyi olsunda tek göstermesin yüzünü kaç haftalıktınız sizBiz geldik bu minnak yine yüzünü göstermedi bize
Herşey şükür yolunda 640gr 29cm olmuşuzboyu biraz uzun olucak dedi doktorumuz zaten baba 1.85 bende 1.70 im normal o zaman dedi. İlk kilona göre 2,5kilo almışsın normal ama bu kiloyu 1 ayda almışsın dikkat et dedi. Tatlı, ekmek falan da yemiyorum bi tek meyve yiyorum. Onu bile kontrollü ye dedi günde 1 tane sadece yanında da bikaç kaşık yoğurt.
Kuzum sıkma canını bende aynı durumdayım.Selam kızlar moralim bozuldu demir hapı içtiğim halde ferritin yani demir 8 e düşmüşneden artmıyor da düşüyor anlamadım.
Maşşallah çok tatlı böyle görünce bende çok merak ettim kızımıMerhaba teyzelerim ben ilk kez yüzümü gösterdim anneme babama26 haftalığım ve 950 gram 34 cm im Aynı babama benziyorum ama annemi daha çok seveceğim
evet çok doğru. Ben 3 aylıkken başladım gördüğüm ufak ufak şeyleri almaya şimdi baya rahatladım çoğu eksiği bitti. İyi ki erkenden almışım diyorum . zaman çabucak geçiyor çünkü . İlla son ayları beklememek gerek benceEvet kuzum bende 2 paket almıştım. Bazı şeyleri iyi ki almışım diyorum ufaktanHatta keşke daha çok şeyi alsaymışım öğrendiğimden itibaren
ooo canım nolacak 2 kilo başlangıç kilo üstüne . bende toplamda 6 aldım ama 2 sini son bir ay içinde aldım diyebilirim . ben de şimdi çikolatamı yiyorum bi yndan da .2 haftada 2 kilo aldımtoplamda da 2 kilo sayıyorum 2 hafta önce başlangıç kiloma geldim çünkü ben yiyorum ama ya ekmek çikolata ne bulursam
zaten bu ay kilo alınıyor bence bende öyle aldım çünkü. Dert etme bundan sonrası için dikkatli ol hedef koy üstne çıkmamaya çalış2,5 kilo aldım canım gebeliğin başından beri ama bu kiloyuda 1 ay içinde birden aldım
Canim bebek büyüdükçe azalıyordur.gunde iki tane mi iciyordun.cay icme oda etkiler.bol bol pekmez ve siyah kuru uzum yeSelam kızlar moralim bozuldu demir hapı içtiğim halde ferritin yani demir 8 e düşmüşneden artmıyor da düşüyor anlamadım.
Ilacla tsh normale dondugu icin kilo vermen de normale doner.benim yukselince tam tersine kilo alıyorum normale donunce almam duruyo seninde vermen durur tam tersine.kilo mu alcam diye düşünme çünkü carpinti yapiyor.sevket hoca gibi cevap vereyimKızlar size bi sorun olucak eşofmanlı şevket hocaya sorulan soru gibi biraz amaben geçen sene ve ondan önceki 3_4yıl boyunca 65 kiloydum yaza doğru kilo vermeye başladım guatır varmış ondan kilo verıyomusum ama tabi guatır olduğunu bilmiyodum hamile kalınca yapılan tahlıllerden sonra öğrendim neden kilo verdiğimi, şimdi 25 haftalık hamileyim 59 kilo hamile kaldım şuan 65 kiloyum toplamda 6 kilo aldım acaba hamile olmasamda bu kiloyu alırmıydım tedavi görmeye başlayınca guatır için yoksa almazmıydım ya da ben hiç kilo almadım mı desem yaaaa kendimi motive etmeye çalışıyorum anlayınnn beyin yakan sorumla sizi de düşündürdüm
Sol tarafa uzanmak en dogrusu.sol tarafta daha iyi besleniyorlarmis.bol bol balik ye canimCanım bence stresinde etkisi var hareketlerinde ister istemez etkiliyoruz bebeklerimizide
Genel olarak bir azalma varsa için rahat değilse acilde baktır canım
Canım ben saymadım ama gün içindeki hareket uyku saati arasındaki mesafeyi tutuyorum.
2 saatten fazla hareket hissetmezsem hemen birşeyler yiyorum veya 1 bardak soğuk su içip soluma uzanıyorum.
Son doktor kontrolünden beri devamlı soluma uzanıyorum canım bir tek gün içinde yemek yapıyorum
Yaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusunKızlar size bi sorun olucak eşofmanlı şevket hocaya sorulan soru gibi biraz amaben geçen sene ve ondan önceki 3_4yıl boyunca 65 kiloydum yaza doğru kilo vermeye başladım guatır varmış ondan kilo verıyomusum ama tabi guatır olduğunu bilmiyodum hamile kalınca yapılan tahlıllerden sonra öğrendim neden kilo verdiğimi, şimdi 25 haftalık hamileyim 59 kilo hamile kaldım şuan 65 kiloyum toplamda 6 kilo aldım acaba hamile olmasamda bu kiloyu alırmıydım tedavi görmeye başlayınca guatır için yoksa almazmıydım ya da ben hiç kilo almadım mı desem yaaaa kendimi motive etmeye çalışıyorum anlayınnn beyin yakan sorumla sizi de düşündürdüm
Bebeğin kilosu normalse dert etme canım bence. Ne güzel kilo derdin olmayacak . Pozitif düşün Hamileliğinde 6-8 kilo alanlar var tamamında. Belki sende böyle az kilo alan şanslı kesimden olabilirsinYaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusun2-3 kilo aldım hala değişen birşey yok bende. Allahım her aşaması ayrı dert
melike222 kuzu sen bu konu hakkında ne diyorsunnn gerçi sağlık ocağına gitcem yarın yada öbür gün 2. Doz için. baktırayım o zamana
Canim saglik ocagindaki tartiya gore bende 3 kilo almis gozukuyorum.6 kiloyla dogum yapan ve bebegi kilolu dogan var.kadinlar klubunde bunla ilgili baslik vardi arastirmistim.normal bence takilmaYaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusun2-3 kilo aldım hala değişen birşey yok bende. Allahım her aşaması ayrı dert
melike222 kuzu sen bu konu hakkında ne diyorsunnn gerçi sağlık ocağına gitcem yarın yada öbür gün 2. Doz için. baktırayım o zamana
Yaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusun2-3 kilo aldım hala değişen birşey yok bende. Allahım her aşaması ayrı dert
Canım tam kan sayımı yapılmış bana tam olarak hangi değeri soruyorsun ?Kuzum sıkma canını bende aynı durumdayım.
Bebekler büyüdüğü için bizim değerler düşüyor yetersiz geliyor.
İyi pişmiş dalak tüketebilirsin
Hemoglabinin kaç peki ?
Benim doktor hemoglabin 13 demir 7 diye kan ilaçı vermemişti.
Dahiliyeci bütün ilaçları verdi doğuma kadar kullan bunu dedi
Cnm sen kendine hic kilo almamisin aslinda sanslisin senin o aldigin 2_3 kilo bebis plesenta meme dokusu agirligi muhtemelen , vucudun yag toplamiyo ,bide cnm senin yasin bana gore genc benim 3,hamilelik bunlar hep faktor bi sıkınti oldugunu sanmiyorumYaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusun2-3 kilo aldım hala değişen birşey yok bende. Allahım her aşaması ayrı dert
Allahim saglik versin kiloluda olsak zayifda olsak saglikli olalim ben zayifliyorum diye seviniyodum ama megerse saglikli bi zayiflama degilmis bundan sonrasini artik zaman gosterecek bklm ne olacakIlacla tsh normale dondugu icin kilo vermen de normale doner.benim yukselince tam tersine kilo alıyorum normale donunce almam duruyo seninde vermen durur tam tersine.kilo mu alcam diye düşünme çünkü carpinti yapiyor.sevket hoca gibi cevap vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?