- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kızlar size bi sorun olucak eşofmanlı şevket hocaya sorulan soru gibi biraz amaben geçen sene ve ondan önceki 3_4yıl boyunca 65 kiloydum yaza doğru kilo vermeye başladım guatır varmış ondan kilo verıyomusum ama tabi guatır olduğunu bilmiyodum hamile kalınca yapılan tahlıllerden sonra öğrendim neden kilo verdiğimi, şimdi 25 haftalık hamileyim 59 kilo hamile kaldım şuan 65 kiloyum toplamda 6 kilo aldım acaba hamile olmasamda bu kiloyu alırmıydım tedavi görmeye başlayınca guatır için yoksa almazmıydım ya da ben hiç kilo almadım mı desem yaaaa kendimi motive etmeye çalışıyorum anlayınnn beyin yakan sorumla sizi de düşündürdüm
Canim bebek büyüdükçe azalıyordur.gunde iki tane mi iciyordun.cay icme oda etkiler.bol bol pekmez ve siyah kuru uzum ye
Yaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusun2-3 kilo aldım hala değişen birşey yok bende. Allahım her aşaması ayrı dert
Kuzum bebeğin gelişimi iyiyse kilo hiç sorun değil ama sen yine de baktır tabii ben kendim baktırdım doktor istememişti b12 de istedim çok unutkanlık vardı o normal çıktı ferritinde çok önemli bizim için 2 ay öncesinden ilaç içtiğim halde yarı yarıya azalmış tsh için bir dahaki ay gidince yine baktırıcam tabii o zamana kadar pekmezle falan desteklicem
melike222 kuzu sen bu konu hakkında ne diyorsunnn gerçi sağlık ocağına gitcem yarın yada öbür gün 2. Doz için. baktırayım o zamana
23+1 iz daha bugün canım. Baştan iyi gidiyodum son haftalarda üste koyuyorum sürekliCanim cok guzel her sey yolunda masallah.sen kacinci haftadaydın.zaten son aylarda kilo aliniyormus dikkat et
Aynen öyle canım doktorumuz görmek istiyosan biraz gez gel bakalım yine belki değiştirir pozisyonunu dedi nasıl olsa sağlığı yerinde diye beklemedim bende. 23+1 iz canım bugün.maşallah bebişine iyi olsunda tek göstermesin yüzünü kaç haftalıktınız siz
Bende bu aydan sonra hızlanacak diye korkuyorum zaten canım. Dikkat de ediyorum gerçekten ama sürekli oturuyorum gün boyu bilgisayar başındayım evde çalışıyorum ondan da sanırım.zaten bu ay kilo alınıyor bence bende öyle aldım çünkü. Dert etme bundan sonrası için dikkatli ol hedef koy üstne çıkmamaya çalış
Evet canım sol taraf daha iyi.Sol tarafa uzanmak en dogrusu.sol tarafta daha iyi besleniyorlarmis.bol bol balik ye canim
Kuzum az kilo aldım diye dert etme çok kilo alanında az kilo alanında bebeğinin kilosu aynı olabiliyor.Yaa aklıma takıldı şimdi ben çok az kilo aldım yaa artık şüphe duymaya başladım hiç tsh baktırmadım ama hep normal çıkıyordu bu gittiğimde baktırayım ya belki öyle birşey vardır allah korusun2-3 kilo aldım hala değişen birşey yok bende. Allahım her aşaması ayrı dert
melike222 kuzu sen bu konu hakkında ne diyorsunnn gerçi sağlık ocağına gitcem yarın yada öbür gün 2. Doz için. baktırayım o zamana
Hgb diye geçer canımCanım tam kan sayımı yapılmış bana tam olarak hangi değeri soruyorsun ?
Canim bebisler bizi iyi somuruyoCanım şuan bence tsh lar doğru sonuç vermez çünkü benim hiç öyle bir sorunum olmadı hamilelikle birlikte arttı örneğin.. doğumdan sonra değerlerine baktırırsın canım az çalışıyorsa da ilaç içersin kilo almazsın.
Akşam çayını yasakladım şuan kendimedemiri gece yatmadan içiyorum canım çay da içsem gerçi baya saat bırakıyordum arasında ama neden böyle oldu bilmiyorum
sağol kuzumEvet canım sol taraf daha iyi.
Haftada 1 bazen 2 yediğim oluyordu bu hafta dahada arttırıcam çok sağol canım
Kuzum az kilo aldım diye dert etme çok kilo alanında az kilo alanında bebeğinin kilosu aynı olabiliyor.
Bende 4 kilo aldım yediğim halde bu hafta dahada arttırdım canımın istediğinden yemiyorum
Erken doğum olursa bebeğin kilosu ne kadar fazla olursa küvezde o kadar az kalır diye
Ama hep bebeğe yarıyacak şeyler tüketiyorum
Tsh içinde baktır canım önlem almış olursun bir zararı olmaz,gitmişken bütün değerlerinede baktır
Hgb diye geçer canım
Canim bebisler bizi iyi somuruyobenim 14 kusurlerde olur normalde 11 dustu yani cok farkediyor
peki bunlari tükettikten sonra bebek kilo aldi mi canmKilo konusulmus ,ilk hamilelikte bir ay hic kilo almamistim, bebekte kilo almamisti,Dr.kilo almami soylemisti, ceviz sut muz tuketmistim yatmadan once ,
kadin doguma randevu aliyorsun canm. olmasi gereken hafta araligindaysan direk yönlendirir seni zaten. Ama tabi ac gel erken gel falan da diyebilir.Gidecegin saatte önemliKızlar pazartesiden sonra doktorum şeker yüklenmesini yaptırabilirsin dedi. Devlet hastanesinde hangi bölümden randevu almam gerekiyor acaba bide randevu alıp gittiğimde doktor hemen yapar mı ki
Beni 3 hafta sonrasına çağırdı şeker için henüz randevular açık değil, sen yaptırmak istemiyodun demikadin doguma randevu aliyorsun canm. olmasi gereken hafta araligindaysan direk yönlendirir seni zaten. Ama tabi ac gel erken gel falan da diyebilir.Gidecegin saatte önemli
27 28. haftalarda yapiliyor galiba. Yok ben yaptirmycam ya. insallah sorunsuz atlatırız :) sen sezaryan gününu ne zaman alacaksin ?Onceden vermiyorlar mi?Beni 3 hafta sonrasına çağırdı şeker için henüz randevular açık değil, sen yaptırmak istemiyodun demi
İnşallah bu ara bel ağrım çoğaldı yarım saat bile ayakta durmak ağrıya sebeb oluyo hayırla geçer inş önümüzdeki günler, galıba mart sonu gibi verir sezeryan gününü 15 nisan gibide olur muhtemelen, bazen çok korkuyorum bazende korksanda korkmasanda olucak bu doğum boşa yorma kendini diorum27 28. haftalarda yapiliyor galiba. Yok ben yaptirmycam ya. insallah sorunsuz atlatırız :) sen sezaryan gününu ne zaman alacaksin ?Onceden vermiyorlar mi?
Evet hareketsizlik aldırıyor. Ben ilk 6 ay çok yürüyordum biyerlere giderken şimdi yürüyüşlerim azaldı kilo almamda arttı haliyle:/ Yürüyüşü mutlaka ihmal etmemek gerekiyor. soğuk kış demeden günlük yürümek lazım . Evde olunca insan bişeylerde yemek istiyor canı . Tatil geldi yandım benBende bu aydan sonra hızlanacak diye korkuyorum zaten canım. Dikkat de ediyorum gerçekten ama sürekli oturuyorum gün boyu bilgisayar başındayım evde çalışıyorum ondan da sanırım.
Haftaya bi gün erken saate alıyım gidiyim bakalım ne dicek. Teşekkürler canım bilgilendirme içinkadin doguma randevu aliyorsun canm. olmasi gereken hafta araligindaysan direk yönlendirir seni zaten. Ama tabi ac gel erken gel falan da diyebilir.Gidecegin saatte önemli
Bugün hiç çikolata yemedim ekmeği de az yedim böyle böyle azaltırım inşallah yoksa doğuma kadar bayaaa kilo alcamooo canım nolacak 2 kilo başlangıç kilo üstüne . bende toplamda 6 aldım ama 2 sini son bir ay içinde aldım diyebilirim . ben de şimdi çikolatamı yiyorum bi yndan da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?