2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım şuan bence tsh lar doğru sonuç vermez çünkü benim hiç öyle bir sorunum olmadı hamilelikle birlikte arttı örneğin.. doğumdan sonra değerlerine baktırırsın canım az çalışıyorsa da ilaç içersin kilo almazsın.

Canim bebek büyüdükçe azalıyordur.gunde iki tane mi iciyordun.cay icme oda etkiler.bol bol pekmez ve siyah kuru uzum ye

Akşam çayını yasakladım şuan kendime demiri gece yatmadan içiyorum canım çay da içsem gerçi baya saat bırakıyordum arasında ama neden böyle oldu bilmiyorum

Ben kilo konusunda en bahtsız bedeviyim sanırım ilk andan itibaren kabızlık çok yaşadım sonra ilacı değiştirdim midem çok bulandı ama kusmadım ilk 3 ayım tansiyonum 9 lardaydı hiç halim yoktu midem bulandıkça ekmek ve türevleriyle beslendiğim için kafadan 3 ayda 3 kilo almış oldum sonra da 1er kilo şeklinde devam etti şuan 5,5 kg aldım ama yürüyüş ve egzersizlerle birlikte ilk 3 aydan daha da incelmişim benim için ideal kiloda tamamlayayım yeter sonrasında sporla diyetle veririm inşallah

O yüzde o 3 kg alanlar çok şanslılar

Canim cok guzel her sey yolunda masallah.sen kacinci haftadaydın.zaten son aylarda kilo aliniyormus dikkat et
23+1 iz daha bugün canım. Baştan iyi gidiyodum son haftalarda üste koyuyorum sürekli Makarna, pilav yemiyorum ekmeği sadece kahvaltıda çavdarlı 2-3 dilim yiyorum onlarda incecik oluyor zaten Normalde tatlıyla aram pek yoktu zaten hala da öyle haftada 10günde bir yiyorum. Meyve hergün yiyorum ama hepsinde de O yaptı sanırım ona dikkat edicem bakalım birazda.

maşallah bebişine iyi olsunda tek göstermesin yüzünü kaç haftalıktınız siz
Aynen öyle canım doktorumuz görmek istiyosan biraz gez gel bakalım yine belki değiştirir pozisyonunu dedi nasıl olsa sağlığı yerinde diye beklemedim bende. 23+1 iz canım bugün.

zaten bu ay kilo alınıyor bence bende öyle aldım çünkü. Dert etme bundan sonrası için dikkatli ol hedef koy üstne çıkmamaya çalış
Bende bu aydan sonra hızlanacak diye korkuyorum zaten canım. Dikkat de ediyorum gerçekten ama sürekli oturuyorum gün boyu bilgisayar başındayım evde çalışıyorum ondan da sanırım.

Sol tarafa uzanmak en dogrusu.sol tarafta daha iyi besleniyorlarmis.bol bol balik ye canim
Evet canım sol taraf daha iyi.
Haftada 1 bazen 2 yediğim oluyordu bu hafta dahada arttırıcam çok sağol canım
Kuzum az kilo aldım diye dert etme çok kilo alanında az kilo alanında bebeğinin kilosu aynı olabiliyor.
Bende 4 kilo aldım yediğim halde bu hafta dahada arttırdım canımın istediğinden yemiyorum
Erken doğum olursa bebeğin kilosu ne kadar fazla olursa küvezde o kadar az kalır diye
Ama hep bebeğe yarıyacak şeyler tüketiyorum
Tsh içinde baktır canım önlem almış olursun bir zararı olmaz,gitmişken bütün değerlerinede baktır

Canim bebisler bizi iyi somuruyobenim 14 kusurlerde olur normalde 11 dustu yani cok farkediyor

sağol kuzum

Kızlar pazartesiden sonra doktorum şeker yüklenmesini yaptırabilirsin dedi. Devlet hastanesinde hangi bölümden randevu almam gerekiyor acaba bide randevu alıp gittiğimde doktor hemen yapar mı ki

Kilo konusulmus ,ilk hamilelikte bir ay hic kilo almamistim, bebekte kilo almamisti,Dr.kilo almami soylemisti, ceviz sut muz tuketmistim yatmadan once ,

Kızlar pazartesiden sonra doktorum şeker yüklenmesini yaptırabilirsin dedi. Devlet hastanesinde hangi bölümden randevu almam gerekiyor acaba bide randevu alıp gittiğimde doktor hemen yapar mı ki
kadin doguma randevu aliyorsun canm. olmasi gereken hafta araligindaysan direk yönlendirir seni zaten. Ama tabi ac gel erken gel falan da diyebilir.Gidecegin saatte önemli

kadin doguma randevu aliyorsun canm. olmasi gereken hafta araligindaysan direk yönlendirir seni zaten. Ama tabi ac gel erken gel falan da diyebilir.Gidecegin saatte önemli
Beni 3 hafta sonrasına çağırdı şeker için henüz randevular açık değil, sen yaptırmak istemiyodun demi

Beni 3 hafta sonrasına çağırdı şeker için henüz randevular açık değil, sen yaptırmak istemiyodun demi
27 28. haftalarda yapiliyor galiba. Yok ben yaptirmycam ya. insallah sorunsuz atlatırız :) sen sezaryan gününu ne zaman alacaksin ?Onceden vermiyorlar mi?

27 28. haftalarda yapiliyor galiba. Yok ben yaptirmycam ya. insallah sorunsuz atlatırız :) sen sezaryan gününu ne zaman alacaksin ?Onceden vermiyorlar mi?
İnşallah bu ara bel ağrım çoğaldı yarım saat bile ayakta durmak ağrıya sebeb oluyo hayırla geçer inş önümüzdeki günler, galıba mart sonu gibi verir sezeryan gününü 15 nisan gibide olur muhtemelen, bazen çok korkuyorum bazende korksanda korkmasanda olucak bu doğum boşa yorma kendini diorum

Bende bu aydan sonra hızlanacak diye korkuyorum zaten canım. Dikkat de ediyorum gerçekten ama sürekli oturuyorum gün boyu bilgisayar başındayım evde çalışıyorum ondan da sanırım.
Evet hareketsizlik aldırıyor. Ben ilk 6 ay çok yürüyordum biyerlere giderken şimdi yürüyüşlerim azaldı kilo almamda arttı haliyle:/ Yürüyüşü mutlaka ihmal etmemek gerekiyor. soğuk kış demeden günlük yürümek lazım . Evde olunca insan bişeylerde yemek istiyor canı . Tatil geldi yandım ben

ooo canım nolacak 2 kilo başlangıç kilo üstüne . bende toplamda 6 aldım ama 2 sini son bir ay içinde aldım diyebilirim . ben de şimdi çikolatamı yiyorum bi yndan da .
Bugün hiç çikolata yemedim ekmeği de az yedim böyle böyle azaltırım inşallah yoksa doğuma kadar bayaaa kilo alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…