2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Senin ilki sezeryan dimi tatlım ?
Benim oğlan sezeryan oldu ben de korkuyorum aklıma geldikçe. Sonu güzel oluyor tabi ama o bi hafta sezeryan ağrısı, bi ay meme ucu acısı allahım içim sıkılıyor

Senin ilki sezeryan dimi tatlım ?
Benim oğlan sezeryan oldu ben de korkuyorum aklıma geldikçe. Sonu güzel oluyor tabi ama o bi hafta sezeryan ağrısı, bi ay meme ucu acısı allahım içim sıkılıyor
Evet cnm 3,sezeryanım olacak bişeyleri bile bilr yaşamak daha zor sanki ilklerde bişey anlamadık ama 2.den daha herşeyi hatırlıyorum belkide korktuğumuz gibi olmuycak ama yinede ınsan aklına geldikçe bi hoş oluyo

Canim sende cok kilo almamissin bence.doktorda 6 kilo almus gözüktüm kilomda oldugu icin doktor cok kizdi.senim eger kilon yoksa gayet normal bence

Gözün aydın cnm Hediyelerinizde güle güle kullanın inşallah , cnm idrar yolu enfeksiyonunda ek olarak renkli çamaşır kullanma mutlaka penye olsun beyaz olsun bide ütüle, bunu bi dr söylemişti renkli giyinme diye tanıdık birine, bunlar tabi ek önlem ayaklarını mutlaka sıcak tut üşürse çabuk etkilenirsin geçmiş olsun çabucak geçer inş

Gözün aydın kuzum, hediyelerinizi de güzel günlerde kullanın
Geçmiş olsun, klasik ama bol su içmeyi unutma :)
Idrar yolunda enfeksiyon cikanlar hangi degeriniz yuksek çıkıyor ve ne gibi belirtileriniz oluyor
Bakteri, lökosit,eritrosit ve yassı epitel çıkmıştı idrar tahlilimde canım. Belirti olarak karnımda ağrıdan ziyade acı vardı :) ve sarı akıntım vardı

Maaşallah üçüncü bir de
Allah bağışlasın canım valla bile isteye girdik bu yol rabbim sabrını versin inşallah

İdrar enfeksiyonu yaşayan var mı doktorunuz nasıl bir tedavi uyguladı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…