2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hadi gozun aydin.o hediyelere bakmak cok zekli oluridrarda yanmam mi basladi

Hepinize teşekkür ederim kızlar herkesi etiketlemedim

Idrarda yanma değil daha karnımın altın bir ağrı başladı o ağrıyı bilirim ben

Öyle yapıyorum canım ama bir türlü geçmiyor yeniliyır kendini sürekli

Günaydın kızlar

mavikedi bak paylaşıyorum istek üzerine cicileri.
Ama bir kaç tane koydum çok fazla vardı kızlar.
Extradan altın künye var ismi kazılı olan birde çocuklar için hikaye

9 aylık kıyafetler bile var ama daha sonra kalanı çekerim

Eklentiler

• E1272A75-86A4-4481-81DB-3A51EEC6A0E8.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 8A0E073C-6379-44B0-88DB-840D98011C23.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 5BFAFC8A-D947-4885-9C93-49C1B9F8AC0F.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 3F061DAA-4AF4-462E-AE61-CF62A2965005.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 78
  • A8D72AFF-44DE-490D-9C1C-E75941C582A8.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 82
  • D6EA6775-7507-411B-B125-FA4F23EB1774.webp
    80 KB · Görüntüleme: 83
  • E1143A28-5702-4E87-A60A-1EE42F7A5BCF.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 194B1615-1650-48BC-8546-3718A294D595.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 481264A0-FFC1-4352-88E4-87390430662A.webp
    37 KB · Görüntüleme: 85
  • 17DB09A0-36B2-4171-9728-3692BE390D69.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 79
İdrar enfeksiyonu yaşayan var mı doktorunuz nasıl bir tedavi uyguladı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Genelde antibiyotik veriyorlar canım küçükse enfeksiyon tek kullanımlık eğer biraz ciddiyse 1 haftalık antibiyotik veriliyor.

Güzel günlerde kullansın canım çok güzeller

Canim sende cok kilo almamissin bence.doktorda 6 kilo almus gözüktüm kilomda oldugu icin doktor cok kizdi.senim eger kilon yoksa gayet normal bence

57 ile hamile kaldım canım doktorda bir şey demedi ama fazla alsam eminim kızar kendisi de çok fit çünkü

Canım güzel günlerde eskitin gözün aydın kavuşmışsunuz

Güzel sağlıklı günlerde kullansın canım erencik

Peki ne sklkta takip ediyorsun ? yani 28 den sonra saatte on tekme falan deniyor ama bu haftalarda nasil bir takip olmali?benim birkac saat den fazla hissedemedigim de oluyor.

ben de hantallaştım. tam 10 kg yu tamamladım.
dün izlemim vardı sağlık ocağındaki hemşire dedi ki, bu havalarda yürüme. şu an 15 cm kar var da :) ayağın kayar düşersin çok tehlikeli. öyle bir durumda hemen hastaneye git dedi. son haftalarda özellikle ödem olacağından hamur işi ve tuz tüketme dedi. ve en önemlisi artık bebek büyüyor yeri daralıyor hareketleri azalır. ama sen takip edeceksin dedi. baktın tüm gün kıpırtı yok. yatağına uzan 20 30 dk bekle, hareket etmezse o zaman ya sağlık ocağına gel kalp atışlarını dinleyelim ya da hastaneye dedi. bu haftalardan sonra en önemli şey bebeğin hareketlerini takip etmek dedi. aklında olsun canım.

Burada da her yerde hem kar hem buzlanma var.Tamamen çözülene kadar yürüyüşü erteleyeceğim.
Bebek hareket ediyor ama önceki haftaki gibi kıpırkıpır degil. Umarim büyüdüğü icindir.

Merhaba teyzelerim ben ilk kez yüzümü gösterdim anneme babama 26 haftalığım ve 950 gram 34 cm im Aynı babama benziyorum ama annemi daha çok seveceğim

maşallah suphanallah ya ne güzel bakmış göstermiş.
Idrar yolunda enfeksiyon cikanlar hangi degeriniz yuksek çıkıyor ve ne gibi belirtileriniz oluyor

İdrar enfeksiyonu yaşayan var mı doktorunuz nasıl bir tedavi uyguladı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

benim yılan hikayesine dönene enfeksiyonum vardı ya kızlar. tam da tahmin ettiğim gibi oldu. sinirliyim yain.

şeker yüklemesini yaptırdığım gün 14 aralıkta idrar tahlili verdim ve lkosit 42 çıktı. azosilin verdi 15 günlük
ama bende ne yanma ne ağrı ne akıntı ne koku hiçbirşey yoktu. neyse ilaçlar bitti. 02 ocak ta gittim tekrar idrar verdim bu sefer lökosit 52 çıktı. ne oluyoruz ya dedim. doktor dedi ki, kültüre bakmalıyız. üreme de çıkar hangi bakteri ise ona göre ilaç verelim dedi. iyi dedim. bu arada dedim ki hocam ben de hiçbir ağrı sızı yok bu nasıl çıkar dedim. belki dedi idrarı verirken temiz vermiyorsundur dedi. ama ben idrarın verildiği o yerden mikrop kapıldığını düşünüyorum.

her neyse kültür için verdim idrarı. ama o kadar eminim ki, dedim ki üreme olmayacak ve ben boşuna antibiyotik kullandım diye de söylendim. dün kültür sonucum çıktı. tahmin edin, üreme olmadı. eniştem hematoloji de biyolog. ona gönderdim. dedi ki, baldız ya doğru çalışmıyorlar yani lökositt 52 iken üreme olmaması imkansız dedi, ya da sizin hastanede düzgün sonuç bakılmıyor dedi. akşam iş çıkışı gidecem kadın doğumcuya göstercem sonucu.

ve ben kaç kez dedim benim şikayetim yok. nasıl çıkar. burada kaç kişi yanmam akıntım oluyor diyordu ben de hiçbirşey yoktu.

Burada da her yerde hem kar hem buzlanma var.Tamamen çözülene kadar yürüyüşü erteleyeceğim.
Bebek hareket ediyor ama önceki haftaki gibi kıpırkıpır degil. Umarim büyüdüğü icindir.

kesinlikle büyüdüğü içindir canım. ha bi de çikolata ye dedi bana hareketleri hissedemediğin zaman dedi.

Canim ayni durum bende de var lokosit esteraz 75cikti. Normal lokosit 15. Hicbir siksyetim yok senin gibi. Doktor hamilelerde yuksek cikabilir qma bakteri gozukmuor dedi. Bir dahaki kontrokdd tekrar bakacak

Canim plasentan nerede . Onde mi

Ikiz kardesimde olmustu.hic bir sikayeti yoktu iltihabı cikti hatta cok yogunmus doktor hastaneye yatirdi bende o yuzden korkuyorum.kiminde hic belirti olmuyor

Allahım güzel günlerde giysin annesi hepsi çok tatlııı

Merhaba teyzelerim ben ilk kez yüzümü gösterdim anneme babama 26 haftalığım ve 950 gram 34 cm im Aynı babama benziyorum ama annemi daha çok seveceğim
ayy maaşallah dudak, burun,göz, çene hepsi belirgin. rabbim sağlıkla doğmalarını nasip eylesin yavrularımızın.

bende 2-3 kilo arası aldım, doktor da aile hekimliği de gayet iyi dedi. bebeğin gelişiminde sorun olmayınca. ben biraz kilolu başladığım için ondan da inşallah çok kilo almam diyordum,gerçi öyle aşırı dikkat etmedim ama sağlıklı beslendiğim için heralde çok almadım diyorum. tabi son aylarda ne olacak onu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…