Afiyet olsun canim.masallah esinede yapiyor ne guzelEvet az kaldı çok heyecanlıyım rahim boyu ne durumda merak ediyorum birde
Benim eşim sucuklu nohut yemeği pilav yaptı
Yatmak zorunda kalınca hizmet bol
Ay ins canim bir gecsek su haftalari.hafta sayiyorum bende.zamaninda dogarlar ins.İnşallah artmaz pazarteside güzel haberlerle gelirsin canım
28 haftayı geçsek hayırlısıyla sonra 32 sonra bir bakmışız 40 olmuşuz
Eşinin maşallahı var kuzum bir birinizin kıymetini bilin
Kızz okuyamadım bile kaç kere okumaya niyetlendim de. Girdim çıktım hep araya birşeyler girdi
Yaptık bile
Kızz okuyamadım bile kaç kere okumaya niyetlendim de. Girdim çıktım hep araya birşeyler girdiAnnemlerdeyim çok şeedemiyorum Dedikodumu yapmayın
Ayıp ayıppYaptık bile
Gel diye yaptık kız yoksa yüzüne de söyleriz dedikodu sayılmazAyıp ayıpp
Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz ? Çok sessiz evet buralar. Kontroller ne zaman ?? Benimki Pazartesi
Doğru söylüyosun bak düşünmem gerekiyor bunları
Aynen kuzu 28 geçelim küçük hedefler her zaman daha iyi. Kontrollün ne zaman senin ? Fransada biraz geriden gelen bebekler için 2 haftada bir ultrason yapılıyor sizinde aynı mı ?İnşallah artmaz pazarteside güzel haberlerle gelirsin canım
28 haftayı geçsek hayırlısıyla sonra 32 sonra bir bakmışız 40 olmuşuz
Eşinin maşallahı var kuzum bir birinizin kıymetini bilin
Afiyet olsun canim.masallah esinede yapiyor ne guzel
Ay ins canim bir gecsek su haftalari.hafta sayiyorum bende.zamaninda dogarlar ins.
Bu aralar grup cok sessiz gercekten.onceden yetişemiyordum okurken şimdilerde yazan yok pek
Selam canım benim bu hafta hep hastane günümeşim diş için randevu almıştı ona eşlik ettim sonra kendim dahiliyeye sonuçlarımı gösterdim ustalarla fiyat aldık vs derken e bir de çok soğuktu baya yoruldum yarında anneme eşlik edeceğim hastane için yine erken kalkicam
Kendi kontrolumda 4 şubatta canım geçen cuma gitmiştim yeni gördüm ama bebeşimi şimdiden özledim
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alırızAfiyet olsun canim.masallah esinede yapiyor ne guzel
Ay ins canim bir gecsek su haftalari.hafta sayiyorum bende.zamaninda dogarlar ins.
Bu aralar grup cok sessiz gercekten.onceden yetişemiyordum okurken şimdilerde yazan yok pek
Aynen kuzum ufak ufak hedefler belirleyelim kendimize sonra geriye dönüp bakınca daha çok mutlu olalım ❤
Aynen kuzu 28 geçelim küçük hedefler her zaman daha iyi. Kontrollün ne zaman senin ? Fransada biraz geriden gelen bebekler için 2 haftada bir ultrason yapılıyor sizinde aynı mı ?
Öyle canım yapıyor vallah sağ olsun
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alırız
İnan ol hepimiz aynıyız hafta adeta gün sayıyoruz
Sona doğru yaklaştıkça sorunlarımız artmaya başladı bence grup ondan sessiz kaldı
İnşallah herkesinn sorunu düzelir,eksiksiz kusursuz noksansız sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz amin amin
Cnm kilosu iyi olan kişilerden duyduğum akşam yatmadan 1 bardak süt içmişler ben içmemiştim önceki hamileliklerimde zaten yogurt peynir tüketiyorum diye ama bunda yatmadan süt içiyorum her gece, sabahta 8 de 1 bardak sütle yine bişeyler yeyip yatıyorum tekrar inşallah faydası olur sende içmiyosan mutlaka içAynen kuzum ufak ufak hedefler belirleyelim kendimize sonra geriye dönüp bakınca daha çok mutlu olalım ❤
Bu hafta kuzum kontrolüm,doktor 2 haftada bir çağırmaya başladı yakın takip edelim diye.
Bu hafta yeme düzenime dahada ağırlık verdim inşallah faydası olmuştur
Kontrolde ara kapansın diye dua ediyorum
Ondan olabilir sessizlik.ins canim sorunsuz olacak hepimizin gor bak ama elimizde olmadan stres yapıyoruz.yariyi gectik artik.30 ları gectigimizide gorcez insAmin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alırız
İnan ol hepimiz aynıyız hafta adeta gün sayıyoruz
Sona doğru yaklaştıkça sorunlarımız artmaya başladı bence grup ondan sessiz kaldı
İnşallah herkesinn sorunu düzelir,eksiksiz kusursuz noksansız sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz amin amin
Sute alerjiniz yoksa bol bol icin.benim bagirsaklarimi bozuyor cok icemiyorumCnm kilosu iyi olan kişilerden duyduğum akşam yatmadan 1 bardak süt içmişler ben içmemiştim önceki hamileliklerimde zaten yogurt peynir tüketiyorum diye ama bunda yatmadan süt içiyorum her gece, sabahta 8 de 1 bardak sütle yine bişeyler yeyip yatıyorum tekrar inşallah faydası olur sende içmiyosan mutlaka iç
Kızarıklık gibi mi olmus.bende kasimistim gecen sonra bi baktim kipkirmizi once catlak sandim da gecti sukurKızlar eğer soğuktan vs kızarmadıysa karnımın altı çok güzel çatlamış şok oldum daha sabah hiçbir şey yoktu ve çok güzel nemlendirdim
Sute alerjiniz yoksa bol bol icin.benim bagirsaklarimi bozuyor cok icemiyorum
Bende okudum sut icin özellikle diyorlar
Kızarıklık gibi mi olmus.bende kasimistim gecen sonra bi baktim kipkirmizi once catlak sandim da gecti sukur
Ilk bebekte mi catladi.bol su içiyor musun onunda etkisi var.birde genetikmis ne yapsak olmuyoKızlar benim ilkinde baya çatlamış neredeyse yer yok ama çatlamış hissi var yani hissediyorum çatladığını.ve aşırı kabuklanma krem ve yağ sürmene rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?