2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet az kaldı çok heyecanlıyım rahim boyu ne durumda merak ediyorum birde

Benim eşim sucuklu nohut yemeği pilav yaptı

Yatmak zorunda kalınca hizmet bol
Afiyet olsun canim.masallah esinede yapiyor ne guzel
İnşallah artmaz pazarteside güzel haberlerle gelirsin canım
28 haftayı geçsek hayırlısıyla sonra 32 sonra bir bakmışız 40 olmuşuz
Eşinin maşallahı var kuzum bir birinizin kıymetini bilin
Ay ins canim bir gecsek su haftalari.hafta sayiyorum bende.zamaninda dogarlar ins.

Bu aralar grup cok sessiz gercekten.onceden yetişemiyordum okurken şimdilerde yazan yok pek

Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz ? Çok sessiz evet buralar. Kontroller ne zaman ?? Benimki Pazartesi

Selam canım benim bu hafta hep hastane günüm eşim diş için randevu almıştı ona eşlik ettim sonra kendim dahiliyeye sonuçlarımı gösterdim ustalarla fiyat aldık vs derken e bir de çok soğuktu baya yoruldum yarında anneme eşlik edeceğim hastane için yine erken kalkicam

Kendi kontrolumda 4 şubatta canım geçen cuma gitmiştim yeni gördüm ama bebeşimi şimdiden özledim

Doğru söylüyosun bak düşünmem gerekiyor bunları

İnşallah artmaz pazarteside güzel haberlerle gelirsin canım
28 haftayı geçsek hayırlısıyla sonra 32 sonra bir bakmışız 40 olmuşuz
Eşinin maşallahı var kuzum bir birinizin kıymetini bilin
Aynen kuzu 28 geçelim küçük hedefler her zaman daha iyi. Kontrollün ne zaman senin ? Fransada biraz geriden gelen bebekler için 2 haftada bir ultrason yapılıyor sizinde aynı mı ?

Ay ins canim bir gecsek su haftalari.hafta sayiyorum bende.zamaninda dogarlar ins.

Bu aralar grup cok sessiz gercekten.onceden yetişemiyordum okurken şimdilerde yazan yok pek

Öyle canım yapıyor vallah sağ olsun

Oyy çok randevun var kolay gelsin kuzum .
Özlemez mi insan ben çok özledim oğlumuu haftaya pazartesi 3 hafta olacak

Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alırız
İnan ol hepimiz aynıyız hafta adeta gün sayıyoruz
Sona doğru yaklaştıkça sorunlarımız artmaya başladı bence grup ondan sessiz kaldı
İnşallah herkesinn sorunu düzelir,eksiksiz kusursuz noksansız sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz amin amin

Aynen kuzum ufak ufak hedefler belirleyelim kendimize sonra geriye dönüp bakınca daha çok mutlu olalım ❤
Bu hafta kuzum kontrolüm,doktor 2 haftada bir çağırmaya başladı yakın takip edelim diye.
Bu hafta yeme düzenime dahada ağırlık verdim inşallah faydası olmuştur
Kontrolde ara kapansın diye dua ediyorum

Canım özellikle bende o değişimi hissediyorum yarın 27. Haftama giricem ve hem duygusal olarak hem de fiziken kendimi pek iyi hissetmiyorum doğumu falan da düşününce stres basıyor beni inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız da grupta artık bebişlerin gazları hakkında konuşuruz

Cnm kilosu iyi olan kişilerden duyduğum akşam yatmadan 1 bardak süt içmişler ben içmemiştim önceki hamileliklerimde zaten yogurt peynir tüketiyorum diye ama bunda yatmadan süt içiyorum her gece, sabahta 8 de 1 bardak sütle yine bişeyler yeyip yatıyorum tekrar inşallah faydası olur sende içmiyosan mutlaka iç

Ondan olabilir sessizlik.ins canim sorunsuz olacak hepimizin gor bak ama elimizde olmadan stres yapıyoruz.yariyi gectik artik.30 ları gectigimizide gorcez ins

Sute alerjiniz yoksa bol bol icin.benim bagirsaklarimi bozuyor cok icemiyorum
Bende okudum sut icin özellikle diyorlar

Kızlar eğer soğuktan vs kızarmadıysa karnımın altı çok güzel çatlamış şok oldum daha sabah hiçbir şey yoktu ve çok güzel nemlendirdim
Kızarıklık gibi mi olmus.bende kasimistim gecen sonra bi baktim kipkirmizi once catlak sandim da gecti sukur

Sute alerjiniz yoksa bol bol icin.benim bagirsaklarimi bozuyor cok icemiyorum
Bende okudum sut icin özellikle diyorlar

Kızarıklık gibi mi olmus.bende kasimistim gecen sonra bi baktim kipkirmizi once catlak sandim da gecti sukur

Kızarık canım 3 4 şerit var kaşımış da olabilirim yarına geçmezse çatlaktır maalesef

melike222 canım sormayı unuttum ya da kaçırdım okuyamadım sana bir alet takmışlardı çarpıntın için sonucu ne oldu? Her şey yolundadır inşallah

Kızlar benim ilkinde baya çatlamış neredeyse yer yok ama çatlamış hissi var yani hissediyorum çatladığını. ve aşırı kabuklanma krem ve yağ sürmene rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…