2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet kuzum elimizden bir şey gelmez ki paylaşsana canım benim yaptığım egzersizler mi acaba?

Gerçekten cnm yaşının küçük olmasına rağmen senin bu tavrına bayılıyorum senin yerinde kim olsa belki çok isyan bile.ederdi ama sen o kadar güzel tevekkül ediyorsun ki Rabbim bunun mufakatini verecektir.çok inançlı bir o kadar da güçlüsun.hersey güzel. Olacak inş. Herşeyin üstesinden geleceksiniz keşke bende senin gibi olsam ben herseye kafayı takan herseye üzülen biri yım kendi kendimi yiyorum etrafimdakiler e çok belli ediyorum moralim bozuksa yemeden içmeden kesiliyorum.mesela ilk evlendim mesela yolda özürlü bir çocuk görsem o.kadar çok üzülürdum ki anlatamam ağlardim.sona hemen hamile.kaldım 23. Haftada bebeğimin sonlandırılması gerektiğini söylediler dünya başıma yıkıldı eltim le 2 ay vardı aramızda onun bebeği doğdu bakamadım bile.ama bu sadece benim başıma gelen bir şey değildi ama çok üzüldüm ağladım daha neler neler mesela 2 sene önce eşimin arkadaşı çok samimi ler eşiyle kavga ediyor aldatmadan dolayi galiba adam arabayla intihar ediyor o kadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya artık go zYaşım kurudu esine başsağlığa gittk resmini gördüm başladım hüngür hüngür. Ağlamaya neyse çıktık. Eve gidecez eşim bir bağırdı ki resme n balkona çıktılar adamın karısı aglamiyor sana ne oluyor.diye gerçi biliyor sulu göz olduğumu .mesela bundada 5 seneden sonra normal.doğum için gezmedigim dr kalmadı başlarda sezeryandan korktuğum icin kimse yanasmadi ama şimdi en kötü sezeryan i yaşayacam belkide eşime diyordum 34 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum olursa bağlatirim diyordum eşim kiziyordu ama şimdi bak rahmim alınabilir eşim diyorki hersey sana müstahak aklına hep kotu şeyleri getiriyorsun ve başına geliyor diye gerçekten ben kötüyü çağırıyorum. Ve bunun için senin gibi olmayı çok istiyorum.ölümden ötesi yok çok çok ölürüm diyorum.

Ah ah bazı şeyler için bazen olmuyor ne yaparsak yapalım bende onun için kabullendim.
Bende aslında çok korkardım böyle şeylerden hep derdim ki allah korusun çocuğum engellli olsa bir sorunu olsa üstesinden gelebilir maddi manevi yetebilir miyim her şekilde düşünürdüm. En çok kafamı kurcalayan bu olmuştu önceden.
Belki öyle birşey olmadı ama yinede güçlü kalmayı gerektirecek bi durum var ortada. Kendimi sadece tedavisi olduğu yönünde teselli edebiliyorum. Gerisi allaha kalmış herşey Doğum sonrasına bağlı onun içinde bol bol dua ediyorum ve inanıyorum oğluma.
Aslında dediğin o kötü düşünme olayı bende de var genelde böyle şeyler beni bulur diye isyan etmiştim geçen anneannemin kanserini öğrenince. Birkaç aksilik olunca gerisi ardı ardına geliyor işte böyle
Dediğim gibi herkesin Derdi kendine büyükmüş herkesin farklı sorunları var allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hepinizin yüreği ayrı güzel

Canim gecmis olsun yegenin nasil oldu.ne ameliyati oldu canim
Teşekkür ederim :) önceki tahlilimde de çıkmıştı tek suyla atamamışım maalesef ilaç işe yarar umarım :)
Gecmis olsun canim
Senin adına cok sevindim boyle guzel haberler umut oluyor insana

Buda bu hafta biz Kızlar
Canim tam erkek bebis gobegi nasilda sivri
Canim doktor cok guzel seyler soylemis.senin bilgilerin kayitlidir ordan bakip aradaki farki anlamistir.tuttum bu doktoru

Canim cok guzel dusurmussun ne guzel

Ne yapiyorsunuz kizlar.ben doktoruma gittim hastanede tekrar seker yuklemesi istedi 100 luk ve uc aylik seker ortalamama bakip karar verecek.diyetisyene basladim isteyen olursa listeyi atarim.cok acimmm
Gel uyku gel modundayım
İstersen at listeyi kuzum illa merak eden çıkacaktır. Ben bile ettim nasıl oluyor ki diye
Umarım yoluna girer canım sıkıntılı bir durum olmasında az kaldı zaten azıcık sabırla Doğuma kadar idare edersin

Kızlar bişey sorucam tecrübeli çalışan annelere. Çalışmaya başlayınca sağıp biberonla veriyosunuz ya bebeğe sütü sonrasında memeyi alıyorlar mı
Kuzum tecrübeli çalışan bir anne değilim ama çevreden duyduğum şekilde cevap vereyim.
Biberondan emmek bebeğin kolayına geldiği için meme reddi başlıyormuş,belli bir aydan sonra bebekler sütten erken kesiliyorlarmış.
Eski işyerinde doğum izninden dönen bir arkadaşım vardı.2 ay doğum+6ay ücretsiz izinden sonra dönmüştü işe.
Evi iş yerine yakın olduğu için eşi bebeği emzirsin diye getiriyordu iş yerine,aradada sütünü sağıp gönderiyordu en fazla 1 ay emdi o şekilde

Ayy kızlarrrr ne zaman bdv kısmını kurcalasam Doğum sonrası dağılan, kendine bakamayan, özen gösteremeyen annelere rastlıyorum Bende öyle olurum diye ödüm kopuyor İnşallah bebeklerimiz sağlıklı, huzurlu ve akıllı olurlar da kendimize bolca vakit ayırabiliriz

Ne yapiyorsunuz kizlar.ben doktoruma gittim hastanede tekrar seker yuklemesi istedi 100 luk ve uc aylik seker ortalamama bakip karar verecek.diyetisyene basladim isteyen olursa listeyi atarim.cok acimmm
Canm cok gecmis olsun .Liste uygulanmasi zor bir listemi ?

Ben simdiden salmış gibi hissediyorum .Tum özgüvenim gitti. Kadinsiligimdan eser yok

Bende bugün öyle 2 konu okudum. Sanki aynı duruma düşecek gibi hissettim kendimi.Biz bilinçli olalım işte canım. Gerçi büyük konuşmamak lazım. Lohusalık bambaşka bir psikolojik durum.

Ben simdiden salmış gibi hissediyorum .Tum özgüvenim gitti. Kadinsiligimdan eser yok
Ay o bende de var eskiden işe giderken özenen kadın gitti aman üzerimde birşey olsun da ne olduğu önemsiz diyen kadın geldi İşe resmen yuvarlanarak gidiyorum 32 hafta olsam da izne ayrılsam diye dört gözle bekliyorum

Bende bugün öyle 2 konu okudum. Sanki aynı duruma düşecek gibi hissettim kendimi.Biz bilinçli olalım işte canım. Gerçi büyük konuşmamak lazım. Lohusalık bambaşka bir psikolojik durum.
Ben şimdiden dağılmaya başladım Allah sonumu hayır etsin

Bende bugün sağlık ocağına gittim , ebe ile konuştuk biraz. Lohusalik döneminde psikolojik olarak etkileneceksin , ağlama isteği , mutsuzluk , yorgunluk hepsi bir arada gelecek. Ama şimdiden bunun geçici olduğunu ve sadece lohusalıktan olucagini kavraman gerekiyor kısacası kendini hazırla dedi. Bunu keşke kocalara anlatsaniz diye düşündüm en azından adamlar ona göre davranırlar :)

2 tane çocuk büyüttüm arkadaşlar evet evde hep pijama ve esofmanla gezdim evde de tabi dikkat edebilirdim ama ben zaten giyinmiş şekilde iş filan yapamıyorum ama dısarı ve toplum içine çıktığımda giyimime dikkat ederdim hâlâ ederim eşimin ve cocuklarımında ütüsüz giyinmem evimede hep dikkat ettim temizliğime ve hep takdir edildım hosumada gitmedi değil ,insan isteyince oluyo yani tabi ki dönem dönem zorlanıyoruz ama olur o kadar onlar tuzu biberi ,sağlık olsun yeterki herşey olur

Bizi pek de parlak günler beklemiyor desene canım

Hıh ağzın bal yesin yaa Bizde senin gibi oluruz inşallah Moralim düzeldi biraz

Bizi pek de parlak günler beklemiyor desene canım
Valla öyle epey uzun anlattı da özet geçtim :) kan ilacını devam edeyim değil mi dedim, bebek şu an kan ihtiyacını arttırıyor , doğumda yine kan kaybı oluyor sonra lohusalıkta kanaman devam edecek dedi. Yani doğumdan sonrada kan ilacına en az 3 ay devam et dedi girdi psikolojiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…