- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Evet kuzum elimizden bir şey gelmez ki paylaşsana canım benim yaptığım egzersizler mi acaba?Kuzular bu arada geliş pozisyonunu şimdiden hiç kafaya takmayın.
Kendi Doğum esnasında bile dönebiliyormuş.
Önceden dönmesini isterseniz egzersizler vs oluyor. DenersinizBen normal çok istiyordum o yüzden bir ara bunu araştırıp birkaç sayfa kaydetmiştim kenara koymuştum son haftalarda işime yarar belki diye. Onları da paylaşırım :))
Bana normal yaptırmazlar zaten ama o hastanede kesinlikle normal Doğum yapmak istemiyorum fobi oluştu hastaneye karşı. O yüzden dua ediyorum dönmesin diye
Bilgisayarda kayıtlılar canım atarım açıncaEvet kuzum elimizden bir şey gelmez ki paylaşsana canım benim yaptığım egzersizler mi acaba?
Gerçekten cnm yaşının küçük olmasına rağmen senin bu tavrına bayılıyorum senin yerinde kim olsa belki çok isyan bile.ederdi ama sen o kadar güzel tevekkül ediyorsun ki Rabbim bunun mufakatini verecektir.çok inançlı bir o kadar da güçlüsun.hersey güzel. Olacak inş. Herşeyin üstesinden geleceksiniz keşke bende senin gibi olsam ben herseye kafayı takan herseye üzülen biri yım kendi kendimi yiyorum etrafimdakiler e çok belli ediyorum moralim bozuksa yemeden içmeden kesiliyorum.mesela ilk evlendim mesela yolda özürlü bir çocuk görsem o.kadar çok üzülürdum ki anlatamam ağlardim.sona hemen hamile.kaldım 23. Haftada bebeğimin sonlandırılması gerektiğini söylediler dünya başıma yıkıldı eltim le 2 ay vardı aramızda onun bebeği doğdu bakamadım bile.ama bu sadece benim başıma gelen bir şey değildi ama çok üzüldüm ağladım daha neler neler mesela 2 sene önce eşimin arkadaşı çok samimi ler eşiyle kavga ediyor aldatmadan dolayi galiba adam arabayla intihar ediyor o kadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya artık go zYaşım kurudu esine başsağlığa gittk resmini gördüm başladım hüngür hüngür. Ağlamaya neyse çıktık. Eve gidecez eşim bir bağırdı ki resme n balkona çıktılar adamın karısı aglamiyor sana ne oluyor.diye gerçi biliyor sulu göz olduğumu .mesela bundada 5 seneden sonra normal.doğum için gezmedigim dr kalmadı başlarda sezeryandan korktuğum icin kimse yanasmadi ama şimdi en kötü sezeryan i yaşayacam belkide eşime diyordum 34 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum olursa bağlatirim diyordum eşim kiziyordu ama şimdi bak rahmim alınabilir eşim diyorki hersey sana müstahak aklına hep kotu şeyleri getiriyorsun ve başına geliyor diye gerçekten ben kötüyü çağırıyorum. Ve bunun için senin gibi olmayı çok istiyorum.ölümden ötesi yok çok çok ölürüm diyorum.Aminn kuzumBir bebeğimiz melek olmuştu geçen ay. Ama gerçekten öyle birşey ki ne kilosu ne hangi organların yukarda olduğu hiçbir şey fark etmiyor öyle mucize bebekler var ki, gerçekten. Herşey Allah’a kalmış ol diyor oluyor. Yiyecek ekmeği varsa yiyor. Ben bunu kabullendim artık. Yinede şükrediyorum çok bambaşka hastalıklar var allahtan diyorum ki tedavisi olan birşey ve sonrasında yaşıtları gibi oluyor. İnşallah bende mucizemi sağlıkla getiricem dünyaya. Öyle olmasa bile tek nefesi yeter şu zamanlarımdan pişman olmam
Allah razı olsun bu arada çok teşekkür ederim
Ah ah bazı şeyler için bazen olmuyor ne yaparsak yapalım bende onun için kabullendim.Gerçekten cnm yaşının küçük olmasına rağmen senin bu tavrına bayılıyorum senin yerinde kim olsa belki çok isyan bile.ederdi ama sen o kadar güzel tevekkül ediyorsun ki Rabbim bunun mufakatini verecektir.çok inançlı bir o kadar da güçlüsun.hersey güzel. Olacak inş. Herşeyin üstesinden geleceksiniz keşke bende senin gibi olsam ben herseye kafayı takan herseye üzülen biri yım kendi kendimi yiyorum etrafimdakiler e çok belli ediyorum moralim bozuksa yemeden içmeden kesiliyorum.mesela ilk evlendim mesela yolda özürlü bir çocuk görsem o.kadar çok üzülürdum ki anlatamam ağlardim.sona hemen hamile.kaldım 23. Haftada bebeğimin sonlandırılması gerektiğini söylediler dünya başıma yıkıldı eltim le 2 ay vardı aramızda onun bebeği doğdu bakamadım bile.ama bu sadece benim başıma gelen bir şey değildi ama çok üzüldüm ağladım daha neler neler mesela 2 sene önce eşimin arkadaşı çok samimi ler eşiyle kavga ediyor aldatmadan dolayi galiba adam arabayla intihar ediyor o kadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya artık go zYaşım kurudu esine başsağlığa gittk resmini gördüm başladım hüngür hüngür. Ağlamaya neyse çıktık. Eve gidecez eşim bir bağırdı ki resme n balkona çıktılar adamın karısı aglamiyor sana ne oluyor.diye gerçi biliyor sulu göz olduğumu .mesela bundada 5 seneden sonra normal.doğum için gezmedigim dr kalmadı başlarda sezeryandan korktuğum icin kimse yanasmadi ama şimdi en kötü sezeryan i yaşayacam belkide eşime diyordum 34 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum olursa bağlatirim diyordum eşim kiziyordu ama şimdi bak rahmim alınabilir eşim diyorki hersey sana müstahak aklına hep kotu şeyleri getiriyorsun ve başına geliyor diye gerçekten ben kötüyü çağırıyorum. Ve bunun için senin gibi olmayı çok istiyorum.ölümden ötesi yok çok çok ölürüm diyorum.
Canim gecmis olsun yegenin nasil oldu.ne ameliyati oldu canimCanım çok şükür ameliyatı atlattı. 48 saat kritik dediler onu bekliyoruz. Solunumdan ayrılması kolay olmayabilir dediler ama bakalım bekleyip görücez
Allah razı olsun canım. Sen nasılsın. Eren kuzumuz nasıl? Kasılmaların falan devam ediyor mu canım?
Aminnn canım amin inş.
Allah razı olsun kuzucum. Sen nasılsın? Minnoşun nasıl?
Canım hangi değerin yüksek çıktı? Benim de aşım vardı bgn gittim hem sonuçlarımı aldım lökosit 17 çıkmış. Bakalım kadın doğumcum ne dicek. Bu hafta gidemedim kontrole artık haftaya gidicem kısmetse.
Canım onla hiç alakası yok gebelik şekerinin. Benim arkadaşımın da şekeri hep düşük çıkıyormuş. Hatta sınırın da altında. Ama gebelik şekeri çıkmış. Senin çok mu yüksek çıktı kuzum?
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim :) önceki tahlilimde de çıkmıştı tek suyla atamamışım maalesefilaç işe yarar umarım :)
Senin adına cok sevindim boyle guzel haberler umut oluyor insanaKızlar geçen kötü haber vermiştim bana etkileniyorsun demiştiniz.
Bugün 2 ayrı iyi haberim var.
Geçen günlerde doğan bebeğimiz çok iyi Hatta düşük kilolu doğmuş diye örneğini vermiştim. ameliyata girmiş 1de çıkmış maşallahı var en zor kısımları atlattı hayata tutundu hayırlısıyla
Bir arkadaşımız daha yapmıştı Doğum o da ameliyata girmeyi bekliyor birkaç değere bakıyorlar, onlar düşünce almak zorundalar diye.
Mutlu haber vereyim dedim içimden geldi :))
İnşallah benim urasımın da böyle güzel haberlerini vermek nasip olur
Herkesin farklı bir derdi var allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh
Canim tam erkek bebis gobegi nasilda sivriBuda bu hafta biz Kızlar
Canim doktor cok guzel seyler soylemis.senin bilgilerin kayitlidir ordan bakip aradaki farki anlamistir.tuttum bu doktoruBu arada sabah 1 ay önce gittiğim Prof gittim zaten 2 tane gebeler e.bakan var 2.önce gittiğim dOct di.bana bir ay önce gittiğim çıkar merak etme.demişti
Bugün için randevu vermişti perinatolog bölümünde baktı .ben 2 önce. Gittiğimi söylemedim hemen soruyorlar ya kaçıncı gebeliğin diye 3.ama bir tane kızım var ilki Spina bifidadan dolayı sonlandirildi felan dedim bebeğe baktı kafasına omuriligi ne kalbine sonra suyuna baktı normal.dedi ben bir daha söyledim previa var diye baktı yukarı çıkmaya başlamış. Dedi şaşırdım dahada çıkar dedi cikmazsa da sorun değil. Dedi.ağzım açık dinledim sonra dedimki hocam diğer drlar rahim alınmasından felan bahsediyorlar yok cnm daha çıkar bu dedi.hocam yapisikmi dedim sen beni dinlemiyor musun dedi azıcık yukarı çıkmış dedi beni nasıl hatırlayacakki 5 dakika gördü sonuçta az birsey çıktığını nasıl. Anlayacak anlamadım 2.gün önce. Resmen rahimi kapatmış ben riske atmam. Seni rahmi alırım dedi bu böyle. Dedi hocam sürekli yatiyorum dedim yukarı çıksın diye öyle. Birşey yok dedi.normal.hayatına dev et dedi bak ne kadar streslisin eşinide strese sokmussun dedi.kızlar ben bu durumdan birsey anlamadım dr açaba benim i korkutmak istemedi numarasini verdi kanaman olursa direk beni ararsın diye
Gerçi 2 gün önce gittiğim. Dr.da vermişti numarasini.şimdi 2.gün önce. Gittiğim. Dr 14 Şubat a bugünkü gittiğim 15 Şubat a verdi .be ne yapacam şimdi.
Canim cok guzel dusurmussun ne guzelMoralini bozma canım ,diyetle düşer inşallah ,bak benimki düştü şükür ,bu gün dahiliye gittim ölçüm listemi gösterdim aferin sana bravo sana dedi öyle devam et dedi insulin vermiyecem sana dedi ,çok sevindim ama diyete tabiki devam
Gel uyku gel modundayımNe yapiyorsunuz kizlar.ben doktoruma gittim hastanede tekrar seker yuklemesi istedi 100 luk ve uc aylik seker ortalamama bakip karar verecek.diyetisyene basladim isteyen olursa listeyi atarim.cok acimmm
Kuzum tecrübeli çalışan bir anne değilim ama çevreden duyduğum şekilde cevap vereyim.Kızlar bişey sorucam tecrübeli çalışan annelere. Çalışmaya başlayınca sağıp biberonla veriyosunuz ya bebeğe sütü sonrasında memeyi alıyorlar mı
Canm cok gecmis olsun .Liste uygulanmasi zor bir listemi ?Ne yapiyorsunuz kizlar.ben doktoruma gittim hastanede tekrar seker yuklemesi istedi 100 luk ve uc aylik seker ortalamama bakip karar verecek.diyetisyene basladim isteyen olursa listeyi atarim.cok acimmm
Ben simdiden salmış gibi hissediyorum .Tum özgüvenim gitti. Kadinsiligimdan eser yokAyy kızlarrrr ne zaman bdv kısmını kurcalasam Doğum sonrası dağılan, kendine bakamayan, özen gösteremeyen annelere rastlıyorum Bende öyle olurum diye ödüm kopuyorİnşallah bebeklerimiz sağlıklı, huzurlu ve akıllı olurlar da kendimize bolca vakit ayırabiliriz
Bende bugün öyle 2 konu okudum. Sanki aynı duruma düşecek gibi hissettim kendimi.Biz bilinçli olalım işte canım. Gerçi büyük konuşmamak lazım. Lohusalık bambaşka bir psikolojik durum.Ayy kızlarrrr ne zaman bdv kısmını kurcalasam Doğum sonrası dağılan, kendine bakamayan, özen gösteremeyen annelere rastlıyorum Bende öyle olurum diye ödüm kopuyorİnşallah bebeklerimiz sağlıklı, huzurlu ve akıllı olurlar da kendimize bolca vakit ayırabiliriz
Ay o bende de var eskiden işe giderken özenen kadın gitti aman üzerimde birşey olsun da ne olduğu önemsiz diyen kadın geldiBen simdiden salmış gibi hissediyorum .Tum özgüvenim gitti. Kadinsiligimdan eser yok
Ben şimdiden dağılmaya başladım Allah sonumu hayır etsinBende bugün öyle 2 konu okudum. Sanki aynı duruma düşecek gibi hissettim kendimi.Biz bilinçli olalım işte canım. Gerçi büyük konuşmamak lazım. Lohusalık bambaşka bir psikolojik durum.
Bende bugün sağlık ocağına gittim , ebe ile konuştuk biraz. Lohusalik döneminde psikolojik olarak etkileneceksin , ağlama isteği , mutsuzluk , yorgunluk hepsi bir arada gelecek. Ama şimdiden bunun geçici olduğunu ve sadece lohusalıktan olucagini kavraman gerekiyor kısacası kendini hazırla dedi. Bunu keşke kocalara anlatsaniz diye düşündüm en azından adamlar ona göre davranırlar :)Ayy kızlarrrr ne zaman bdv kısmını kurcalasam Doğum sonrası dağılan, kendine bakamayan, özen gösteremeyen annelere rastlıyorum Bende öyle olurum diye ödüm kopuyorİnşallah bebeklerimiz sağlıklı, huzurlu ve akıllı olurlar da kendimize bolca vakit ayırabiliriz
Bizi pek de parlak günler beklemiyor desene canımBende bugün sağlık ocağına gittim , ebe ile konuştuk biraz. Lohusalik döneminde psikolojik olarak etkileneceksin , ağlama isteği , mutsuzluk , yorgunluk hepsi bir arada gelecek. Ama şimdiden bunun geçici olduğunu ve sadece lohusalıktan olucagini kavraman gerekiyor kısacası kendini hazırla dedi. Bunu keşke kocalara anlatsaniz diye düşündüm en azından adamlar ona göre davranırlar :)
Hıh ağzın bal yesin yaa Bizde senin gibi oluruz inşallah Moralim düzeldi biraz2 tane çocuk büyüttüm arkadaşlar evet evde hep pijama ve esofmanla gezdim evde de tabi dikkat edebilirdim ama ben zaten giyinmiş şekilde iş filan yapamıyorum ama dısarı ve toplum içine çıktığımda giyimime dikkat ederdim hâlâ ederim eşimin ve cocuklarımında ütüsüz giyinmem evimede hep dikkat ettim temizliğime ve hep takdir edildım hosumada gitmedi değil ,insan isteyince oluyo yani tabi ki dönem dönem zorlanıyoruz ama olur o kadar onlar tuzu biberi ,sağlık olsun yeterki herşey olur
Valla öyle epey uzun anlattı da özet geçtim :) kan ilacını devam edeyim değil mi dedim, bebek şu an kan ihtiyacını arttırıyor , doğumda yine kan kaybı oluyor sonra lohusalıkta kanaman devam edecek dedi. Yani doğumdan sonrada kan ilacına en az 3 ay devam et dedi girdi psikolojiye :)Bizi pek de parlak günler beklemiyor desene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?