2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ne saçma tipler var su hayatta

Bende uyuyamadım..
Üstümde sweat altımda şort oturuyorum valla.
Üşüyor muyum yanıyor muyum bilemedim.
Ne tuhafmış bu hamilelik..
Kızlar bişi sorucam; aşermeleriniz oldu mu, olduysa ne zaman ?
Banada su soguklarda bile arada fenalik geliyor sicak basıyor.millet donuyor ben yaniyorum

Senin görümcen bekar mi canm evlimi

Ben hiç aşerme geçirmedim.
Hatta aşerirsin sen bilemezsin diye; annemler herşeyin tadına baktırdılar. Ama bu aralar çok fenayım; canım tuhaf şeyler istiyor. Tadından daha çok delice koklamak istiyorum. Aklımdan gitmiyor. Bu aşerme mi oluyor şimdi bilemedim.

Canım dün ki msjlara Yeni baktım, görümceni kabul etme. Uygun bir dille rahatsızım işim var gibi birşey söyleyip; ben seni davet edeceğim diye geçiştir. Belli ki düşüncesiz biri. Eğer kabul edersen sonunu alamazsın. Bende öyle bekar bir görümce var, çatkapı gelip aynı şehirde olmamıza rağmen günlerce kalan. Soğutana kadar ne çektim. Sen söyleyemiyorsan eşine söylet

Bende uyuyamadım..
Üstümde sweat altımda şort oturuyorum valla.
Üşüyor muyum yanıyor muyum bilemedim.
Ne tuhafmış bu hamilelik..
Kızlar bişi sorucam; aşermeleriniz oldu mu, olduysa ne zaman ?
Birkaç hafta önce ilk kez aşerdim diyebilirim. Bütün aile aşerdiğim şeyi arıyoruz farklı illere bile haber yolladık ama bulmak çok zor şimdi yiyemiycem sanırım
Öncesinde canım bişeyler çekiyordu tabi ama klasik dışarıda evde bulunacak şeyler o pek aşermeye girmiyor sanırım. Bunu bildiğin istiyorum yani gözümün önünde hep

Canim neymis o burda vardir belki

Demekki banada bu olan şey aşerme.
Bende hiç aşermemiştim; hatta yaşamadığım için aşermesiz geçirdim diyordum hep. Ama şu son haftalarda deliricem.
Tadından çok koklamak istiyorum o şeyi. Bulsam sarılıp yatasım var o derece.Hiç aklımdan çıkmıyor.
Ayyy aşerdiğin şeyi sorucam şimdi. Bu taraflarda varsa göndereyim diye; ama ya bulunmaz da benimde canım çekerse diye korktum. Daha beter yapmayalım birbirimizi.

Bazılarında koku aşermesi oluyormuş zaten sende de öyle oldu demekki
Yok söylemem bir sürü kişi giriyor okuyor günah bulunmaz da şimdi

Benim canim hep mandalina istiyordu birde tvde cips gordum ay iki gun aklimdan cikmamisti.onun dışında gordugum yemeklerden vs etkilenmiyorum
Mandalina portakal olayı bende de var canım. Bol bol yiyorum.
C vitamini istiyordur miniklerimiz belki.
Ünivde bir hocam bu aşermelerin bazılarının durduk yere olmadığını, içindeki vitaminin vücudun ihtiyacı olduğunu söylemişti. Özellikle meyveler konusunda.

Kuzum Allah başka dert vermesin
Önemli olan içinde huzurla oturmak boşver az eşya olsun çok huzur olsun :)
İnşallah kendi evin büyüüük mü büyüüük olur ferah ferah oturmak nasip olur oğluşunla ❤

Aynen öyle kuzum iyiki varlar

Yok canım ben Bordeaux şehrindeyim :)

Huzur varsa en önemlisi canım Evet genelde küçük tercih ediliyor. Biz alışkınız seviyorum küçük evleri :)
Yapı itibariyle mi küçük yapıyolar acaba amaç ney onuda merak ettim bak şimdi :)

Senin görümcen bekar mi canm evlimi
Bekar canım 2 yaş büyük benden

Belki olabilir bilemedim sadece koklamakla olur mu kuzu. Ama hiç aşermeyenlerde oluyormuş bende küçükken yediğim ve senelerdir yemediğim birşeyi aşermiştim. Gerçi eksik vitaminden kaynaklanıyor derler öyle bir durum yoksa normaldir
Görümce yorumun içinde teşekkür ederim Bakalım ne olacak sonu

Öyle kuzumm aman büyük evi kim temizleyecek Zaten Bunla zor baş ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…