2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim canim hep mandalina istiyordu birde tvde cips gordum ay iki gun aklimdan cikmamisti.onun dışında gordugum yemeklerden vs etkilenmiyorum
Bende yemekten çok mandalina koklamak istiyorum şimdi dikkatimi çekti
Tövbe tövbe her akşam yerken kabuğunu falan kokluyordum demek ki oluyor böyle garip şeyler gerçekten de

O Ocimum basilicum canım bende bir üşüyorum bir sıcak oluyorum.

Ben olmayacak bir meyveye aşeriyorum onun yerine uzun bir süre tuzlu limon yedim
Geçen gün 4 peynirli italyan makarnası çekti canım 3 gün boyunca rüyama girdi en son eşim gitti aldı geldi. Malum dışarı çıkmam yasak

Yapı itibariyle mi küçük yapıyolar acaba amaç ney onuda merak ettim bak şimdi :)

Büyük evlerde var canım şehir merkezinin biraz dışında. Küçük dediğim aslında öyle minnoş evler değil ama şöyle söyleyim burda kimse büfe kullanmaz salonda yada hem salonda hem mutfakta yemek masası olmaz alanlar ona göre ayarlanmış mesela bizde sadece 4 kişilik yemek masası var oda salonda mutfakta değil. Burda genelde gençler vs misafirliğe geldiğinde yere minderler atılır sehpanın etrafında oturur yeriz içeriz :). Nadiren görülür öyle 3lü+2 koltuk takımı + 2 berjer vs görürsende yine türklerde görülür burda hep 3lü koltuk yada L koltuk kullanılır. Yani öyle canım :) birde merkezde oturuyorsan mutlaka çalışıyorsundur okuyorsundur eve akşamdan akşama kullanıyorsun o yüzden büyük olması gereksiz oluyor :)

Doğrudur cunku mandalina yedigim o ara bebegin gelisimi icin bol bol c vitamini tuketin yaziyordu bi yerde

Az bir zaman kaldı
Benimde ortalama 75-80 günüm kaldı bi telaş basmıyor değil
Valla hayırlısıyla bir dogursaydik canım, artık geceleri çok zorlanıyorum. Dönerken belim ağrıyor bacaklarım sızlıyor sanki, iki üç kere tuvalet için kalkıyorum.
Son haftalar çok zorlamaz insallah

Ayy bende 29+4 oldum. Çok çabuk geçiyor sanki, daha dün karnım niye şişmedi benim ya diye hayıflanıyordum. :) Şimdi çatlaklarım var mı diye bakıyorum.
Evet bacaklarıma uzanamiyorum bende birde dün ilk defa ayaklarım şişti canım. Misafirliğe gitmiştik ev çok sıcaktı ondan mı oldu bilmiyorum eve geldim davul gibi olmuşlar

Valla hayırlısıyla bir dogursaydik canım, artık geceleri çok zorlanıyorum. Dönerken belim ağrıyor bacaklarım sızlıyor sanki, iki üç kere tuvalet için kalkıyorum.
Son haftalar çok zorlamaz insallah
İnşallah zorlamaz Benimde yan yatmaktan kalçam ağrıyor bir o yana bir bu yana dönmeye çalışıyorum nefes darlığı çekiyorum çabalarkende Aldığım nefes yetmiyor

Kızlar bu lizözü anannem; anneme örmüş. Annemde benim doğumumda lohusalıkta giymiş.
Şimdi de bana verdi, giymek istersin belki diye. Manevi açıdan çok değerli benim için yani. :) Rengi krem tonlarında, kolları omuzdan volanlı.
Ama kararsız kaldım nasıl olur bilemedim. Sizce nasıl?

Ayrıca bilmeyenler olabilir; lizöz pijama yada gecelik üzerine hırka gibi, bir nevi sabahlık. :)

Eklentiler

• IMG_0707.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 42
Esasında kişa denk geldik şanslıyız zaman çabuk geçiyor günlerin kısa olması bize yaradı canım. Ayrıca bunaltıcı sıcak havalarda zor olurdu
Dogru yaza gelseydi yanmistik.son aylarda cok ates basiyormus zaten.ben ustumu bile ortemiyorum simdiden

Canım gitmediğim için daha konuşulmadı zamanı ama genelde 38de alıyorlar.
Bir sorun çıkmazsa en geç 38 bitmeden sezeryan olmuş olucam.
Senin 10 11 haftan kalmis desene.gun yaklastikca heyecanda basar artik

Çok güzelmiş canım güle güle kullan

Canim cok guzelmis bence giyebilirsin o tarihtede zaten cok sıcakta olmaz

Kızlar bebişe oda hazırlayanlar foto göndersin bakalım fikir sahibi olalım Ben oda hazırlamayacağım sadece anne yanı beşikle çekmeceli dolap alacağım :) küçük bir köşe hazırlayacağım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…