- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Cnaım bildiğim kadarıyla direk şeker değilde şekere bağlı bebek kilolu olabiliyor 3,5 üstüyse sezeryan yaparlar genelde.Kizlar sekeri olanlarada sezeryan mi oneriyorlar hic duydunuz mu
Bende şimdilik park yatak alıcam canım odayı sonradan yapıcam 1-2 yaş gibiKızlar bebişe oda hazırlayanlar foto göndersin bakalım fikir sahibi olalımBen oda hazırlamayacağım sadece anne yanı beşikle çekmeceli dolap alacağım :) küçük bir köşe hazırlayacağım ona
Ahaa işte bende ondan dert yanayımBekar canım 2 yaş büyük benden
Belki olabilir bilemedim sadece koklamakla olur mu kuzu. Ama hiç aşermeyenlerde oluyormuş bende küçükken yediğim ve senelerdir yemediğim birşeyi aşermiştim. Gerçi eksik vitaminden kaynaklanıyor derler öyle bir durum yoksa normaldir
Görümce yorumun içinde teşekkür ederimBakalım ne olacak sonu
Öyle kuzumm aman büyük evi kim temizleyecek ZatenBunla zor baş ediyorum
Anladığım kadarıyla mantık şu yönde canım az eşya evin çok kullanışlı olması yönünde.Büyük evlerde var canım şehir merkezinin biraz dışında. Küçük dediğim aslında öyle minnoş evler değil ama şöyle söyleyim burda kimse büfe kullanmaz salonda yada hem salonda hem mutfakta yemek masası olmaz alanlar ona göre ayarlanmış mesela bizde sadece 4 kişilik yemek masası var oda salonda mutfakta değil. Burda genelde gençler vs misafirliğe geldiğinde yere minderler atılır sehpanın etrafında oturur yeriz içeriz :). Nadiren görülür öyle 3lü+2 koltuk takımı + 2 berjer vs görürsende yine türklerde görülürburda hep 3lü koltuk yada L koltuk kullanılır. Yani öyle canım :) birde merkezde oturuyorsan mutlaka çalışıyorsundur okuyorsundur eve akşamdan akşama kullanıyorsun o yüzden büyük olması gereksiz oluyor :)
30dan sonra vakit daha hızlı geçiyo diyolar canım belki ondandırBenim takvim 30 hafta olmuş kızlarheyecanlandım birden sanki doğuma gidiyorum hemen ...
Ben olsam kesin giyerdim canımEki Görüntüle 2226991 Eki Görüntüle 2226990
Kızlar bu lizözü anannem; anneme örmüş. Annemde benim doğumumda lohusalıkta giymiş.
Şimdi de bana verdi, giymek istersin belki diye. Manevi açıdan çok değerli benim için yani. :) Rengi krem tonlarında, kolları omuzdan volanlı.
Ama kararsız kaldım nasıl olur bilemedim. Sizce nasıl?
Ayrıca bilmeyenler olabilir; lizöz pijama yada gecelik üzerine hırka gibi, bir nevi sabahlık. :)
Evet canım şeker demek iri bebek demek buda sezeryan demekKizlar sekeri olanlarada sezeryan mi oneriyorlar hic duydunuz mu
Kuzum ben odasını daha yapmıcam en erken yapma ihtimalim kışa girerken en geç 1-2 yaşında.Kızlar bebişe oda hazırlayanlar foto göndersin bakalım fikir sahibi olalımBen oda hazırlamayacağım sadece anne yanı beşikle çekmeceli dolap alacağım :) küçük bir köşe hazırlayacağım ona
Biz oda hazırlayacağız canım önümüzdeki ay alacağız mobilyaları aksesuarları filan foto gönderirim yerleştirinceKızlar bebişe oda hazırlayanlar foto göndersin bakalım fikir sahibi olalımBen oda hazırlamayacağım sadece anne yanı beşikle çekmeceli dolap alacağım :) küçük bir köşe hazırlayacağım ona
Bende şimdilik park yatak alıcam canım odayı sonradan yapıcam 1-2 yaş gibi
Ahaa işte bende ondan dert yanayım
Anladığım kadarıyla mantık şu yönde canım az eşya evin çok kullanışlı olması yönünde.
Birde ne o öyle büfe müfe nedir yahu bide onun temizliği ayrı dert kim uğraşır onla
30dan sonra vakit daha hızlı geçiyo diyolar canım belki ondandır
Kuzum ben odasını daha yapmıcam en erken yapma ihtimalim kışa girerken en geç 1-2 yaşında.
Bende senin gibi yatağımın yanında küçük bir köşe hazırlamayı düşünüyorum :)
Biz oda hazırlayacağız canım önümüzdeki ay alacağız mobilyaları aksesuarları filan foto gönderirim yerleştirince
Paylaşırız kuzum Rabbim o günleri göstersin inşallahBendr aynı canım biraz büyüsün o zaman bakarım :)
Aynen az eşya ve kullanışlı en pratiği zaten
Süper aynı fikirdeyiz baya :) köşelerimizi paylaşırız ama
O zaman paylaşırsın merak ediyorum canım
Valla 30 u görünce zaten bir telaş aldı :) eşimle alışverişe çıktık. Çocuk bezi, ıslak mendil, alt açma bezi, deepend külot, ped , çamaşırları yıkayacağım diye dalan roxy deterjan hepsini aldırdımAhaa işte bende ondan dert yanayım
Anladığım kadarıyla mantık şu yönde canım az eşya evin çok kullanışlı olması yönünde.
Birde ne o öyle büfe müfe nedir yahu bide onun temizliği ayrı dert kim uğraşır onla
30dan sonra vakit daha hızlı geçiyo diyolar canım belki ondandır
Alt açma bezi bebek bezi gibi paket olarak mı satılıyor canım?Valla 30 u görünce zaten bir telaş aldı :) eşimle alışverişe çıktık. Çocuk bezi, ıslak mendil, alt açma bezi, deepend külot, ped , çamaşırları yıkayacağım diye dalan roxy deterjan hepsini aldırdımsadece pijama takımı ve sabahlık beğenemedim bir türlü daha fazlada yuruyemedim eve döndük ayaklarım baya şiş akşamdan beri
Alt açma bezi paket satılıyor canım tekli tekli olsa 2-3 tane yeterdi aslında. Bebek bezinin olduğu reyonda oluyor. Fotoğrafını atayım sana. Deepend orta ve büyük boy vardı üzerinde bedene göre boyutlar yazıyor. Orta aldım inşallah küçük olmaz.Alt açma bezi bebek bezi gibi paket olarak mı satılıyor canım?
Depend külot boyutunu nasıl aldın
Sen çoğu şeyi halletmişsin maşallah,bende pijama takımını falan alayım diyorum bir kaç haftaya :)
1 tanesi hazır 1 tane daha alsam iyi olur :)
Acaba ödem mi oluştu canım sende ondan mı şişiyor 2 gündür
O sarı ışık değil mi canım , bizim büyükler hep sarı giydirir sarı örtü örter. Hatta annem sarı yazma almış oya yapıyor ucuna üstüne atarız bebeğin diyor.Kızlar ben nasip olursa doğumdan sonra bebeğin yıkanmamasını söylücem hastaneye.
Hem bebeğimin kan şekeri düşmesin,sarılık olmasın.
Hemde mis kokusu kalsın üzerinde göbeği kuruyona kadar silmeyi düşünüyorum.
Birde kızlar sarılık olan bebeğin bol emzirilmesi ve mavi ışık altında yatırılması gerekiyormuş.
Her ihtimale karşı bir tane mavi yazma yaptırıyorum,gece lambam maviydi beşiği koyucam yerede çok yakın.
Benden size tavsiye olsun :)
Paylaşırız kuzum Rabbim o günleri göstersin inşallah
Yavaştan hazırlık aşamasındayım :)
Bu hafta bebeğin eksik kıyafeti varsa kontrole gidince onları tamamlamayı düşünüyorum.
Babynest yatak için kumaşımın biri hazır diğerinin kumaşını yarın çarşıdan bulabilirsem alıcam sonra diktirmeye :)
Terzilik işlerim var onları halledicem
Daha sonra beşik araba işine girişeyim diyorum ❤
Eki Görüntüle 2226991 Eki Görüntüle 2226990
Kızlar bu lizözü anannem; anneme örmüş. Annemde benim doğumumda lohusalıkta giymiş.
Şimdi de bana verdi, giymek istersin belki diye. Manevi açıdan çok değerli benim için yani. :) Rengi krem tonlarında, kolları omuzdan volanlı.
Ama kararsız kaldım nasıl olur bilemedim. Sizce nasıl?
Ayrıca bilmeyenler olabilir; lizöz pijama yada gecelik üzerine hırka gibi, bir nevi sabahlık. :)
Kızlar bebişe oda hazırlayanlar foto göndersin bakalım fikir sahibi olalımBen oda hazırlamayacağım sadece anne yanı beşikle çekmeceli dolap alacağım :) küçük bir köşe hazırlayacağım ona
Kızlar ben nasip olursa doğumdan sonra bebeğin yıkanmamasını söylücem hastaneye.
Hem bebeğimin kan şekeri düşmesin,sarılık olmasın.
Hemde mis kokusu kalsın üzerinde göbeği kuruyona kadar silmeyi düşünüyorum.
Birde kızlar sarılık olan bebeğin bol emzirilmesi ve mavi ışık altında yatırılması gerekiyormuş.
Her ihtimale karşı bir tane mavi yazma yaptırıyorum,gece lambam maviydi beşiği koyucam yerede çok yakın.
Benden size tavsiye olsun :)
Kuzu maaşallah baya belli uras paşamızEki Görüntüle 2227043
Otururken belli de ayakta birşeycik yok hele kazak giyince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?