2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar sekeri olanlarada sezeryan mi oneriyorlar hic duydunuz mu
Cnaım bildiğim kadarıyla direk şeker değilde şekere bağlı bebek kilolu olabiliyor 3,5 üstüyse sezeryan yaparlar genelde.
Bir de su fazlalığı vs olabiliyor.
Başka yönden bilmiyorum ama kuzum

Bende şimdilik park yatak alıcam canım odayı sonradan yapıcam 1-2 yaş gibi

Ahaa işte bende ondan dert yanayım
Anladığım kadarıyla mantık şu yönde canım az eşya evin çok kullanışlı olması yönünde.
Birde ne o öyle büfe müfe nedir yahu bide onun temizliği ayrı dert kim uğraşır onla
Benim takvim 30 hafta olmuş kızlar heyecanlandım birden sanki doğuma gidiyorum hemen ...
30dan sonra vakit daha hızlı geçiyo diyolar canım belki ondandır

Ben olsam kesin giyerdim canım
Hem hatıra,el emeği,hemde çok güzel ve şık duruyor

Kizlar sekeri olanlarada sezeryan mi oneriyorlar hic duydunuz mu
Evet canım şeker demek iri bebek demek buda sezeryan demek
Arkadaşımda gebelik şekeri vardı,bebeğin başı 2 hafta önden gidiyordu.
37-38.haftada 4 buçuk kiloya yakın sezeryanla oldu

Kuzum ben odasını daha yapmıcam en erken yapma ihtimalim kışa girerken en geç 1-2 yaşında.
Bende senin gibi yatağımın yanında küçük bir köşe hazırlamayı düşünüyorum :)

Biz oda hazırlayacağız canım önümüzdeki ay alacağız mobilyaları aksesuarları filan foto gönderirim yerleştirince

Merhaba anneler, dün şeker yüklemesi yapıldı. Şekerim yok, değerlerim gayet güzel. Şu an 26. Haftadayım. Bebek 37 cm, 1 kilo 60 gr şu an. Arkadaşım 7 Aylık hamile onun bebeği 2 kiloymuş ve sezeryan demişler. Bebeğimin haftası önden gidiyor, bana da derler mi sezeryan? Sizin bebeklerin kilosu nedir şu an?

Bende şimdilik park yatak alıcam canım odayı sonradan yapıcam 1-2 yaş gibi

Bendr aynı canım biraz büyüsün o zaman bakarım :)

Aynen az eşya ve kullanışlı en pratiği zaten

Kuzum ben odasını daha yapmıcam en erken yapma ihtimalim kışa girerken en geç 1-2 yaşında.
Bende senin gibi yatağımın yanında küçük bir köşe hazırlamayı düşünüyorum :)

Süper aynı fikirdeyiz baya :) köşelerimizi paylaşırız ama

Biz oda hazırlayacağız canım önümüzdeki ay alacağız mobilyaları aksesuarları filan foto gönderirim yerleştirince

O zaman paylaşırsın merak ediyorum canım

Paylaşırız kuzum Rabbim o günleri göstersin inşallah
Yavaştan hazırlık aşamasındayım :)
Bu hafta bebeğin eksik kıyafeti varsa kontrole gidince onları tamamlamayı düşünüyorum.
Babynest yatak için kumaşımın biri hazır diğerinin kumaşını yarın çarşıdan bulabilirsem alıcam sonra diktirmeye :)
Terzilik işlerim var onları halledicem
Daha sonra beşik araba işine girişeyim diyorum ❤

Valla 30 u görünce zaten bir telaş aldı :) eşimle alışverişe çıktık. Çocuk bezi, ıslak mendil, alt açma bezi, deepend külot, ped , çamaşırları yıkayacağım diye dalan roxy deterjan hepsini aldırdım sadece pijama takımı ve sabahlık beğenemedim bir türlü daha fazlada yuruyemedim eve döndük ayaklarım baya şiş akşamdan beri

Kızlar ben nasip olursa doğumdan sonra bebeğin yıkanmamasını söylücem hastaneye.
Hem bebeğimin kan şekeri düşmesin,sarılık olmasın.
Hemde mis kokusu kalsın üzerinde göbeği kuruyona kadar silmeyi düşünüyorum.
Birde kızlar sarılık olan bebeğin bol emzirilmesi ve mavi ışık altında yatırılması gerekiyormuş.
Her ihtimale karşı bir tane mavi yazma yaptırıyorum,gece lambam maviydi beşiği koyucam yerede çok yakın.
Benden size tavsiye olsun :)

Alt açma bezi bebek bezi gibi paket olarak mı satılıyor canım?
Depend külot boyutunu nasıl aldın
Sen çoğu şeyi halletmişsin maşallah,bende pijama takımını falan alayım diyorum bir kaç haftaya :)
1 tanesi hazır 1 tane daha alsam iyi olur :)
Acaba ödem mi oluştu canım sende ondan mı şişiyor 2 gündür

Alt açma bezi paket satılıyor canım tekli tekli olsa 2-3 tane yeterdi aslında. Bebek bezinin olduğu reyonda oluyor. Fotoğrafını atayım sana. Deepend orta ve büyük boy vardı üzerinde bedene göre boyutlar yazıyor. Orta aldım inşallah küçük olmaz.

Eklentiler

• IMG_20190120_174945_738.webp
    52 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20190120_174638.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20190120_174718.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20190120_174626.webp
    23 KB · Görüntüleme: 52
Ben de oda yapmayı düşünüyorum. Minik bir odamız var iki duvarını açık maviye boyayacak eşim. Sonra aşağıda foto sunu koyduğum halı ve 3 çerçeveyi alcağım. Bir de beyaz 5-6 çekmeceli şifonyer bakıyoruz oğluşun eşyalarını koymak için. Park yatağını da almıştık zaten. Şifonyer biraz minik geldi ondan pek emin değilim

Eklentiler

• 5210A628-C6EB-4845-9879-CD3C8C2E3537.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 63
  • EDC305DF-3FC7-422F-B2C3-2A8A3704D353.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 8E9EDA8B-BB88-45A9-9A2D-C8EC0B35E946.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 66
O sarı ışık değil mi canım , bizim büyükler hep sarı giydirir sarı örtü örter. Hatta annem sarı yazma almış oya yapıyor ucuna üstüne atarız bebeğin diyor.

Bende hazırlık aşamasındayım canım beşikle çekmeceli dolabı seçtim gelecek ay alacağız inşallah.
Kıyafetler şimdilik tamam gibi.
Büyük ihtiyaçlar kaldı onlarda şubat gelsin artık yavaştan halletmeyi düşünüyorum.
Az kaldı miniklerimize kavuşmaya

Bence çok güzel ben olsam giyerdim manevi şeyler benim için çok kıymetlidir giyerdim yani

Bende beşik arayışı içindeyim canım hem karyola hem anne yanı hem de sallanan modeller buldum birini seçicem ama taşındıktan sonra alırız 6 aydan sonra odayı ayırmayı düşünüyorum sonra da eksik parçaları tamamlarız.

Canım zaten yıkamıyorlarmış artık sadece siliyolarmış bende birkaç gün yıkamam bebeği o madde çok faydalıymış cildine. Canım sarılık olmaz inşallah bebişler ama o renklerin engelleyeceğini düşünmüyorum ben bende sarı olarak biliyorum canım maviden ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…