Acligin biraz dusuk cikmis toklukta iyi bence.belkide insülin direncin duzelmistir.eskiden insülin direnci bende de cikmisti.benimde cihazda iyi cikiyor yuklemede cok yuksek cikti.bence korkmana gerek yok ama sen genede bir sorAilede şeker var canım, anne tarafında.. Cihazda benimki normal çıkmıyor. Mesela açlık 60, tokluk 100 civarı çıkıyor. Aslında normal değil ama bana göre normalmiş, insülin direncim olduğu için. Doktor o yüzden kafam karışmasın diye yaptırmadı herhalde yüklemeyi. Ama yinede tekrar bir sorucam bu hafta. Korktum. Herkes diyette baksana.
Yok canim benim gece sertlesmiyorda gunduz bir sagim sisiyor bir sol tarafim.karninin hepsi mi sertlesiyor bir tarafi miGünaydın güzel annelerGüzel bir pazar diliyorum hepinize. Burda hava çok yağmurlu ve rüzgarlı en sevdiğimm . Saat 10 buçuk burda daha kahvaltı yapmadık eşim hazırlıyor
Kızlar sizde geceleri karnınız sertleşiyor mu ?
@melike222 hani fotoo ?
Günaydın canım afiyet olsun yarasın kuzuya
Benim akşam yemeğinden sonra öyle oluyor bi şişiyor karnım gerginleşiyor sertleşiyor sabaha normale dönüyor ama. Tabi bende kabızlıkta var O da etkiliyor sanırım.
Benim gece gündüz farketmiyor sürekli bi sertleşme hali
Yok canim benim gece sertlesmiyorda gunduz bir sagim sisiyor bir sol tarafim.karninin hepsi mi sertlesiyor bir tarafi mi
Anladım canım ,ben açlık verirken d.um beni uyardı akşam saat 10 dan sonra hiç bişey yeme ,git sağlık ocağına kan ver açlık sadece o zaman belli olur,yoksa tokluk senin çok güzel çikmişSagol canim aclik yaparken de kahvalti yapmistim
Senin kilo durumun nasıl canım. Bir arkadaşım zaten fazla kilolu hamile kalmıştı o yüzden bebeğin hareketlerini çok hissetmediğini söylemişti.Merhaba kizlar 29 haftalik hamileyim cok şükür burayi hep takip ediyorum da bebeklerini cok tekmeliyor uykudan bile uyandiriyormus benimkinin tekmelerini hissediyrm ama o kadar az şiddetli ki korkuyorum doktora göre hersey normal ama neden boyle acaba bi fikri olan var mi? Ayrıca bebegimin gelisimi ve kilosu da normalin üstünde
Merhaba kizlar 29 haftalik hamileyim cok şükür burayi hep takip ediyorum da bebeklerini cok tekmeliyor uykudan bile uyandiriyormus benimkinin tekmelerini hissediyrm ama o kadar az şiddetli ki korkuyorum doktora göre hersey normal ama neden boyle acaba bi fikri olan var mi? Ayrıca bebegimin gelisimi ve kilosu da normalin üstünde
Senin kilo durumun nasıl canım. Bir arkadaşım zaten fazla kilolu hamile kalmıştı o yüzden bebeğin hareketlerini çok hissetmediğini söylemişti.
Canim kilolu hamile kalmakla alakali degil. Tamamen cocukla alakali. Her cocuk cok cok harkeetli degil daha sakin olabilir. Ben gayet kilolu hamile kaldim. Kusup kilo verdim ilk aylar 74 ten 70 e dustum. Simdi yine 74 um yani hamile kaldigim kiloma dondum. Karnimda fazlasiyla cikti. Ama ikinci aydan beri cikik benim karnim. Henuz hic uykumdan uyandirmadi ama normalde arada hoplatiyor benimki. Ama genelde uykucu bir tip:) endiselenme. Hareketlerini hissedyorsan -illa tekmesi degil- yeterli.. zaten her cocugun kendi icinde rutini vardir. Sen onla kiyasla. Bizlerle degil kuzum.Boyum 1.73 69 kilo ile hamile kaldim suan 77 kiloyum doktor normal olduğunu söyledi acaba ondan olablir mi yada ic karnim mi genis acaba
Persembe gunu doktora sordum bebektir o dedi kasilma degil dedi.gece yatarken soluma yattigim icin anlamıyorum duz uzandigim an bi tarafim sis oluyor oylelikle nerde oldugunu anliyorumTeşekkür ederim kuzummBenim gece acayip oluyor ya
Kasılmalar evet canım bendede oluyor maalesef ondan
Bir sağ bir sol oluyor geceleri bazen uyanıyorum bşr tarafım sertleşmiş
Ne güzel bi haber bu canım daha da iyi olacak inşallahKizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Bu da bizden 28+3 dobisko anneyle Çinarisko
Ay cok sevindim yegenine.masallah cikmis seninde gobusKizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Teşekkür ederim rahatladim valla ❤Canim kilolu hamile kalmakla alakali degil. Tamamen cocukla alakali. Her cocuk cok cok harkeetli degil daha sakin olabilir. Ben gayet kilolu hamile kaldim. Kusup kilo verdim ilk aylar 74 ten 70 e dustum. Simdi yine 74 um yani hamile kaldigim kiloma dondum. Karnimda fazlasiyla cikti. Ama ikinci aydan beri cikik benim karnim. Henuz hic uykumdan uyandirmadi ama normalde arada hoplatiyor benimki. Ama genelde uykucu bir tip:) endiselenme. Hareketlerini hissedyorsan -illa tekmesi degil- yeterli.. zaten her cocugun kendi icinde rutini vardir. Sen onla kiyasla. Bizlerle degil kuzum.
Gecenlerde yeni doğum yapmis biriyle konuştum bebegini hamileyken cok az hissetmis simdide surekli uyuyor cok sakin bir bebek dedi.her bebek farkli oluyor hic takilma.hareketlerini hissediyorsan azda olsa yeter canim.Merhaba kizlar 29 haftalik hamileyim cok şükür burayi hep takip ediyorum da bebeklerini cok tekmeliyor uykudan bile uyandiriyormus benimkinin tekmelerini hissediyrm ama o kadar az şiddetli ki korkuyorum doktora göre hersey normal ama neden boyle acaba bi fikri olan var mi? Ayrıca bebegimin gelisimi ve kilosu da normalin üstünde
Kizlar selamlar,
Ne güzel bi haber bu canım daha da iyi olacak inşallah
Maşallah size çok güzelsiniz
Amin canim insallah biraz daha zaman var tabii. Yeni dogan bir cocuga donmus kafasini tutamiyor, oturamiyor sag tarafini hic kipirdatmiyor. Ama gececek Allahin izniyle. Bugunumuze sukurCanım yeğenine çok sevindim inşallah kısa sürede taburcu olur
Size de maaşallah çok tatlısınızgöbüş baya belli
Canım yeğenine ne olmuştuAmin canim amin insallah
Amin canim insallah biraz daha zaman var tabii. Yeni dogan bir cocuga donmus kafasini tutamiyor, oturamiyor sag tarafini hic kipirdatmiyor. Ama gececek Allahin izniyle. Bugunumuze sukur
İyiymiş kilon canım dediğin de olabilir. Ama herkes farklı yaşıyor bu gebelik sürecini Allah korusun bir sorun olsa doktorun söylerdi zaten her şey normal demiş endişe etme bence bak hiç hareket etmiyor değilmiş zatenBoyum 1.73 69 kilo ile hamile kaldim suan 77 kiloyum doktor normal olduğunu söyledi acaba ondan olablir mi yada ic karnim mi genis acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?