2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Acligin biraz dusuk cikmis toklukta iyi bence.belkide insülin direncin duzelmistir.eskiden insülin direnci bende de cikmisti.benimde cihazda iyi cikiyor yuklemede cok yuksek cikti.bence korkmana gerek yok ama sen genede bir sor

Yok canim benim gece sertlesmiyorda gunduz bir sagim sisiyor bir sol tarafim.karninin hepsi mi sertlesiyor bir tarafi mi

Teşekkür ederim kuzumm Benim gece acayip oluyor ya

Benim gece gündüz farketmiyor sürekli bi sertleşme hali

Kasılmalar evet canım bendede oluyor maalesef ondan

Yok canim benim gece sertlesmiyorda gunduz bir sagim sisiyor bir sol tarafim.karninin hepsi mi sertlesiyor bir tarafi mi

Bir sağ bir sol oluyor geceleri bazen uyanıyorum bşr tarafım sertleşmiş

Merhaba kizlar 29 haftalik hamileyim cok şükür burayi hep takip ediyorum da bebeklerini cok tekmeliyor uykudan bile uyandiriyormus benimkinin tekmelerini hissediyrm ama o kadar az şiddetli ki korkuyorum doktora göre hersey normal ama neden boyle acaba bi fikri olan var mi? Ayrıca bebegimin gelisimi ve kilosu da normalin üstünde

Senin kilo durumun nasıl canım. Bir arkadaşım zaten fazla kilolu hamile kalmıştı o yüzden bebeğin hareketlerini çok hissetmediğini söylemişti.

Merhaba canım tabiki sürekli şiddetli değil hareketleri bazı günler mesela çok durgun oluyor bazı günler daha hareketlş önemli olan az da olsa hissetmek :)

Boyum 1.73 69 kilo ile hamile kaldim suan 77 kiloyum doktor normal olduğunu söyledi acaba ondan olablir mi yada ic karnim mi genis acaba
Senin kilo durumun nasıl canım. Bir arkadaşım zaten fazla kilolu hamile kalmıştı o yüzden bebeğin hareketlerini çok hissetmediğini söylemişti.

Boyum 1.73 69 kilo ile hamile kaldim suan 77 kiloyum doktor normal olduğunu söyledi acaba ondan olablir mi yada ic karnim mi genis acaba
Canim kilolu hamile kalmakla alakali degil. Tamamen cocukla alakali. Her cocuk cok cok harkeetli degil daha sakin olabilir. Ben gayet kilolu hamile kaldim. Kusup kilo verdim ilk aylar 74 ten 70 e dustum. Simdi yine 74 um yani hamile kaldigim kiloma dondum. Karnimda fazlasiyla cikti. Ama ikinci aydan beri cikik benim karnim. Henuz hic uykumdan uyandirmadi ama normalde arada hoplatiyor benimki. Ama genelde uykucu bir tip:) endiselenme. Hareketlerini hissedyorsan -illa tekmesi degil- yeterli.. zaten her cocugun kendi icinde rutini vardir. Sen onla kiyasla. Bizlerle degil kuzum.

Teşekkür ederim kuzumm Benim gece acayip oluyor ya

Kasılmalar evet canım bendede oluyor maalesef ondan

Bir sağ bir sol oluyor geceleri bazen uyanıyorum bşr tarafım sertleşmiş
Persembe gunu doktora sordum bebektir o dedi kasilma degil dedi.gece yatarken soluma yattigim icin anlamıyorum duz uzandigim an bi tarafim sis oluyor oylelikle nerde oldugunu anliyorum

Kizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Bu da bizden 28+3 dobisko anneyle Çinarisko
Ne güzel bi haber bu canım daha da iyi olacak inşallah
Maşallah size çok güzelsiniz

Teşekkür ederim rahatladim valla ❤

Gecenlerde yeni doğum yapmis biriyle konuştum bebegini hamileyken cok az hissetmis simdide surekli uyuyor cok sakin bir bebek dedi.her bebek farkli oluyor hic takilma.hareketlerini hissediyorsan azda olsa yeter canim.

Kizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Bu da bizden 28+3 dobisko anneyle Çinarisko

Canım yeğenine çok sevindim inşallah kısa sürede taburcu olur

Size de maaşallah çok tatlısınız göbüş baya belli

Ne güzel bi haber bu canım daha da iyi olacak inşallah
Maşallah size çok güzelsiniz

Amin canim amin insallah

Canım yeğenine çok sevindim inşallah kısa sürede taburcu olur

Size de maaşallah çok tatlısınız göbüş baya belli
Amin canim insallah biraz daha zaman var tabii. Yeni dogan bir cocuga donmus kafasini tutamiyor, oturamiyor sag tarafini hic kipirdatmiyor. Ama gececek Allahin izniyle. Bugunumuze sukur

İyiymiş kilon canım dediğin de olabilir. Ama herkes farklı yaşıyor bu gebelik sürecini Allah korusun bir sorun olsa doktorun söylerdi zaten her şey normal demiş endişe etme bence bak hiç hareket etmiyor değilmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…