Bende valla googledan hep giriyom foto iki saattir yükleyemedim ,sonra bu siteyi program olarak indirdim gene yüklenmiyor valla ne yapacam şaşırdım yani saatlerce uğraşıyorum gene olmuyor..tövbeeee kafayı yiyecem
Bir de sinirlerim bozuldu lcw de güzel bi pijama takımı buldum hatta size de yazacaktım sepete attım bakacağım bir şey vardı ona bakana kadar sepetimden uçtu gittimillet pusuda mı bekliyor ya hemen tükendi
Canim yegenim dogustan kalp hstasi. Gecen hafta yeni bir acik kalp ameliyati gecirdi de kuzum. Yogun bakimdaydi. Simdi cok sukur servise cikti. Annesi ve babasiyla kuzum en azindan daha huzurlu
Bir de sinirlerim bozuldu lcw de güzel bi pijama takımı buldum hatta size de yazacaktım sepete attım bakacağım bir şey vardı ona bakana kadar sepetimden uçtu gittimillet pusuda mı bekliyor ya hemen tükendi
Evet kuzum bi de güzeldi yani %100 pamuktu da size de haber verecektim alın diye 3 dakikada uçtu gitti bende yemek yicem öğlen geçiştirdim öyle karnım acıktı
Evet kuzum bi de güzeldi yani %100 pamuktu da size de haber verecektim alın diye 3 dakikada uçtu gitti bende yemek yicem öğlen geçiştirdim öyle karnım acıktı