2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende valla googledan hep giriyom foto iki saattir yükleyemedim ,sonra bu siteyi program olarak indirdim gene yüklenmiyor valla ne yapacam şaşırdım yani saatlerce uğraşıyorum gene olmuyor..tövbeeee kafayı yiyecem
Canim yükleyeceğin fotografin ekran görüntüsünü cek o sekilde yukle benim oyle oldu

Bir de sinirlerim bozuldu lcw de güzel bi pijama takımı buldum hatta size de yazacaktım sepete attım bakacağım bir şey vardı ona bakana kadar sepetimden uçtu gittimillet pusuda mı bekliyor ya hemen tükendi

Maaşallah canım bizim grubun en iddialı göbüşü

Kızlar nerelerdesiniz? @Blankinfinity melike222 BellaCiao LoveAndMarriage sessizsiniz bugün bana da bir uyku geldi ki ama uyuyamıyorum
Ben uyudum biraz bugün yemek yedim de fazla kaçırmışım biraz
Bir de sinirlerim bozuldu lcw de güzel bi pijama takımı buldum hatta size de yazacaktım sepete attım bakacağım bir şey vardı ona bakana kadar sepetimden uçtu gittimillet pusuda mı bekliyor ya hemen tükendi
İndirim mi vardı kuzum ondan tükenmiştir hemen

Ben uyudum biraz bugün yemek yedim de fazla kaçırmışım biraz

İndirim mi vardı kuzum ondan tükenmiştir hemen

Evet kuzum bi de güzeldi yani %100 pamuktu da size de haber verecektim alın diye 3 dakikada uçtu gitti bende yemek yicem öğlen geçiştirdim öyle karnım acıktı
dışardan mantı aldım koca tabak mantı yedim çok kötüyüm gece yine uyuyamıcam şişlikten

Afiyet olsun canım

Cnm açlık 74, 80 kusur falan çıktı.
Tokluk da 110/120 çıktı 1 saatte.
Bebek haftasından önde ya o yüzden bana 10 gün yaptırdılar.
Benimde bebek iki hafta onde gorunuyor ama kizimdada oyleydi bunun sekerle ilgisi varmiki

Evet kuzum bi de güzeldi yani %100 pamuktu da size de haber verecektim alın diye 3 dakikada uçtu gitti bende yemek yicem öğlen geçiştirdim öyle karnım acıktı

Afiyet olsun canım
Kısmet değilmiş kuzum stoklar yenilenir belki :)
Ye tabi İpek kızı aç bırakma afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…