2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende bisi anlamadim zaten insallah normaldir iste bir subata kadar evde seker olcumu yapacam ornegin bugun ac karna 94 tok 121 cikti
Cnm ben perinatoloji kontrolündeyim. Biliyorsun.
Bana kılı kırk yarıyorlar.
Testi şöyle yap. Açlık 8 saatte ölç, 12 den sonra bişey yeme sabah ayarla saatini 8 de ölç. Ölçmeden önce kalk bı WC ye git mutlaka vücut bı hareket etsin otururken ölç şekerini uzanık vaziyette ölçme. 95 şe kadar normal.
Tokluğunu da yemeğini ye ( ilk lokmayı ağzına attığın an saate bak, ilk lokmadan itibaren bı saat olacak diyelim 10:20 de ilk lokmayı attın ağzına şeker ölçümünü 11:20 de yapacaksın) bir saat sonra ölç. Yemek yedikten 1 saat sonra yaptığın test 140 ka kadar normal, bana ekstra yemekten iki saat sonra da yaptırdılar 120 ye kadar oda normal.

Senin kac cikiyor canim degerlerin

Kizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Bu da bizden 28+3 dobisko anneyle Çinarisko
Güzel habere sevindim canım
Göbüşe de maşallh belli oluyorlar artık

melike222 ???? Resim isterizzz. Ressiimmm isterizz. nerde resimmm

Kızlaaar akşam yemeğe ne yaptınız o kadar özledim ki yemek yapmayı hatta bulaşıkları yerleştirmeyi bile

Anladım canım ,ben açlık verirken d.um beni uyardı akşam saat 10 dan sonra hiç bişey yeme ,git sağlık ocağına kan ver açlık sadece o zaman belli olur,yoksa tokluk senin çok güzel çikmiş
Aynen ya bi daha yapmasam bende rahat etmiyecem

Bende baya ugrastim yuklemek icin.program olarak indirdim bu siteyi ordan yuklenmiyor normal googledan giriyorum ve foto olarak degilde ekran goruntusu olarak kaydettigimde yukleniyor nedense
Bende valla googledan hep giriyom foto iki saattir yükleyemedim ,sonra bu siteyi program olarak indirdim gene yüklenmiyor valla ne yapacam şaşırdım yani saatlerce uğraşıyorum gene olmuyor..tövbeeee kafayı yiyecem

Anladim canim tesekur ederim oyle yaparim o zaman artik bebislerimiz dogana kadar dikkat edecez

Acaba kan sonucuna gore mi karar veriliyor.ben iki saat sonrasina bakiyorum cunku benim iki saat daha yuksek cikmisti
Hayır cnm kan grubuna göre değil.
Bana tam detaylı yapmalarının sebebi büyük risklerin varya anne hayatını riske atacak her detayı ele almaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…