- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Sen kendini çok yorma canım ufak tefek toplama dışında bir şey yapma. Kolay gelsin ev taşımak zorArtık yolda yürüyemiyorum karnım gerçekten çok baskı yapıyor ve 10 haftam kalmış olduğu düşüncesi de beni korkutuyor
Ev tadilatta oraya gidip ustalara bakıyoruz dün eşimle,bugün kv ile gittik yoruldum haftaya taşınacağız daha toparlanmaya başlamadım karton alıcaz bu kadar iş nasıl hallolucak bilmiyorum bu tempoda bebek erken gelmez inşallah
BellaCiao kuzum afiyet olsun sizde online sipariş olayı yok değil mi?
melike222 canım naaptın gittin mi doktora?
15 günde bir gidiyorum canım benKızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
ben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorumArtık yolda yürüyemiyorum karnım gerçekten çok baskı yapıyor ve 10 haftam kalmış olduğu düşüncesi de beni korkutuyor
Ev tadilatta oraya gidip ustalara bakıyoruz dün eşimle,bugün kv ile gittik yoruldum haftaya taşınacağız daha toparlanmaya başlamadım karton alıcaz bu kadar iş nasıl hallolucak bilmiyorum bu tempoda bebek erken gelmez inşallah
Kızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Canım bende 3 haftadır hep enfeksiyon var antibiyotik içtım geçmiyor hala var bıktım artık ama hiç kasık ta ağrı yapmadı ve ne kaşıntı nede koku
Ayda bir gidiyordum.Kızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Kuzu sen 28+6 sın değil miAyda bir gidiyordum.
Bu sefer 3 hafta Sonra gel dedi
Burda dr. Ait ozel kliniklere gidiyoruz. .hastaneye sadece dogum icin yada acil birsey oldugundan gidiliyor. Burda Hersey ucretsiz .dr.bana zararli oldugunu soylemisti o yuzden bakilmiyo ,dr.musadesi olmadan paramla bile ultrasonda goremiyorum .her ulke farkli galiba :)Zararlı olduğun değil aslında. Yurtdışı Türkiye'ye göre çok farklı. Özel hastane sistemi denen bir şey yok. Herkes devlet hastanelerine gidiyor. Tüm hamileler de her ay ultrasona giderse içinden çıkamazlar. Özel klinikler var ultrason için arzu edilirse gidilir.
Bana ultrason çıktısını bile ücretli vermişlerdi:)
Evet canımKuzu sen 28+6 sın değil mi
Herkesin günü saatini biliyorum artık ben de günler haftalar geçse de bi 30 u görebilsem keşkeEvet canım
Ben ayda bir gidiyorumKızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Allah kolaylik versin cok zor tasinmak yorma kendiniArtık yolda yürüyemiyorum karnım gerçekten çok baskı yapıyor ve 10 haftam kalmış olduğu düşüncesi de beni korkutuyor
Sanada kolay gelsin normalde zor hamileyken daha da zorben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorumAllah yardımcımız olsun
Benim doktorumda zararli diyor bir aydan once bakmiyor.hatta telefonla ayni zarari dedi.Burda dr. Ait ozel kliniklere gidiyoruz. .hastaneye sadece dogum icin yada acil birsey oldugundan gidiliyor. Burda Hersey ucretsiz .dr.bana zararli oldugunu soylemisti o yuzden bakilmiyo ,dr.musadesi olmadan paramla bile ultrasonda goremiyorum .her ulke farkli galiba :)
Sen kaçtın canım şimdi zaman hızlı geçiyor ya.Herkesin günü saatini biliyorum artık ben de günler haftalar geçse de bi 30 u görebilsem keşke
Genelde akşamları geliyor gelir birkaç saate güzel haberlerle inşallahMelike hala yazmadi bende merak ettim bir sey mi oldu acaba
Kuzu sanki banada acıkınca geliyor gibi ya gece yatıyorum bi mide bulantısı başlıyor.Benim de akşam bulantılarım başladı sanırımcanım hiçbir şey yemek istemiyor
Teker teker basliyor bulantilar galiba.bugun benimde hafif bi bulantim oldu.zorla kendinu muhakkak ye canimBenim de akşam bulantılarım başladı sanırımcanım hiçbir şey yemek istemiyor
Valla inanki bilmiyorum sadece idrar tahlil vereceksin dediler ama kültür mü değıl mi bilmiyom valla, acaba gitsem yaptirsamayda 1 gidiyorum.
bende de vardı ama 2 kültür yapıldı ikisi de temiz çıktı. kültür istemediler mi senden? devlet hastanesinin tahlillerinde benim ki yanlış çıktı ben öyle düşünüyorum.
Benim 3 gibi başlıyor hafiften akşam iyice artıyor iki gündür, tam bulantı da değil bi garip midemKuzu sanki banada acıkınca geliyor gibi ya gece yatıyorum bi mide bulantısı başlıyor.
Zorla yiyorum canım hem midemi küstürmemek için hem daha kötü olmaz inşallah ama olursa da şimdiden yiyebildiklerimi yiyeyim kızım için diyorum, hiç canım istemeden yemeye çalışıyorumTeker teker basliyor bulantilar galiba.bugun benimde hafif bi bulantim oldu.zorla kendinu muhakkak ye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?