2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Artık yolda yürüyemiyorum karnım gerçekten çok baskı yapıyor ve 10 haftam kalmış olduğu düşüncesi de beni korkutuyor

Ev tadilatta oraya gidip ustalara bakıyoruz dün eşimle,bugün kv ile gittik yoruldum haftaya taşınacağız daha toparlanmaya başlamadım karton alıcaz bu kadar iş nasıl hallolucak bilmiyorum bu tempoda bebek erken gelmez inşallah

BellaCiao kuzum afiyet olsun sizde online sipariş olayı yok değil mi?

melike222 canım naaptın gittin mi doktora?

Sen kendini çok yorma canım ufak tefek toplama dışında bir şey yapma. Kolay gelsin ev taşımak zor
melike222 naptı bende merak ediyorum

ben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorum Allah yardımcımız olsun

Kızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz

ayda 1 gidiyorum.

Canım bende 3 haftadır hep enfeksiyon var antibiyotik içtım geçmiyor hala var bıktım artık ama hiç kasık ta ağrı yapmadı ve ne kaşıntı nede koku

bende de vardı ama 2 kültür yapıldı ikisi de temiz çıktı. kültür istemediler mi senden? devlet hastanesinin tahlillerinde benim ki yanlış çıktı ben öyle düşünüyorum.

Burda dr. Ait ozel kliniklere gidiyoruz. .hastaneye sadece dogum icin yada acil birsey oldugundan gidiliyor. Burda Hersey ucretsiz .dr.bana zararli oldugunu soylemisti o yuzden bakilmiyo ,dr.musadesi olmadan paramla bile ultrasonda goremiyorum .her ulke farkli galiba :)

Kızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Ben ayda bir gidiyorum
Allah kolaylik versin cok zor tasinmak yorma kendini
ben de 20 gün içinde taşınacam kara kara düşünüyorum Allah yardımcımız olsun
Sanada kolay gelsin normalde zor hamileyken daha da zor
Benim doktorumda zararli diyor bir aydan once bakmiyor.hatta telefonla ayni zarari dedi.

ayda 1 gidiyorum.

bende de vardı ama 2 kültür yapıldı ikisi de temiz çıktı. kültür istemediler mi senden? devlet hastanesinin tahlillerinde benim ki yanlış çıktı ben öyle düşünüyorum.
Valla inanki bilmiyorum sadece idrar tahlil vereceksin dediler ama kültür mü değıl mi bilmiyom valla, acaba gitsem yaptirsam

Kuzu sanki banada acıkınca geliyor gibi ya gece yatıyorum bi mide bulantısı başlıyor.
Benim 3 gibi başlıyor hafiften akşam iyice artıyor iki gündür, tam bulantı da değil bi garip midem
Teker teker basliyor bulantilar galiba.bugun benimde hafif bi bulantim oldu.zorla kendinu muhakkak ye canim
Zorla yiyorum canım hem midemi küstürmemek için hem daha kötü olmaz inşallah ama olursa da şimdiden yiyebildiklerimi yiyeyim kızım için diyorum, hiç canım istemeden yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…