- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Hic sorma kuzum bende de durum ayni. Cikartmiyorum ama bulanti hissi var. Sanki dersin saatlerce mide bos kalmis ve uzun bir yolculuk yapmisim gibi. Bu saatte bisiler de yemek istemiyorum. Ztn yogurt yiyip yatmistim ama sabah olacak artik ztnMidesi bulananlar kulübüne hoşgeldin
Benimde özellikle yine akşamları midem bulanıyor çok rahatsız etmiyor ama niye oluyor anlamış değilim.
Uyku var ama dalabilmek zulüm. Saatlerdir bende yataktayım hatta acıktım artık dalamadıkça uykuya
Yerim yaa onun hıçkırığını :))Hic sorma kuzum bende de durum ayni. Cikartmiyorum ama bulanti hissi var. Sanki dersin saatlerce mide bos kalmis ve uzun bir yolculuk yapmisim gibi. Bu saatte bisiler de yemek istemiyorum. Ztn yogurt yiyip yatmistim ama sabah olacak artik ztnsinir bozucu. Neyse saglik olsun. O degil de Çınar paşa da hickiriyor bu saatte :) sanki dersin ben acken o tok :)) ne yedin de hickiriyorsun yani onu anlamadim
İvit ya doğsunlarda sağlıkla sıhhatleYerim yaa onun hıçkırığını :))
Tövbe est. nasıl zararlı ultrason zararsız mr vs zararlı denir ultrason a bebelere de gönül rahatlığıyla bakılır allah allah ecnebiler habire yeni bişi uyduruyorlar yav nasıl yaşayacağımızı şaşırdıkZararli diye yok canim en son ayrintilida girmistim
Evet canım eskiden hep kırmızı kurdele modaymış şimdi de bu alengirli süsler o panikle ve doğumdan çıkınca nasıl olacağım bilmiyorum ben bile unutabilirim yaniBen ilk bebeğimde bitane kırmızı alıyım dedim, öyle takarım dedim kırmızı kırmızı gelenek göreneko taç nerede hala bilmiyorum. Bir kere takamadım. İnsanlar gerçekten nasıl takıyorlar nezaman takıyorlar ben bilmiyorum. Belki planlı sezaryende? Olabilir..
Yaa komikmiş
Kuzu inçi demişsiniz birde papatyalı taç yapardık ya küçükken o tarz şeylerde çooook tatlı duruyor bak derim
Ben araştırıp bakmadım ama hiç.
Sadece hastane terliğimi cicili yaparım sanırım aklımda öylesi var
Kızlar hala uyuyamadım gerçi akşamüstü uyumuştum ondan olabilir ama uykum var dalamıyorum resmen acı çekiyorum
Birde şeyi sormak istiyorum biraz saçma gelecek ama benim oğluşun kafası sağ böbreğimin oradaydı nerdeyse. Ben şimdi sağ tarafıma hiç yatamıyorum psikolojik olarak, ezecekmişim gibi geliyor. Ee sürekli solada yatamıyorum. Sağa yatsam kısa süreli Bir sorun olmaz değil mi ya. Sonuçta o tarafın üstüne yatmış oluyorum. Halbuki çok iyi biliyorum içerde çocuğun sıkışma imkanı olmadığını. Ama terzi kendi söküğünü dikemez misali bir acaba gelip gidiyor
Kendime söz geçiremiyorum
Tamam kuzumEvet canım eskiden hep kırmızı kurdele modaymış şimdi de bu alengirli süsler o panikle ve doğumdan çıkınca nasıl olacağım bilmiyorum ben bile unutabilirim yani
Canım papatyalı taç bi ara bi markada vardı saç bantı diye geçiyordu bakarım ben görürsem söylerim sana da onlar da çok hoş duruyor
Kuzum bu arada bebeğin sabit durmadığını biliyorum yani o an sağdadır şimdi solda makat geliş ya da doğum pozisyonu değişiyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Lusi bende 64,4 olmuşum
Ah ahGünaydın güzel anneler
Bu minnoşlar bizde ne gece uykusu ne de sabah uykusu bıraktı gözlerim kapanıyor ama uyandım işte
Gunaydinnn ben de o saatlerde uyumusum artik. 9.15 gibi bi guzellikle uyandim :) yegenim taburcu oldu.. haber vereyim size de dedim. Kahvalti yapicam simdi huzurlu huzurluTamam kuzum
Benim bebik Ankara’da da aynı pozisyondaydı kuzu hala aynı. dönerse artık zaten ya makat ya baş geliş döner sanıyorum ki. Pozisyonu değilde rahat olması önemli ehehe. Rahatsızlık vermek istemem minike
Ah ah6da uyuyup şuan uyandım kahvaltı yapıp tekrar uyumayı denicem düzen namına birşey kalmadı
Günaydın kuzuum. Öpüyorum yeğenini, güçlü boncukGunaydinnn ben de o saatlerde uyumusum artik. 9.15 gibi bi guzellikle uyandim :) yegenim taburcu oldu.. haber vereyim size de dedim. Kahvalti yapicam simdi huzurlu huzurlu
İstanbul yoluna ben de bakiim ya iç çamaşırcılar vardı dimi hatırladım şimdi atsana canım modelleri ben de bakiim biSlm kizlar nasılsınız???maşallah hiziniza yetişene aşk olsun sayfalari görünce gözlerim açılmış.tatil diye gittik Ankara'ya bebeğin ihtiyaçlarını alalım dedim oğlum hastalandı Sürekli hastane işi gece nöbeti derken canım çıktı.bi kaç günde alışverişle uğraştım baya yorulmuşum akraba ziyaretleri filan girmeye vakit olmadı.ankarada oturan arkadaşlar varsa lohusa takımı için çelebi iç giyim var İstanbul yolu üzerinde çok güzel lohusa takımları var fiyatlarda coook uygun iç çamaşırları filan baya uyguna geldi bana.gezmedigim yer kalmadı en güzel model ve fiyat orasiydi.bebesin ve kendi ihtiyaçlarımın hepsini bitirdim çok şükür.bi yıkanıp utulenecekler.bebek kiyafetleride arkadaşlar civilde çok uygun muslin bez filan aldım nette daha bahaliydi.battaniye modelleri filan baya var fiyatlarda hemen hemen aynı her yerle.
Amin canım diline sağlık inşallah. Evet çok şükür Doğuma denk gelmedi çok korkuyordum şansıma tam o zamana çıkar diye ama öncesinde gidip gelecek hayırlısıyla.
Çocukla zor olmuştur evet ama atlatmışsınız ne güzel sağlıcakla gidip gelmişevlendikten sonra ayrı kalmak zor ama sayılı gün artık Allah sağlık sıhhat versin bir an evvel gidip yapsın da aklımızdan çıksın. Benim eşim doktora yapıyordu öğrenciliği yeni bitmişti ki bedelli çıktı yoksa ben de bayağı bir asker yolu gözlerdim
Kızlar fena stresliyim yaabimle eşim arasında sorunlar var babam bugün bir araya gelmeleri için konuşacak ikisiyle de. Dua edin düzelsinler artık her gün aklımda bu konu her açıldığında biz geriliyoruz artık
Kızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem.
Normalde haftaya gitmem gerekiyordu,kızımın hareketleri 2 gündür çok az ve zayıf.
Erken doğum olmasın grubun ilk doğuranı olmak istemiyorum,güzel haberlerle geleyim
İki gündür tek yaptığımız uzanmak yemek bile yapmaya kalkamıyorum
İnşallah birşey yoktur kuzum diken üstündeyim bugün.
Dün öğlene kadar gayet güzeldi maşallahı vardı,öğlenden sonra noldu anlamadım.
Birden azaldı akşamı bekledim yine aynı ama benimde takatim yoktu.
2 öğünüde yoğurt ve ekmekle geçirdim
Canım su bile istemiyor
İnşallah dediğin gibi kıpır kıpırdır canım ❤
Benim eşimde evlendik 6 ay sonra gitti kuzum hemde 15 ay yaptı
Çok zorlu günlerdi
Acemiliğini Ankarada yaptı,1 defa Ankaraya gittim.
Ustalığını Çanakkalede yaptı,3 defa Çanakkaleye gittim :))
3 defada hava değişimi alıp kendi geldi
Maşallah kuzum Nisantoşuna
Herbirşeyi belli
Kime benziyo :))
İnşallah kuzum teşekkür ederimLusi ocak kilosu 74.7 bu arada Nisantos da cok tatlis poz vermis masallh. Darisi bizimkilerin basina ins.
@Mini_mini @melekci kizlar previa da son kontrolumde yine konustuk doktorumla. Aslinda previanin netlesmesi icin 30 lu hftalari bekleriz dedi. Yani hala umur var nolur kotu dusunmeyin...@LoveAndMarriage kuzucum sen de uzme kendini hic bisi icin. Su akar yolunu bulur ins...
Çok sevindim canım ne güzel haberGunaydinnn ben de o saatlerde uyumusum artik. 9.15 gibi bi guzellikle uyandim :) yegenim taburcu oldu.. haber vereyim size de dedim. Kahvalti yapicam simdi huzurlu huzurlu
Akışına bıraktım canım, üzülmemeye çalışıyorum bakalım nereye kadar devam edecekler böyle :)sağ salim gitsin gelsin inşallah. benim eşim de yük lis yapıyor diye ertelemişti ama artık erteleme durumu kalmayınca mecbur gitti...ah canım babam demişti ki, askerliğini yapmayana kız verilmez ama napalım okuyor çocuk demişti.eşinin alanı nedir ?
sıkma canını strese girme hele de son haftalarda. herşey olacağına varır. aileler arasında oluyor böyle şeyler. onlar da eğer seni düşünüyorlarsa en azından doğum yapana kadar gerginlik yapmasınlar bence. belki bebekten sonra yumuşarlar sonuçta dayı olacak :)
canım alanları daralıyor. artık takla atmak yerine tekme atıyorlar. bence bişiler ye, ılık bi duş ali sol yanına uzan. öyle takip et. böyle yaparak strese giriyorsun. ayrıca yoğurt ekmek olmaz istemesen de ye biraz. aç kaldığın için de belki bulantın oluyor.
çok tatlı maşallah ne güzel bakmış.
sen de bendensin. evlendikten sonra ne çok varmış eşi askere giden ama senin ki uzunmuş canım. neyse ki geçti günler.
Evet var cnm Su işleri halledeyim hemen Aticam.ankarada hepsini gezdim AVMlerde filan Koraya baktım hem model yok hemde çok.pahali nu iç giyim hiç elle tutulmaz.lc wakikide DeFacto tercih hepsi pazar malı gibi bence git bak cnm celebiye kocaman mağaza bütün markalar var.bide piyasadaki fiyatların altında fiyatlar.pahalisida var ucuzuda butcene goreİstanbul yoluna ben de bakiim ya iç çamaşırcılar vardı dimi hatırladım şimdi atsana canım modelleri ben de bakiim bi
Temizlik yaptım sonra dus aldım cıktım bu agrı basladı. Acaba idrar yolu enfeksiyonu yapar mıAni hareket mi yaptınız? Yok, doğum sancısı kasığa vurmuyor böyle
melankolim benim aslında tam adet tarihi belli değilkaramell . Seninle doğumlarımız adet tarihlerine göre aynı galiba 10 temmuz
Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım
Slm kizlar nasılsınız???maşallah hiziniza yetişene aşk olsun sayfalari görünce gözlerim açılmış.tatil diye gittik Ankara'ya bebeğin ihtiyaçlarını alalım dedim oğlum hastalandı Sürekli hastane işi gece nöbeti derken canım çıktı.bi kaç günde alışverişle uğraştım baya yorulmuşum akraba ziyaretleri filan girmeye vakit olmadı.ankarada oturan arkadaşlar varsa lohusa takımı için çelebi iç giyim var İstanbul yolu üzerinde çok güzel lohusa takımları var fiyatlarda coook uygun iç çamaşırları filan baya uyguna geldi bana.gezmedigim yer kalmadı en güzel model ve fiyat orasiydi.bebesin ve kendi ihtiyaçlarımın hepsini bitirdim çok şükür.bi yıkanıp utulenecekler.bebek kiyafetleride arkadaşlar civilde çok uygun muslin bez filan aldım nette daha bahaliydi.battaniye modelleri filan baya var fiyatlarda hemen hemen aynı her yerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?