2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hic sorma kuzum bende de durum ayni. Cikartmiyorum ama bulanti hissi var. Sanki dersin saatlerce mide bos kalmis ve uzun bir yolculuk yapmisim gibi. Bu saatte bisiler de yemek istemiyorum. Ztn yogurt yiyip yatmistim ama sabah olacak artik ztn sinir bozucu. Neyse saglik olsun. O degil de Çınar paşa da hickiriyor bu saatte :) sanki dersin ben acken o tok :)) ne yedin de hickiriyorsun yani onu anlamadim

Yerim yaa onun hıçkırığını :))

Yerim yaa onun hıçkırığını :))
İvit ya doğsunlarda sağlıkla sıhhatle
Bi doya doya yisek sıpaları
Bugün ztn cicişkoları geldi oğluşumun çok heycanlandık tekrar tekrar
Siz de taç falan konuşmuşsunuz, terlik fln. Ben onları hiç aklıma gelmemişti. Bir bakayım içime sinen bişi olacak mı diye :)

Evet canım eskiden hep kırmızı kurdele modaymış şimdi de bu alengirli süsler o panikle ve doğumdan çıkınca nasıl olacağım bilmiyorum ben bile unutabilirim yani

Canım papatyalı taç bi ara bi markada vardı saç bantı diye geçiyordu bakarım ben görürsem söylerim sana da onlar da çok hoş duruyor

Kuzum bu arada bebeğin sabit durmadığını biliyorum yani o an sağdadır şimdi solda makat geliş ya da doğum pozisyonu değişiyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam

Lusi bende 64,4 olmuşum

Tamam kuzum
Benim bebik Ankara’da da aynı pozisyondaydı kuzu hala aynı. dönerse artık zaten ya makat ya baş geliş döner sanıyorum ki. Pozisyonu değilde rahat olması önemli ehehe. Rahatsızlık vermek istemem minike
Günaydın güzel anneler

Bu minnoşlar bizde ne gece uykusu ne de sabah uykusu bıraktı gözlerim kapanıyor ama uyandım işte
Ah ah 6da uyuyup şuan uyandım kahvaltı yapıp tekrar uyumayı denicem düzen namına birşey kalmadı

Gunaydinnn ben de o saatlerde uyumusum artik. 9.15 gibi bi guzellikle uyandim :) yegenim taburcu oldu.. haber vereyim size de dedim. Kahvalti yapicam simdi huzurlu huzurlu

Gunaydinnn ben de o saatlerde uyumusum artik. 9.15 gibi bi guzellikle uyandim :) yegenim taburcu oldu.. haber vereyim size de dedim. Kahvalti yapicam simdi huzurlu huzurlu
Günaydın kuzuum. Öpüyorum yeğenini, güçlü boncuk
Bende kahvaltı yapıcam en sevdiğim öğün yaşasın

İstanbul yoluna ben de bakiim ya iç çamaşırcılar vardı dimi hatırladım şimdi atsana canım modelleri ben de bakiim bi

sağ salim gitsin gelsin inşallah. benim eşim de yük lis yapıyor diye ertelemişti ama artık erteleme durumu kalmayınca mecbur gitti...ah canım babam demişti ki, askerliğini yapmayana kız verilmez ama napalım okuyor çocuk demişti. eşinin alanı nedir ?

sıkma canını strese girme hele de son haftalarda. herşey olacağına varır. aileler arasında oluyor böyle şeyler. onlar da eğer seni düşünüyorlarsa en azından doğum yapana kadar gerginlik yapmasınlar bence. belki bebekten sonra yumuşarlar sonuçta dayı olacak :)

canım alanları daralıyor. artık takla atmak yerine tekme atıyorlar. bence bişiler ye, ılık bi duş ali sol yanına uzan. öyle takip et. böyle yaparak strese giriyorsun. ayrıca yoğurt ekmek olmaz istemesen de ye biraz. aç kaldığın için de belki bulantın oluyor.

çok tatlı maşallah ne güzel bakmış.

sen de bendensin. evlendikten sonra ne çok varmış eşi askere giden ama senin ki uzunmuş canım. neyse ki geçti günler.

İnşallah kuzum teşekkür ederim
Çok sevindim canım ne güzel haber
Akışına bıraktım canım, üzülmemeye çalışıyorum bakalım nereye kadar devam edecekler böyle :)

İstanbul yoluna ben de bakiim ya iç çamaşırcılar vardı dimi hatırladım şimdi atsana canım modelleri ben de bakiim bi
Evet var cnm Su işleri halledeyim hemen Aticam.ankarada hepsini gezdim AVMlerde filan Koraya baktım hem model yok hemde çok.pahali nu iç giyim hiç elle tutulmaz.lc wakikide DeFacto tercih hepsi pazar malı gibi bence git bak cnm celebiye kocaman mağaza bütün markalar var.bide piyasadaki fiyatların altında fiyatlar.pahalisida var ucuzuda butcene gore

karamell . Seninle doğumlarımız adet tarihlerine göre aynı galiba 10 temmuz
melankolim benim aslında tam adet tarihi belli değil ben düşük yapmıştım, rahim içinde sıvı kalmış onun için de kürtaj oldum. sonrasında hamile kalmışım, farkına da varmadım. bende kürtaj sonrası geç adet olucam sandım. velhasıl hamile olduğumu öğrendim. ultrasonda doktorun söylediğine göre tahmini adet tarihi belirledik. ilk haftalarda bebeğin gelişimi ilerde gidiyordu da doktor şimdiki muayenelerde aynı gidiyor haftayla dedi. yaklaşık aynı günlerde doğuracağız heralde

kızlar iki göğsümün arası kemikler özellikle gece çok ağrıyor batıyor
öksürük var ondan mıdır
yoksa kızçe mi içerde durmuyor bilemedim

Bu lohusa pijama takımını aldım bugün, bişeyler aldıkça sanki olayın ciddiyetini anlamaya başladım

benimvardı aslında ama 2 tane de pijama takımı da ben aldım ama lohusa olarak değil doğum sonrası ve hastanede giymek için.

ben de ankaradaydım. samanpazarından aldım her zaman alışveriş yaptığım bir toptan perakende satan bir yer var oradan aldım

lohusa olarak almadım ama önü düğmeli. 3 lü takımı 90 a aldım. 2 li yi de 55 e. berrak falan çok pahalıydı indirimli 150 tl dediler. sementa nın ürünlerini çok beğeniyorum. ama mağazasına gitme fırsatım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…