2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Zararli diye yok canim en son ayrintilida girmistim

Zararlı olduğun değil aslında. Yurtdışı Türkiye'ye göre çok farklı. Özel hastane sistemi denen bir şey yok. Herkes devlet hastanelerine gidiyor. Tüm hamileler de her ay ultrasona giderse içinden çıkamazlar. Özel klinikler var ultrason için arzu edilirse gidilir.
Bana ultrason çıktısını bile ücretli vermişlerdi:)

ben özellikle şimdi tam bedenime göre aldım. sonuçta daha 5 6 hafta var ve sonrasında da rahat giyinirim hemen kilo verebileceğimi sanmıyorum. bi de ben yapışan pijamaları hiç sevmiyorum. pijama dediğin rahat olacak. emzirirken ben ter içinde kalıyordum sürekli üst baş değiştiriyordum.

Anladım kuzum :) ben takamam ya öyle taç

Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden

Canım ben lohusa takımı aldırdım eşime türkiyeye gidince hastahanede gündüzleri temiz giymek için koridorda falan yürürken ziyaretime gelen olursa diye :)

Aynen öyle canım bende yurtdışındayım zararlı değil sadece devlet yetişemiyor maalesef ultrasonlara bende o yüzden hamileliğimin başında beri özel klinikte takipteyim orda her ay ultrason yapıyorlar tabi parasını ödüyorum ama 7 aya girdik artık devlet kaydımı aldırcam çünkü doğum yaklaşıyor:)

@Blankinfinity kuzum yatış şekli karışık bir durum bende maalesef sadece solda yatamıyorum sürekli sağa dönüyorum sırt üstü falan doktorum bana sorun olmaz nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti

aynen oyle ya.Ben bilemedim iste. Hep m giyerdim l alirsam olur sandim ama tam oturdu. senin yine cok kalmamış ben 28 haftayim daha cok kilo alirim gibime geliyor

İnş cnm yeterki çıksın yukarı haftaya gidecem inş Rabbim herseyin hayirlisini versin.çok Sağol cnm

Napıyosunuz kızlar uzak kaldım bu hafta buralardan
Yazamasamda yazdıklarınızı tek tek okuyorum. Pazartesiden beri halamla kuzenim yatılı misafir bende.

Iyim canım ben yatmaya devam pek bir değişiklik yok yani

LoveAndMarriage cnm sagol katalog için bende bebek arabası için bekliyordum ama hangisini alacağımı bilmiyorum kayinpederim siz alın ben öderim dedi o yüzden pek pahali birsey istemiyorum sonuçta daha cocuk düşünmüyorum. İnş güzel ve uygun bulurum

Rica ederim canım, çeşit çok hem kaliteli hem bütçene göre bulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…