canım çok teşekkürler beklediğim katalogduEki Görüntüle 2230553 Eki Görüntüle 2230554 Eki Görüntüle 2230555 Eki Görüntüle 2230556
Ebebek indirim kataloğu kızlar
Rica ederim canımcanım çok teşekkürler beklediğim katalogdu
Zararli diye yok canim en son ayrintilida girmistim
benimvardı aslında ama 2 tane de pijama takımı da ben aldım ama lohusa olarak değil doğum sonrası ve hastanede giymek için.
Bende 3 lu takim aldim 100 liraya. Cok güzel hemde ucuz diye seviniyordum l beden aldim ama eve getirdim simdiden dar oldu :) tum hevesim kursagimda kaldi .Onu artik zayıfladigim zamanlar anca giyebilirim heralde. Birdaha almayi düşünüyorum sende uyguna almissin.
LoveAndMarriage kuzum bende yapabilirim aslında youtube da yapılışları da var ya da sade inci şeklinde taçlarda var fotoğraflarda çok beğeniyorum
BellaCiao kuzum burada çok moda hatta baya abartılı modellerde kullanıyorlar örnek bi model atayım sana
Lohusa taci ,lohusa pijamasi hep para duzeni,burdada oyle bisey yok ,cahilligimee verin lohusa pijamasini misafirler varkenmi giyonuz ,neden misafirler pijamayla karsilaniyo evde mi yoksa hastanedemi giyiliyo tesekkurler simdiden
Zararlı olduğun değil aslında. Yurtdışı Türkiye'ye göre çok farklı. Özel hastane sistemi denen bir şey yok. Herkes devlet hastanelerine gidiyor. Tüm hamileler de her ay ultrasona giderse içinden çıkamazlar. Özel klinikler var ultrason için arzu edilirse gidilir.
Bana ultrason çıktısını bile ücretli vermişlerdi:)
aynen oyle ya.Ben bilemedim iste. Hep m giyerdim l alirsam olur sandim ama tam oturdu. senin yine cok kalmamış ben 28 haftayim daha cok kilo alirim gibime geliyorben özellikle şimdi tam bedenime göre aldım. sonuçta daha 5 6 hafta var ve sonrasında da rahat giyinirim hemen kilo verebileceğimi sanmıyorum. bi de ben yapışan pijamaları hiç sevmiyorum. pijama dediğin rahat olacak. emzirirken ben ter içinde kalıyordum sürekli üst baş değiştiriyordum.
İnş cnm yeterki çıksın yukarı haftaya gidecem inş Rabbim herseyin hayirlisini versin.çok Sağol cnmLusi ocak kilosu 74.7 bu arada Nisantos da cok tatlis poz vermis masallh. Darisi bizimkilerin basina ins.
@Mini_minimelekci kizlar previa da son kontrolumde yine konustuk doktorumla. Aslinda previanin netlesmesi icin 30 lu hftalari bekleriz dedi. Yani hala umur var nolur kotu dusunmeyin...@LoveAndMarriage kuzucum sen de uzme kendini hic bisi icin. Su akar yolunu bulur ins...
Napıyosunuz kızlar uzak kaldım bu hafta buralardan
Yazamasamda yazdıklarınızı tek tek okuyorum. Pazartesiden beri halamla kuzenim yatılı misafir bende.
Yapabilir canım, benim de tekrarlamış maalesef ilaç kullandım bu sefer. İnşallah geçmiştirKızlar idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısı yapar mı? Benim hep tekrarlıyor sanırım
Rica ederim canım, çeşit çok hem kaliteli hem bütçene göre bulursun inşallahLoveAndMarriage cnm sagol katalog için bende bebek arabası için bekliyordum ama hangisini alacağımı bilmiyorum kayinpederim siz alın ben öderim dedi o yüzden pek pahali birsey istemiyorum sonuçta daha cocuk düşünmüyorum. İnş güzel ve uygun bulurum
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısı yapar mı? Benim hep tekrarlıyor sanırım
Totalis denmedi sadece plasenta previa denildiCnm seninde plesanta previa totalismi
Canım bende 3 haftadır hep enfeksiyon var antibiyotik içtım geçmiyor hala var bıktım artık ama hiç kasık ta ağrı yapmadı ve ne kaşıntı nede kokuKızlar idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısı yapar mı? Benim hep tekrarlıyor sanırım
Canım ne 20 günde bir gidiyomKızlar süz kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?