2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzu görmemişim mesajını şimdi farkettim. Kahve içtiğim günler çayı minimuma çekmeye çalışıyorum. Öyle denge sağlamaya çalışıyorum kendimce :) Teşekkür ettim

Bunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah
Ellerine sağlık kuzu, becerikli hatunlar sizi Bende hiç yok böyle şeylerr.

Sağolasın kuzum Allah razı olsun görüp rahatladım çok şükür ❤
Muayeneye girmeden 2-3 saat önce harekete geçti benim cimcime dedim bu kız benle oyun oynuyo heralde :))
Benim ki de bana 1 ay önce yaptı ağlamaklı hastaneye gittim gulmeli çıktım. Rabbim kimseye o korkuyu yasatmasin

Kızlar bu arada göğüs pedi için bebedor jelli olana çok rastlıyorum kullananlar memnun kalmış.
Aşırı gerekli midir bilmem Ama aklınızda bulunsun eğer göğüs pedi bakarsanız-almaya karar verirseniz diye yazayım.
Ben şuan gidişat yönünden emin olmadığım için almıyorum her ne kadar çok uygun olsada

Hoşgeldin canım

Ben sipariş verdim göğüs pedi canım :) birde tek kullanımlık iç çamaşırı sipariş verdim hastane çantasında istiyorlar

Hoşgeldin canım

Ben sipariş verdim göğüs pedi canım :) birde tek kullanımlık iç çamaşırı sipariş verdim hastane çantasında istiyorlar
Burda şart koşmuyorlar kuzum, ama aşırı uygun zaten fiyatları almak mantıklı o yüzden
Tek kullanımlık iç çamaşırı dediğin nasıl birşey kuzu yine emici birşey mi kanama için.
Ben depend kilot bez alıcam onuda az sonra uygun yakalarsam sipariş veririm.
Madem uyuyamıyorum eksikleri alayım dedim

Tek kullanımlık külot canım içine ped koyuyorsun ama akarsa vs çöpe atmalık yani en pratiği ilk günler çok kanama oluyormuş diye duydum yani iç çamaşırımız ya sürekli yıkanması gerekecek yada batacak çöpe gidecek bende malum kanlı iç çamaşırımı kimseye yıkatmak istemem kendim yıkamak isterim ama hastanede vs kaldığım sürece eğer kirlenirse nasıl yaparım bilmiyorum böyle bir stresse girmemek için tek kullanımlık külotlar var onlardan aldım bende canım

Anladım kuzum iyi etmişsin

Telefonum böyle meme göbek resimlerinden falan geçilmiyor tövbe bi çalınsa çalan kişi kim bilir neler düşünür
Ama işe yarıyormuş bu yöntem bizim grupta konuşmuşlar kuzu
Ayy ne güldüm
İnşallah gerek kalmaz ama bulunsun kuzum

Kızlar bebek arabasına karar veren var mı? Ay ne zor ya bir sürü özellik var bir türlü karar veremedim ama toplu taşıma için kolay kapanabilen ve az yer kaplayan taşıması kolay bi araba arıyorum. Travel set al diyo kimi, kimi de puset al 5 aydan sonra hantal gelicek onlar diyo iyice kafam karıştı.. Alan var mı ya da daha önce kullananlar, görüş lütfen..

Ben anakucagı takılan ama söküp çıkarılmayan bir model düşünüyorum onlar 8.5 kg felan oluyor mamas papas armadillo ve Kraft pocket modelleri böyle

Sağol cnm vardır vardır kadınların isteyipte yapamadığı ne var şu hayatta.

Günaydın kızlar Şubat ayı itibariyle tüm bebek ürünleri mağzalarının indirimleri başlamış takip etmenizi öneririm.
ilk doğumumda hastane hasta bezi vermişti 10 tane felan kullanmıştım. bu doğum için depend almayı düşünüyorum hatta bugünün indirimli ürünü

günaydın güzel hamişler, dün muayenem vardı ilk nts ye de bağlandım. oglumun kalp atış sesini dinlemek ne güzel bir duyguydu. sıkılmadan dinledim şükür oğlum da iyi gelişimi güzel dedi doktor. kilosu 1, 650 gram. boyunu soramadım yaaa. kasıklarımda ağrı vardı onu sordum doktora, gayet normal bu dönemde baskıdan dedi. 2 hafta sonra muayeneye kadar özlemle bekleyecem bal yanak oğlumu

kızlar meme ucu bakımı için ilk hamileliğimde burdan öğrendiğim deneyimlediğim ,çok faydassını gördüğüm ;
meme başına tahin yağı sürmek ben direk almadım yağını hamileliğimde çok yediğim için evde sürekli bulunurdu aldığınızda tahinin üzerinde üste çıkmış yağı kaşıkla alıp kaba koyup ordan sürmüştüm doğuma iki ay kala başlamıştım. Ve benim emzirme sürecim çok zor geçmişti bebeğim bir ay beni emmedi hergün çekiştire çekiştire ona emdirmeye çalışmıştım.Buna rağmen 23 ay emzirdim hiç çatlama yara ağrı olmadı tahin yağını sizede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…