- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kuzu görmemişim mesajını şimdi farkettim. Kahve içtiğim günler çayı minimuma çekmeye çalışıyorum. Öyle denge sağlamaya çalışıyorum kendimce :) Teşekkür ettimA April wind kuzum hamileler günde 200 mg kadar kafein alabiliyormuş 1 fincan türk kahvesinde 110 mg kafein varmış dibekte de çok daha fazla olacağını düşünmüyorum
@melike222 e ben demiştim canım sanabizim kız minnak boşuna endişeleniyorsun diye maaşallah canım
Ellerine sağlık kuzu, becerikli hatunlar siziBunlarda kendi yaptığım amigurumilerim.yaptigim yelek ve hırkalar bitsin hepsini çekip yüklerim insallah
Benim ki de bana 1 ay önce yaptı ağlamaklı hastaneye gittim gulmeli çıktım. Rabbim kimseye o korkuyu yasatmasinSağolasın kuzum Allah razı olsun görüp rahatladım çok şükür ❤
Muayeneye girmeden 2-3 saat önce harekete geçti benim cimcime dedim bu kız benle oyun oynuyo heralde :))
Bır sene yurt dışında yaşamıştık sonra ben döndüm türkiyeye eşim devam etti çalışmak için . Ayda bir geliyordu. Ben annemde kalıyordum . Şimdi oda döndü bebek olacağı için . O yüzden daha yeni ev açıcaz istanbulda. Sen yurt dışında mısın ?sende mi yutdisindasin? nerdesiniz
Ben geldimmmmmm
Kızlar bu arada göğüs pedi için bebedor jelli olana çok rastlıyorum kullananlar memnun kalmış.
Aşırı gerekli midir bilmemAma aklınızda bulunsun eğer göğüs pedi bakarsanız-almaya karar verirseniz diye yazayım.
Ben şuan gidişat yönünden emin olmadığım için almıyorum her ne kadar çok uygun olsada
Burda şart koşmuyorlar kuzum, ama aşırı uygun zaten fiyatları almak mantıklı o yüzdenHoşgeldin canım
Ben sipariş verdim göğüs pedi canım :) birde tek kullanımlık iç çamaşırı sipariş verdim hastane çantasında istiyorlar
Burda şart koşmuyorlar kuzum, ama aşırı uygun zaten fiyatları almak mantıklı o yüzden
Tek kullanımlık iç çamaşırı dediğin nasıl birşey kuzu yine emici birşey mi kanama için.
Ben depend kilot bez alıcam onuda az sonra uygun yakalarsam sipariş veririm.
Madem uyuyamıyorum eksikleri alayım dedim
Anladım kuzum iyi etmişsinTek kullanımlık külot canım içine ped koyuyorsun ama akarsa vs çöpe atmalık yani en pratiği ilk günler çok kanama oluyormuş diye duydum yani iç çamaşırımız ya sürekli yıkanması gerekecek yada batacak çöpe gidecek bende malum kanlı iç çamaşırımı kimseye yıkatmak istemem kendim yıkamak isterim ama hastanede vs kaldığım sürece eğer kirlenirse nasıl yaparım bilmiyorum böyle bir stresse girmemek için tek kullanımlık külotlar var onlardan aldım bende canım
Bu iyi olduEki Görüntüle 2230874
Gece eşim gidince size sarıyorum kızlar
Bana göre benimde meme ucum biraz yok gibi sanki gerçi hemşireler daha iyi bilir anlar doğum zamanı artık onlar yönlendirir. Kaydettim bunuda kenara belki işime yarar diye
Telefonum böyle meme göbek resimlerinden falan geçilmiyor tövbe bi çalınsa çalan kişi kim bilir neler düşünürBu iyi oldu
Ayy ne güldümTelefonum böyle meme göbek resimlerinden falan geçilmiyor tövbe bi çalınsa çalan kişi kim bilir neler düşünür
Ama işe yarıyormuş bu yöntem bizim grupta konuşmuşlar kuzu
Ben anakucagı takılan ama söküp çıkarılmayan bir model düşünüyorum onlar 8.5 kg felan oluyor mamas papas armadillo ve Kraft pocket modelleri böyleKızlar bebek arabasına karar veren var mı? Ay ne zor ya bir sürü özellik var bir türlü karar veremedim ama toplu taşıma için kolay kapanabilen ve az yer kaplayan taşıması kolay bi araba arıyorum. Travel set al diyo kimi, kimi de puset al 5 aydan sonra hantal gelicek onlar diyo iyice kafam karıştı.. Alan var mı ya da daha önce kullananlar, görüş lütfen..
Sağol cnm vardır vardır kadınların isteyipte yapamadığı ne var şu hayatta.Kuzu görmemişim mesajını şimdi farkettim. Kahve içtiğim günler çayı minimuma çekmeye çalışıyorum. Öyle denge sağlamaya çalışıyorum kendimce :) Teşekkür ettim
Ellerine sağlık kuzu, becerikli hatunlar siziBende hiç yok böyle şeylerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?