- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Son haftalar için geçmiyor diyorlar umarım öyle olur kendimi hazır hissetmiyorum bende.Bugün 32.haftalık olduk biz..
Önceden hiç geçmiyordu.
Bu aralar çok çabuk geçiyor sanki..
Eğer sezeryan olursam; 38 de alınırsa; 6-7 haftam kalmış oluyor kızlar..Hem korku hem heyecan var..
Kıyafetlerimiz hazır ama beşiği ve arabayı daha almadık.
Benim kizimda ortamizda yatardi,bi gun babasi yataginda yatmiyosun satacam senin yatagini dedi ne dese iyi ,,,,satma baba yatagimi annem nerde yatacak dio ,biz onu korkutuyoz oda biziBenimki de bu sabah 4 te hadi kalk sabah oldu diyor banaSeninki yine iyi kendi yatağındaymış. Nasıl alıştırıcam kendi yatağına bilmiyorum. Daha dün akşam hadi yatağında yatalım dedim ben sizin yatakta uyucam diyor
Canım galiba 30 dan sonra çabuk geçiyor ben hala 20 kMoralini bozmak istemem canım ama bence artık çıkmaz.Biliyorsun benimki de marjinal.. Yani çıksa bile az çıkar bence. Doktorumda bu şekilde söyledi.
Benim 14. haftadan beri belli ve çoook az çıktı.
Tabi biz yine güzel düşünelim ama çıktı çıkmadı diye şartlama kendini.. Ben kabul ettim artık..
Az kaldı zaten birde iyice arttırmayalım stresimizi..
Yapılacakları yavaş yavaş günlere böl canım. Daha yıkanacaklar ütülenecekler alınacaklar vs var. Çantam bile yok. Ev temizliğim var.Beşik alınacak ve daha yer açılacak vs hergün azar azar yapıcam. Sende öyle yap. Bir eksik bir fazla bitiricez artık.
Sağsalim kucağımıza alalım da..
Kuzum bana şu son 2-3 haftadır çok hızlı geçiyor.. Hatta geçmesin istiyorum. Ama yapacak birşey yok tabi..
Laf yetiştirmek ne mümkün onlaraBenim kizimda ortamizda yatardi,bi gun babasi yataginda yatmiyosun satacam senin yatagini dedi ne dese iyi ,,,,satma baba yatagimi annem nerde yatacak dio ,biz onu korkutuyoz oda bizi
Ayy çok güzeller canım ahşap olması iyi hem dişleyecek ağzına alacak büyüdükçe renkli seçsin dursun Erencik
Benim sat 27 haziran canım.. :) Aynen kendimi varil gibi hissediyorum artık..Seninle aramızda 3 gün var canım :) bir yandan sanki 1 senedir hamileyim gibi geliyor , bir yandan da çok çabuk geçiyor gibi.. bu ay karın büyüdükçe şikayetlerde arttı aslında ama bugunumuze şükür..
Arabayı bizde almadık acelesi yok aslında doğumdan sonrada alınabilir, beşiği de annemler alacak bize ondan dolayı araştırmadim hic
Ayyy bilmiyorum okul kapandığından beri evde olunca mı ne; bana şu son 2-3 haftadır çok hızlı geçiyor. Korktum valla.Son haftalar için geçmiyor diyorlar umarım öyle olur kendimi hazır hissetmiyorum bende.
Bizimde çoğu şeyimiz hazır ama beşik araba vs daha almadık görümcem alacak zaten beşiği.
Canım sende gebelik haftanı eklesene imza kısmına.. :)Canım galiba 30 dan sonra çabuk geçiyor ben hala 20 k
O kadarını da yapsınlar diye düşünüyorum ya, evlenirken maddi geçtim manevi bile yanımızda olmamışlardı. Tabi almak yapmak zorunda değiller ama insan en azından düşünüldüğünü görmek istiyor. Küçük bir yardımları dokunsa dahi İnsan mutlu oluyor :)Benim sat 27 haziran canım.. :) Aynen kendimi varil gibi hissediyorum artık..
Ağırlaştık iyice.. Bebek arabasını olmazsa; bizde Doğum sonrasına bırakacağız. Dediğin gibi acelesi yok. Maddi olarak yetişemiyoruz zaten..
Ayyy bilmiyorum okul kapandığından beri evde olunca mı ne; bana şu son 2-3 haftadır çok hızlı geçiyor. Korktum valla.
Doğum korkusu başladı bile.. Sen bize bakıp korkutma kendini canım. :) Son ayları tatlı mutlu geçirmeye bak..
Ne güzel canım valla görümcen filan yardım ediyor. İnanır mısın? kayınvalidemler daha bir iğne dahi almadılar; üstelik durumları da müsait. Sormadılar teklif dahi yok. Eşimle çok moralimiz bozuk bu duruma zaten. Herşeye kendimiz yetişiyoruz.
Üstelik ilk torunları bende ilk ve tek gelinleriyim zaten. Ama yoook işte.
Benim kvde de çok problemli ya Doğuma gelirse çok sinir ve stres olcam, o gün en güzel günüm halbuki benim. Gelmezse de eşim üzülür.. zahmet edip de doğuma gelirse nasıl tahammül edecem bilmiyorum, çok kırgınım ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum.Benim sat 27 haziran canım.. :) Aynen kendimi varil gibi hissediyorum artık..
Ağırlaştık iyice.. Bebek arabasını olmazsa; bizde Doğum sonrasına bırakacağız. Dediğin gibi acelesi yok. Maddi olarak yetişemiyoruz zaten..
Ayyy bilmiyorum okul kapandığından beri evde olunca mı ne; bana şu son 2-3 haftadır çok hızlı geçiyor. Korktum valla.
Doğum korkusu başladı bile.. Sen bize bakıp korkutma kendini canım. :) Son ayları tatlı mutlu geçirmeye bak..
Ne güzel canım valla görümcen filan yardım ediyor. İnanır mısın? kayınvalidemler daha bir iğne dahi almadılar; üstelik durumları da müsait. Sormadılar teklif dahi yok. Eşimle çok moralimiz bozuk bu duruma zaten. Herşeye kendimiz yetişiyoruz.
Kesinlikle öyle. Bebeğe yorgan yastık alacaktım anacığım benden önce düşünmüş yaptıracağını söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam yalnız olmadığımı hissettim, farklı şehirlerdeyiz. Sağ olsunlar yatağını da aldılar kıyafet de yelek ceket falan da yapıyor..kaynana da tık yok:))O kadarını da yapsınlar diye düşünüyorum ya, evlenirken maddi geçtim manevi bile yanımızda olmamışlardı. Tabi almak yapmak zorunda değiller ama insan en azından düşünüldüğünü görmek istiyor. Küçük bir yardımları dokunsa dahi İnsan mutlu oluyor :)
Benimki de bu sabah 4 te hadi kalk sabah oldu diyor banaSeninki yine iyi kendi yatağındaymış. Nasıl alıştırıcam kendi yatağına bilmiyorum. Daha dün akşam hadi yatağında yatalım dedim ben sizin yatakta uyucam diyor
Bende aynı şekilde sadece aile değil kim olursa olsun küçük hediyeden bile nasıl mutlu oluyorum anlatamam. :)Kesinlikle öyle. Bebeğe yorgan yastık alacaktım anacığım benden önce düşünmüş yaptıracağını söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam yalnız olmadığımı hissettim, farklı şehirlerdeyiz. Sağ olsunlar yatağını da aldılar kıyafet de yelek ceket falan da yapıyor..kaynana da tık yok:))
En güzelini yapmışsın valla tatlım. Benimki 2 ay sonra 3 yaşında olucak. İlk 1 sene hep kendi yatağında yatırdık biz. Sonra ev değiştirdik geçen sene kasım ayında. Taşındığımız bina yeni. Altımızda kimse oturmuyor ve kızımızın odası inanılmaz soğuk oluyordu. geçen kış mecburen yanımıza aldık. Sonuç hala yanımızda. Özensin ikna olsun diye odasını süsledim, uyku ark. falan aldım ama yok. Bizimle uyumak istiyor.canım benim kızım 2 ay sonra 7 yaşını dolduracak. ve ben 52 günlükken odasını ayırdım ondan beri kendi odasında uyur. nasıl yaptın yazık değil mi falan dediler ama bunu diyenlerin hepsi hala çocuklarıyla yatıyor ve muzdarip... sonuçta onu terk etmiyorum ki , ben en kötü 2 kez kalkar bakarım yoklarım terine üstüne bakarım öyle deliksiz uyumam... tabii arada bir yanımıza geliyor ama, ben duvarına süs aldım ay yıldız falan bir de uyku bebeği. ona sarılıp uyuyor, bir de kızım uyuyana kadar odasında sandalyede oturup bekliyorum zaten 5 dk içinde uyuyor
senin çoçuğun kaç yaşında peki?
Benim sat 27 haziran canım.. :) Aynen kendimi varil gibi hissediyorum artık..
En güzelini yapmışsın valla tatlım. Benimki 2 ay sonra 3 yaşında olucak. İlk 1 sene hep kendi yatağında yatırdık biz. Sonra ev değiştirdik geçen sene kasım ayında. Taşındığımız bina yeni. Altımızda kimse oturmuyor ve kızımızın odası inanılmaz soğuk oluyordu. geçen kış mecburen yanımıza aldık. Sonuç hala yanımızda. Özensin ikna olsun diye odasını süsledim, uyku ark. falan aldım ama yok. Bizimle uyumak istiyor.
Aynen öyle kuzum. Almak zorunda değiller zaten ama insan bari sorar.O kadarını da yapsınlar diye düşünüyorum ya, evlenirken maddi geçtim manevi bile yanımızda olmamışlardı. Tabi almak yapmak zorunda değiller ama insan en azından düşünüldüğünü görmek istiyor. Küçük bir yardımları dokunsa dahi İnsan mutlu oluyor :)
Al benden de o kadar.. Çok kırgın ve sinirliyim. Görümce ve kv, görmek istemiyorum. Kayınvalidem 2 aydır hiç aramadı biliyor musun, hiç mi hevesi olmaz bir insanın. Hiç mi merak etmez. Nasıl insanlık bu anlamadım. Eşimde çok üzgün. Kendi ailem ve eşim yazık nereye koşturacaklarını ne alacaklarını şaşırdılar. Herşeyi kendimiz alıyoruz.Benim kvde de çok problemli ya Doğuma gelirse çok sinir ve stres olcam, o gün en güzel günüm halbuki benim. Gelmezse de eşim üzülür.. zahmet edip de doğuma gelirse nasıl tahammül edecem bilmiyorum, çok kırgınım ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum.
Yazık gerçekten.. Nasıl insanlık bu anlamıyorum. Hiç mi hevesi olmaz bir insanın. Çok soğudum ben artık......benim de sat 27 haziran :)
boşver kayınvalideni...eşimin ailesi de öyle. 3 5 parça bişi almışlar başkasına verdim. benim tarzımı biliyorlar bari sorsalar. bunda da bişi yapacaklarını sanmam sormadı bile eksiğin var mı diye. eşim de zaten babası ile görüşmüyor araları bozuk. ben de oralı olmuyorum. olmasalar da olur yani. ama ne varsa benim tarafımda var Rabbim eksikliklerini göstermesin ama her zaman düşünürler bizi.
Maşallah cnm .fazla almadın kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?