- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Her akşam okuyoruz zaten canım. Uykusunda eli kolu beni arıyo. Daha ilk yatarken babasını da istiyo. Eşim yatağına götürmek istediğinde uyanıyohımmm senin ki küçük ama daha. normal bence seninle uyumak istemesi. uyuttuktan sonra kalkıp kendi yatağına yatırsan fark eder mi hemen? ya da mesela hikaye okusanız yatakta o sırada dalıp gider, hem de bu yaşlarda çok ilgisini çeker hikayeler.
Aynen öyle kuzum. Almak zorunda değiller zaten ama insan bari sorar.
Al benden de o kadar.. Çok kırgın ve sinirliyim. Görümce ve kv, görmek istemiyorum. Kayınvalidem 2 aydır hiç aramadı biliyor musun, hiç mi hevesi olmaz bir insanın. Hiç mi merak etmez. Nasıl insanlık bu anlamadım. Eşimde çok üzgün. Kendi ailem ve eşim yazık nereye koşturacaklarını ne alacaklarını şaşırdılar. Herşeyi kendimiz alıyoruz.
Bebek arabası filan kalsın Doğumdan sonra alırız dedim eşime artık.
Doğuma hastaneye gelsinler ama eve gelmelerini bende istemiyorum hiç İnan..
Yazık gerçekten.. Nasıl insanlık bu anlamıyorum. Hiç mi hevesi olmaz bir insanın. Çok soğudum ben artık......
Aynen dediğin gibi kendi ailelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.. Sağolsun, sadece ailem değil, teyzelerim filan hiç yalnız bırakmadılar.
Her akşam okuyoruz zaten canım. Uykusunda eli kolu beni arıyo. Daha ilk yatarken babasını da istiyo. Eşim yatağına götürmek istediğinde uyanıyoKardeş fikri onu biraz tedirgin ediyo sanırım. Bırakıp gideceğimi sanıyo galiba devamlı beni bırakıp gitme hiçbiryere anne diyo.
teşekkür ederim canim iyiyim hamdolsun .Cuma günü etlikte kontrolüm var bakalim.Umarim hersey yolundadır. Senin nasil gidiyormerve teacher nerelerdesin iyisin insallah,kontrolun vardi sanirim naptin
Nasıl yapılıyorCanım sende gebelik haftanı eklesene imza kısmına.. :)
Yalnız değilsin benimkilerde bi çöp almadı bizde kendimiz yapıyoruz birde Benim annem bana bakıyor yoruluyor eksik vs almama yardımcıBenim sat 27 haziran canım.. :) Aynen kendimi varil gibi hissediyorum artık..
Ağırlaştık iyice.. Bebek arabasını olmazsa; bizde Doğum sonrasına bırakacağız. Dediğin gibi acelesi yok. Maddi olarak yetişemiyoruz zaten..
Ayyy bilmiyorum okul kapandığından beri evde olunca mı ne; bana şu son 2-3 haftadır çok hızlı geçiyor. Korktum valla.
Doğum korkusu başladı bile.. Sen bize bakıp korkutma kendini canım. :) Son ayları tatlı mutlu geçirmeye bak..
Ne güzel canım valla görümcen filan yardım ediyor. İnanır mısın? kayınvalidemler daha bir iğne dahi almadılar; üstelik durumları da müsait. Sormadılar teklif dahi yok. Eşimle çok moralimiz bozuk bu duruma zaten. Herşeye kendimiz yetişiyoruz.
Üstelik ilk torunları bende ilk ve tek gelinleriyim zaten. Ama yoook işte.
Allah kolaylık versinGüzel sonuçlar çıksın
Sonuçların güzel çıkar inşallah canım
Tadilat bitti yani iyi bak bişey kalmamış
İki gün önce doğum günümdü
Tam 30 oldum
26da evlendim 30da anne oluyorum inşallah
Kızlar ya şimdi bir arkadaş mesaj yazmış.
Kendisiyle de uzun zamandır görüşemiyorduk. Kanser tedavisi görüyordu, ilik nakli olmuş, hastaneden çıkmış. Çok sevindim.
Ama kızıma koymayı düşündüğümüz isim ile ilgili olumsuz şeyler yazmış moralim bozuldu.
Kızımızın ismini eşim seçti. Nazlı Hilal olacak inşallah adı. İstiklal marşında geçtiği için bu ismi seçti eşim.
Arkadaşım hilal ismini koyma. Hilaller hep kötü şeyler yaşar, mutsuz olur bir araştır istersen falan yazmış.
Böyle şeylere inanmak istemiyorum ama moralim de bozulmadı değil.
Ne formulü kızzz
En iyisi mi dediğin gibi ben onu doktora sorup öyle yapayım bide bi tarafımı yamulturum falan
Allah kolaylık versin bizim komşularda çok fena fesat meraklı insanlardan çok korkarımKızlar bir de meraklı komşularla uğraşıyorum ben böyle bir şey görmedim karşı komşularımız zaten tadilatın her noktasına hakim de sesimi çıkarmıyorum bugun alakasız bir kadın geldi bakışlarını da hiç beğenmedim o esnada da bende bir hengame var mutfakçıyla konuşuyorum cinler tepeme çıktı yanidavlumbazcı geldi yeri olmaz dedi bıraktı gitti servis kadında gelmiş ev görme peşinde çok sinir oldum ya
Keşke benim olsa
Bu ay azcık almışımMaşallah cnm .fazla almadın kilo
Neler aldın yine at bakalımKızlar napıyorsunuz ?
Ben Zara home sitesindeyim şu an alışveriş yapıyorum bebişedayanamadım yine birşeyler alıyorum
Tutulup kalıyomuşum bideTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kuzum, mutfakta birkaç bir şey kaldı ama buna da şükür
Canım geçmiş doğum günğn kutlu olsunnice güzel yıllara
Ya olumsuz yorum yapan kişilere sinir oluyorum limon sıkıyorlar resmenhilal ismi çok güzel bende çok severim hiç de duymadım olumsuz bir şey
Evet kuzum doktoruna danış ilk yapınca çok zorlanıyor insan dizlerinin bağı çözülüyor
Amin kuzum teşekkür ederimmecbur yapıyorum bir şeyler az oturdum şimdi bi tane yardımcı hanım geldi ama yetişmeyecek sağolsun kayınvaldem de var onunda yapmaması lazım benimde ama bizde bi işin ıcından tuttuk mecburen sonum hayır ola..
Aman o meraklı komşular mı sorma ben ev taşımadan evi görme derdine düşmüler sinirden çıldırttılar benide.Kızlar bir de meraklı komşularla uğraşıyorum ben böyle bir şey görmedim karşı komşularımız zaten tadilatın her noktasına hakim de sesimi çıkarmıyorum bugun alakasız bir kadın geldi bakışlarını da hiç beğenmedim o esnada da bende bir hengame var mutfakçıyla konuşuyorum cinler tepeme çıktı yanidavlumbazcı geldi yeri olmaz dedi bıraktı gitti servis kadında gelmiş ev görme peşinde çok sinir oldum ya
Nazar etceniz beniKeşke benim olsa
Ben 80 e merdiven dayadım Allah yardımcımız olsun tas surat oldum
Bu ay azcık almışım
Kızım için bol bol yiyorum bazen zorla yediğim oluyor
Neler aldın yine at bakalım
Al kuzum al içinde kalmasın ❤2 tane havlu biri mavili yıldızlo biri beyaz ayıcıklı birde ana kucağı için böyle özel bir örtü
2 tane havlu biri mavili yıldızlo biri beyaz ayıcıklı birde ana kucağı için böyle özel bir örtü
Al kuzum al içinde kalmasın ❤
Yanlız ayıcıklı havlusu pek güzel güle güle sağlıkla kullansın oğluşun
Tutulup kalıyomuşum bide
Aman o meraklı komşular mı sorma ben ev taşımadan evi görme derdine düşmüler sinirden çıldırttılar benide.
Dağınık yerkeşmemiş evin nesine bakıyolarsa
Nazar etceniz beni
Bendede boy yok ki
Al kuzum al içinde kalmasın ❤
Yanlız ayıcıklı havlusu pek güzel güle güle sağlıkla kullansın oğluşun
Durmuyordu durdurulamıyordu alıyordu da alıyordu
Çok kışkırtmayın kızı yav enişte ay sonunu getiremeyecek
Hamileyiz biz canımız çeker tabi alıcaz ehuheheh ben de yeni bi dünya sipariş verdim şampuandır yağdır vs bitmiyor ki ihtiyaçÇok ponçik demiAlıyorum vallah içimde kalsın istemiyorum
Haha ayne ya alıyorum da alıyorum
Şükür cnm iyim iş filan yapmadığım sürece gayet iyim ama işlerimde var ,yolundadır merak etme bende haftaya gidecemteşekkür ederim canim iyiyim hamdolsun .Cuma günü etlikte kontrolüm var bakalim.Umarim hersey yolundadır. Senin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?