2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Her akşam okuyoruz zaten canım. Uykusunda eli kolu beni arıyo. Daha ilk yatarken babasını da istiyo. Eşim yatağına götürmek istediğinde uyanıyo Kardeş fikri onu biraz tedirgin ediyo sanırım. Bırakıp gideceğimi sanıyo galiba devamlı beni bırakıp gitme hiçbiryere anne diyo.

aynen aynen 10 sene önce 3 bilezik taktılar babası hala borcunu ödeyememiş söz de onun lafını eder. herşeyi eşimle biz aldık çok borca girdik ama çok şükür Rabbime bu günlerimize şimdi rahatız. bize faydalarından çok zararları oldu onların. benim de mesela dedem anneannem çok düşüncelidir sağolsunlar. kızkardeşim hele herşeyi yapar. mesela onlar öyle oldukları için ben de görümcemin çocuklarına hiçbişi almam. alamayacak durumda mıyım hahır değilim ama içimden gelmiyor. kızım en son halasıyla 3 ay önce telefonda görüştü o derece severler

oy kuzum yaa muhtemelen kardeş psikolojisi. peki ne yapmayı düşünüyorsun. aslında bir pedagog dan yardım alabilirsin. belki seni daha farklı yönlendirilebilir.

Yalnız değilsin benimkilerde bi çöp almadı bizde kendimiz yapıyoruz birde Benim annem bana bakıyor yoruluyor eksik vs almama yardımcı

Allah kolaylık versin Güzel sonuçlar çıksın

Teşekkür ederim canım
Sonuçların güzel çıkar inşallah canım
Tadilat bitti yani iyi bak bişey kalmamış

Teşekkür ederim kuzum, mutfakta birkaç bir şey kaldı ama buna da şükür

İki gün önce doğum günümdü
Tam 30 oldum

26da evlendim 30da anne oluyorum inşallah

Canım geçmiş doğum günğn kutlu olsun nice güzel yıllara

Ya olumsuz yorum yapan kişilere sinir oluyorum limon sıkıyorlar resmen hilal ismi çok güzel bende çok severim hiç de duymadım olumsuz bir şey

Ne formulü kızzz
En iyisi mi dediğin gibi ben onu doktora sorup öyle yapayım bide bi tarafımı yamulturum falan

Evet kuzum doktoruna danış ilk yapınca çok zorlanıyor insan dizlerinin bağı çözülüyor

Cuttingcorners sonuçların iyi çıkar inşallah kuzum
Kendini de yorma koşturma öyle herşeye

Amin kuzum teşekkür ederim mecbur yapıyorum bir şeyler az oturdum şimdi bi tane yardımcı hanım geldi ama yetişmeyecek sağolsun kayınvaldem de var onunda yapmaması lazım benimde ama bizde bi işin ıcından tuttuk mecburen sonum hayır ola..

Kızlar bir de meraklı komşularla uğraşıyorum ben böyle bir şey görmedim karşı komşularımız zaten tadilatın her noktasına hakim de sesimi çıkarmıyorum bugun alakasız bir kadın geldi bakışlarını da hiç beğenmedim o esnada da bende bir hengame var mutfakçıyla konuşuyorum cinler tepeme çıktı yani davlumbazcı geldi yeri olmaz dedi bıraktı gitti servis kadında gelmiş ev görme peşinde çok sinir oldum ya

Allah kolaylık versin bizim komşularda çok fena fesat meraklı insanlardan çok korkarım

Grubumuzda şu sıralar o kadar güzel haberler var ki baktıkça ümit doluyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah çoğumuzun Doğumu peşpeşe mutlu oluyorum miniklerimiz savaştıkça
Farkında olmadan bu bebekleri yaşamaz diye aldıranlar var. Hiç unutmuyorum grubumuzda bebişini kaybeden bir arkadaş demişti ki “tek nefesine dahi değerdi.” Daha ne diyebilirim ki

Tutulup kalıyomuşum bide
Aman o meraklı komşular mı sorma ben ev taşımadan evi görme derdine düşmüler sinirden çıldırttılar benide.
Dağınık yerkeşmemiş evin nesine bakıyolarsa
Keşke benim olsa
Ben 80 e merdiven dayadım Allah yardımcımız olsun tas surat oldum
Nazar etceniz beni
Bendede boy yok ki

Bu ay azcık almışım
Kızım için bol bol yiyorum bazen zorla yediğim oluyor

Neler aldın yine at bakalım

2 tane havlu biri mavili yıldızlo biri beyaz ayıcıklı birde ana kucağı için böyle özel bir örtü

Eklentiler

• F17D5790-1649-4183-912C-926E55C5E47F.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 386AAEC7-051D-46E5-BF73-A03CDA89D868.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 38
  • E6EEC075-3D1B-433E-9078-E0F1EEE5CC47.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 36
2 tane havlu biri mavili yıldızlo biri beyaz ayıcıklı birde ana kucağı için böyle özel bir örtü

Durmuyordu durdurulamıyordu alıyordu da alıyordu
Al kuzum al içinde kalmasın ❤
Yanlız ayıcıklı havlusu pek güzel güle güle sağlıkla kullansın oğluşun

Çok kışkırtmayın kızı yav enişte ay sonunu getiremeyecek

Al kuzum al içinde kalmasın ❤
Yanlız ayıcıklı havlusu pek güzel güle güle sağlıkla kullansın oğluşun

Çok ponçik demi Alıyorum vallah içimde kalsın istemiyorum

Durmuyordu durdurulamıyordu alıyordu da alıyordu

Çok kışkırtmayın kızı yav enişte ay sonunu getiremeyecek

Haha ayne ya alıyorum da alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…