Cnm dalan diye bi sabun tozu var ondan alicam ben,kullanlar çok memnun kalmış yumuşatıcı kullanmadan yumuşacık oldu yazmışlar, yumuşatıcı kullanma cnmKizlar bebeklerin kiyafetlerini neyle yikadiniz ? Normal deterjan mi yoksa bebek deterjani mi ? Birde yumusatici kullandiniz mi ?
Bebiş bu elbet masrafı olacak desin odaDurmuyordu durdurulamıyordu alıyordu da alıyordu
Çok kışkırtmayın kızı yav enişte ay sonunu getiremeyecek
Al gitsin boşveeeerrrÇok ponçik demiAlıyorum vallah içimde kalsın istemiyorum
Haha ayne ya alıyorum da alıyorum
Maşallah canım büyümüş kuzuİyi akşamlar kuzular geldik evimize sonunda. Kızçem kocaman kız olmuş 1292 gr 38 cm olmuşuzayaklarımız bile 5,5cm olmuş sakın küçük patik örmeyin diyor doktorumuz
Saçlarımızda çıkmaya başlamış bu yüzden hafif bulantı, ekşime falan olabilir hormonlar değiştiği için dedi. Yüzünüde uğraşlar sonucu görebildik kızım aynı babası ve onun tarafı değişmeyecek sanırım artık halbuki benim hala umudum vardı
Ben BİM’den greenclean sıvı almıştım.Kizlar bebeklerin kiyafetlerini neyle yikadiniz ? Normal deterjan mi yoksa bebek deterjani mi ? Birde yumusatici kullandiniz mi ?
Maşallah canımİyi akşamlar kuzular geldik evimize sonunda. Kızçem kocaman kız olmuş 1292 gr 38 cm olmuşuzayaklarımız bile 5,5cm olmuş sakın küçük patik örmeyin diyor doktorumuz
Saçlarımızda çıkmaya başlamış bu yüzden hafif bulantı, ekşime falan olabilir hormonlar değiştiği için dedi. Yüzünüde uğraşlar sonucu görebildik kızım aynı babası ve onun tarafı değişmeyecek sanırım artık halbuki benim hala umudum vardı
Aynen canım büyümüş annesinin kuzusuMaşallah canım büyümüş kuzu
Maşallah cnm büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin kaç haftalıktın cnm senAynen canım büyümüş annesinin kuzusu
Doktor boyunu kilosunu söyleyince şaşırdım daha iki hafta önce görmüştüm çünkü atak dönemi sanırım.
Hamileyiz biz canımız çeker tabi alıcaz ehuheheh ben de yeni bi dünya sipariş verdim şampuandır yağdır vs bitmiyor ki ihtiyaç
Kizlar bebeklerin kiyafetlerini neyle yikadiniz ? Normal deterjan mi yoksa bebek deterjani mi ? Birde yumusatici kullandiniz mi ?
İyi akşamlar kuzular geldik evimize sonunda. Kızçem kocaman kız olmuş 1292 gr 38 cm olmuşuzayaklarımız bile 5,5cm olmuş sakın küçük patik örmeyin diyor doktorumuz
Ben ne kendime ne babaya kimseye benzetemiyorum pekBen BİM’den greenclean sıvı almıştım.
Roxy dalan kullananlarda var.
Yumuşatıcıya gerek yok
Maşallah canım
Ben kendime benzetiyordum annem eşime benzetti geçenŞey derler ilk çocuk babaya ikinci çocuk anneye benzer alakası var mı bilmiyorum
Oyyy maşallah paşama ya kurban olurummEki Görüntüle 2233151
Eli suratında olmasına rağmen bakmalara doyamıyorum ben yaa :)
Diyorum allahım bu benim mi
Çok garip duygulara giriyorum :) Benzetmeye çalışıyorum burnu çenesi bana benziyordu alnının genişliği babasıGözler kapalı yorum yapmıyorum Bakalım doğunca kime benzeticem :) Son görüntüde tontiş yanakları vardı sanki. Aşk ya Mutluluk hormonu salgıladım yine bissürü bissürüü
Amin canım inş cümlemizinkiMaşallah cnm büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin kaç haftalıktın cnm sen
Genel bakınca bende benzetemiyorum parça parça bakınca çıkarım yapabiliyorumBen ne kendime ne babaya kimseye benzetemiyorum pekAma her gören eşime benzetiyor. Biz zaten zor elde ettik canım bunca sene sonra rabbim bidaha nasip eder mi bilmem. Yapabilirsem ikinciyi bu sefer kendime benzetebilirim inş
Oyyy maşallah paşama ya kurban olurumm
Yaaa ne tatlı durmuş kız o öyleEki Görüntüle 2233151
Çok garip duygulara giriyorum :) Benzetmeye çalışıyorum burnu çenesi bana benziyordu alnının genişliği babasıGözler kapalı yorum yapmıyorum Bakalım doğunca kime benzeticem :) Son görüntüde tontiş yanakları vardı sanki. Aşk ya Mutluluk hormonu salgıladım yine bissürü bissürüü
Bizimkininde el sürekli kafada. Aşk yaşanmaz mı bu kuzularla hiç bal onlar balEki Görüntüle 2233151
Uğraştık ama elini çekmemişti sıpa yaa.Yaaa ne tatlı durmuş kız o öyleMaşallah paşaya
Teselli edeyim geçenlerde Kağan Kocatepe videosunda bebişler aslında usg görüntüsü ile doğunca pek benzemez gibi birşey demiştiBizimkininde el sürekli kafada. Aşk yaşanmaz mı bu kuzularla hiç bal onlar balBende benzetmeye çalışıyorum da benzetemiyorum kimseye herkes ağız, burun herşeyi aynı baba diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?