2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar bebeklerin kiyafetlerini neyle yikadiniz ? Normal deterjan mi yoksa bebek deterjani mi ? Birde yumusatici kullandiniz mi ?

Kizlar bebeklerin kiyafetlerini neyle yikadiniz ? Normal deterjan mi yoksa bebek deterjani mi ? Birde yumusatici kullandiniz mi ?
Cnm dalan diye bi sabun tozu var ondan alicam ben,kullanlar çok memnun kalmış yumuşatıcı kullanmadan yumuşacık oldu yazmışlar, yumuşatıcı kullanma cnm

İyi akşamlar kuzular geldik evimize sonunda. Kızçem kocaman kız olmuş 1292 gr 38 cm olmuşuz ayaklarımız bile 5,5cm olmuş sakın küçük patik örmeyin diyor doktorumuz
Saçlarımızda çıkmaya başlamış bu yüzden hafif bulantı, ekşime falan olabilir hormonlar değiştiği için dedi. Yüzünüde uğraşlar sonucu görebildik kızım aynı babası ve onun tarafı değişmeyecek sanırım artık halbuki benim hala umudum vardı

Maşallah canım büyümüş kuzu

Ben BİM’den greenclean sıvı almıştım.
Roxy dalan kullananlarda var.
Yumuşatıcıya gerek yok
Maşallah canım
Ben kendime benzetiyordum annem eşime benzetti geçen Şey derler ilk çocuk babaya ikinci çocuk anneye benzer alakası var mı bilmiyorum

Aynen canım büyümüş annesinin kuzusu
Doktor boyunu kilosunu söyleyince şaşırdım daha iki hafta önce görmüştüm çünkü atak dönemi sanırım.
Maşallah cnm büyüsün gelişsin sağlıkla gelsin kaç haftalıktın cnm sen

Eli suratında olmasına rağmen bakmalara doyamıyorum ben yaa :)
Diyorum allahım bu benim mi
Çok garip duygulara giriyorum :) Benzetmeye çalışıyorum burnu çenesi bana benziyordu alnının genişliği babası Gözler kapalı yorum yapmıyorum Bakalım doğunca kime benzeticem :) Son görüntüde tontiş yanakları vardı sanki. Aşk ya Mutluluk hormonu salgıladım yine bissürü bissürüü

Hamileyiz biz canımız çeker tabi alıcaz ehuheheh ben de yeni bi dünya sipariş verdim şampuandır yağdır vs bitmiyor ki ihtiyaç

Ver ver canım benimdr daha bi dünya alacağım şey var. Doymuyorum almalara para harcamalara

Ben hypoalerjenik bebek deterjanı ile yıkayacam. Yumoş çok zararlı bebekler için tavsiye edilmiyor canım

Oyy maşallah kuzum bu değer kaç haftalık tam olarak peki ?

Ben ne kendime ne babaya kimseye benzetemiyorum pek Ama her gören eşime benzetiyor. Biz zaten zor elde ettik canım bunca sene sonra rabbim bidaha nasip eder mi bilmem. Yapabilirsem ikinciyi bu sefer kendime benzetebilirim inş

Oyyy maşallah paşama ya kurban olurumm

Ben ne kendime ne babaya kimseye benzetemiyorum pek Ama her gören eşime benzetiyor. Biz zaten zor elde ettik canım bunca sene sonra rabbim bidaha nasip eder mi bilmem. Yapabilirsem ikinciyi bu sefer kendime benzetebilirim inş
Genel bakınca bende benzetemiyorum parça parça bakınca çıkarım yapabiliyorum
İnşallah nasip olursa hıp diyip burnumuzdan düşmüş gibi benzetiriz ne güzel olur
Oyyy maşallah paşama ya kurban olurumm

Yaaa ne tatlı durmuş kız o öyle Maşallah paşaya

Bizimkininde el sürekli kafada. Aşk yaşanmaz mı bu kuzularla hiç bal onlar bal Bende benzetmeye çalışıyorum da benzetemiyorum kimseye herkes ağız, burun herşeyi aynı baba diyor

Bizimkininde el sürekli kafada. Aşk yaşanmaz mı bu kuzularla hiç bal onlar bal Bende benzetmeye çalışıyorum da benzetemiyorum kimseye herkes ağız, burun herşeyi aynı baba diyor
Teselli edeyim geçenlerde Kağan Kocatepe videosunda bebişler aslında usg görüntüsü ile doğunca pek benzemez gibi birşey demişti
Hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…