- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bi dahaki kontrolde artık kuzuUğraştık ama elini çekmemişti sıpa yaa.
Görseydik şöyle nur yüzünü ne güzel olurdu ama kısmet
Hadi inş umutsuzluğa kapılmıyim o zaman ben dahaTeselli edeyim geçenlerde Kağan Kocatepe videosunda bebişler aslında usg görüntüsü ile doğunca pek benzemez gibi birşey demişti
Hiç belli olmaz
Benim işler karışıkBi dahaki kontrolde artık kuzu
3 haftada bir gidiyorsun artık dimi
Ortala madem kuzu çok arka arkaya da gitmeBenim işler karışık
Devletteki 3 hafta arayla gel artık dedi. Randevum 18 şubatta.
Özele de kafam esince gidiyorum bu görüntü özelden kuzum en son 24+3te gitmişim.
Şu sıralar bir daha gidesim var özele ama ne zaman olur bilmiyorum
Maşallah suphanallah tombik kuşşşşAmin canım inş cümlemizinki27+3 dük bugün ortalama 9 gün kadar önde gidiyor ama tosba.
Öyle yapıyorum kuzu ortalama 2 hafta gibi bırakmaya çalışıyorum gittiğim zamanlardaOrtala madem kuzu çok arka arkaya da gitme
Grubumuzda şu sıralar o kadar güzel haberler var ki baktıkça ümit doluyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah çoğumuzun Doğumu peşpeşe mutlu oluyorum miniklerimiz savaştıkça
Farkında olmadan bu bebekleri yaşamaz diye aldıranlar var. Hiç unutmuyorum grubumuzda bebişini kaybeden bir arkadaş demişti ki “tek nefesine dahi değerdi.” Daha ne diyebilirim ki
Tutulup kalıyomuşum bide
Aman o meraklı komşular mı sorma ben ev taşımadan evi görme derdine düşmüler sinirden çıldırttılar benide.
Dağınık yerkeşmemiş evin nesine bakıyolarsa
Nazar etceniz beni
Bendede boy yok ki
İyi akşamlar kuzular geldik evimize sonunda. Kızçem kocaman kız olmuş 1292 gr 38 cm olmuşuzayaklarımız bile 5,5cm olmuş sakın küçük patik örmeyin diyor doktorumuz
Saçlarımızda çıkmaya başlamış bu yüzden hafif bulantı, ekşime falan olabilir hormonlar değiştiği için dedi. Yüzünüde uğraşlar sonucu görebildik kızım aynı babası ve onun tarafı değişmeyecek sanırım artık halbuki benim hala umudum vardı
Ver ver canımbenimdr daha bi dünya alacağım şey var. Doymuyorum almalara para harcamalara
Benim kanda Crp yüksek çıkıyorKızlar idrar testimde lökosit yüksek cıkmıs ancak idrar kültüründe üreme olmadı yani temiz cıkmıs. Bu durum basına gelen var mı
Bense wbc mi ne 12 cikti morunol diye tek seferlik ilac verdiKızlar idrar testimde lökosit yüksek cıkmıs ancak idrar kültüründe üreme olmadı yani temiz cıkmıs. Bu durum basına gelen var mı
inan bende bir ev süpürmeyle perisan oluyorum. Belim tas gibi kaskati kesiliyor. Ben hic boyle bel ağrısı bilmezdim. Hep sag tarafta .Son aylar nasil geçecek ben bilmiyorum. Geceleri de zombiye dönüyorumŞükür cnm iyim iş filan yapmadığım sürece gayet iyim ama işlerimde var ,yolundadır merak etme bende haftaya gidecem
Kizlar pazar gününden beri düzenli yürüyüşlerime başladım.Tam 7 aydir yatmanin sancısını cekiyorum şu an. O kadar hareketsiz kalmışım ki azıcık bir yürüyüşte perişan oluyorum.
Bugün ki yürüyüşte iki tane teyze bana resmen tur bindirdi. Hatta arkadan gelen başka bir teyzede beni geçerken, bak şu teyze bizden daha iyi dedi ve o da beni geçti.
insallah pes etmeden devam edebilirim çünkü hamilelikte en yararli seylerden biri yürümek.
Havalar düzelse de bende başlasam. 2-3 gün çıktım sonra yine fırtına yağmur başladı benim yürüyüşler bittiKizlar pazar gününden beri düzenli yürüyüşlerime başladım.Tam 7 aydir yatmanin sancısını cekiyorum şu an. O kadar hareketsiz kalmışım ki azıcık bir yürüyüşte perişan oluyorum.
Bugün ki yürüyüşte iki tane teyze bana resmen tur bindirdi. Hatta arkadan gelen başka bir teyzede beni geçerken, bak şu teyze bizden daha iyi dedi ve o da beni geçti.
insallah pes etmeden devam edebilirim çünkü hamilelikte en yararli seylerden biri yürümek.
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden geçerÖksürüğüm tuttu kızlarkasılma yapıyor öksürünce en korktuğum şey başıma geldi. Doktordan randevu aldım yarın gideceğim şimdilik limonlu ballı çay içtim annemin tavsiyesi üzerinede bir soğanı ikiye bölüp karanfil sapladım baş ucuma koydum güzelde bir ilikli etli çorba içeceğim. Umarım sabaha geçer
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden geçer
Geçmiş olsun canım geçer umarım en kısa süredeÖksürüğüm tuttu kızlarkasılma yapıyor öksürünce en korktuğum şey başıma geldi. Doktordan randevu aldım yarın gideceğim şimdilik limonlu ballı çay içtim annemin tavsiyesi üzerinede bir soğanı ikiye bölüp karanfil sapladım baş ucuma koydum güzelde bir ilikli etli çorba içeceğim. Umarım sabaha geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?