2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bi dahaki kontrolde artık kuzu
3 haftada bir gidiyorsun artık dimi
Benim işler karışık
Devletteki 3 hafta arayla gel artık dedi. Randevum 18 şubatta.
Özele de kafam esince gidiyorum bu görüntü özelden kuzum en son 24+3te gitmişim.
Şu sıralar bir daha gidesim var özele ama ne zaman olur bilmiyorum

Ortala madem kuzu çok arka arkaya da gitme

Maaşallah canım kuzucuğuna o çok güçlü bir bebek, ben inanıyorum

Açmicam kapıyı bundan sonra

Maaşallah canım benim kız da aynı babası

Kızlar idrar testimde lökosit yüksek cıkmıs ancak idrar kültüründe üreme olmadı yani temiz cıkmıs. Bu durum basına gelen var mı

Şükür cnm iyim iş filan yapmadığım sürece gayet iyim ama işlerimde var ,yolundadır merak etme bende haftaya gidecem
inan bende bir ev süpürmeyle perisan oluyorum. Belim tas gibi kaskati kesiliyor. Ben hic boyle bel ağrısı bilmezdim. Hep sag tarafta .Son aylar nasil geçecek ben bilmiyorum. Geceleri de zombiye dönüyorum

Kizlar pazar gününden beri düzenli yürüyüşlerime başladım.Tam 7 aydir yatmanin sancısını cekiyorum şu an. O kadar hareketsiz kalmışım ki azıcık bir yürüyüşte perişan oluyorum.
Bugün ki yürüyüşte iki tane teyze bana resmen tur bindirdi. Hatta arkadan gelen başka bir teyzede beni geçerken, bak şu teyze bizden daha iyi dedi ve o da beni geçti.
insallah pes etmeden devam edebilirim çünkü hamilelikte en yararli seylerden biri yürümek.

Öksürüğüm tuttu kızlar kasılma yapıyor öksürünce en korktuğum şey başıma geldi. Doktordan randevu aldım yarın gideceğim şimdilik limonlu ballı çay içtim annemin tavsiyesi üzerinede bir soğanı ikiye bölüp karanfil sapladım baş ucuma koydum güzelde bir ilikli etli çorba içeceğim. Umarım sabaha geçer

Eklentiler

• 0A53B764-7004-4EE2-945C-7F443D378E1A.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 37

Bana yasak olmazsa bende hem yürüyüş hem yüzme hem de yoga yapacaktım :) yüzme derslerinin kaporasını bile vermiştim maalesef yandı
Maksimum yaptığım spor sanırım duş almak

Havalar düzelse de bende başlasam. 2-3 gün çıktım sonra yine fırtına yağmur başladı benim yürüyüşler bitti

Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden geçer

Kızlar bir bilgi vermek istiyorum biliyorsunuz ki bebeğe kilo aldırmak için ilik çorbası içmek çok yararla ama aynı zamanda ilik çorbası kasılmalara iyi geliyor çünkü rahimdeki kaslarımızın çalışmasına yardımcı oluyor. Ben hafta 2 kere tüketiyorum bazende 3 kere.
Eğer sadece öyle içmeyi sevmiyorsanız mesela bamya yemeğine nohut yemeğine 3 tane ilik kemiği attın.
Ben şöyle yapıyorum çorbasını 1 buçuk litre suya 4 tane büyük kemik ilik 3 tane küp küp doğranmış patates 3 tane doğranmış havuç bir avuç yeşil mercimek 2 tane sıkılmış sarımsak 1 limonun suyu tuz karabiber pul biber. Hepsini 1 buçuk litrelik soğuk suyun içine atıyorum kaynamaya başlayınca altını kısıp 1 saat kısık ateşte pişiriyorum. Afiyetle yiyorum

Ha bu arada tabiki bu benim tarifim ama malum kendim yapmıyorum eşime verdim tarifimi o yapıyor

Geçmiş olsun canım geçer umarım en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…