- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Geçmiş olsun kuzum.Tarifin güzelmiş :)Teşekkür ederim canım benim
Olsun o da sulu sporBana yasak olmazsa bende hem yürüyüş hem yüzme hem de yoga yapacaktım :) yüzme derslerinin kaporasını bile vermiştim maalesef yandı
Maksimum yaptığım spor sanırım duş almak
Ben en son ne zaman ev süpürsün hatırlamıyorum sadece bi kere salonun yarısını supurdüm gerisini eşim süpürdü, önceden 2 güne bir süpürür silerdim şimdi haftada bir eşimin gözüne bakıyorum oda Sağ olsun süpürüyo, bugün 10 dk yerde oturdum kızlarla oyun oynadım senmisin oturan belim ağrıdı çok nazik oldum ,sende elinden geldiğince az yap azar azar yap ya da ,eşin yardımcı oluyorsa o yapsın az bi zamanımız kaldı ondan sonra yaparız işimiziinan bende bir ev süpürmeyle perisan oluyorum. Belim tas gibi kaskati kesiliyor. Ben hic boyle bel ağrısı bilmezdim. Hep sag tarafta .Son aylar nasil geçecek ben bilmiyorum. Geceleri de zombiye dönüyorum
Ben düşü Bİle 25 günde bir alıyorumBana yasak olmazsa bende hem yürüyüş hem yüzme hem de yoga yapacaktım :) yüzme derslerinin kaporasını bile vermiştim maalesef yandı
Maksimum yaptığım spor sanırım duş almak
Düşük çıkmış sanki canım ama bazen bazı hastanelerin referans aralığına göre değişebiliyorKızlar d vitaminim 4,5 çıkmışdüşük değil mi?
Referans aralığı yazmıyor mu kuzum ?Kızlar d vitaminim 4,5 çıkmışdüşük değil mi?
Düşük çıkmış sanki canım ama bazen bazı hastanelerin referans aralığına göre değişebiliyor
Referans aralığı yazmıyor mu kuzum ?
Benim ki de 4 lerde cikmisti doktor d vitamini verdi bir ayi gecti kullaniyorum. gecmis olsun canmKızlar d vitaminim 4,5 çıkmışdüşük değil mi?
saglik ocagi hamileler icin veriyor canim devit.Evet düşük canım referans aralığı 10 en alt sınır benimki 4,8 doktoruma mesaj attım günde 15 damla d vitamini içmemi söyledi
Yazıyor kuzum 10 en düşük sınır doktoruma yazdım sağolsun hemen dönüş yapıyor günde 15 damla d vitamini içmemi söyledi tok karna suya damlatabilirsin dedi önceden baktığımızda 20 küsürlerdeydi nasıl bu kadar düşmüş şok oldumsen kullanıyor musun canım? Doktorum marka yazmamış yarın ilk işim eczaneye gitmek
Teşekkür ederim canım kaç damla kullanıyorsun günde?Benim ki de 4 lerde cikmisti doktor d vitamini verdi bir ayi gecti kullaniyorum. gecmis olsun canm
Seni çok iyi anlıyorum canım bire bir aynı durumdayızAynen öyle kuzum. Almak zorunda değiller zaten ama insan bari sorar.
Al benden de o kadar.. Çok kırgın ve sinirliyim. Görümce ve kv, görmek istemiyorum. Kayınvalidem 2 aydır hiç aramadı biliyor musun, hiç mi hevesi olmaz bir insanın. Hiç mi merak etmez. Nasıl insanlık bu anlamadım. Eşimde çok üzgün. Kendi ailem ve eşim yazık nereye koşturacaklarını ne alacaklarını şaşırdılar. Herşeyi kendimiz alıyoruz.
Bebek arabası filan kalsın Doğumdan sonra alırız dedim eşime artık.
Doğuma hastaneye gelsinler ama eve gelmelerini bende istemiyorum hiç İnan..
Yazık gerçekten.. Nasıl insanlık bu anlamıyorum. Hiç mi hevesi olmaz bir insanın. Çok soğudum ben artık......
Aynen dediğin gibi kendi ailelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.. Sağolsun, sadece ailem değil, teyzelerim filan hiç yalnız bırakmadılar.
Saglik bakanligi gunde 6 damla olarak onermis ebe hemsire soyledi bana. Kendi kadin dogumcuma sordum benim düşük oldugu icin gunde 9 damla kullanarak devam edebilirsin dedi. Hatta bir şişe bitti. Hocam devam edeyim mi dedim devam et dedi. Kişin gunes alamadigimiz icin hepimizde düşüyormuş aslinda hamilelere cok gerekliymiş. Kalsiyumla da iliskisi varmis vücut icinde.Teşekkür ederim canım kaç damla kullanıyorsun günde?
Bende aksam yemeğinden sonra yürüyüşe gittim kar etmedi simdi bir şişe maden suyu ictim iyice küp gibi oldum gerildim1_2 haftadır rahattım midem rahatsız etmiyordu, şimdi yine başladı sanki yediklerim çıkacak ağzımdan, inş bu böyle hep devam etmez
Duşu da mi yasakladilar sana canim kac aydir dinlenme halindesinBen düşü Bİle 25 günde bir alıyorumbi ara 45 gün oldu hatta
Kiskanc kaynana da bi enteresan valla ya. Ne güzel mutlu olsa torunun keyfini çıkarsa.hemde tek çocuğundan tek torun cok degerli olmasi lazimSeni çok iyi anlıyorum canım bire bir aynı durumdayızbizimki hamile olduğumu öğrenince sevineceğine kıskançlık krizine girdi eşim tek çocuk bir de Ta o zamandan beri bir kere bile aramadı. Hiçbir katkısı desteği olmadı şimdi bebek sevmeye gelmek için ortam yaratmaya çalışır artık elden günden çekindiği için
Evet canım bebek büyüdükçe bizden tüm vitaminlerimizi emiyor bir de kış dönemine denk geldiğimiz için güneş almıyoruz d vitaminimiz düşüyor besinlerde de bulunmuyor yumurta sarısında çok az varmış o da fayda etmiyor.Saglik bakanligi gunde 6 damla olarak onermis ebe hemsire soyledi bana. Kendi kadin dogumcuma sordum benim düşük oldugu icin gunde 9 damla kullanarak devam edebilirsin dedi. Hatta bir şişe bitti. Hocam devam edeyim mi dedim devam et dedi. Kişin gunes alamadigimiz icin hepimizde düşüyormuş aslinda hamilelere cok gerekliymiş. Kalsiyumla da iliskisi varmis vücut icinde.
Valla ben yeyip içip yatıyorum bugün bi markete gittim oda arabayla iki poşet taşıdım soluk soluğa kaldım ,galiba hareketsizlikte yapıyo geçen hafta daha hareketliydimBende aksam yemeğinden sonra yürüyüşe gittim kar etmedi simdi bir şişe maden suyu ictim iyice küp gibi oldum gerildim
Biraz düşük ama kış günü güneş yüzü gördüğümüz yok sıradan hamile olmayan kisilerde de baktirsalar düşük çıkar muhtemelen canım. Kafana takma yani ilaç verdiyse doktor onu kullanirsin birşey olmazKızlar d vitaminim 4,5 çıkmışdüşük değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?