- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Ben aslinda hic kullanmak istemiyordum .Besinler yoluyla alayim diye cok arastirdim ama o sekilde yükselmesi mümkün degilmis. Tek yolu guneslenmek ama kış dönemine de denk gelince riske atmak istemedim .Hersey fındığım icinEvet canım bebek büyüdükçe bizden tüm vitaminlerimizi emiyor bir de kış dönemine denk geldiğimiz için güneş almıyoruz d vitaminimiz düşüyor besinlerde de bulunmuyor yumurta sarısında çok az varmış o da fayda etmiyor.
Bende öyleyim iki gündür sadece mide bulantısı da değil kusma şeklinde oluyor1_2 haftadır rahattım midem rahatsız etmiyordu, şimdi yine başladı sanki yediklerim çıkacak ağzımdan, inş bu böyle hep devam etmez
Kiskanc kaynana da bi enteresan valla ya. Ne güzel mutlu olsa torunun keyfini çıkarsa.hemde tek çocuğundan tek torun cok degerli olmasi lazim
Kuzu düşük çıkmışKızlar d vitaminim 4,5 çıkmışdüşük değil mi?
Ayyy ilk haftalar çok kötüydü gelmesin o günler geri şimdi daha iyiz, psikoloji gidik oluyo bulantılar bi yandan, hamileliğe alışmaya çalışıyosun bi yandan,Bende öyleyim iki gündür sadece mide bulantısı da değil kusma şeklinde oluyorilk haftalara geri döndüm sanki
Canım ben çok uzun süre hasta bezi kullandım tuvalete bile gidemedim bin şükür bu günümeDuşu da mi yasakladilar sana canim kac aydir dinlenme halindesin
Bende oyle diyorum. Ilk uc ay ve son uc ay gercekten zormus .Ama ortadaki uc ay muhteşemdi :) hem piskolojik hem bedensel hem ruhsal .Ayyy ilk haftalar çok kötüydü gelmesin o günler geri şimdi daha iyiz, psikoloji gidik oluyo bulantılar bi yandan, hamileliğe alışmaya çalışıyosun bi yandan,
Biraz düşük ama kış günü güneş yüzü gördüğümüz yok sıradan hamile olmayan kisilerde de baktirsalar düşük çıkar muhtemelen canım. Kafana takma yani ilaç verdiyse doktor onu kullanirsin birşey olmaz
Evet canım şuan güneş ışınlarının bir faydası yok aylardır da güneş yüzü görmedik mecbur içeceğiz yazın da inşallah bebişlerle güneşlenir d vitaminimizi yükseltirizBen aslinda hic kullanmak istemiyordum .Besinler yoluyla alayim diye cok arastirdim ama o sekilde yükselmesi mümkün degilmis. Tek yolu guneslenmek ama kış dönemine de denk gelince riske atmak istemedim .Hersey fındığım icin
Kuzu düşük çıkmışReferans değişmekle birlikte benim kağıtta 25 yazıyordu.
Normalde kış gebelerinin kullanması lazımmış aslında. Güneş görmediğimiz için.. Benim 7,5 çıkmıştı 6 damla kullandım günde. ekmeğe damlatıp ekmeği ye öyle kolay oluyor tüketmesi.
Cok cok gecmis olsun .Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin .Cok şükür zor da olsa bu haftaya kadar gelmis olman cok güzel. Artik bu haftalardan sonra bebeklerin hayatta kalma şansı cok cok yüksek çünkü. Zor günler geride kaldi,güzel günler ise cok yakın. Inan ve mutlu ol.Canım ben çok uzun süre hasta bezi kullandım tuvalete bile gidemedim bin şükür bu günüme
Ben de hiç anlam veremedim canım hala da veremiyorum eşi de çok önceden vefat etmişti üstelik biliyor musun dört elle sarılacağına değişik değişik hareketler yapıyor. Allah herkese aklı başında, ağır başlı, olgun anne baba versin valla o mu bizim çocuğumuz biz mi onun çocuğuyuz belli değilKiskanc kaynana da bi enteresan valla ya. Ne güzel mutlu olsa torunun keyfini çıkarsa.hemde tek çocuğundan tek torun cok degerli olmasi lazim
Var öyle tipler ya.Allah yardimcin olsun . Kimi agir basli olgun olur evlatlarini kirmamak icin neler yapar, kimide boyle belli yaşa gelir ama cocuk gibi ,evlatlar idare eder. Sizin imtihaniniz da böyle olmuş. Başka cocukta olmayinca idare etmek size düşecek anlaşılan.Ben de hiç anlam veremedim canım hala da veremiyorum eşi de çok önceden vefat etmişti üstelik biliyor musun dört elle sarılacağına değişik değişik hareketler yapıyor. Allah herkese aklı başında, ağır başlı, olgun anne baba versin valla o mu bizim çocuğumuz biz mi onun çocuğuyuz belli değil
Bebişler sömürüyor kuzum yapacak birşey yok. Dikkat Etsekte düşüyorVerdi canım yazdım whatsapptan günde 15 damla ile başlicam yarın, internette türlü türlü şeyler yazıyor bakmayacağım diyorum ama yine dayanamadım
Evet canım şuan güneş ışınlarının bir faydası yok aylardır da güneş yüzü görmedik mecbur içeceğiz yazın da inşallah bebişlerle güneşlenir d vitaminimizi yükseltiriz
Devletteki doktor aslında bana vermişti canım 12. Haftadan sonra ama bakmadan vermişti biraz kullanıp bırakmıştım sonra bu özeldeki doktorum istemişti 20 küsürlerdeydi bugun verdiğim kanda da 4,8 çıkınca şok oldum resmendemirimde her ay düşüyor ilaç içtiğim halde bakalım ona ne diyecek
Aynen canım beterin beteri var ama tek çocuk olunca işler biraz daha zorlaşıyor.. Allahtan farklı şehirlerdeyiz eşimin hatrına sabredeceğim mecbur. Şu ölüsü olan bir gün ağlar delisi olan her gün ağlar lafını bire bir yaşıyoruz ama ben takmıyorum sadece Doğumda gelmesi beni stresi sokuyor bakalım o da gelirseVar öyle tipler ya.Allah yardimcin olsun . Kimi agir basli olgun olur evlatlarini kirmamak icin neler yapar, kimide boyle belli yaşa gelir ama cocuk gibi ,evlatlar idare eder. Sizin imtihaniniz da böyle olmuş. Başka cocukta olmayinca idare etmek size düşecek anlaşılan.
Daha beterlerini düşün bazen o şekilde teselli bulabiliyor insan
Ben bayadır kullanıyorum kuzum ama damla değil benimki. Kalsiyum ve d vitamini bir arada suda eriyenlerdenEvet düşük canım referans aralığı 10 en alt sınır benimki 4,8 doktoruma mesaj attım günde 15 damla d vitamini içmemi söyledi
Yazıyor kuzum 10 en düşük sınır doktoruma yazdım sağolsun hemen dönüş yapıyor günde 15 damla d vitamini içmemi söyledi tok karna suya damlatabilirsin dedi önceden baktığımızda 20 küsürlerdeydi nasıl bu kadar düşmüş şok oldumsen kullanıyor musun canım? Doktorum marka yazmamış yarın ilk işim eczaneye gitmek
Verdi canım yazdım whatsapptan günde 15 damla ile başlicam yarın, internette türlü türlü şeyler yazıyor bakmayacağım diyorum ama yine dayanamadım
Canim benimde d vitaminim hep dusuk, 10. Haftadan beri d vitamini kullaniyirum. Gerci senin kadar cok dusmedi simdiye kadar. Dahiliye doktorum 15 damlaya cikartmisti kullandigim halde normale donmesigi icin ama hemen kadin dogumcum 10 damlaya indirdi. Gebelere 15 damla vermiyoruz biz dedi. Haberin olsun canim.
Geçmiş olsun canım geçer umarım en kısa sürede
Geçmiş olsun kuzum.Tarifin güzelmiş :)
Olsun o da sulu spor
Ben düşü Bİle 25 günde bir alıyorumbi ara 45 gün oldu hatta
Canım ben 16.haftadan beri günde 12 damla olarak kullanıyorum. Hiç bıraktırmadı doktorum.Aynı seninki gibi benim kan ve d vitamini düşük.Devletteki doktor aslında bana vermişti canım 12. Haftadan sonra ama bakmadan vermişti biraz kullanıp bırakmıştım sonra bu özeldeki doktorum istemişti 20 küsürlerdeydi bugun verdiğim kanda da 4,8 çıkınca şok oldum resmendemirimde her ay düşüyor ilaç içtiğim halde bakalım ona ne diyecek
Seni çok iyi anlıyorum canım bire bir aynı durumdayızbizimki hamile olduğumu öğrenince sevineceğine kıskançlık krizine girdi eşim tek çocuk bir de Ta o zamandan beri bir kere bile aramadı. Hiçbir katkısı desteği olmadı şimdi bebek sevmeye gelmek için ortam yaratmaya çalışır artık elden günden çekindiği için
Cuttingcorners Canim benimde d vitaminim hep dusuk, 10. Haftadan beri d vitamini kullaniyirum. Gerci senin kadar cok dusmedi simdiye kadar. Dahiliye doktorum 15 damlaya cikartmisti kullandigim halde normale donmesigi icin ama hemen kadin dogumcum 10 damlaya indirdi. Gebelere 15 damla vermiyoruz biz dedi. Haberin olsun canim.
Canım çevremde kaç tane denk geldiysem eşi erken vefat eden kayınvalideler maalesef oğullarını gelinle paylaşmakta çok zorlanıyorlar daha çok kıskançlık oluyorBen de hiç anlam veremedim canım hala da veremiyorum eşi de çok önceden vefat etmişti üstelik biliyor musun dört elle sarılacağına değişik değişik hareketler yapıyor. Allah herkese aklı başında, ağır başlı, olgun anne baba versin valla o mu bizim çocuğumuz biz mi onun çocuğuyuz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?