2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben aslinda hic kullanmak istemiyordum .Besinler yoluyla alayim diye cok arastirdim ama o sekilde yükselmesi mümkün degilmis. Tek yolu guneslenmek ama kış dönemine de denk gelince riske atmak istemedim .Hersey fındığım icin

Kızlar d vitaminim 4,5 çıkmış düşük değil mi?
Kuzu düşük çıkmış Referans değişmekle birlikte benim kağıtta 25 yazıyordu.
Normalde kış gebelerinin kullanması lazımmış aslında. Güneş görmediğimiz için.. Benim 7,5 çıkmıştı 6 damla kullandım günde. ekmeğe damlatıp ekmeği ye öyle kolay oluyor tüketmesi.

Bende öyleyim iki gündür sadece mide bulantısı da değil kusma şeklinde oluyor ilk haftalara geri döndüm sanki
Ayyy ilk haftalar çok kötüydü gelmesin o günler geri şimdi daha iyiz, psikoloji gidik oluyo bulantılar bi yandan, hamileliğe alışmaya çalışıyosun bi yandan,

Ayyy ilk haftalar çok kötüydü gelmesin o günler geri şimdi daha iyiz, psikoloji gidik oluyo bulantılar bi yandan, hamileliğe alışmaya çalışıyosun bi yandan,
Bende oyle diyorum. Ilk uc ay ve son uc ay gercekten zormus .Ama ortadaki uc ay muhteşemdi :) hem piskolojik hem bedensel hem ruhsal .

Verdi canım yazdım whatsapptan günde 15 damla ile başlicam yarın, internette türlü türlü şeyler yazıyor bakmayacağım diyorum ama yine dayanamadım

Evet canım şuan güneş ışınlarının bir faydası yok aylardır da güneş yüzü görmedik mecbur içeceğiz yazın da inşallah bebişlerle güneşlenir d vitaminimizi yükseltiriz

Devletteki doktor aslında bana vermişti canım 12. Haftadan sonra ama bakmadan vermişti biraz kullanıp bırakmıştım sonra bu özeldeki doktorum istemişti 20 küsürlerdeydi bugun verdiğim kanda da 4,8 çıkınca şok oldum resmen demirimde her ay düşüyor ilaç içtiğim halde bakalım ona ne diyecek

Canım ben çok uzun süre hasta bezi kullandım tuvalete bile gidemedim bin şükür bu günüme
Cok cok gecmis olsun .Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin .Cok şükür zor da olsa bu haftaya kadar gelmis olman cok güzel. Artik bu haftalardan sonra bebeklerin hayatta kalma şansı cok cok yüksek çünkü. Zor günler geride kaldi,güzel günler ise cok yakın. Inan ve mutlu ol.

Kiskanc kaynana da bi enteresan valla ya. Ne güzel mutlu olsa torunun keyfini çıkarsa.hemde tek çocuğundan tek torun cok degerli olmasi lazim
Ben de hiç anlam veremedim canım hala da veremiyorum eşi de çok önceden vefat etmişti üstelik biliyor musun dört elle sarılacağına değişik değişik hareketler yapıyor. Allah herkese aklı başında, ağır başlı, olgun anne baba versin valla o mu bizim çocuğumuz biz mi onun çocuğuyuz belli değil

Var öyle tipler ya.Allah yardimcin olsun . Kimi agir basli olgun olur evlatlarini kirmamak icin neler yapar, kimide boyle belli yaşa gelir ama cocuk gibi ,evlatlar idare eder. Sizin imtihaniniz da böyle olmuş. Başka cocukta olmayinca idare etmek size düşecek anlaşılan.
Daha beterlerini düşün bazen o şekilde teselli bulabiliyor insan

Bebişler sömürüyor kuzum yapacak birşey yok. Dikkat Etsekte düşüyor benimde düşmüş demirim 8e ilaç kullanmama rağmen.
Damlayı kullanırsın yükselir kuzum

Aynen canım beterin beteri var ama tek çocuk olunca işler biraz daha zorlaşıyor.. Allahtan farklı şehirlerdeyiz eşimin hatrına sabredeceğim mecbur. Şu ölüsü olan bir gün ağlar delisi olan her gün ağlar lafını bire bir yaşıyoruz ama ben takmıyorum sadece Doğumda gelmesi beni stresi sokuyor bakalım o da gelirse

Ben bayadır kullanıyorum kuzum ama damla değil benimki. Kalsiyum ve d vitamini bir arada suda eriyenlerden

Cuttingcorners Canim benimde d vitaminim hep dusuk, 10. Haftadan beri d vitamini kullaniyirum. Gerci senin kadar cok dusmedi simdiye kadar. Dahiliye doktorum 15 damlaya cikartmisti kullandigim halde normale donmesigi icin ama hemen kadin dogumcum 10 damlaya indirdi. Gebelere 15 damla vermiyoruz biz dedi. Haberin olsun canim.

Geçmiş olsun canım geçer umarım en kısa sürede

Teşekkür ederim kuzum

Geçmiş olsun kuzum.Tarifin güzelmiş :)

Teşekkür ederim canım

Olsun o da sulu spor

tabure aldırdım eşime duş için yine spor sayılır mı ?

Ben düşü Bİle 25 günde bir alıyorum bi ara 45 gün oldu hatta

rabbim yardımcın olsun kuzum

Canım ben 16.haftadan beri günde 12 damla olarak kullanıyorum. Hiç bıraktırmadı doktorum.Aynı seninki gibi benim kan ve d vitamini düşük.
Bebişlerimiz bildiğin sömürüyor bizi. :)
Onlar büyüsün sağlıklı olsun da katlanıcaz artık.

Üzülmeyim diyorum ama olmuyor, çok üzülüyorum çok kırgın ve sinirliyim de..
Ayıp gerçekten.. Ben birde tam 4 yıl bekledim bebek için, olmuyordu. Kayınvalidem görümcem hepsi üzülüyorlardı birde teselli veriyorlardı olur diye.. Hepsi yalanmış meğer. Salak gibi birde hamile olduğumu ilk onlara müjdelemiştim.
Hiç unutmuyorum "düşer o tutunmaz, kimseye söyleme boşuna" demişlerdi. O gün anladım gerçek yüzlerini. Eve gelip ağlamıştım.
Gelirse doğumuna; soğuk dur tavrını belli et canım. Kocaman insan hatasının ayıbının farkına varsın biraz.. Ohh ne ala valla.. Allah yardımcımız olsun, sabır versin..

Canım kadın doğum doktoruma mesaj attım o da her gün 15 damla kullan dedi belki de şuan çok düşük olduğu için öyle dedi bilemiyorum ya da doktordan doktora da değişebiliyor demek ki..

Canım çevremde kaç tane denk geldiysem eşi erken vefat eden kayınvalideler maalesef oğullarını gelinle paylaşmakta çok zorlanıyorlar daha çok kıskançlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…