2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Önceden baktığımızda 20 küsürleydi canım bugun 4,8 i görünce çok şaşırdım hem de endişelendim demir ilacımı da 12. Haftamdan itibaren kullanıyorum ama 17 den 7 ye düşmüş neredeyse yediklerime de dikkat ettiğim halde dahiliye uzmanı bebek alıyor çok normal dedi ama haftaya kadın doğum doktorum ne diyecek acaba merak ediyorum.

Bebişler sömürüyor kuzum yapacak birşey yok. Dikkat Etsekte düşüyor benimde düşmüş demirim 8e ilaç kullanmama rağmen.
Damlayı kullanırsın yükselir kuzum
Bende de öyle canım ilaca rağmen neden düşüyor anlayamıyorum hani sabit kalır anlarım da demek ki yetersiz kalıyo bizim haplar

Bende de öyle canım ilaca rağmen neden düşüyor anlayamıyorum hani sabit kalır anlarım da demek ki yetersiz kalıyo bizim haplar
D vitamininin en büyük etkeni güneş kuzum hapla olacak iş değilmiş zaten.
Bileklerin 20 dk güneş görmesi lazımmış d vit üretimi için. Kışın çok zor o da.

Endişelenme hiç, doktorun da dediği gibi bebişlere gidiyor kuzum.
Ben kan ilacını da günde 2 kez alıyorum. 10'du sanırım benimde.. Bol bol siyah üzüm ye, günde bir kaşık pekmez iç. İnan çok faydası var kansızlığa.. Senin ki daha düşük; halsizliğin de vardır.
Doktor bana; kansızlığın kramp ve halsizlik yapacağını söylemişti.

:) Kıyamam.. Prenses arabası alınmalı bence de. Nasıl bi şey alalım biz de :)) Ilk çocuk olduğu için kısmetse deneye yanıla görücez aslında macleron pusetler süper. Taşıması kolay 25 kg a kadar taşıyabiliyor ama ilk 3 ay için bir az sıkıntılı. Onu almayı da düşündüm ve çok şık duruyor baston olmasına rağmen. bi tane uygun bi araba alayım yanında da bunu alayım dedim satıcıya ama macleron da olsa sonuçta bu malzeme bez dedi. Ortapedik değil sırt desteği yok bel ağrısı yapar çocuğun kemikleri yeni yeni gelişiyor uygun olmaz dedi hak verdim ama hantal kocaman bebek arabalarından sıkıldım. 4x4 tarzında hepsi :) gerçekten hiç pratik değil ve bebek arabasında şıklık da önemli ama kullanışlı olması hafif olması daha önemli aksi halde üşeniyor insan dışarı çıkmaya. Gerçi her şeyin en iyisi en pratik olan. Rende alırken bile buna dikkat ediyorum :)

Aynen katılıyorum kocaman bebek arabaları var. Benim kollarım incecik kuvvet yok zaten onu aşağı indir kaldırımlardan çıkar katla vs. Vallahi yapamam.. en güzeli sağlam ve hafif olmalı

Canım bizim kayınvalideler kardeş filan olabilir mi acaba ya:)) ben de gebeliğimi bir sevinç haber verdiğimde hiçbir sevinç gösterisinde bulunmayıp tersine inanamamış belki dış gebesindir ya da başka hastalığın vardır hamilelik değildir belki o demişti :)) aynı şekilde o saatten sonra bana da yaptığı her şey çok samimiyetsiz geldi..

Ne güzel canım Allah 4 sene sonra kısmet etmiş yavrunu, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Önemli olan eşimiz çocuğumuzla olan huzurumuz diğerleri anlık can sıkar ancak boşver sen Allah herkesin kalbine göre versin bu güzel günlerimizi gölgelemelerine izin vermeyelim:)

Canım çevremde kaç tane denk geldiysem eşi erken vefat eden kayınvalideler maalesef oğullarını gelinle paylaşmakta çok zorlanıyorlar daha çok kıskançlık oluyor
Aynen canım çok tipik bir davranış aslında ama biz çok üzerine düştük yalnız hissetmesin diye hep Yanında olduk ama malum sondan kaçamadık

Canım pusetler daha ileri seviyede kullanırken büyük rahatlık evet. Lakin çocuk uyurken gerçekten için elvermiyor iki büklüm uyumasına yatacağı pozisyonlar arıyor insan. Ben kızımda araştırmamıştım hiç. Travel model nuna pepp aldım. içine sığmayıncaya kadar pusetini kullandık. Büyüyünce de onu çıkarıp normal haline geçirdik. Hala daha kullanıyorum inanılmaz memnunum. Manevra kabiliyeti çok iyi, hafif değil ama çok iyi işimi görüyor. Bebeğimize de onu kullanıcaz. Pratiklik, hafiflik çok önemli evet ama bebeğin özellikle ilk dönemlerinde konforu da önem arz ediyor.

D vitamininin en büyük etkeni güneş kuzum hapla olacak iş değilmiş zaten.
Bileklerin 20 dk güneş görmesi lazımmış d vit üretimi için. Kışın çok zor o da.

Canım doktorum mesaj attı sisteme ampül de girmiş eczaneden al dedi damlayı da günde 10 damla al dedi sağolsun kış dönemine denk gelmemiz hem iyi oldu hem de kötü istesek de güneş yok mecbur takviye alıcaz

Son zamanlarda diz kapaklarımda hafif bir sızı hissediyordum canım bir de unutkanlık var b12 iyi çıkmış ama bariz kafamı toplayamadığım zamanlarım oluyordu halsizlik de yapıyor bebişlerimiz iyi olsun da onlara can feda

Aynen canım çok tipik bir davranış aslında ama biz çok üzerine düştük yalnız hissetmesin diye hep Yanında olduk ama malum sondan kaçamadık
Valla kaynanaya agzinla kuşta tutsam yaranamazsin en iyisi bile.yeri gelince pat diye lafını sokar diyeceğini der.biz kumalariyiz onlarin.

cNm puset yastıkları Varya ilk doğduğunda kullanılabiliyor ben onlardan aldım çok güzel iki büklüm olarak yatmasına gerek kalmıyor çok beğendim altındada çıkabilen yastığı var istediğin gibi ayarlayabiliyorsun

canım benim bahsettiğim baston pusetler. Öteki türlü araba pusetinin yastığını mı diyorsun. Bende onu kullanıyorum çünkü.

Ayyyyy dediğin modele baktım.simdi çok güzel kesinlikle bende bundan alicam.ben bebek arabasını kayınvalidem gilin Türklüğe koyduyduk evde kalabalık yapmasın diye dengesiz kayinbabam gidip kime peskev çektiyse çocuğun arabası yok ortada.pislik insan bı bebek arabasına kadar el uzatan daha neler yapmaz.ama senin bu arabadan mutlaka alicam bayıldım.

canım benim bahsettiğim baston pusetler. Öteki türlü araba pusetinin yastığını mı diyorsun. Bende onu kullanıyorum çünkü.
Evet cNm ondan bahsediyorsun sandım.netten baktım dediğin modele kesinlikle çok kullanışlı bende bebek arabası arastiriyordum çok sağol baya yardımcı oldun

Valla kaynanaya agzinla kuşta tutsam yaranamazsin en iyisi bile.yeri gelince pat diye lafını sokar diyeceğini der.biz kumalariyiz onlarin.
:)) evet ben de hep kendine rakip olarak gördüğünü düşünüyorum :) benimki normalde çok iyiydi seviyordum ama o da yapacağını yaptı:)

:)) evet ben de hep kendine rakip olarak gördüğünü düşünüyorum :) benimki normalde çok iyiydi seviyordum ama o da yapacağını yaptı:)
Valla kaynanamı annemden ayırt etmedim çalışıyordum kendime ne alırsan inada aynı şekil alırdım.taki kaynım evlenip gerçek yüzünü öğreninceye kadar eltime beni atmış neler neler anlatmış iki yüzlü insanlar.canlari cehenneme iyi niyeti hep suistimal ediyorlar.en iyisini atican kazana.benimde iki oğlum olacak ben nasıl bı kaynana olurum bilmiyorum ama kesinlikle adaletli ve samimi ve sevecen olurum diyorum. İnsanda sevgi ve vicdan olacak inşallah gelinlerimde öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…