- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Cnm bu nuna nın tek puset (ana kucağı) nette satılmıyor bakıyorum yok.ama letgoda filan ikinci el satan var 200 tl ye çok güzel duruyor,bi bilgin var mı nette neden tek puset halinde yok,alanlar nereden almışlarkıCanım pusetler daha ileri seviyede kullanırken büyük rahatlık evet. Lakin çocuk uyurken gerçekten için elvermiyor iki büklüm uyumasına yatacağı pozisyonlar arıyor insan. Ben kızımda araştırmamıştım hiç. Travel model nuna pepp aldım. içine sığmayıncaya kadar pusetini kullandık. Büyüyünce de onu çıkarıp normal haline geçirdik. Hala daha kullanıyorum inanılmaz memnunum. Manevra kabiliyeti çok iyi, hafif değil ama çok iyi işimi görüyor. Bebeğimize de onu kullanıcaz. Pratiklik, hafiflik çok önemli evet ama bebeğin özellikle ilk dönemlerinde konforu da önem arz ediyor.
Tek puset yoktur nette tatlım çünkü arabayla birlikte satılıyor. Alanlar benim gibi takım almıştır ancak bi süre sonra anakucağına ihtiyaçları kalmadığı için sadece onu satıyorlardır.Cnm bu nuna nın tek puset (ana kucağı) nette satılmıyor bakıyorum yok.ama letgoda filan ikinci el satan var 200 tl ye çok güzel duruyor,bi bilgin var mı nette neden tek puset halinde yok,alanlar nereden almışlarkı
Benimki de erkek diye üzülmüş acık acık da söyledi kız olsaydı keske diye. Bir de gecen gün aynı ortamda bulunduk esimin arkadasının esleri de vardı o kızların yanında oturuyodu demis ki suna bak arkadan önden ayrı şişmiş. Oturmus kızlara dedikodumu yapmıs kızlar da rahatsız olmus esleriyle konusmus tee eşimin kulagına geldi olay. Kendini rezil etti baska bisey değilSeni çok iyi anlıyorum canım bire bir aynı durumdayızbizimki hamile olduğumu öğrenince sevineceğine kıskançlık krizine girdi eşim tek çocuk bir de Ta o zamandan beri bir kere bile aramadı. Hiçbir katkısı desteği olmadı şimdi bebek sevmeye gelmek için ortam yaratmaya çalışır artık elden günden çekindiği için
Ohoo gitti gelinlik yatak örtümün aynısını aldı karacadan böyle dantelli beyaz neler neler anlatsam roman olurkıskanan görümce elti neysede kaynana nedir ayyy ,kadına sanki kuma gelmiş, ne mutlu oğlunun çocuğu olmuş ya olmasaydı ,insanlar bi alem yaa ,
Arkadan konuşması hem çok ayıp hem de çok kırıcı hem de kendisine bu kadar değer verirken yani .. bende de aynısı oldu canım çok inçe davrandım, gebelik sevincimi yaşatmadı sonra duydum ki arkmdan da konuşmuş bu zaten benim kırmızı çizgimdi. Benim arkamdan konuşuyorsa asla niyeti güzel olamazValla kaynanamı annemden ayırt etmedim çalışıyordum kendime ne alırsan inada aynı şekil alırdım.taki kaynım evlenip gerçek yüzünü öğreninceye kadar eltime beni atmış neler neler anlatmış iki yüzlü insanlar.canlari cehenneme iyi niyeti hep suistimal ediyorlar.en iyisini atican kazana.benimde iki oğlum olacak ben nasıl bı kaynana olurum bilmiyorum ama kesinlikle adaletli ve samimi ve sevecen olurum diyorum. İnsanda sevgi ve vicdan olacak inşallah gelinlerimde öyle olur.
Ha senin dedikodunu yapmış ha oğlunun ne ayip ya insan kızının oğlunun dedikodusunu yapar mı hiç, güya bizi küçük düşürecekler asıl kendilerini rezil ettiklerini bir bilseler..Benimki de erkek diye üzülmüş acık acık da söyledi kız olsaydı keske diye. Bir de gecen gün aynı ortamda bulunduk esimin arkadasının esleri de vardı o kızların yanında oturuyodu demis ki suna bak arkadan önden ayrı şişmiş. Oturmus kızlara dedikodumu yapmıs kızlar da rahatsız olmus esleriyle konusmus tee eşimin kulagına geldi olay. Kendini rezil etti baska bisey değil
Evet eşime hep diyodum bak samimiyetsiz davranıyor bana annen. Ki kızlar da demiş arkandan konusuyor sonra sen gelince kızım kızım canım kızım diyor.Ama yok o hep annesini melek sanıyordu ilk defa gördü gercek yüzünü oturdu ağladı annemi herkes cok sever neden böyle yapıyor. Dedim annen politik istediğine zaten kendini sevdiriyor derdi benimle. Ama eşim yıkıldı annesinin gercek yüzünü objektif birilerinden duyunca. Sırf o halini gördüm ben daha üstüne gidemedimHa senin dedikodunu yapmış ha oğlunun ne ayip ya insan kızının oğlunun dedikodusunu yapar mı hiç, güya bizi küçük düşürecekler asıl kendilerini rezil ettiklerini bir bilseler..
Maşallah küççük prensese kocaman olmuşİyi akşamlar kuzular geldik evimize sonunda. Kızçem kocaman kız olmuş 1292 gr 38 cm olmuşuzayaklarımız bile 5,5cm olmuş sakın küçük patik örmeyin diyor doktorumuz
Saçlarımızda çıkmaya başlamış bu yüzden hafif bulantı, ekşime falan olabilir hormonlar değiştiği için dedi. Yüzünüde uğraşlar sonucu görebildik kızım aynı babası ve onun tarafı değişmeyecek sanırım artık halbuki benim hala umudum vardı
Bir lokmada yemeklik kuzum bu paşaEki Görüntüle 2233151
Eli suratında olmasına rağmen bakmalara doyamıyorum ben yaa :)
Diyorum allahım bu benim mi
Çok garip duygulara giriyorum :) Benzetmeye çalışıyorum burnu çenesi bana benziyordu alnının genişliği babasıGözler kapalı yorum yapmıyorum Bakalım doğunca kime benzeticem :) Son görüntüde tontiş yanakları vardı sanki. Aşk ya Mutluluk hormonu salgıladım yine bissürü bissürüü
Peki cnm resimlerden gördüğüm kadarıyla pusetin otomobile bağlanması için isofiksli bi kasası var o kasayı satanlar daha pahalı fiyat yazmış,o kasayı almasak da yıne otomobile baglanabiliyomu,Tek puset yoktur nette tatlım çünkü arabayla birlikte satılıyor. Alanlar benim gibi takım almıştır ancak bi süre sonra anakucağına ihtiyaçları kalmadığı için sadece onu satıyorlardır.
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede geçer.Öksürüğüm tuttu kızlarkasılma yapıyor öksürünce en korktuğum şey başıma geldi. Doktordan randevu aldım yarın gideceğim şimdilik limonlu ballı çay içtim annemin tavsiyesi üzerinede bir soğanı ikiye bölüp karanfil sapladım baş ucuma koydum güzelde bir ilikli etli çorba içeceğim. Umarım sabaha geçer
Canım değerin çok düşmüş.Evet düşük canım referans aralığı 10 en alt sınır benimki 4,8 doktoruma mesaj attım günde 15 damla d vitamini içmemi söyledi
Yazıyor kuzum 10 en düşük sınır doktoruma yazdım sağolsun hemen dönüş yapıyor günde 15 damla d vitamini içmemi söyledi tok karna suya damlatabilirsin dedi önceden baktığımızda 20 küsürlerdeydi nasıl bu kadar düşmüş şok oldumsen kullanıyor musun canım? Doktorum marka yazmamış yarın ilk işim eczaneye gitmek
Olayların farkına varması iyi olmuş bir yandan canım iki arada kalmak kötü evet ama en azından doğruyu yanlışı bilir ona göre bakar olaylara. İlk başlarda yakıştıramasa da şimdi Çok şükür bizimki de farkındaEvet eşime hep diyodum bak samimiyetsiz davranıyor bana annen. Ki kızlar da demiş arkandan konusuyor sonra sen gelince kızım kızım canım kızım diyor.Ama yok o hep annesini melek sanıyordu ilk defa gördü gercek yüzünü oturdu ağladı annemi herkes cok sever neden böyle yapıyor. Dedim annen politik istediğine zaten kendini sevdiriyor derdi benimle. Ama eşim yıkıldı annesinin gercek yüzünü objektif birilerinden duyunca. Sırf o halini gördüm ben daha üstüne gidemedim
Sağol kuzuum teşekkür ederimA April wind canim, merhaba. Annem ankaraya gelmisti, gecmisten filan bahsederken konustuk. Sana daha once soz etmistim ben de diyafram hernisi ile dogmusum diye. Benim ameliyatimi yapan doktor Prof. Mustafa Paç imis. O zamanlar erzurum ataturk universitesindeydi, simdi Ankaradaymis. Annem bahsedince arastirdim. Istersen bir git fikir al diye yazmak istedim. Seneler once benim hayatimi kurtarmis, insallah sana da yol gosterir diye dusundum.
olmaz mı canım normal yururken karnımda kasılma ayaklarda kasılma ağrı normal şeyler alışıcazzKızlar merhaba. Bacak bitimlerin orda ağrı olan varmı ? Bende 3 4 gündür müthiş derecede var canımı sıkmaya basladı özellikle yürüyüşlerde çok oluyor normal ama insan korkuyor yinde
Evet teyzesi büyümüş atak dönemleriymiş sanırımMaşallah küççük prensese kocaman olmuş
Bebişleri eşine benzeyen arkadaşlar üzülmeyin belki ayak tırnakları size benzemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?