2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Peki cnm resimlerden gördüğüm kadarıyla pusetin otomobile bağlanması için isofiksli bi kasası var o kasayı satanlar daha pahalı fiyat yazmış,o kasayı almasak da yıne otomobile baglanabiliyomu,
Canım benimkinin isofix kasası yok. Ebebekten almıştım 3 yıl önce. Şimdi baktım ebebek e isofixi var ama biz alırken yoktu. Pusetin kemer bağlamak için hem iki yanından hemde arkasında geçirmeli yerleri var. Kemeri oralardan geçirince sıkı sıkıya tutuyo. Biz bir sorun yaşamadık çok şükür. Elbette isofixli daha güvenli olur.

Güle güle kullanın yine inş cnm, bende letgoda satan kişiyede sordum onda da kasa yokmuş, 2016 da tek parça halinde aldım yazmış ama ben bakıyorum tek parça satılmıyor nette,gidebilirsem babymall a gidecem hafta sonu orayı bi geziyim diorum,nuna nin ürünü çok kalıteli belli piyasada da 200 tl ye sıfır ürün çok kaliteli değil olmazsa temiz ikinci el alıyım diorum 1 yaşına kadar kullanırım sonra büyük oto koltugumuz var onu kullanıcam

Saol tatlım. Aynı yıl almışız senin sorduğun kişiyle. 1 yaşına kadar sığmaz ama anakucağına.

Kızlar iyi günler hepinize..
Geçen haftaya kadar uykusuzluk çekiyordum.
Şu son bir haftadır tam tersi sürekli uykum var.
Gün içinde 4-5 saat uyuyorum, gecede 8-9 saat. Birde wc olmasa daha çok uyuycam gibi.
Annem kızıyor kilo alırsın diye ama elimde değil..
Benim gibi tam tersi olan var mı?

Benim de sürekli uykum geliyor canım
Ne kadar geç de kalksam kahvaltıyı yapınca daha masadan kalkmadan uyku bastırıyor.
Eşim evdeyse ona bırakıp kalkıyorum, evde değilse masayı bile öylece bırakıp yatmaya gidiyorum.

Mesela bugün sabah 9da kalktım öğlen 12de yattım şimdi uyandım.
Akşam da yemeği yer yemez uykum geliyor.

Bence dert etme. Hormonlarımız, vucudumuz birbirinden farklı reaksiyonlar gösterebiliyor. 2 ay sonra istesende uyuyamayacaksın zaten. Yediklerine dikkat et. Uyanık olduğun zamanlarda mümkün mertebe hareket halinde ol, yürüyüş en basiti.

Maşallah canım Allah muhabbetinizi daim etsin.
Ben de çok isterdim kaynanamla anne kız gibi olalım diye ama malesef onun bencilliği yüzünden ben de mesafe koydum.

En son gittiğimizde kahvaltı, akşam yemeği, çay bulaşığı derken hepsini ben topladım makinaya koydum. Tabi bir de bunların hazırlanma aşaması var onları da ben yaptım kendi gram rahatsız olmadı hamile halimle iş yapmamdan.

En son çay bulaşıklarını da topladım makinaya koydum, tablet deterjanı koyacaktim bana diyor ki "dur sen eğilme ben koyarım."

O kadar iş yaptım umrunda olmadı da sanki bir tablet mi beni yoracak uyuz kadın.

Saol canım. Bende mutfağa giriyorum toplayayım diye beni çıkartır. Yorgunsun zaten git kızınla ilgilen der ben hallederim der. Sağolsun valla düşüncelidir
Kayganaları kazana atalım kızlar
Benimkini ayıralım lütfen

Bu kaynanalar sevinip hayırlı olsun demeden önce laf sokmayı adet edinmişler galiba.

Biz evliligimizin ilk üç yılı bebek düşünmedik çünkü doğu gorevindeydik ve imkanlar cidden kısıtlıydı. Ama bunu kimselere anlatamadik her gören bebek sordu.
Üçüncü yılın sonunda tayinimiz çıktı -yani bu yaz- biz de korunmayı bıraktık ama kimseye söylemedik çünkü bu kez de hala olmadı mı diye soracaklardı.
Bebek yok mu diyene düşünmüyoruz, kısmet demeye devam ettik.

Kurban Bayramı'nda hamile olduğumu öğrendim, eşim annesini aradı. Kadının ilk dediği şu oldu "ee hani siz istemiyordunuz, bak Allah isteyince oluyor demek ki size kalmamış karar vermek"

Ve bu lafını 5 aylık hamile olana kadar da sürekli söyledi.
En son ben de dayanamadım
Biz size düşünmüyoruz diyorduk ama istiyorduk aslında dedim.
Gıcık ediyor bu kaynanalar.

İstemsizce güldüm
Ne alemler yaa.

Canım çevremde kaç tane denk geldiysem eşi erken vefat eden kayınvalideler maalesef oğullarını gelinle paylaşmakta çok zorlanıyorlar daha çok kıskançlık oluyor

Çok doğru bir tespit canım.
Benim kaynanamda eşini 17 yıl önce kaybetmiş. Dört oğlu var hiç kızı yok.
Eşim en büyük çocuk ve resmen eşimi ölen kocasının yerine koymuş kadın.

Ben ne alsam aynısını almak ister, eşimle dışarı çıkacak olsak hemen ben de geleyim der.
Balayına gittiğimizde bile arkamızdan söylenmiş "Ne vardı beni de götürselerdi, birlikte gezerdik" demiş

Oraya her gittiğimizde ve ayrılırken kocamı öpmelere doyamaz ve ohh ohh diyerek öper yanaklarını boynunu falan şapur şupur

Al birini vur ötekine:) sevinmek mutlu olmak varken böyle küçük hesaplar peşinde koşmak niye..
Bir de anlamadığım neden kız anaları böyle değil de erkeklerinki böyle yahu, benim anacığım her yerde damadını över başarısıyla gurur duyar, ötekisi de nasıl küçük düşürsem diye düşünür Allah akıl fikir versin

Ayy aynen benimki de valla. Eşini 11 yıl önce kaybetmiş Allah sabır versin çok zor tabiki ama dediğin gibi oğlunu kocası filan zannediyor. Benim bile kocama yapmadığım nazı yapıyor. En ufak şeylere küsüyor, mesela bir hesap yapacak 100 ü 4 e bölecek arayıp eşime soruyor en ufak bir iş olsun eşim gelip yapsın istiyor. Dolayısıyla beni de kendine rakip görüyor.
Normalde sürekli gezmek tozmak derdinde evde bir dakika oturmuyor ben bir gün dışarı çıkmadığını bilmem ama iş dikkat çekmeye gelince ben yalnızım zaten baban da yok diyor..ve eşimi en hassas yerinden vuruyor. Bir kere de demez ki tamam benim kocam yoksa bu çocuğun da babası yok konuşup da üzmeyeyim hiç demez

olmaz mı canım normal yururken karnımda kasılma ayaklarda kasılma ağrı normal şeyler alışıcazz
Öyle mi diyorsun haklısın da insan korkuyor işte benim karnımda uzun zamandır vardı kasılma taş gibi oluyor. Ama bu bacak bitiminde ağrı son günlerde ayyuka çıktı. Yürüyüşlerde zehir oldu artık bunada şükür yarabbim nasip ettsinde herşeye razıyım

Ay o ne cirkin bir tavir ya. Kimseye söyleme yok düşer tutunmaz .Ay nasil sinir oldum. Bunu düşman olsa söylemez. Soguk davranacaksan şükretsin o kaynana. Ben olsam bir daha yüzüne bakmazdim heralde. Cok ayip etmiş gerçekten ya. Kusura bakma sen söyleyince ben üzüldüm valla burda tutamadim kendimi. Allah akil fikir ve vicdan versin. Sen gelinsin ama insan kızı yerine koyup konuşmalı. Sen onun çocuğu yaşındasın.
Bu arada Rabbim bebegine sag salim kavuştursun inşallah. O kıskananlar da catlasın :)))))

ay siz anlattikca ben şoka giriyorum bu nasil kaynana ya. Kendisi 90 60 90 heralde hanimefendi. Hamile gelinin tipini eleştiriyor birde.adi üstüne hamile derler yüklü derler. Allahim ya

Allah yardımcın olsun canım o öyle gider işte değişmez yani.. eşin orta yolu buluyorsa sorun yapma hiç.

Eskilerden birini anlatırdı annem kadın kendi yeğenini gelin almış aynı eve , kendisinin kocasıda erken yaşta ölmuş. İlk zamanlar geceleri yer yatağını alıp oğluyla gelinin kapısına serer yatarmis gece banyoya kalkamasinlar diye
Yani neler neler var tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…