2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doktora söyledin mi canım ? Kasılma bende de var magnezum içiyorum 3 gündür .

ama sizin babanneye ben bayiliyorum .Kadının cok hakki var benzesin biraz.Hele birde gercekten benzerse var ya sizin babanneyi tutabilene aşk olsun

Ben olsam inadina üstünden atlayip banyoya geçerdimhak ediyor ama

İnsandaki insanı duyguları öldürüyorlar.cahillikleriyle benim ilk gebeligimde 57 kiloydum.haber verdik bebeğimiz olacak diye çok zayıfsin nasıl hamile kaldın dedi bana şaka gibiler ya o anki şokla ağızlarından çıkanı bilmiyorlar manyak bunlar ya.takma canım hepsi aynı yani benim umrumda değil şimdi lafimida hiç çekmiyorum herşeyi söylüyorum

Nasıl becerdim bilmem ama bal kızım aynı annesi
Bir alışveriş sevdalısı daha geliyor desene
Süper babaanne+süper torun
Muhteşem ikili gibi

Söylemiştim ona göre herşey normal vitamin ve demir ilacı kullanıyorum. Sende de varmı alt karın sertleşmesi?
Genellikle sağ taraf ta oluyordu şimdi alt tarafta da olmaya başladı. Daha çok akşamları ve geceleri oluyor. Doktor sorun yok dediyse yalancı kasılmadir. Ama magnezum kasılma ve bacak ağrısını kesiyormus o açıdan verse iyi olabilirdi. Sen soda iç gün içinde canım o şekilde iyi gelir inşallah

Merhaba kızlar
Beşiğimiz geldi sabah

Yarın hastanede kontrollümüz var çok heycanlıyım
Güle güle sağlıklı kullanmak nasip olsun kuzum :)
Kurulumunu yaptınız mı
Yarın çok güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤

Güle güle kullansın bebiş tatlım

Teşekkür ederim canım

Güle güle sağlıklı kullanmak nasip olsun kuzum :)
Kurulumunu yaptınız mı
Yarın çok güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤

Teşekkür ederim canım Amin inşallah güzel haberler alırım
Yok canım yapmadım eşim evde değil akşam gelince yapar belki. Bilemedim aslında daha dursa mı kutusunda erken mi ? Aslında erkenden alıp açıp havalandırmak iyiymiş diyorlar bilemedim

Bence aç canım hem havalansin , hemde eksik gedik noktası var mı incelemiş olursunuz . Malum internet alışverişinde başa geliyor değişim yaparsınız hiç olmazsa

Bence aç canım hem havalansin , hemde eksik gedik noktası var mı incelemiş olursunuz . Malum internet alışverişinde başa geliyor değişim yaparsınız hiç olmazsa

Çok doğru söyledin belkide eksik yada yolda kırılmışta olabilir. Eşim akşam gelsin açacağım Çok heycanlıyım gerçekten ne güzel duygularmış bunlar 3 önemli şey vardı benim için biri giysileri diğeri beşiği diğeri bebek arabası hepsini aldık çok şükür

Kizlar kasilmadan bahsetmissiniz ben doktora sordum o da normal dedi. Benim gun icinde bebek sag tarafa toplaniyor orasi sivriliyor sertlesiyor sonra geciyor. Magnezyum aldim onu iciyorum birazda olsa ise yariyor ama bacak agrisi ve kramplarima care olmadi. Birde bende bugunlerde fena burun tikanikligi var ne yapsam gecmiyor.

ama sizin babanneye ben bayiliyorum .Kadının cok hakki var benzesin biraz.Hele birde gercekten benzerse var ya sizin babanneyi tutabilene aşk olsun
Benzesin tabi canım şaka yapıyorum ben ya bana benim tarafıma ya eşime onun tarafına benzeyecek bu kızçe. Bana benzesin isterdim tabi yine de Dediğin gibi bizim üzerimizde de şimdiden torunu üzerinde de çok hakkı var Allah razı olsun.

Nasıl becerdim bilmem ama bal kızım aynı annesi
Bir alışveriş sevdalısı daha geliyor desene
Süper babaanne+süper torun
Muhteşem ikili gibi
Huyuda babanneye çekerse yandım daha çok çalışmamız lazım o zaman çok

Vicdanım elverse ahh..
Yüzlerine dahi bakmam da ama kv kalp hastası olunca; sabrediyorum.. Her görüştükten sonra; o kadar çok sıkıyorum ki kendimi, stresten bir hafta kendime gelemiyorum valla.. Eşimde çok utanıyor kendi ailesinden ve üzülüyor. Ne yazık..
Allahtan eşim sonuna kadar beni haklı buluyor ve destekliyor.. Zaten bundan deliriyorlar.
Diyecek çok şey var da neyse..
Amin inşaallah canım, sağ salim vaktinde hepimiz kucağımıza alalım.. :)

benim de çok uykum var çoooook, çalışıyorum birde iş yerine geliyorum ama zorlaaa, dayanamıyorum gözlerimi dinlendiriyorum. akşama kadar uykulu uykulu. eve gelince yemeği yedikten sonra hemen uykum geliyor, biraz direniyorum ama bazen dayanamayıp uyuyorum sonra da midem yanıyor. böyle kısır döngüdeyim. uyuyorum, midem yanıyor su içip tekrar uyuyorum, sonra tuvalete kalkıyorum tekrar uyuyorum.

Merhaba kızlar
Beşiğimiz geldi sabah

Yarın hastanede kontrollümüz var çok heycanlıyım

Ohh ne güzel, güle güle kullansın miniğin..
İnsan beşiğe baktıkça bile heyecanlanır valla.. :)
Sen beşiği nasıl tercih etmiştin, unuttum canım? Park beşik mi?
Benim daha 10 gün var kontrole.. o kadar sabırsızım ki..

Birebir aynıyız.. bende kahvaltı sonrası direkt uykudayım, akşamda yemekten sonra aynı..
Aslında aklıma şimdi geldi, kolestrolümüz mü yükseldi acaba.
O da yemek sonrası uyku yaparmış ya canım. Gerçi normal ağırlaştık şiştik iyice..

Ouuf... Allah sana sabır versin, çalışınca daha zor oluyordur kuzum. Neyse ki ben evdeyim.
Akşam gelince hiç kalkma hep dinlen bari.. başucunda ılık süt bulundur, o da iyi geliyor mide yanmasına.

Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. kayınvalidenin tavrı hiç hoş değil ama hastaymış, eşinde annesinin yaptığı hataları biliyor ve senin yanında. ondan sen elinden geldiğince sabırlı olmaya çalış canım. böyleleri hayatın her yerinde ve imtihanımız. sen haklısın ama konuşursun sonra kötü bi şey olur, rahatsızlanır. aman allah korusun, sonra birde ondan dolayı sorun çıkar.
benim de hiç beklemediğim teyzem yaptı böyle saçma konuştu. daha önce 2 kere düşük olmuştu. bunda hal hatır sormaya aramış 3 aylık olduğunda, diyor ki bu yaşıyor mu düştü mü? o kadar üzüldüm ki böyle söyleyinceuslup bu mu olur yaaa. tamam o da yaşamasını istiyor ama böyle dengesizce de söylenmez ki, inşallah sağlıkla kucağına al de olmuyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…