Doktora söyledin mi canım ? Kasılma bende de var magnezum içiyorum 3 gündür .Öyle mi diyorsun haklısın da insan korkuyor iştebenim karnımda uzun zamandır vardı kasılma taş gibi oluyor. Ama bu bacak bitiminde ağrı son günlerde ayyuka çıktı. Yürüyüşlerde zehir oldu artık bunada şükür yarabbim nasip ettsinde herşeye razıyım
ama sizin babanneye ben bayiliyorum .Kadının cok hakki var benzesin biraz.Hele birde gercekten benzerse var ya sizin babanneyi tutabilene aşk olsunEvet teyzesi büyümüş atak dönemleriymiş sanırım
Senin kızın sana benziyor tabi
Akşam iyice inceledim fotoğrafınıda babadan çok babanneye de benziyor sanki bu kızzaten oğlu da anasına benziyor. Babanne zaten deli gibi toruna yatırım yapıyor bide gerçekten ona benzerse oooo
Güle güle kullansın bebiş tatlımMerhaba kızlar
Beşiğimiz geldi sabah
Yarın hastanede kontrollümüz var çok heycanlıyım
Ben olsam inadina üstünden atlayip banyoya geçerdimAllah yardımcın olsun canım o öyle gider işte değişmez yani.. eşin orta yolu buluyorsa sorun yapma hiç.
Eskilerden birini anlatırdı annem kadın kendi yeğenini gelin almış aynı eve , kendisinin kocasıda erken yaşta ölmuş. İlk zamanlar geceleri yer yatağını alıp oğluyla gelinin kapısına serer yatarmis gece banyoya kalkamasinlar diye
Yani neler neler var tövbe yarabbim
İnsandaki insanı duyguları öldürüyorlar.cahillikleriyle benim ilk gebeligimde 57 kiloydum.haber verdik bebeğimiz olacak diye çok zayıfsin nasıl hamile kaldın dedi bana şaka gibiler ya o anki şokla ağızlarından çıkanı bilmiyorlar manyak bunlar ya.takma canım hepsi aynı yani benim umrumda değil şimdi lafimida hiç çekmiyorum herşeyi söylüyorumArkadan konuşması hem çok ayıp hem de çok kırıcı hem de kendisine bu kadar değer verirken yani .. bende de aynısı oldu canım çok inçe davrandım, gebelik sevincimi yaşatmadı sonra duydum ki arkmdan da konuşmuş bu zaten benim kırmızı çizgimdi. Benim arkamdan konuşuyorsa asla niyeti güzel olamaz
Nasıl becerdim bilmem ama bal kızım aynı annesiEvet teyzesi büyümüş atak dönemleriymiş sanırım
Senin kızın sana benziyor tabi
Akşam iyice inceledim fotoğrafınıda babadan çok babanneye de benziyor sanki bu kızzaten oğlu da anasına benziyor. Babanne zaten deli gibi toruna yatırım yapıyor bide gerçekten ona benzerse oooo
Söylemiştim ona göre herşey normalDoktora söyledin mi canım ? Kasılma bende de var magnezum içiyorum 3 gündür .
Genellikle sağ taraf ta oluyordu şimdi alt tarafta da olmaya başladı. Daha çok akşamları ve geceleri oluyor. Doktor sorun yok dediyse yalancı kasılmadir. Ama magnezum kasılma ve bacak ağrısını kesiyormus o açıdan verse iyi olabilirdi. Sen soda iç gün içinde canım o şekilde iyi gelir inşallahSöylemiştim ona göre herşey normalvitamin ve demir ilacı kullanıyorum. Sende de varmı alt karın sertleşmesi?
Güle güle sağlıklı kullanmak nasip olsun kuzum :)Merhaba kızlar
Beşiğimiz geldi sabah
Güle güle kullansın bebiş tatlım
Güle güle sağlıklı kullanmak nasip olsun kuzum :)
Kurulumunu yaptınız mı
Yarın çok güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤
Bence aç canım hem havalansin , hemde eksik gedik noktası var mı incelemiş olursunuz . Malum internet alışverişinde başa geliyor değişim yaparsınız hiç olmazsaTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımAmin inşallah güzel haberler alırım
Yok canım yapmadım eşim evde değil akşam gelince yapar belki. Bilemedim aslında daha dursa mı kutusunda erken mi ? Aslında erkenden alıp açıp havalandırmak iyiymiş diyorlar bilemedim
Bence aç canım hem havalansin , hemde eksik gedik noktası var mı incelemiş olursunuz . Malum internet alışverişinde başa geliyor değişim yaparsınız hiç olmazsa
Benzesin tabi canım şaka yapıyorum ben ya bana benim tarafıma ya eşime onun tarafına benzeyecek bu kızçe. Bana benzesin isterdim tabi yine deama sizin babanneye ben bayiliyorum .Kadının cok hakki var benzesin biraz.Hele birde gercekten benzerse var ya sizin babanneyi tutabilene aşk olsun
Huyuda babanneye çekerse yandım daha çok çalışmamız lazım o zaman çokNasıl becerdim bilmem ama bal kızım aynı annesi
Bir alışveriş sevdalısı daha geliyor desene
Süper babaanne+süper torun
Muhteşem ikili gibi
Vicdanım elverse ahh..Ay o ne cirkin bir tavir ya. Kimseye söyleme yok düşer tutunmaz .Ay nasil sinir oldum. Bunu düşman olsa söylemez. Soguk davranacaksan şükretsin o kaynana. Ben olsam bir daha yüzüne bakmazdim heralde. Cok ayip etmiş gerçekten ya. Kusura bakma sen söyleyince ben üzüldüm valla burda tutamadim kendimi. Allah akil fikir ve vicdan versin. Sen gelinsin ama insan kızı yerine koyup konuşmalı. Sen onun çocuğu yaşındasın.
Bu arada Rabbim bebegine sag salim kavuştursun inşallah. O kıskananlar da catlasın :)))))
Günaydın kızlar
Bende hastaneye geldim kan ve idrar vericem önümde yine 200 kişi varoradan da taşınacağımız eve gidicem evde temizlik başladı yapmasam da orada olayım içim rahat etmiyor günlerdir yollarda evde sokakta yoruldum ya eşime diyorum yollarda doğurucam artık
Karnım da acıktı ve biz artık 31. Haftamıza girdik Allahım günler su gibi geçiyor
@Blankinfinity kuzum sabah bir şey yoktu
benim de çok uykum var çoooook, çalışıyorum birde iş yerine geliyorum ama zorlaaa, dayanamıyorum gözlerimi dinlendiriyorum. akşama kadar uykulu uykulu. eve gelince yemeği yedikten sonra hemen uykum geliyor, biraz direniyorum ama bazen dayanamayıp uyuyorum sonra da midem yanıyor. böyle kısır döngüdeyim. uyuyorum, midem yanıyor su içip tekrar uyuyorum, sonra tuvalete kalkıyorum tekrar uyuyorum.Kızlar iyi günler hepinize..
Geçen haftaya kadar uykusuzluk çekiyordum.
Şu son bir haftadır tam tersi sürekli uykum var.
Gün içinde 4-5 saat uyuyorum, gecede 8-9 saat. Birde wc olmasa daha çok uyuycam gibi.
Annem kızıyor kilo alırsın diye ama elimde değil..
Benim gibi tam tersi olan var mı?
Merhaba kızlar
Beşiğimiz geldi sabah
Benim de sürekli uykum geliyor canım
Ne kadar geç de kalksam kahvaltıyı yapınca daha masadan kalkmadan uyku bastırıyor.
Eşim evdeyse ona bırakıp kalkıyorum, evde değilse masayı bile öylece bırakıp yatmaya gidiyorum.
Mesela bugün sabah 9da kalktım öğlen 12de yattım şimdi uyandım.
Akşam da yemeği yer yemez uykum geliyor.
benim de çok uykum var çoooook, çalışıyorum birde iş yerine geliyorum ama zorlaaa, dayanamıyorum gözlerimi dinlendiriyorum. akşama kadar uykulu uykulu. eve gelince yemeği yedikten sonra hemen uykum geliyor, biraz direniyorum ama bazen dayanamayıp uyuyorum sonra da midem yanıyor. böyle kısır döngüdeyim. uyuyorum, midem yanıyor su içip tekrar uyuyorum, sonra tuvalete kalkıyorum tekrar uyuyorum.
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. kayınvalidenin tavrı hiç hoş değil ama hastaymış, eşinde annesinin yaptığı hataları biliyor ve senin yanında. ondan sen elinden geldiğince sabırlı olmaya çalış canım. böyleleri hayatın her yerinde ve imtihanımız. sen haklısın ama konuşursun sonra kötü bi şey olur, rahatsızlanır. aman allah korusun, sonra birde ondan dolayı sorun çıkar.Vicdanım elverse ahh..
Yüzlerine dahi bakmam da ama kv kalp hastası olunca; sabrediyorum.. Her görüştükten sonra; o kadar çok sıkıyorum ki kendimi, stresten bir hafta kendime gelemiyorum valla.. Eşimde çok utanıyor kendi ailesinden ve üzülüyor. Ne yazık..
Allahtan eşim sonuna kadar beni haklı buluyor ve destekliyor.. Zaten bundan deliriyorlar.
Diyecek çok şey var da neyse..
Amin inşaallah canım, sağ salim vaktinde hepimiz kucağımıza alalım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?