- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Maşallah canımÇok doğru söyledin belkide eksik yada yolda kırılmışta olabilir. Eşim akşam gelsin açacağımÇok heycanlıyım gerçekten ne güzel duygularmış bunlar 3 önemli şey vardı benim için biri giysileri diğeri beşiği diğeri bebek arabası hepsini aldık çok şükür
sağol canım erinmezsem süt içiyorum, bazen eşime seslenmeye bile eriniyorum, sütü o getirecek ben değil ama konuşmak bile yoruyorBirebir aynıyız.. bende kahvaltı sonrası direkt uykudayım, akşamda yemekten sonra aynı..
Aslında aklıma şimdi geldi, kolestrolümüz mü yükseldi acaba.
O da yemek sonrası uyku yaparmış ya canım.Gerçi normal ağırlaştık şiştik iyice..
Ouuf... Allah sana sabır versin, çalışınca daha zor oluyordur kuzum. Neyse ki ben evdeyim.
Akşam gelince hiç kalkma hep dinlen bari.. başucunda ılık süt bulundur, o da iyi geliyor mide yanmasına.
Anne yanı beşiği tercih ettim canım akşam kurulduktan sonra fotoğrafını atarımOhh ne güzel, güle güle kullansın miniğin..
İnsan beşiğe baktıkça bile heyecanlanır valla.. :)
Sen beşiği nasıl tercih etmiştin, unuttum canım? Park beşik mi?
Benim daha 10 gün var kontrole..o kadar sabırsızım ki..
Maşallah canımbitirmissin zaten eksikleri :) şimdi sadece bebişi beklemek kaldı. Sağ salim kullanmak nasip olsun insallah
Merhaba kızlar;
çalışabilir raporumu aldım. muayenimi oldum. suyu iyi dedi. plasenta iyi dedi. kilosu 1900 gr, boyu 41 cm. gayet iyi dedi.
böbrekleri tam göremedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman uygun pozisyon olursa ölçelim dedi. ama ben zaten haftaya niğdeye gideceğim için muhtemelen oradaki doktorum görür ölçer. ağzı burnu çok netti. hatta doktor minicik burnu var. dudakları çok tatlı dedi. bildiğiniz ekrandan sevdik :) ben burnunu bana, dudakları da babaya benzettim :) bakalım nasıl olacak.
ilk kez nst ye girdim. ilk etapta bulamadılar. kilodan dolayı yağ dokusu çok o yüzden tam bulamıyoruz dediler tam 20 dk sürdü. O da iyi çıktı...maşallah depar atmış dedi :) idrar kan verdim çok şükür hepsi iyi çıktı.
benden haberler bu kadar. artık kontroller sıklaştı. daha sık göreceğim oğluşumu.
Ohh gözünaydın kuzum.. :)Merhaba kızlar;
çalışabilir raporumu aldım. muayenimi oldum. suyu iyi dedi. plasenta iyi dedi. kilosu 1900 gr, boyu 41 cm. gayet iyi dedi.
böbrekleri tam göremedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman uygun pozisyon olursa ölçelim dedi. ama ben zaten haftaya niğdeye gideceğim için muhtemelen oradaki doktorum görür ölçer. ağzı burnu çok netti. hatta doktor minicik burnu var. dudakları çok tatlı dedi. bildiğiniz ekrandan sevdik :) ben burnunu bana, dudakları da babaya benzettim :) bakalım nasıl olacak.
ilk kez nst ye girdim. ilk etapta bulamadılar. kilodan dolayı yağ dokusu çok o yüzden tam bulamıyoruz dediler tam 20 dk sürdü. O da iyi çıktı...maşallah depar atmış dedi :) idrar kan verdim çok şükür hepsi iyi çıktı.
benden haberler bu kadar. artık kontroller sıklaştı. daha sık göreceğim oğluşumu.
Yaa bende 1 yaşına kadar sığar diye düşünüyodum, ev tipi ana kucağı kullanmıştım diğerlerinde, aslında çocukları okula getirip götürme yapmasam gerekte duymuycam ama mecbur otomobile bağlamam lazım ,Saol tatlım. Aynı yıl almışız senin sorduğun kişiyle. 1 yaşına kadar sığmaz ama anakucağına.
Ben de oda bakıyorum diyor ki doğana kadar bişey alma kötü düşünmeyelim ama ne olur ne olmaz sanki bişey olmasını bekliyor istiyor gibi. Bir de zaten cocuk 5 yasına kadar anneyle aynı yatakta yatarmıs:)))Ay o ne cirkin bir tavir ya. Kimseye söyleme yok düşer tutunmaz .Ay nasil sinir oldum. Bunu düşman olsa söylemez. Soguk davranacaksan şükretsin o kaynana. Ben olsam bir daha yüzüne bakmazdim heralde. Cok ayip etmiş gerçekten ya. Kusura bakma sen söyleyince ben üzüldüm valla burda tutamadim kendimi. Allah akil fikir ve vicdan versin. Sen gelinsin ama insan kızı yerine koyup konuşmalı. Sen onun çocuğu yaşındasın.
Bu arada Rabbim bebegine sag salim kavuştursun inşallah. O kıskananlar da catlasın :)))))
Canım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de internetten almıştım sonra baktık ki eksik parça yollamışlar. O yüzden tekrar yolladık sonra onlar tam şekilde geri gönderdiler. O yüzden bir açıp kurmanı tavsiye ederim eksiği gediği varsa erkenden halledersinizTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımAmin inşallah güzel haberler alırım
Yok canım yapmadım eşim evde değil akşam gelince yapar belki. Bilemedim aslında daha dursa mı kutusunda erken mi ? Aslında erkenden alıp açıp havalandırmak iyiymiş diyorlar bilemedim
Ne alakası var canım gerçekten kızmaya başlıcam sana :) Bebişi gerçekten bu stresle çok etkilersin.Kızlar bebek kaçıncı haftada 1800 oluyor çok önemli imiş 1800 olması yaşaması için
Öyle diyorlar banaNe alakası var canım gerçekten kızmaya başlıcam sana :) Bebişi gerçekten bu stresle çok etkilersin.
Yapma bu kadar düşünme bence
Ben de çok kararsızım tekli mi çiftli mi alınmalı ve hangi marka..karar veremedim. Kraftın teklisi 199 muşKızlar jokerde lansinoh 2li elektirkli göğüs pompası 279tl ye düşmüş yine. Geçenlerde alacaklar vardı sanki kalmamış stok demişlerdi haberiniz olsunBenimde almam lazım ama hangi marka daha karar veremiyorum
Neyse ben bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum :) Çevrene inanmaya devam o zaman çokta iyilermiş süper destek oluyorlar sana maşallah :)Öyle diyorlar banaçevrem o kadar olumsuz ki inancım kalmadı artık
Tecrübeli birisi şu iyi dese alıcam ben hemen. Böyle internetten araştırıyorum ama her markada iyi yorumda var kötü yorumdaBen de çok kararsızım tekli mi çiftli mi alınmalı ve hangi marka..karar veremedim. Kraftın teklisi 199 muş
Çok pahali ya çalışanlar hadi neyse de diyorum ben dogumdan sonra bakacam artik çoğu arkadasim alip kullanMadi bile.Tecrübeli birisi şu iyi dese alıcam ben hemen. Böyle internetten araştırıyorum ama her markada iyi yorumda var kötü yorumdaphilips avente bakıyorum ben bide ama hem tekli hem indirimli fiyatı bile tuzlu biraz o paraya değer mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?