2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Açsanız iyi olur kuzum.
Hem havalandırmış olursunuz hemde bir hatası var mı bakıp değerlendirirsiniz
Huyuda babanneye çekerse yandım daha çok çalışmamız lazım o zaman çok
Süper babaannesi var kızcenin arkasında

Maşallah canım prensine
Grubumuzun ilk 2 kilo olan bebişi siz olucaksınız

Çok pahali ya çalışanlar hadi neyse de diyorum ben dogumdan sonra bakacam artik çoğu arkadasim alip kullanMadi bile.
İşe geri dönmeyecek olsam duruma göre alırdım sanırım canım bende. Ama işe döneceğim için 2-3 ay sonra mecbur almam lazım.

İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım
Umut etmekten hiç bir zaman vazgeçme kuzum ama sen yinede kendini hazırlıklı tut plesanta konusunda.
Çıkmadıysa her seferinde umudun kırılmamış olur,daha çok alıştırmamış olursun kendini
Demesi kolay diye sakın düşünme canım,inan ol ilerde alışmadan şok etkisi yaşama diye söylüyorum❤
Bu arada kayınbabanada geçmiş olsun

Cnn bende de yoktu kasık ağrısı ama dün okula gittim arabaya in bin yaptım anı bi hareket mı yaptım bilmiyorum kasıklarım sanki iğneleniyomuş gibi hafif hafif sancılandı, bugünde sabah uyandım 7 de yine öyle aynı şey oldu geçti sonra

Normaldir o zaman bizim durum ya. Aynen dedigin gibi igne batar gibi ufak ufak oluyor geciyor. Bende yürüyüşlere basladim acaba ondan mi diye düşünmeye baslamistim . Yarin kontrolüm var cok merak ediyorum umarim kizim büyümüştür . :) birde heyecan basiyor ki zaman daraldıkça :)

Cnm şimdiden çok düşünme düşündükçe kendini üzersin, vakti geldiğinde anı yaşarsın, evet adı bile insanı korkutuyo ameliyat deyince,Ben bi gün kolumda bi parça vardı onu aldıracktım zannediyorum oturduğum yerden alacaklar, ayy beni tüm soydular elbise giydirdiler sedyeye yatırdılar bildiğin yatarak ameliyathaneye götürdüler, baştan deseler korkardım bildiğin avlandım:) o yüzden sende çok düşünme iyi düşün iyi olsun

Büyümüştür annesi inş güzel haberlerle gelirsin bu ay daha toplamıştır kendini, zaten karnından anlarsın şişimiştir bu ay daha

Canım sabah mesaj atmıştı sisteme de girmiş ilaçları hem ampül verdi hem de günde 10 damla suyla birlikte tok karnına içmemi söyledi su ile çok rahat içtim sen aç karnına mı içiyorsun canım? Bir de hangi d vitaminini kullanıyorsun?

Büyümüştür annesi inş güzel haberlerle gelirsin bu ay daha toplamıştır kendini, zaten karnından anlarsın şişimiştir bu ay daha
Valla popom bacaklarim falan büyüyor ama göbek sabit gibi geliyor banacok kilo aldim ben ya 71 i gördüm maalesef. ve sürekli yemek yeme istegi var. Kendimi tutmaya calistigim haliyle böyle.

Ampül vermesi iyi olmuş canım değerin epey düşmüş.
Ampül hemen yükseltir ama merak etme benim öyle olmuştu :)
Aç karnına içiyorum canım ister günde 3 damla olarak kullan dedi ister haftada 1kerede 20 damla kullan dedi
Coledan-d3 150.000lik kullanıyorum canım
Kimi d vitamini 50.000lik

Valla popom bacaklarim falan büyüyor ama göbek sabit gibi geliyor banacok kilo aldim ben ya 71 i gördüm maalesef. ve sürekli yemek yeme istegi var. Kendimi tutmaya calistigim haliyle böyle.
Bende 69 u gordum ilk defa omrumde, bugun komsular gordu masallahin var karnin cok cikmamis diolar,nazar edeceksiniz dedim ama daha 2 ayimiz var sisecez iyice

Bende 69 u gordum ilk defa omrumde, bugun komsular gordu masallahin var karnin cok cikmamis diolar,nazar edeceksiniz dedim ama daha 2 ayimiz var sisecez iyice
Beni eşimin uzaktan akrabası Doğum yapmış sandı bugün.
Hiç göbeği kalmamış demiş eşime
Eşimde 2 ay var daha Doğuma demiş kadın şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…