Cnm.ne.alakası var sen takma kafana Rabbim bilir.yiyecek ekmeği varsa 600 gr da yasiyorKızlar bebek kaçıncı haftada 1800 oluyor çok önemli imiş 1800 olması yaşaması için
Açsanız iyi olur kuzum.Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımAmin inşallah güzel haberler alırım
Yok canım yapmadım eşim evde değil akşam gelince yapar belki. Bilemedim aslında daha dursa mı kutusunda erken mi ? Aslında erkenden alıp açıp havalandırmak iyiymiş diyorlar bilemedim
Süper babaannesi var kızcenin arkasındaHuyuda babanneye çekerse yandım daha çok çalışmamız lazım o zaman çok
Maşallah canım prensineMerhaba kızlar;
çalışabilir raporumu aldım. muayenimi oldum. suyu iyi dedi. plasenta iyi dedi. kilosu 1900 gr, boyu 41 cm. gayet iyi dedi.
böbrekleri tam göremedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman uygun pozisyon olursa ölçelim dedi. ama ben zaten haftaya niğdeye gideceğim için muhtemelen oradaki doktorum görür ölçer. ağzı burnu çok netti. hatta doktor minicik burnu var. dudakları çok tatlı dedi. bildiğiniz ekrandan sevdik :) ben burnunu bana, dudakları da babaya benzettim :) bakalım nasıl olacak.
ilk kez nst ye girdim. ilk etapta bulamadılar. kilodan dolayı yağ dokusu çok o yüzden tam bulamıyoruz dediler tam 20 dk sürdü. O da iyi çıktı...maşallah depar atmış dedi :) idrar kan verdim çok şükür hepsi iyi çıktı.
benden haberler bu kadar. artık kontroller sıklaştı. daha sık göreceğim oğluşumu.
İşe geri dönmeyecek olsam duruma göre alırdım sanırım canım bende. Ama işe döneceğim için 2-3 ay sonra mecbur almam lazım.Çok pahali ya çalışanlar hadi neyse de diyorum ben dogumdan sonra bakacam artik çoğu arkadasim alip kullanMadi bile.
Cnm çalışacaksan al derim.lansinoh u öneriyor lar geneldeİşe geri dönmeyecek olsam duruma göre alırdım sanırım canım bende. Ama işe döneceğim için 2-3 ay sonra mecbur almam lazım.
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canımBende sonunda yarın sabaha randevu aldım yarın dr ne diyecek ona göre haftaya tip fakültesinde randevum var birinden birini seçecem.inş hayırlı haberlerle gelirim artık alıştım plesantaya ama hiç yoktan yapisma mis olsun azıcık da olsa yukarı çıksın. Çok korkuyorum ameliyattan.pazartesi kayinpederim ameliyat oldu tip fakültesinde sabah 7 de almışlar ameliyathane ye 1 de ameliyata girmiş resmen insanı şoka sokuyorlar Dior neden herkesi ameliyathane de topluyorlar anlamıyorum siran gelince alsınlar ben kesin aglamaktan çok kötü olurum Rabbim yardım Etsin.
Cnn bende de yoktu kasık ağrısı ama dün okula gittim arabaya in bin yaptım anı bi hareket mı yaptım bilmiyorum kasıklarım sanki iğneleniyomuş gibi hafif hafif sancılandı, bugünde sabah uyandım 7 de yine öyle aynı şey oldu geçti sonraKizlar birsey sormak istiyorum size. Uzun zamandir kasik agrim kalmamıştı. Ama bugün ne hikmetse ufak sancilar hissediyorum kasiklarimda . Neden yeniden geldi anlamadim.Bu aylarda olabilir mi sizce?yada benim gibi bu sekilde hafif sanci hisseden var mi ? Bugün sol tarafimda.
Normaldir o zaman bizim durum ya. Aynen dedigin gibi igne batar gibi ufak ufak oluyor geciyor. Bende yürüyüşlere basladim acaba ondan mi diye düşünmeye baslamistim . Yarin kontrolüm var cok merak ediyorum umarim kizim büyümüştür . :) birde heyecan basiyor ki zaman daraldıkça :)Cnn bende de yoktu kasık ağrısı ama dün okula gittim arabaya in bin yaptım anı bi hareket mı yaptım bilmiyorum kasıklarım sanki iğneleniyomuş gibi hafif hafif sancılandı, bugünde sabah uyandım 7 de yine öyle aynı şey oldu geçti sonra
Cnm şimdiden çok düşünme düşündükçe kendini üzersin, vakti geldiğinde anı yaşarsın, evet adı bile insanı korkutuyo ameliyat deyince,Ben bi gün kolumda bi parça vardı onu aldıracktım zannediyorum oturduğum yerden alacaklar, ayy beni tüm soydular elbise giydirdiler sedyeye yatırdılar bildiğin yatarak ameliyathaneye götürdüler, baştan deseler korkardım bildiğin avlandım:) o yüzden sende çok düşünme iyi düşün iyi olsunBende sonunda yarın sabaha randevu aldım yarın dr ne diyecek ona göre haftaya tip fakültesinde randevum var birinden birini seçecem.inş hayırlı haberlerle gelirim artık alıştım plesantaya ama hiç yoktan yapisma mis olsun azıcık da olsa yukarı çıksın. Çok korkuyorum ameliyattan.pazartesi kayinpederim ameliyat oldu tip fakültesinde sabah 7 de almışlar ameliyathane ye 1 de ameliyata girmiş resmen insanı şoka sokuyorlar Dior neden herkesi ameliyathane de topluyorlar anlamıyorum siran gelince alsınlar ben kesin aglamaktan çok kötü olurum Rabbim yardım Etsin.
Büyümüştür annesi inş güzel haberlerle gelirsin bu ay daha toplamıştır kendini, zaten karnından anlarsın şişimiştir bu ay dahaNormaldir o zaman bizim durum ya. Aynen dedigin gibi igne batar gibi ufak ufak oluyor geciyor. Bende yürüyüşlere basladim acaba ondan mi diye düşünmeye baslamistim . Yarin kontrolüm var cok merak ediyorum umarim kizim büyümüştür . :) birde heyecan basiyor ki zaman daraldıkça :)
Canım değerin çok düşmüş.
Sadece damla mı verdi
Bir ara benim damla kullanmama rağmen 10a yakındı.
Dahiliyeci hem ampul hemde damlamı değiştirip verdi.
Bu arada d vitamini en iyi zeytinyağıyla emilim gösteriyor.
Eşimin teyzesi hemşire bu şekilde tüketmemin daha faydalı olduğunu söyledi.
Birde sabah aç karnına
Valla popom bacaklarim falan büyüyor ama göbek sabit gibi geliyor banaBüyümüştür annesi inş güzel haberlerle gelirsin bu ay daha toplamıştır kendini, zaten karnından anlarsın şişimiştir bu ay daha
Ampül vermesi iyi olmuş canım değerin epey düşmüş.Canım sabah mesaj atmıştı sisteme de girmiş ilaçları hem ampül verdi hem de günde 10 damla suyla birlikte tok karnına içmemi söyledi su ile çok rahat içtim sen aç karnına mı içiyorsun canım? Bir de hangi d vitaminini kullanıyorsun?
Kızma bana kuzuuuuuuNe alakası var canım gerçekten kızmaya başlıcam sana :) Bebişi gerçekten bu stresle çok etkilersin.
Yapma bu kadar düşünme bence
Bende 69 u gordum ilk defa omrumde, bugun komsular gordu masallahin var karnin cok cikmamis diolar,nazar edeceksiniz dedim ama daha 2 ayimiz var sisecez iyiceValla popom bacaklarim falan büyüyor ama göbek sabit gibi geliyor banacok kilo aldim ben ya 71 i gördüm maalesef. ve sürekli yemek yeme istegi var. Kendimi tutmaya calistigim haliyle böyle.
Beni eşimin uzaktan akrabası Doğum yapmış sandı bugün.Bende 69 u gordum ilk defa omrumde, bugun komsular gordu masallahin var karnin cok cikmamis diolar,nazar edeceksiniz dedim ama daha 2 ayimiz var sisecez iyice
Yok canım kendini üzüyorsun diye kızıyorum ve İnan ki 1800 kg olma meselesini ilk defa senden duydum.Kızma bana kuzuuuuuu
Allah ailenin de akrabanın eşin dostun da hayırlısını versin iyi ki siz varsınızYok canım kendini üzüyorsun diye kızıyorum ve İnan ki 1800 kg olma meselesini ilk defa senden duydum.
Tüp Bebek topiginde arkadaş ikiz bebekler dünyaya getirdi 26.haftada 1000 Gr olan bebekler hayata tutunduKızlar bebek kaçıncı haftada 1800 oluyor çok önemli imiş 1800 olması yaşaması için
Yaaa çok komikkkk maşşallah de kız deseydin hemen öyle veririrm ben kilomu deseydinBeni eşimin uzaktan akrabası Doğum yapmış sandı bugün.
Hiç göbeği kalmamış demiş eşime
Eşimde 2 ay var daha Doğuma demiş kadın şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?