- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yaaa çok komikkkk maşşallah de kız deseydin hemen öyle veririrm ben kilomu deseydin
Canım maşallah maşallahhh
Maşallah cnm ,senin göbüş normal bence, kilon yok kilon olsa göbüşde çıkacak başka yerlerde :))
Devit 3 yazmış bana doktorum canım ampulü 1 bardak suya boca ettim içtim haftada 1 içicem damlayı da günde 10 damla şeklinde kullanıcam inşallah yükselirAmpül vermesi iyi olmuş canım değerin epey düşmüş.
Ampül hemen yükseltir ama merak etme benim öyle olmuştu :)
Aç karnına içiyorum canım ister günde 3 damla olarak kullan dedi ister haftada 1kerede 20 damla kullan dedi
Coledan-d3 150.000lik kullanıyorum canım
Kimi d vitamini 50.000lik
Yaa ben olsam bende öyle yapardım kesinlikleA April wind kuzum maaşallah artık bizim göbüşlerde belli olmaya başladı yaşasıngerçi bugün dahiliye doktorum yine bana belli olmuyor dedi mont vardı üstümde kalktım ayağa fermuarı açtım artık belli oluyor hocam dedim gülüştük montla yine belli değil..
Maşallah kuzum Urasınla sana
Yükselir kuzum merak etme benim damladan sonra yükselmişti.Devit 3 yazmış bana doktorum canım ampulü 1 bardak suya boca ettim içtim haftada 1 içicem damlayı da günde 10 damla şeklinde kullanıcam inşallah yükselir
Çok büyüsün istemiyorum kuzum Zaten ama artık kilo gibi durmasaydı iyiydiMaşallah kuzum Urasınla sana
Çok büyük göbüş olunca hareket kısıtlığı geliyor
Böyle çok güzel ve fitt görünüyorsun
Yükselir kuzum merak etme benim damladan sonra yükselmişti.
Suya falanda katmadım içerken kaşığa boşaltıp yuttum :))
Senin damla haftalık mı
Ben bir defaya mahsus kullanmıştım
Şuan içiyorum hergün bitane içmeye dikkat ediyorum yarabbim şu bebekleri doğursaydık bi sağlıklı sıhhatlı kucagımızaGenellikle sağ taraf ta oluyordu şimdi alt tarafta da olmaya başladı. Daha çok akşamları ve geceleri oluyor. Doktor sorun yok dediyse yalancı kasılmadir. Ama magnezum kasılma ve bacak ağrısını kesiyormus o açıdan verse iyi olabilirdi. Sen soda iç gün içinde canım o şekilde iyi gelir inşallah
Damla her gün 10 damla, ampül de haftada 1 canım zaten salı günü kontrolum var o zaman doktorumla detaylı konuşuruzMaşallah kuzum Urasınla sana
Çok büyük göbüş olunca hareket kısıtlığı geliyor
Böyle çok güzel ve fitt görünüyorsun
Yükselir kuzum merak etme benim damladan sonra yükselmişti.
Suya falanda katmadım içerken kaşığa boşaltıp yuttum :))
Senin damla haftalık mı
Ben bir defaya mahsus kullanmıştım
Geçen haberlerlede çıktı 5 izler. 800 gram doğmuslar maşallah hepsi turp gibi.Ne alakası var canım gerçekten kızmaya başlıcam sana :) Bebişi gerçekten bu stresle çok etkilersin.
Yapma bu kadar düşünme bence
Öyle diyorlar banaçevrem o kadar olumsuz ki inancım kalmadı artık
Arkadaşı en başından yıkmış çevresi sanırım ve psikolojikmen farklı düşünüyor bu düşünceleri bebeğine etkiliyor ve doğup büyüdüğü zaman ne demek istediğimi anlıcak, bence psikolojik açıdan yardım almalısın kemence arkadaşım, sen böyle olumsuz düşüne düşüne 40 haftayı doldurup bebişini kucağına alacaksınBende kızıyorum sanaolumsuz düşünceleri at lütfen bebeğinde sana tutunuyor bak,konuş onunla o artık seni duyuyor sana olumsuz şeyler söyleyenlere de cevabını ver cinsiyeti neydi canım?
Kızlar nolur bir gün müsade edin size yaşadıklarımı özet geçeyimArkadaşı en başından yıkmış çevresi sanırım ve psikolojikmen farklı düşünüyor bu düşünceleri bebeğine etkiliyor ve doğup büyüdüğü zaman ne demek istediğimi anlıcak, bence psikolojik açıdan yardım almalısın kemence arkadaşım, sen böyle olumsuz düşüne düşüne 40 haftayı doldurup bebişini kucağına alacaksın
Maşallah cnm.iyi bence çok büyük olması iyi değil bence.
Minnoşum benim çok tatlısın maşallah bi de beni gör doğurdu doğuracak haldeyim şiştim de şiştim
Haklısın kuzum bu halimle bile zorlanıyorum çok büyük göbüş olsaydı taşıyamazdım sanırım.Maşallah cnm.iyi bence çok büyük olması iyi değil bence.
Ben suan top gibiyim
Sağol balımMinnoşum benim çok tatlısın maşallah bi de beni gör doğurdu doğuracak haldeyim şiştim de şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?