2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Devit 3 yazmış bana doktorum canım ampulü 1 bardak suya boca ettim içtim haftada 1 içicem damlayı da günde 10 damla şeklinde kullanıcam inşallah yükselir

A April wind kuzum maaşallah artık bizim göbüşlerde belli olmaya başladı yaşasın gerçi bugün dahiliye doktorum yine bana belli olmuyor dedi mont vardı üstümde kalktım ayağa fermuarı açtım artık belli oluyor hocam dedim gülüştük montla yine belli değil..

Yaa ben olsam bende öyle yapardım kesinlikle
Benimde belli değil kuzum montla bu arada :) Şişko gibiyim hala

Büyümeyen göbüş 29+6 şimdi çektim
Eki Görüntüle 2233598
Maşallah kuzum Urasınla sana
Çok büyük göbüş olunca hareket kısıtlığı geliyor
Böyle çok güzel ve fitt görünüyorsun
Devit 3 yazmış bana doktorum canım ampulü 1 bardak suya boca ettim içtim haftada 1 içicem damlayı da günde 10 damla şeklinde kullanıcam inşallah yükselir
Yükselir kuzum merak etme benim damladan sonra yükselmişti.
Suya falanda katmadım içerken kaşığa boşaltıp yuttum :))
Senin damla haftalık mı
Ben bir defaya mahsus kullanmıştım

Çok büyüsün istemiyorum kuzum Zaten ama artık kilo gibi durmasaydı iyiydi
Teşekkür ederim bu arada o senin güzel bakışından balım

Şuan içiyorum hergün bitane içmeye dikkat ediyorum yarabbim şu bebekleri doğursaydık bi sağlıklı sıhhatlı kucagımıza

Damla her gün 10 damla, ampül de haftada 1 canım zaten salı günü kontrolum var o zaman doktorumla detaylı konuşuruz

Öyle diyorlar bana çevrem o kadar olumsuz ki inancım kalmadı artık

Bende kızıyorum sana olumsuz düşünceleri at lütfen bebeğinde sana tutunuyor bak,konuş onunla o artık seni duyuyor sana olumsuz şeyler söyleyenlere de cevabını ver cinsiyeti neydi canım?

Nette gezinirken gördüm yenidoğan bebeklerde özellikle kız bebeklerin göğüslerinde şişlik sertlik oluyo ve bunu kesinlikle ovmamak gerekiyo anneanne bebeğin göğsünü için demiş annede ovmuş ayy bebişin göğsü şişmiş mandalina kadar nerdeyse kıpkırmızı olmuş iltihap akıyo hastaneye yatırmışlar içim eridi görünce, büyüklerimiz iyi hoşda bazen yanlış yönlendirme yapıyolar

Bende kızıyorum sana olumsuz düşünceleri at lütfen bebeğinde sana tutunuyor bak,konuş onunla o artık seni duyuyor sana olumsuz şeyler söyleyenlere de cevabını ver cinsiyeti neydi canım?
Arkadaşı en başından yıkmış çevresi sanırım ve psikolojikmen farklı düşünüyor bu düşünceleri bebeğine etkiliyor ve doğup büyüdüğü zaman ne demek istediğimi anlıcak, bence psikolojik açıdan yardım almalısın kemence arkadaşım, sen böyle olumsuz düşüne düşüne 40 haftayı doldurup bebişini kucağına alacaksın

Kızlar nolur bir gün müsade edin size yaşadıklarımı özet geçeyim beni de bebeğimi de mahvettiler

Maşallah cnm.iyi bence çok büyük olması iyi değil bence.
Ben suan top gibiyim
Haklısın kuzum bu halimle bile zorlanıyorum çok büyük göbüş olsaydı taşıyamazdım sanırım.
Minnoşum benim çok tatlısın maşallah bi de beni gör doğurdu doğuracak haldeyim şiştim de şiştim
Sağol balım İç karnım geniş galiba çıkmadı çok :) Atak dönemlerinde büyüyor sadece
Seninde öyle aşırı değildi bence ya, bide ikinci ya ondanda kaynaklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…