2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebek kaçıncı haftada 1800 oluyor çok önemli imiş 1800 olması yaşaması için

Pozitif pozitif pozitif. Umut umut umut. Güzel düşünce güzel düşünce güzel düşünce. Youtubeden meditasyon videoları izlemeni ve uygulamanı tavsiye ederim kuzum.

Minnoşum benim çok tatlısın maşallah bi de beni gör doğurdu doğuracak haldeyim şiştim de şiştim
Canım bebeğin hareketleri fazla aşağıda ve neredeyse karnımın. Baya altında dolanıyor bu normal mi

Kızlar yardımcı olurmusunuz. Karnımın alt kısmında harekleniyor bebiş .bu normal mi. Sanki neredeyse çıkcak korkuyorum .

Benimki kilo birazda canım yedikçe yiyorum saat başı karnım kıyılıyor napiim aç mı durayım diyorum yiyorum

Maşallaaahhh benimki de büyümür yaaaaaa ama daha 2 ayımız var büyür zahar
Eheh 3 kişi olduk göbüşü büyümeyengiller olarak :)) Umudum son aya
Kızlar yardımcı olurmusunuz. Karnımın alt kısmında harekleniyor bebiş .bu normal mi. Sanki neredeyse çıkcak korkuyorum .
Kuzum benim bebiş yan duruyor doktorum Rahime yakın hissedebilirsin demişti ama ben heryerden hissediyorum bazen çok aşağıda oluyor onu da kollarına bağlıyorum. Normaldir yani canım. Sadece tekme değil kol bacak dirsek kafa ne var ne yok yerleri daraldıkça hissediyoruz çünkü

Benimki kilo birazda canım yedikçe yiyorum saat başı karnım kıyılıyor napiim aç mı durayım diyorum yiyorum
Şu sıralar bende doymuyorummm yedikçe yiyorum Ve çoğunlukla uykum var sürekli yatıyorum. Bu gidişle kiloları Birden alıp stok yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…