2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doğru söylüyorsun bakacaz son ayda ne hale gelecez Allah izin ile inşallaaahhh

Kızlar size iyi geceler sabah randevum var kizimi biraktiktan sonra gidecem.ilk defa bu dra gidecem bakalım nasıl birisiyle karsilacam.netten yorumlara gore gidiyorum.Esimde ilk gittigimiz drada.yorumlara gore.gittin sana kurtaj dedi sen akillanmazsin diyor.hayirli haberlerle dönerim inş. Kociste işte sabah hastanede buluşacaz.kahvaltı yapma dışarda yaparız dedi..oda artık anladı ne kadar stresli olduğumu.hepinizi kocaman öpüyorum.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım iyi geceler

Bir fıstık daha gördüm. Maşallah kuzu

İnşallahhh
Vallaha canım fıstık sensin ne güzel az kilo aldın ben 10 kilo aldım aldığımıda kendime alıyorum.bu arada vajina taraflarında tarif edmediğin bir ağrıdan bahsetmiştin ya ben de bayadır öyle bir ağrım var doktor rahmi taşıyan bağların gerildiği için oluyordur dedi ama bende çözemedim çok tuhaf birşey yürürken değil de yatakta dönerken veya kalkarken oluyor.özellikle akşamları.sende son durum ne halen devam ediyor mu?

Evet benimki de yan olduğu için elleriyle aşağıyi yukariyi heryeri yokluyor sağolsun bu da bizim imtihanimiz canim

İyi geceler canım güzel haberlerle gel inşallah anlaşabilirsiniz doktorla

Evet kuzum devam ediyor hala ve dediğin gibi yatıp kalkarken vs oluyor. Ben mesajla sordum banada normal dedi doktor vitaminlerde iyi çıkmış. Vücudun Normal Doğuma hazırlığı gibisinden diye düşündüm bende. Çatı ağrısı dedikleri şeymiş sanırım bu ağrı.

Teşekkür ederşm canımm

Çizgin bile nasıl belirmiş maşallah maşallah bağırıyor göbüş burda minik bi Eren var diye

Teşekkür ederim canım kurban olurum o minik Erene

Maşallah cnm.çizgin bile belli.tam bir erkek göbeği.

Teşekkür ederim kuzum cizgim 14 haftada çıkmıştı

Maşalllaaahhhhhhh

Teşekkür ederim kuzumm

İyi geceler kızlar 32+0 olduk oğlum ile

Maşallah kuzumm

İyi geceler canım bizimde yarın eşimle hastanede randevumuz var Hayırlı haberlerle geliriz ikimizde inşallah

Kizlar burun tikanikligindan uyuyamiyorum nefes alamadigimdan basima da agri vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…