2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İyi geceler kızlar 32+0 olduk oğlum ile
Bizde 32+2 olduk.. 2 gün var aramızda canım.. Maşaallah, bebişler büyüyor..
Canım o tarif ettiğin ağrı gibi şey bende de var, geçmiş sayfalarda da yazmıştım hatta. Yatakta dönerken, oturup kalkarken, vs rahim ve kasık bölgemde şiddetli bir acı sızı ağrı gibi birşey. Çok yorulunca bu ağrı bazen yürütmüyor bile.
Çıkacak gibi sızlıyor.
Doktorum normal dinlen dedi..

Büyümeyen göbüş 29+6 şimdi çektim
Eki Görüntüle 2233598
Maşaallah, ne güzel valla hiç 30 haftalık gibi değil canım.. Çok şanslısın..

Ayyy maşaallah
tam olmuş senin göbüş..
Üst çizgi bnde de var ama alt çizgi hiç yok.

Geçmiş olsun..
Şöyle sırtını iyice destekleyip, hafif oturur pozisyonda sırtüstü uyumaya çalışsan canım. Açılmaz ama en azından daha rahat nefes alırsın..

Denemedigim sey kalmadi canim artik canimdan bezdim. Oturdum, kalktim, yattim ama hicbirsey care olmadi. Dun gece hic uyumadim sag burnum tikali. Sabaha karsi uyumusum sabah uyandigimda sag gozum ve basimin sag tarafi feci agriyordu. Hala da gecmedi. Burnum desen Allaha emanet. Su buhar makinesi yorumlarini okudum da mantikli geldi yarin esime soyleyim alsin yoksa dayanacak gucum kalmadi

O kadar sıkıntı oluyorsa; o zaman mutlaka aldır canım. Faydasını görürsün.
Zaten bebekler içinde çok gerekli.
Bende almayı düşünüyorum..
Bebek mağazalarında da var ama mediamarkt, Teknosa gibi teknoloji marketlerinde daha hesaplı ve daha çok çeşitleri var. Eşin baksın yarın.

Evet, hepsi bir arada maalesef mümkün değil en pahalısına bile baksan muhakkak kullanışsız bi tarafı oluyor. Ama internetten bi caps görmüştüm geçen baya güldüm :) Bebek arabasına 4600 bin istediler çocuk her gittiği yere taksi tutsa daha ucuza gelir diye :))) sahiden öyle.. :)

Kizim bebekken doktoru'nun tavsiyesi uzerine almistim Ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…