2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar e bebekte biberonlarda indirim var almalı mı? Almalıysa hangisi? Cam mı?
Cam her zaman iyidir tatlım

Kızlar bebek kaçıncı haftada 1800 oluyor çok önemli imiş 1800 olması yaşaması için
Ah be kuzuu. Allah ın işi o. 500 gr la yaşayan nice bebekler var. Tıka kulaklarını
Ben de çok kararsızım tekli mi çiftli mi alınmalı ve hangi marka..karar veremedim. Kraftın teklisi 199 muş
Eğer çalışıcaksan muhakkak çiftli tatlım. Aynı anda ikisini sağabilmek büyük avantaj sağlıyor.
O bende de oluyor. Normal diye düşünüyorum ben. Bugünde devamlı sağ böbreğime ağrı giriyor.

Ne yazıkki eskilerin yanlış bildikleri. Sadece kız değil erkek bebeklerde de olabiliyor canım o. Süt birikmesi oluyor bebeğin göğsünde. Ovulduğunda iltihaplanma yapıyor. Asla ellememk lazım. Bazı bebeklerden süt bile akabiliyormuş.

Maşallah size

Kızlar e bebekte biberonlarda indirim var almalı mı? Almalıysa hangisi? Cam mı?

hem cam hem plastik var ben de. cam ev için, plastik dışarısı için çantada kırılma riski var.

Kızlar yardımcı olurmusunuz. Karnımın alt kısmında harekleniyor bebiş .bu normal mi. Sanki neredeyse çıkcak korkuyorum .

oluyor canım bende de. kafası tam orta ile sağ tarafımda ayaklar aşağıda. sürekli tepiklediğinden bazen çok şiddetli olabiliyor. pozisyon ile alakalıdır.

canım ben burdan da çok söyledim xlear burun spreyi var. hamileler çok rahatlıkla kullanabilir. benim de tıkalı kullanıyorum zararsız sıkıntı yok. istersen doktoruna da danışabilirsin.

Oo yarın herkes dr a gidiyor galiba benim de yarın randevum var:) bir ay sonra oğlumu göreceğim inşallah her şey yolundadır. Dr Böbreklerinde biraz genişleme var takip edelim demişti inşallah artmamıştır.

oğluşda da vardı. 19. haftadan beri takip ediliyor. soldaki küçüldü yani eskisine döndü. ama en son sağdaki 6 mm di. dün göremedi doktor devlet hastanesindeki....haftaya özele gidecem oradaki doktorum daha iyi görüyor ölçüyor cihazlar daha iyi. ama hep takipteyiz.

Günaydın güzel annişler

Biz artık taşınma moduna geçtik annemde yolda geliyor bende ağırlaştığım için doğru dürüst bir şey yapamıyorum hem de korkuyorum yanlış bir hareket yaparım diye

Doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah

Kolay gelsin kuzum, yapma bir şey dikkat et kendine bebişe :)

Evet canım aynı o bahsettiğiniz ağrı.demekki normal bi çoğumuzda oluyormuş.haftamız aynı sendede bebeğin tekmeleri azaldı mı ben artık hareketlerini hissediyorum ama tekmeler çok nadir oluyor

Evet canım aynı o bahsettiğiniz ağrı.demekki normal bi çoğumuzda oluyormuş.haftamız aynı sendede bebeğin tekmeleri azaldı mı ben artık hareketlerini hissediyorum ama tekmeler çok nadir oluyor

Ağrı geldiğinde dinlen, iyi geliyor biraz canım..
Hiç olmadığı kadar çok hareketli bu aralar. Öyle ani pat diye tekmeleri yok ama sürekli hareket ediyor. Sanki sürekli dönüyor gibi. Dışarıdan eşim annemler filan izliyor artık. :)

Bugün vajinamda tarif olarak tam anlatamadığım ni ağrı var kas ağrısı değil de böyle orda kemik var sanki o ağrıyır tek taraflı Ne olabilir bu ya

Benim dün bütün gün kasıklarımda agrı vardı kramp gibi gece acilde nst ye girdim kasılma var dediler serum verdiler agrı biraz azaldı o yüzden bol bol su içmek çok önemli şiddetlenir devamlı olursa mutlaka nst yaptırın

Herkese iyi günler kızlaarrr..
Hepimiz için önemli bir konu bu sanırım..
Şimdi bu kasılma, sancı ya da normal zararsız ağrı dediğimiz şeyleri nasıl ayırt edeceğiz?
Ne olduğunda paniklemek, acile gitmek, nstye filan girmek lazım?
Aranızda 2. 3. kez anne olanlar ya da bu konuda bilgili olanlar var, bir yardım edin lütfen.

Mesela şu 3-4 gündür, mide karın ağrısı gibi adet ağrısına, afedersiniz ishal ağrısına benzer bir ağrım var. Biraz ağrıyıp sonra kesiliyor.

söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim .Eger artarsa ben de giderim olmadı.cok gecmis olsun

Kızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.

Canım hangi ildesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…