Kocaman olmuş uras efendi allahımmm maaşallah annesiOğluşumla biz
Belirttiğim gibi bilgim yok, doktor bu şekilde söyledi bende riske giremiycem o yüzden :) tercih meselesi isteyen alır kullanır tabi duyduğum bilgiyi paylaştımKizim bebekken doktoru'nun tavsiyesi uzerine almistim Ben.
Cam her zaman iyidir tatlımKızlar e bebekte biberonlarda indirim var almalı mı? Almalıysa hangisi? Cam mı?
Ah be kuzuu. Allah ın işi o. 500 gr la yaşayan nice bebekler var. Tıka kulaklarınıKızlar bebek kaçıncı haftada 1800 oluyor çok önemli imiş 1800 olması yaşaması için
Eğer çalışıcaksan muhakkak çiftli tatlım. Aynı anda ikisini sağabilmek büyük avantaj sağlıyor.Ben de çok kararsızım tekli mi çiftli mi alınmalı ve hangi marka..karar veremedim. Kraftın teklisi 199 muş
O bende de oluyor. Normal diye düşünüyorum ben. Bugünde devamlı sağ böbreğime ağrı giriyor.Kizlar birsey sormak istiyorum size. Uzun zamandir kasik agrim kalmamıştı. Ama bugün ne hikmetse ufak sancilar hissediyorum kasiklarimda . Neden yeniden geldi anlamadim.Bu aylarda olabilir mi sizce?yada benim gibi bu sekilde hafif sanci hisseden var mi ? Bugün sol tarafimda.
Ne yazıkki eskilerin yanlış bildikleri. Sadece kız değil erkek bebeklerde de olabiliyor canım o. Süt birikmesi oluyor bebeğin göğsünde. Ovulduğunda iltihaplanma yapıyor. Asla ellememk lazım. Bazı bebeklerden süt bile akabiliyormuş.Nette gezinirken gördüm yenidoğan bebeklerde özellikle kız bebeklerin göğüslerinde şişlik sertlik oluyo ve bunu kesinlikle ovmamak gerekiyo anneanne bebeğin göğsünü için demiş annede ovmuş ayy bebişin göğsü şişmiş mandalina kadar nerdeyse kıpkırmızı olmuş iltihap akıyo hastaneye yatırmışlar içim eridi görünce, büyüklerimiz iyi hoşda bazen yanlış yönlendirme yapıyolar
Maşallah sizeOğluşumla biz
Kızlar e bebekte biberonlarda indirim var almalı mı? Almalıysa hangisi? Cam mı?
Kızlar yardımcı olurmusunuz. Karnımın alt kısmında harekleniyor bebiş .bu normal mi. Sanki neredeyse çıkcak korkuyorum .
Denemedigim sey kalmadi canim artik canimdan bezdim. Oturdum, kalktim, yattim ama hicbirsey care olmadi. Dun gece hic uyumadim sag burnum tikali. Sabaha karsi uyumusum sabah uyandigimda sag gozum ve basimin sag tarafi feci agriyordu. Hala da gecmedi. Burnum desen Allaha emanet. Su buhar makinesi yorumlarini okudum da mantikli geldi yarin esime soyleyim alsin yoksa dayanacak gucum kalmadi
Oo yarın herkes dr a gidiyor galiba benim de yarın randevum var:) bir ay sonra oğlumu göreceğim inşallah her şey yolundadır. Dr Böbreklerinde biraz genişleme var takip edelim demişti inşallah artmamıştır.
Kolay gelsin kuzum, yapma bir şey dikkat et kendine bebişe :)Günaydın güzel annişler
Biz artık taşınma moduna geçtik annemde yolda geliyor bende ağırlaştığım için doğru dürüst bir şey yapamıyorum hem de korkuyorum yanlış bir hareket yaparım diye
Doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah
Kocaman olmuş uras efendi allahımmm maaşallah annesi
Evet canım aynı o bahsettiğiniz ağrı.demekki normal bi çoğumuzda oluyormuş.haftamız aynı sendede bebeğin tekmeleri azaldı mı ben artık hareketlerini hissediyorum ama tekmeler çok nadir oluyorBizde 32+2 olduk.. 2 gün var aramızda canım.. Maşaallah, bebişler büyüyor..
Canım o tarif ettiğin ağrı gibi şey bende de var, geçmiş sayfalarda da yazmıştım hatta. Yatakta dönerken, oturup kalkarken, vs rahim ve kasık bölgemde şiddetli bir acı sızı ağrı gibi birşey. Çok yorulunca bu ağrı bazen yürütmüyor bile.
Çıkacak gibi sızlıyor.
Doktorum normal dinlen dedi..
Maşaallah, ne güzel valla hiç 30 haftalık gibi değil canım.. Çok şanslısın..
Ayyy maşaallah
tam olmuş senin göbüş..
Üst çizgi bnde de var ama alt çizgi hiç yok.
Evet canım aynı o bahsettiğiniz ağrı.demekki normal bi çoğumuzda oluyormuş.haftamız aynı sendede bebeğin tekmeleri azaldı mı ben artık hareketlerini hissediyorum ama tekmeler çok nadir oluyor
Benim dün bütün gün kasıklarımda agrı vardı kramp gibi gece acilde nst ye girdim kasılma var dediler serum verdiler agrı biraz azaldı o yüzden bol bol su içmek çok önemli şiddetlenir devamlı olursa mutlaka nst yaptırınKizlar birsey sormak istiyorum size. Uzun zamandir kasik agrim kalmamıştı. Ama bugün ne hikmetse ufak sancilar hissediyorum kasiklarimda . Neden yeniden geldi anlamadim.Bu aylarda olabilir mi sizce?yada benim gibi bu sekilde hafif sanci hisseden var mi ? Bugün sol tarafimda.
Serum fizyolojikle yıkayın tamamen açılırYok canim ya ama felaket kotuyum kac gundur beynime resmen oksijen gitmiyor uykusuzluktan basim agriyor. Bakayim hemen netten gerekliyse alayim saol canim
söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim .Eger artarsa ben de giderim olmadı.cok gecmis olsunBenim dün bütün gün kasıklarımda agrı vardı kramp gibi gece acilde nst ye girdim kasılma var dediler serum verdiler agrı biraz azaldı o yüzden bol bol su içmek çok önemli şiddetlenir devamlı olursa mutlaka nst yaptırın
Canım hangi ildesinKızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?