- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Canım sakin ol öncelikle. Senin durumunda olanlarla iletişim kurmaya çalış kk’da da vardır mutlaka olmadı çevre illeri araştır mutlaka bulursun iyi bir doktor umutsuzluğa kapılma hemen. Ama üzme kendini bak bebişe de zarar sana daKızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.
Samsun cnmCanım hangi ildesin
Senin için soracam tanıdıklarıma canımSamsun cnm
Çok araştırdım cnm artık paradan da gectim.ama diğer illere gitme imkanım yok ankarada polat dursun var ama oraya gidemem ki ben daha 10 dakikalık yola gidemiyorum 6 saate nasıl gidecem kızım var ani kanama oluyormus benim durumumdakilerde burdan kalkıp gidemem kiCanım sakin ol öncelikle. Senin durumunda olanlarla iletişim kurmaya çalış kk’da da vardır mutlaka olmadı çevre illeri araştır mutlaka bulursun iyi bir doktor umutsuzluğa kapılma hemen. Ama üzme kendini bak bebişe de zarar sana da
Kolay gelsin kuzu geç olsun güç olmasın dikkat et kendine de bebişe deGünaydın güzel annişler
Biz artık taşınma moduna geçtik annemde yolda geliyor bende ağırlaştığım için doğru dürüst bir şey yapamıyorum hem de korkuyorum yanlış bir hareket yaparım diye
Doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah
Hadi ya kötü olmuş yineKızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.
Sağol cnmSenin için soracam tanıdıklarıma canım
O da var tabi canım Araştırmaktan başka çare yok maalesef ama lütfen üzme kendini mutlaka bulacaksınÇok araştırdım cnm artık paradan da gectim.ama diğer illere gitme imkanım yok ankarada polat dursun var ama oraya gidemem ki ben daha 10 dakikalık yola gidemiyorum 6 saate nasıl gidecem kızım var ani kanama oluyormus benim durumumdakilerde burdan kalkıp gidemem ki
Kızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.
Allahım şu bebişleri sağlıkla kucağımıza bi alalım ben artık burda gaz sancısı diş çıkarma gibi şeyler okumak istiyorumCanim dur hemen aglama bende senin gibiyim doktorlar azarlayip gonderiyorlar beni de. Ayrica buna da hamd olsun de bak ben plasentaya uzulurken rahim agzi yetmezligim cikti birde ustune. Ayrica bebegin masallah guzel gelismis benim 29 haftada 1050 civari cikmisti kilosu. Su an 29+2 yim olsa olsa 1200 olmustur. Bebeginde gelisim geriligi de yok. Benim bunlarin hepsi ust uste geldi haline sukret ve lutfen aglama. Benimde doguma girecek drum belli degil sadece gazi univ hastanesinde dogum yapacagim birtek o belli. Kendini bu kadar yipratma lutfen. İlk gebeligin degil kuzum bu yuzden sagligin tehlikeye girerse de Allah korusun alsinlar rahmini inan benim ilk cocugum olmasa rahim alinmasini kafama takmam. Yeterki saglikli olalim diye dusunurum. Artilarini dusun ve icini ferahlat
A April wind Cnm bende bu dr belki onların öğrencisi ya belki bana söyler hangisine gitmem gerektiğini diye dediğim gibi tip fakultesi beni korkutuyor ama en güvenilir orası ama birisi daha 28.haftada rahmi ni alırım dedi biri çıkmaya başlamış dedi biri.Prof biri doc. 2 dr gebeler e bakıyor çevrede araştırdıgima göre rahmini alırım. Diyen dr u daha iyi diyorlar burda bakıyorum araştırıyorum herkes dr una o kadar güveniyorki ben hiç birinden elektrik alamadım. Zaten Prof lar çok bilmiş soru bile.soramiyorsun kaldık i tip fakültesinde kilerde paralı burda.ya benim durumum çok vahim beni hasta olarak kabul etmiyorlar yada ne bilim bendemi sorun var.[/QUOTE]Hadi ya kötü olmuş yine
Nacizane bir görüşümü söylemek istiyorum ama canım. Tıp fakültesinden korkuyorum demişsin ama onlar daha çok vaka görüp daha tecrübeli oluyorlar. Özeldekilerin bir çoğu paracı malesef tam uyuştuğun doktoru bulmak zor olabiliyor.
Yani sen bilirsin tabi ama bence önceliğin sana önem verecek bir doktor bulmak olsun özel devlet hastane farketmeksizin.
Cnm biliyorum.beterin beteri varCanim dur hemen aglama bende senin gibiyim doktorlar azarlayip gonderiyorlar beni de. Ayrica buna da hamd olsun de bak ben plasentaya uzulurken rahim agzi yetmezligim cikti birde ustune. Ayrica bebegin masallah guzel gelismis benim 29 haftada 1050 civari cikmisti kilosu. Su an 29+2 yim olsa olsa 1200 olmustur. Bebeginde gelisim geriligi de yok. Benim bunlarin hepsi ust uste geldi haline sukret ve lutfen aglama. Benimde doguma girecek drum belli degil sadece gazi univ hastanesinde dogum yapacagim birtek o belli. Kendini bu kadar yipratma lutfen. İlk gebeligin degil kuzum bu yuzden sagligin tehlikeye girerse de Allah korusun alsinlar rahmini inan benim ilk cocugum olmasa rahim alinmasini kafama takmam. Yeterki saglikli olalim diye dusunurum. Artilarini dusun ve icini ferahlat
Yok kuzum ya.A April wind Cnm bende bu dr belki onların öğrencisi ya belki bana söyler hangisine gitmem gerektiğini diye dediğim gibi tip fakultesi beni korkutuyor ama en güvenilir orası ama birisi daha 28.haftada rahmi ni alırım dedi biri çıkmaya başlamış dedi biri.Prof biri doc. 2 dr gebeler e bakıyor çevrede araştırdıgima göre rahmini alırım. Diyen dr u daha iyi diyorlar burda bakıyorum araştırıyorum herkes dr una o kadar güveniyorki ben hiç birinden elektrik alamadım. Zaten Prof lar çok bilmiş soru bile.soramiyorsun kaldık i tip fakültesinde kilerde paralı burda.ya benim durumum çok vahim beni hasta olarak kabul etmiyorlar yada ne bilim bendemi sorun var.
Is guc Bella, saat farki olunca yetisemiyorum ,Ben uyurken yazmaya basliyonuz,okuyup anca gelebiliyorum.
Bizde 32+2 olduk.. 2 gün var aramızda canım.. Maşaallah, bebişler büyüyor..
Canım o tarif ettiğin ağrı gibi şey bende de var, geçmiş sayfalarda da yazmıştım hatta. Yatakta dönerken, oturup kalkarken, vs rahim ve kasık bölgemde şiddetli bir acı sızı ağrı gibi birşey. Çok yorulunca bu ağrı bazen yürütmüyor bile.
Çıkacak gibi sızlıyor.
Doktorum normal dinlen dedi..
Maşaallah, ne güzel valla hiç 30 haftalık gibi değil canım.. Çok şanslısın..
Ayyy maşaallah
tam olmuş senin göbüş..
Üst çizgi bnde de var ama alt çizgi hiç yok.
Kızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.
Gözünüz aydın cnm.iyi haberlerle dönmene sevindim.masallah kuzunaMerhabalar biz bugün oğluşu görmeye gittik iki eliyle yüzünü kapamıştı tabiki yne yüzünü göremedik:))
29+3 haftalık, 1386gr çıktım meleğim. Makat pozisyonundaydı daha değişir dedi.
Bir ay önce 56 kiloydum şimdi 60 olmuşum. Toplamda 11 kilo almışım dr uyardı böyle devam ederse ödem oluşur tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Yıllarca kilo almak için uğraşıp bir gr bile alamayan bir insan olarak bu kilodan memnundum aslında ama bir anda bu kadar almanın sağlıklı olmadığını söyledi doktor bey. Eşim bundan gayrı hayatta o sevdiğim çikolatalardan almaz ya tatlı da yedirmez(
H Heart of Gold canım çok şükür böbrek genişlemesi normale dönmüş bebişin inşallah sizinkinin de büyüdükçe kapanır gider
Merhabalar biz bugün oğluşu görmeye gittik iki eliyle yüzünü kapamıştı tabiki yne yüzünü göremedik:))
29+3 haftalık, 1386gr çıktım meleğim. Makat pozisyonundaydı daha değişir dedi.
Bir ay önce 56 kiloydum şimdi 60 olmuşum. Toplamda 11 kilo almışım dr uyardı böyle devam ederse ödem oluşur tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Yıllarca kilo almak için uğraşıp bir gr bile alamayan bir insan olarak bu kilodan memnundum aslında ama bir anda bu kadar almanın sağlıklı olmadığını söyledi doktor bey. Eşim bundan gayrı hayatta o sevdiğim çikolatalardan almaz ya tatlı da yedirmez(
H Heart of Gold canım çok şükür böbrek genişlemesi normale dönmüş bebişin inşallah sizinkinin de büyüdükçe kapanır gider
Yok kız inanki kilo gibi durmuyorÇok büyüsün istemiyorum kuzum Zaten ama artık kilo gibi durmasaydı iyiydi
Teşekkür ederim bu arada o senin güzel bakışından balım
Ampül tekli paket mi kuzumDamla her gün 10 damla, ampül de haftada 1 canım zaten salı günü kontrolum var o zaman doktorumla detaylı konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?