2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım sakin ol öncelikle. Senin durumunda olanlarla iletişim kurmaya çalış kk’da da vardır mutlaka olmadı çevre illeri araştır mutlaka bulursun iyi bir doktor umutsuzluğa kapılma hemen. Ama üzme kendini bak bebişe de zarar sana da

Çok araştırdım cnm artık paradan da gectim.ama diğer illere gitme imkanım yok ankarada polat dursun var ama oraya gidemem ki ben daha 10 dakikalık yola gidemiyorum 6 saate nasıl gidecem kızım var ani kanama oluyormus benim durumumdakilerde burdan kalkıp gidemem ki

Kolay gelsin kuzu geç olsun güç olmasın dikkat et kendine de bebişe de

Hadi ya kötü olmuş yine
Nacizane bir görüşümü söylemek istiyorum ama canım. Tıp fakültesinden korkuyorum demişsin ama onlar daha çok vaka görüp daha tecrübeli oluyorlar. Özeldekilerin bir çoğu paracı malesef tam uyuştuğun doktoru bulmak zor olabiliyor.
Yani sen bilirsin tabi ama bence önceliğin sana önem verecek bir doktor bulmak olsun özel devlet hastane farketmeksizin.

O da var tabi canım Araştırmaktan başka çare yok maalesef ama lütfen üzme kendini mutlaka bulacaksın

Hadi ya kötü olmuş yine
Nacizane bir görüşümü söylemek istiyorum ama canım. Tıp fakültesinden korkuyorum demişsin ama onlar daha çok vaka görüp daha tecrübeli oluyorlar. Özeldekilerin bir çoğu paracı malesef tam uyuştuğun doktoru bulmak zor olabiliyor.
Yani sen bilirsin tabi ama bence önceliğin sana önem verecek bir doktor bulmak olsun özel devlet hastane farketmeksizin.[/QUOTE]
A April wind Cnm bende bu dr belki onların öğrencisi ya belki bana söyler hangisine gitmem gerektiğini diye dediğim gibi tip fakultesi beni korkutuyor ama en güvenilir orası ama birisi daha 28.haftada rahmi ni alırım dedi biri çıkmaya başlamış dedi biri.Prof biri doc. 2 dr gebeler e bakıyor çevrede araştırdıgima göre rahmini alırım. Diyen dr u daha iyi diyorlar burda bakıyorum araştırıyorum herkes dr una o kadar güveniyorki ben hiç birinden elektrik alamadım. Zaten Prof lar çok bilmiş soru bile.soramiyorsun kaldık i tip fakültesinde kilerde paralı burda.ya benim durumum çok vahim beni hasta olarak kabul etmiyorlar yada ne bilim bendemi sorun var.

Canim dur hemen aglama bende senin gibiyim doktorlar azarlayip gonderiyorlar beni de. Ayrica buna da hamd olsun de bak ben plasentaya uzulurken rahim agzi yetmezligim cikti birde ustune. Ayrica bebegin masallah guzel gelismis benim 29 haftada 1050 civari cikmisti kilosu. Su an 29+2 yim olsa olsa 1200 olmustur. Bebeginde gelisim geriligi de yok. Benim bunlarin hepsi ust uste geldi haline sukret ve lutfen aglama. Benimde doguma girecek drum belli degil sadece gazi univ hastanesinde dogum yapacagim birtek o belli. Kendini bu kadar yipratma lutfen. İlk gebeligin degil kuzum bu yuzden sagligin tehlikeye girerse de Allah korusun alsinlar rahmini inan benim ilk cocugum olmasa rahim alinmasini kafama takmam. Yeterki saglikli olalim diye dusunurum. Artilarini dusun ve icini ferahlat

Allahım şu bebişleri sağlıkla kucağımıza bi alalım ben artık burda gaz sancısı diş çıkarma gibi şeyler okumak istiyorum

A April wind Cnm bende bu dr belki onların öğrencisi ya belki bana söyler hangisine gitmem gerektiğini diye dediğim gibi tip fakultesi beni korkutuyor ama en güvenilir orası ama birisi daha 28.haftada rahmi ni alırım dedi biri çıkmaya başlamış dedi biri.Prof biri doc. 2 dr gebeler e bakıyor çevrede araştırdıgima göre rahmini alırım. Diyen dr u daha iyi diyorlar burda bakıyorum araştırıyorum herkes dr una o kadar güveniyorki ben hiç birinden elektrik alamadım. Zaten Prof lar çok bilmiş soru bile.soramiyorsun kaldık i tip fakültesinde kilerde paralı burda.ya benim durumum çok vahim beni hasta olarak kabul etmiyorlar yada ne bilim bendemi sorun var.[/QUOTE]
Yok kuzum ya.
Peki o hastane dışında başka büyük üni hastanesi vs. yok mu? Prof. öyle oluyor onlar alışmış en kötü senaryoyu pat diye dimdik söylüyorlar. Artık mesleki birşey mi yoksa çok vaka görmenin umursamazlığı mı bilmiyorum. Alakası olmasa bile akıllarına geleni söylerler. Çok sıkıntı etme kendine su akar yolunu bulur kuzum illa bir çözüm yolu bulunur.

Cnm biliyorum.beterin beteri var
Bende artık dr bulamama korkusu başladı bir dr bulsam bana güven verse ben zaten stresliyim.panik atak var.sen diyorsun ki şu var bu var inan ben 3 aydır çocuğun hiç biryerine bakmiyorlar. Rahim uzunluğu felan diyorsunuz.mesela bazıları yazıyor rahime kaç cm mesafede olduğunu benim.direk rahimi tamamen kapatmış bebeğin kilosuna baktı tamam.yatmamla kalkmam bir oliyor

Yok kuzum ya.
Peki o hastane dışında başka büyük üni hastanesi vs. yok mu? Prof. öyle oluyor onlar alışmış en kötü senaryoyu pat diye dimdik söylüyorlar. Artık mesleki birşey mi yoksa çok vaka görmenin umursamazlığı mı bilmiyorum. Alakası olmasa bile akıllarına geleni söylerler. Çok sıkıntı etme kendine su akar yolunu bulur kuzum illa bir çözüm yolu bulunur.[/QUOTE]
Cnm.samsunda bir tane o kadar kalabalık ki ordudan Sinoptan çevre illerden çok gelen var.hayırlısı diyelim.artık ağladım da rahatladım cok sukur birde bu devirde para olmazsa değerin yok gerçekten.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

BellaCiao dovmeni begendim ,ask kadini,

Teşekkür ederim canım

BellaCiao kuzum senden de güzel haberler bekliyoruz Eren paşayla özlem gider bol bol

Teşekkür ederim kuzumm

Is guc Bella, saat farki olunca yetisemiyorum ,Ben uyurken yazmaya basliyonuz ,okuyup anca gelebiliyorum.

Aynen saat farkı var aramızda gecemiz gündüzümüz bir değil

Teşekkür ederim canımm

BellaCiao eren yazcakmışım uras yazmışım A April wind

Teşekkür ederim kuzum sorun değil

Geçmiş olsun canım sana. Üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyi bir doktor bulursun

Merhabalar biz bugün oğluşu görmeye gittik iki eliyle yüzünü kapamıştı tabiki yne yüzünü göremedik:))
29+3 haftalık, 1386gr çıktım meleğim. Makat pozisyonundaydı daha değişir dedi.
Bir ay önce 56 kiloydum şimdi 60 olmuşum. Toplamda 11 kilo almışım dr uyardı böyle devam ederse ödem oluşur tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Yıllarca kilo almak için uğraşıp bir gr bile alamayan bir insan olarak bu kilodan memnundum aslında ama bir anda bu kadar almanın sağlıklı olmadığını söyledi doktor bey. Eşim bundan gayrı hayatta o sevdiğim çikolatalardan almaz ya tatlı da yedirmez(

H Heart of Gold canım çok şükür böbrek genişlemesi normale dönmüş bebişin inşallah sizinkinin de büyüdükçe kapanır gider

Merhaba herkese eve yeni geldim.
Kontrollümüz güzel geçti diyebilirim ultrason yapılmadı biliyorsunuz burda sık yapılmıyor. Kalbini dinledik tansiyon kilo ölçümü yapıldı. 13 kilo almışım
Alttan rahim ağzına baktı ve kapalı sert ve kısalmamış daha fazla dedi çok şükür

Metre ile karnımı ölçtü 3-4 cm daha büyük olması lazımdı dedi. O yüzden haftaya ultrasona gireceğim. Ya bebek biraz zayıf yada pozisyon değiştirdiği için yada genetik olarak öyle olabilirmiş aklımı karıştırdı
3 buçuk hafta önceki kontrolde bebeğin kilosu herşeyi iyiydi.

Sizdede metre ile karnınızı ölçüyorlarmı ?

Anneme söyledim annemde güvenilmez dedi metre ile ölçüm sorun olsaydı doktorun görürdü dedi ilk bebekler genelde küçük olurmuş. Hayırlısı olsun.
Bizden haberler böyle

Gözünüz aydın cnm.iyi haberlerle dönmene sevindim.masallah kuzuna

Gözün aydın canım
Ben 13 kilo almışım hastaneden çıkarken eşim bana pasta aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…