2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm ilk.defa.senden duydum karin ölçülmesin i.bence.bebekle.alakası yok.ne küçük göbek ler var 4 kilo.doguruyorlar.sen üzülme bebisin gayet iyidir annesi.masallah

Kolay gelsin kuzum biran önce düzenin oturur yerleşirsiniz :)
Yeni ev yeni bebiş ❤

Haberlerin güzel olmasına sevindim kuzum
Burada karnımızı ölçmüyorlar. Ama yanıltır bence kiminin iç karnı geniş oluyor göbüş küçük oluyor anlaşılmaz bence öyle
LoveAndMarriage canım aldığın çanta ne renk
Sipariş vercem rengine karar veremedim :)
Siyah aldım kuzum eşimin kullanma ihtimalini de düşünerek grisi de hoşuma gitti ama çok açık göründü rengi gözüme sonra :) en kullanışlısı siyah sanırım

Gözünüz aydın cnm.iyi haberlerle dönmene sevindim.masallah kuzuna

Çok sağ ol kuzum Allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah :)

Gözün aydın canım
Ben 13 kilo almışım hastaneden çıkarken eşim bana pasta aldı

:))) beyim işten gelsin senin beyini örnek göstericem canım:)
neyseki eşim askere gidince anacığımın yanına gidecem o ye boşver sen çok zayıfsın diyor:)

Kötü bir muayene olmuş maalesef
İlla neden tıp fakültesinde olması gerekiyor peki canım
Özelden yönlendirmelerindeki sebep neydi unuttum kusuruma bakma

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤

Mini_mini canım dün doktorun bir makalesinde denk geldim.
Gelişim geriliğine previada sebep oluyormuş

Yattığın yerden sıfır harekete göre gayetten güzel kilo almışın kız
Rahim ağzında kapalıymış buna ayrıca çok sevindim.
Metre işine gelince hiç kafanı karıştırma,ultrason ölçümleri bile yanıltıcı oluyor.
Kaldıki metreyle ölçüm doğru sonuç versin
Bende lacivert düşündüm canım
Senin aldığın siyahın fermuar ve dikiş yerleri hangi renk

kolay gelsin canım, dikkat et kendine, mart başında da ben taşınacam ne yapacaksam evi eşim topluyor sağolsun. ev iyice karıştı, bu haldeyken memleketten misafir geliyor, dedim evim perişan, ben perişan. onların da işi varmış çok kalmayacak ama ne olursa olsun misafir olunca mecburen temizlik ve yemeği yapacam. ve evin yarısı toplanmış halde gelme de denmiyor amaaaaaan.

Gold diye geçiyor kuzum lacivert güzel duruyor koyu renk düşünüyorsan

Kuzum hep yatıyorsun kilo alman çok normal boşver bebişler sağlıklı olsunda
Metre ile ölçüm işine girersek ben öleyim o zaman O konuda pek katılmıyorum
Sormuşsun bu arada burada ölçmek gibi bir olay yok sanırım hiç denk gelmedim ve duymadım kuzum.
Belki orada sıkça usg girilmediği için önceki göbek ölçüsüyle kıyaslama yapıyor olabilirler.

işallah canım benim de umudum o yönde. ilk duyduğum andan beri hiç olumsuz düşünmedim hallolur düzelir hep dedim. senin de gözün aydın canım. inşallah daha bir şey çıkmaz

ilk kez duyuyorum. büyük olması derken ne kastetti acaba. herkesin bünyesi farklıdır. kiminni iç karnı büyük olur kiminin dış. arkadaşım 41.haftada doğurdu sanarsın ki 4 aylık hamile o derece karnı yoktu iç karnı büyüktü. çok merak ettim gerçekten bir sonraki kontrolde ne diyecekler ?

Kontrolden gelen arkadaşlar güzel haberlerle gelmişsiniz gözünüz aydın, melekci arkadaşım moralini bozma, başka ile gıtme şansın yokmuş olsun ilindeki tıp fakültesine güven Allahım izniyle darda koymaz hem drlar herşeyi peşin peşin söyler ama ne yapacağına doğumda karar verir çünkü açıp bakmadan neyin ne olacağını bilemez, hiç birimizin garantisi yok ki

Bende bugün troid değerlerime baktırdım endokrine gittim şükür bu ayda ilaçsız devam edecem gibi gözüküyor,tsh değerim ilaçsız yükselmiş kendi kendıme, bu arada bende çantaya karar verdim bunu alicam inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20190208-164719_Chrome.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 45

Bebegim sonuna kadar haklisin ama nasil bakmazlar anlamadim. Bak mesela ben ozeldeki gittigim doktora esimle gidiyorum o videoya cekiyor sonra ben donup bebegin bas kafa olcumune bakiyorum hatta serviks uzunlugunu olcerken bile yaziyor orda sende videoya cektir. Birde tip fakultesi hastaneleri nasil ilgilenmez Ben iki ayri tip fakultesinden tekrar ayrintili icin gun aldim. Sanirim bulundugun ilin saglik kosullari cok iyi degil. Devlet hastanesi resim vermiyor, doktorlar olcum yaparken yaninda yazan sekretere olcumleri soylerken bende unuturum diye ses kaydina aliyorum daha sonra dinleyip olcumlerini ogreniyorum insallah bir doktor bulursun

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤

Mini_mini canım dün doktorun bir makalesinde denk geldim.
Gelişim geriliğine previada sebep oluyormuş

Olabilir cnm mantikli cunku ilk 12 hafta plasentamda kanama alanim vardi. O kanama alani plasentaya muhtemelen baski yapip asagi indirdi. Kanama yuzunden de plasentadan bebek beslenemiyor Cunku bebegi besleyen kordon bile rahim agzinda.. Hakkimizda hayirlisi olsun artik dusunmekten ben hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…