Cnm ilk.defa.senden duydum karin ölçülmesin i.bence.bebekle.alakası yok.ne küçük göbek ler var 4 kilo.doguruyorlar.sen üzülme bebisin gayet iyidir annesi.masallahMerhaba herkese eve yeni geldim.
Kontrollümüz güzel geçti diyebilirim ultrason yapılmadı biliyorsunuz burda sık yapılmıyor. Kalbini dinlediktansiyon kilo ölçümü yapıldı. 13 kilo almışım
Alttan rahim ağzına baktı ve kapalı sert ve kısalmamış daha fazla dedi çok şükür
Metre ile karnımı ölçtü 3-4 cm daha büyük olması lazımdı dedi. O yüzden haftaya ultrasona gireceğim. Ya bebek biraz zayıf yada pozisyon değiştirdiği için yada genetik olarak öyle olabilirmiş aklımı karıştırdı
3 buçuk hafta önceki kontrolde bebeğin kilosu herşeyi iyiydi.
Sizdede metre ile karnınızı ölçüyorlarmı ?
Anneme söyledim annemde güvenilmez dedi metre ile ölçüm sorun olsaydı doktorun görürdü dedi ilk bebekler genelde küçük olurmuş. Hayırlısı olsun.
Bizden haberler böyle
Maşallah oğluşla sana canımİyi geceler kızlar 32+0 olduk oğlum ile
Kolay gelsin kuzum biran önce düzenin oturur yerleşirsiniz :)Günaydın güzel annişler
Biz artık taşınma moduna geçtik annemde yolda geliyor bende ağırlaştığım için doğru dürüst bir şey yapamıyorum hem de korkuyorum yanlış bir hareket yaparım diye
Doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah
Haberlerin güzel olmasına sevindim kuzumMerhaba herkese eve yeni geldim.
Kontrollümüz güzel geçti diyebilirim ultrason yapılmadı biliyorsunuz burda sık yapılmıyor. Kalbini dinlediktansiyon kilo ölçümü yapıldı. 13 kilo almışım
Alttan rahim ağzına baktı ve kapalı sert ve kısalmamış daha fazla dedi çok şükür
Metre ile karnımı ölçtü 3-4 cm daha büyük olması lazımdı dedi. O yüzden haftaya ultrasona gireceğim. Ya bebek biraz zayıf yada pozisyon değiştirdiği için yada genetik olarak öyle olabilirmiş aklımı karıştırdı
Anneme söyledim annemde güvenilmez dedi metre ile ölçüm sorun olsaydı doktorun görürdü dedi ilk bebekler genelde küçük olurmuş. Hayırlısı olsun.
Bizden haberler böyle
Siyah aldım kuzum eşimin kullanma ihtimalini de düşünerek
Gözünüz aydın cnm.iyi haberlerle dönmene sevindim.masallah kuzuna
Gözün aydın canım
Ben 13 kilo almışım hastaneden çıkarken eşim bana pasta aldı
Kötü bir muayene olmuş maalesefKızlar. Sabah gittim dr.a ilk gittim tabi dr.un beni dövmeDigi kaldı yüzüme bakarak bile konusmadi çok ukala bir dr.du sinirden agliyorum.suan neden hep böyle. Dr lar beni buluyor özel 2 aydır bebeğimin yüzünü göremedim belki resmin i verir dedim sadece kilosunu söyledi 1800 dedi plesantaya baktı ve totalis dedi hocam ben rahim alınır dedi dr o yüzden sizin fikrinizide almak istedim bird eburda doğum yapmak istiyorum tip fakultesi beni korkutuyor dedim.bizim burda yapılıyor ama sana kalmış birsey dedi hocam rahim Açılmadan anlasulmiyormus ddim eeeeee dedi bende soru soruyorum dedim.zaten kadının kocasını vurmuslrdi 7 ay önce. İçeri girmeden eşim dediki bu kadın in eşi ölmüş psikolojisi bozuktur dedi bende ne alakası var dedim gerçekten öyle ymis ayağını sabit Tutamıyor sürekli. Otururken havaya kaldırıyor ben içeri geçtim. Eşime adet düzensizliği varmi ydi diye sormuş dışarı çıktım suratım kıpkırmızı eşim yürü hemen gidelim burdan ddi yoksa.dr Dalacam dedi.Ben suan ne yapacağımı bilmiyorum daha kendime dr bulamadım suan o.kadar kötüyüm ki artık. Plesanta ya alıştım çıkmaz. Yukarı ama guvenebilexegim dr yok.ben bugün doğurmazsam iyi.
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤Merhabalar biz bugün oğluşu görmeye gittik iki eliyle yüzünü kapamıştı tabiki yne yüzünü göremedik:))
29+3 haftalık, 1386gr çıktım meleğim. Makat pozisyonundaydı daha değişir dedi.
Bir ay önce 56 kiloydum şimdi 60 olmuşum. Toplamda 11 kilo almışım dr uyardı böyle devam ederse ödem oluşur tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Yıllarca kilo almak için uğraşıp bir gr bile alamayan bir insan olarak bu kilodan memnundum aslında ama bir anda bu kadar almanın sağlıklı olmadığını söyledi doktor bey. Eşim bundan gayrı hayatta o sevdiğim çikolatalardan almaz ya tatlı da yedirmez(
H Heart of Gold canım çok şükür böbrek genişlemesi normale dönmüş bebişin inşallah sizinkinin de büyüdükçe kapanır gider
Yattığın yerden sıfır harekete göre gayetten güzel kilo almışın kızMerhaba herkese eve yeni geldim.
Bizden haberler böyle
Bende lacivert düşündüm canımHaberlerin güzel olmasına sevindim kuzum
Burada karnımızı ölçmüyorlar. Ama yanıltır bence kiminin iç karnı geniş oluyor göbüş küçük oluyor anlaşılmaz bence öyle
Siyah aldım kuzum eşimin kullanma ihtimalini de düşünerekgrisi de hoşuma gitti ama çok açık göründü rengi gözüme sonra :) en kullanışlısı siyah sanırım
kolay gelsin canım, dikkat et kendine, mart başında da ben taşınacam ne yapacaksamGünaydın güzel annişler
Biz artık taşınma moduna geçtik annemde yolda geliyor bende ağırlaştığım için doğru dürüst bir şey yapamıyorum hem de korkuyorum yanlış bir hareket yaparım diye
Doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah
Gold diye geçiyor kuzumYattığın yerden sıfır harekete göre gayetten güzel kilo almışın kız
Rahim ağzında kapalıymış buna ayrıca çok sevindim.
Metre işine gelince hiç kafanı karıştırma,ultrason ölçümleri bile yanıltıcı oluyor.
Kaldıki metreyle ölçüm doğru sonuç versin
Bende lacivert düşündüm canım
Senin aldığın siyahın fermuar ve dikiş yerleri hangi renk
Kuzum hep yatıyorsun kilo alman çok normal boşver bebişler sağlıklı olsundaMerhaba herkese eve yeni geldim.
Bizden haberler böyle
Teşekkür ederim kuzumYok kız inanki kilo gibi durmuyor
Tam fit hamile göbüşü olmuş
Ampül tekli paket mi kuzum
Merhabalar biz bugün oğluşu görmeye gittik iki eliyle yüzünü kapamıştı tabiki yne yüzünü göremedik:))
29+3 haftalık, 1386gr çıktım meleğim. Makat pozisyonundaydı daha değişir dedi.
Bir ay önce 56 kiloydum şimdi 60 olmuşum. Toplamda 11 kilo almışım dr uyardı böyle devam ederse ödem oluşur tansiyon sorunu yaşarsın dedi. Yıllarca kilo almak için uğraşıp bir gr bile alamayan bir insan olarak bu kilodan memnundum aslında ama bir anda bu kadar almanın sağlıklı olmadığını söyledi doktor bey. Eşim bundan gayrı hayatta o sevdiğim çikolatalardan almaz ya tatlı da yedirmez(
H Heart of Gold canım çok şükür böbrek genişlemesi normale dönmüş bebişin inşallah sizinkinin de büyüdükçe kapanır gider
Merhaba herkese eve yeni geldim.
Bizden haberler böyle
Benim baktıklarımla aynı renk canım :)Gold diye geçiyor kuzumlacivert güzel duruyor koyu renk düşünüyorsan
Cnm biliyorum.beterin beteri var
Bende artık dr bulamama korkusu başladı bir dr bulsam bana güven verse ben zaten stresliyim.panik atak var.sen diyorsun ki şu var bu var inan ben 3 aydır çocuğun hiç biryerine bakmiyorlar. Rahim uzunluğu felan diyorsunuz.mesela bazıları yazıyor rahime kaç cm mesafede olduğunu benim.direk rahimi tamamen kapatmış bebeğin kilosuna baktı tamam.yatmamla kalkmam bir oliyor
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤
Mini_mini canım dün doktorun bir makalesinde denk geldim.
Gelişim geriliğine previada sebep oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?