2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melekci canım yaşadıkların gerçekten üzücü ama sıkma canını...bazen böyle acımasız doktorlar denk gelebiliyor. bence tıp fakültesine güven. onların gördüğü hasta ve vaka çok daha farklı. tıp fak de hocalar paralı ama poliklinik den muayene de olabilirsin onlar zaten hocalarına danışıyorlar. bi de tıp fakültesine git.

BellaCiao Rahim boyunun kisalmamasina cok sevindim cnm. Gobek konusuna gelirsek doktor bana hic gobegin yok neden boyle dedi. Gercekten sizlerin gobekleri gorunce sasiriyorum cunku adam gibi gobegim yok benim. Eger gobek olcumu dogru olsaydi ben yanmistim olcecek gobek yok :) Kilo ve bunyeyle alakali bu. Ben 47 ile hamile kaldim ki cok kilo almaya meyilli bir bunyem de yok. Su an 53 kiloyum ciplak tartilsam 52 gelirim ee haliyle de 52 kilolu bir insanin gobegi ne kadar buyuk olabilir :) O yuzden gobek olcumune takilma

Canım merhaba
Sömestr tatili kızla vakit geçti pek bakamadım buralara. Çok şükür iyiyim. Doktora gidiyorum işte . Ağırlaştım ama iyice ben. Ağrı baskı çok var vücutta. Hep uzanıyorum pek enerjik degilim
[QUO, post: 58816438, member: 380671"] mathilda8685 cnm pek girmiyorsun.
son zamanlarda dr.gittinmi.durumun nedir[/QUOTE]

Yok kuzum hiç düşünüp stres olma.
Allah korusun hastalık falan var diye korktuğun için söyledim.
Bebeğin plesanta sorunundan dolayı beslenemiyor o yüzden geri kalıyor,doğunca gelişimi gayet güzel olur kuzum için rahat olsun ❤
İkisi de güzel kuzum al gitsin birini
Attım eşime ekran görüntüsünü artık siyah mı alır lacivert mi bilmem

Kötü bir muayene olmuş maalesef
İlla neden tıp fakültesinde olması gerekiyor peki canım
Özelden yönlendirmelerindeki sebep neydi unuttum kusuruma bakma
Plesanta previa cnm orası daha güvenli ymis medicalpark ta Prof lar var ama tüp bebek üzerine yoğunlasmislar. Aslında bir muayene olayım. Diyorum 500 muayene parası hadi onu geçtim gidip birde ameliyatımı yapmazsa birde 10 bin den başlar orda diyorlar pek durumumuz yokki eşim e kalsa boşver parayi düşünme diyor ama ilerde sıkıntı çekecez.bilmiyorum kafam allak bullak bakalım haftaya perşembe doc le cumada Prof la randevum var mhtemelen perşembe günü olana gidecem rahmini alırım. Diyene.

Bence 3. Beyaz olan güzel canım bende ondan alicam büyük ihtimal
Kuzum sende mi netten almaya karar verdin
Biz bugün birkaç yere baktık içimize sinnen bir model bulamadık,o yüzden netten alalım dedik :)
Bu boyda bir beşiği anlattı kadın 5 yaşına kadar kullanılabiliyor dedi
melike222 cnm bencede sirf beyaz olan guzel
2 beyaz geldi tercihimi o yönde yapayım :))
Odasındaki dolapta krem ve sütlü kahve olmak üzere 2 renk
Odasına geçincede uyar mı ki

Canım düşüncem belki içine siner belki sinmez para bir şekilde kazanılır.
Son kez rahmini alırız diyenden önce bir medicalparka gitmeni tavsiye ederim.
Allah korusun ilerde keşke demektense gidip bir görüşmen senin içinde iyi olur.
Gidip geldikten sonra tüm doktorların artı eksilerini bir tarafta değerlendir.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım İnşallah gönlüne göre bir doktorla ummadığın bir anda karşılaşırsın

Bugünku gittiğim medicalparkta ydi sadece Yrd. Doç ti ama ondanda böyle bir kazık yiyin ce artk.perşembe günü gidecem fakülteye dr muhtemelen beni hatırlamaz bana sormuştu bebek daha dusunuormusun diye bende Hayır demiştim. Sonra rahmini alırım. Demişti şimdi bir tane daha düşünüyorum. Diyecem bakalım ne diycek

O zaman hiç gitme kuzum tekrardan medicale
Direk o zaman perşembe günü fakülteye git sadece previalı olduğunu söyle gerisini hiç söyleme
Nasıl olucak süreç nasıl ilerleyecek hocam diye sor kuzum

Bi tanesinde kahve şeritler var oda olabilir cnm ,daha güzel uyar dersen odana

Bulamazsam mecbur netten alıcam canım. Ben canlı canlı görmek istiyorum internetten alışveriş hiç bana göre değil Kadının söylediğine göre baya kullanışlı da olucak O zaman bu tip bişey. Odasında dolapları varsa ona uygun al o zaman canım sadece krem ya da dolapları gibi iki renk. Bizim sıfırdan olacağı için beyaz düşünüyorum ben.

Kızlar ben yürüyemiyorum sabah şiddetli bir kramp girdi sol alt bacağıma veb en şuan yan yürüyorum hatta sakat gibi diğer adıyla. Hafif hafif çukurlar olmuş

Kızlar ben yürüyemiyorum sabah şiddetli bir kramp girdi sol alt bacağıma veb en şuan yan yürüyorum hatta sakat gibi diğer adıyla. Hafif hafif çukurlar olmuş
Magnezyum ve potasyum eksikliği kaynaklıdır ben de hergün muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum bir de doktorunuza söylerseniz tablet verebilir suda eriyor onu da kullanıyorum

Bi tanesinde kahve şeritler var oda olabilir cnm ,daha güzel uyar dersen odana
Sanki şeritli olan daha çok uyacak gibi canım eve gidince değerlendirmeli
Çok sağol canım fikir için ❤
Bende öyle diyordum canım canlı canlı bakar alırım diye.
Hiiiç içime sinen bişey bulamadım olanda 1600 2500 civarı bu paraya oda takımı alırım ben dedim
Dediğin mantıklı kuzum hem beyaz erkeğede kızada gider ilerde 2.çocuktada kullanmak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…