- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
İkisi de güzel kuzum al gitsin biriniBenim baktıklarımla aynı renk canım :)
Ya siyah yada lacivert vericem karar verebilsem
Yok kuzum hiç düşünüp stres olma.Olabilir cnm mantikli cunku ilk 12 hafta plasentamda kanama alanim vardi. O kanama alani plasentaya muhtemelen baski yapip asagi indirdi. Kanama yuzunden de plasentadan bebek beslenemiyorCunku bebegi besleyen kordon bile rahim agzinda.. Hakkimizda hayirlisi olsun artik dusunmekten ben hasta oldum
Attım eşime ekran görüntüsünü artık siyah mı alır lacivert mi bilmemİkisi de güzel kuzum al gitsin birini
Bence 3. Beyaz olan güzel canım bende ondan alicam büyük ihtimalKızlar bana bir fikir verin.
Beşik almaya çıktık bugün fazla model beğenemedik.
İnternetten almaya karar verdik
Sizce hangisi
Eki Görüntüle 2233847 Eki Görüntüle 2233848
Eki Görüntüle 2233849
3beşikte anne yanı kademeli beşiklerden renk olarak fikirlerinizi bekliyorum
Plesanta previa cnm orası daha güvenli ymis medicalpark ta Prof lar var ama tüp bebek üzerine yoğunlasmislar. Aslında bir muayene olayım. Diyorum 500 muayene parası hadi onu geçtim gidip birde ameliyatımı yapmazsa birde 10 bin den başlar orda diyorlar pek durumumuz yokki eşim e kalsa boşver parayi düşünme diyor ama ilerde sıkıntı çekecez.bilmiyorum kafam allak bullak bakalım haftaya perşembe doc le cumada Prof la randevum var mhtemelen perşembe günü olana gidecem rahmini alırım. Diyene.Kötü bir muayene olmuş maalesef
İlla neden tıp fakültesinde olması gerekiyor peki canım
Özelden yönlendirmelerindeki sebep neydi unuttum kusuruma bakma
Kuzum sende mi netten almaya karar verdinBence 3. Beyaz olan güzel canım bende ondan alicam büyük ihtimal
2 beyaz geldi tercihimi o yönde yapayım :))melike222 cnm bencede sirf beyaz olan guzel
Ben ilk attığını çok beğendim kuzummKızlar bana bir fikir verin.
Beşik almaya çıktık bugün fazla model beğenemedik.
İnternetten almaya karar verdik
Sizce hangisi
Eki Görüntüle 2233847 Eki Görüntüle 2233848
Eki Görüntüle 2233849
3beşikte anne yanı kademeli beşiklerden renk olarak fikirlerinizi bekliyorum
Canım düşüncem belki içine siner belki sinmez para bir şekilde kazanılır.Plesanta previa cnm orası daha güvenli ymis medicalpark ta Prof lar var ama tüp bebek üzerine yoğunlasmislar. Aslında bir muayene olayım. Diyorum 500 muayene parası hadi onu geçtim gidip birde ameliyatımı yapmazsa birde 10 bin den başlar orda diyorlar pek durumumuz yokki eşim e kalsa boşver parayi düşünme diyor ama ilerde sıkıntı çekecez.bilmiyorum kafam allak bullak bakalım haftaya perşembe doc le cumada Prof la randevum var mhtemelen perşembe günü olana gidecem rahmini alırım. Diyene.
Bugünku gittiğim medicalparkta ydi sadece Yrd. Doç ti ama ondanda böyle bir kazık yiyin ce artk.perşembe günü gidecem fakülteye dr muhtemelen beni hatırlamaz bana sormuştu bebek daha dusunuormusun diye bende Hayır demiştim. Sonra rahmini alırım. Demişti şimdi bir tane daha düşünüyorum. Diyecem bakalım ne diycekCanım düşüncem belki içine siner belki sinmez para bir şekilde kazanılır.
Son kez rahmini alırız diyenden önce bir medicalparka gitmeni tavsiye ederim.
Allah korusun ilerde keşke demektense gidip bir görüşmen senin içinde iyi olur.
Gidip geldikten sonra tüm doktorların artı eksilerini bir tarafta değerlendir.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım İnşallah gönlüne göre bir doktorla ummadığın bir anda karşılaşırsın
O zaman hiç gitme kuzum tekrardan medicaleBugünku gittiğim medicalparkta ydi sadece Yrd. Doç ti ama ondanda böyle bir kazık yiyin ce artk.perşembe günü gidecem fakülteye dr muhtemelen beni hatırlamaz bana sormuştu bebek daha dusunuormusun diye bende Hayır demiştim. Sonra rahmini alırım. Demişti şimdi bir tane daha düşünüyorum. Diyecem bakalım ne diycek
Bi tanesinde kahve şeritler var oda olabilir cnm ,daha güzel uyar dersen odanaKuzum sende mi netten almaya karar verdin
Biz bugün birkaç yere baktık içimize sinnen bir model bulamadık,o yüzden netten alalım dedik :)
Bu boyda bir beşiği anlattı kadın 5 yaşına kadar kullanılabiliyor dedi
2 beyaz geldi tercihimi o yönde yapayım :))
Odasındaki dolapta krem ve sütlü kahve olmak üzere 2 renk
Odasına geçincede uyar mı ki
Bulamazsam mecbur netten alıcam canım. Ben canlı canlı görmek istiyorum internetten alışveriş hiç bana göre değilKuzum sende mi netten almaya karar verdin
Biz bugün birkaç yere baktık içimize sinnen bir model bulamadık,o yüzden netten alalım dedik :)
Bu boyda bir beşiği anlattı kadın 5 yaşına kadar kullanılabiliyor dedi
2 beyaz geldi tercihimi o yönde yapayım :))
Odasındaki dolapta krem ve sütlü kahve olmak üzere 2 renk
Odasına geçincede uyar mı ki
Magnezyum ve potasyum eksikliği kaynaklıdır ben de hergün muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum bir de doktorunuza söylerseniz tablet verebilir suda eriyor onu da kullanıyorumKızlar ben yürüyemiyorumsabah şiddetli bir kramp girdi sol alt bacağıma veb en şuan yan yürüyorum hatta sakat gibi diğer adıyla. Hafif hafif çukurlar olmuş
Sanki şeritli olan daha çok uyacak gibi canım eve gidince değerlendirmeliBi tanesinde kahve şeritler var oda olabilir cnm ,daha güzel uyar dersen odana
Bende öyle diyordum canım canlı canlı bakar alırım diye.Bulamazsam mecbur netten alıcam canım. Ben canlı canlı görmek istiyorum internetten alışveriş hiç bana göre değilKadının söylediğine göre baya kullanışlı da olucak O zaman bu tip bişey. Odasında dolapları varsa ona uygun al o zaman canım sadece krem ya da dolapları gibi iki renk. Bizim sıfırdan olacağı için beyaz düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?