- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Çok teşekkürler yarın ilk isim bunları almak gerçekten zor yürüyemiyorum. Son 10 gündür badem ve yoğurt dışında diğerlerini tüketmiyorum. Hamileleligim boyunca hep muz süt fındık kayısı karıştırıp yiyiyordum. Bıraktım hemende kramp girdi .demekki bırakmamak lazimmisMagnezyum ve potasyum eksikliği kaynaklıdır ben de hergün muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum bir de doktorunuza söylerseniz tablet verebilir suda eriyor onu da kullanıyorum
Beyaz güzelSanki şeritli olan daha çok uyacak gibi canım eve gidince değerlendirmeli
Çok sağol canım fikir için ❤
Bende öyle diyordum canım canlı canlı bakar alırım diye.
Hiiiç içime sinen bişey bulamadım olanda 1600 2500 civarı bu paraya oda takımı alırım ben dedim
Dediğin mantıklı kuzum hem beyaz erkeğede kızada gider ilerde 2.çocuktada kullanmak nasip olur inşallah
Dediğin rakamlara gerçekten oda takımı alınır canım hiç gerek yok o kadar vermeye.Sanki şeritli olan daha çok uyacak gibi canım eve gidince değerlendirmeli
Çok sağol canım fikir için ❤
Bende öyle diyordum canım canlı canlı bakar alırım diye.
Hiiiç içime sinen bişey bulamadım olanda 1600 2500 civarı bu paraya oda takımı alırım ben dedim
Dediğin mantıklı kuzum hem beyaz erkeğede kızada gider ilerde 2.çocuktada kullanmak nasip olur inşallah
Selam olsun ana Lisa adaylarına ..
Güle güle kullan canım.Cantamizi aldik ,baya genis .
kizimin adi LisaSelam olsun ana Lisa adaylarına ..
Cnm ilk.defa.senden duydum karin ölçülmesin i.bence.bebekle.alakası yok.ne küçük göbek ler var 4 kilo.doguruyorlar.sen üzülme bebisin gayet iyidir annesi.masallah
Haberlerin güzel olmasına sevindim kuzum
Burada karnımızı ölçmüyorlar. Ama yanıltır bence kiminin iç karnı geniş oluyor göbüş küçük oluyor anlaşılmaz bence öyle
Siyah aldım kuzum eşimin kullanma ihtimalini de düşünerekgrisi de hoşuma gitti ama çok açık göründü rengi gözüme sonra :) en kullanışlısı siyah sanırım
Yattığın yerden sıfır harekete göre gayetten güzel kilo almışın kız
Rahim ağzında kapalıymış buna ayrıca çok sevindim.
Metre işine gelince hiç kafanı karıştırma,ultrason ölçümleri bile yanıltıcı oluyor.
Kaldıki metreyle ölçüm doğru sonuç versin
Bende lacivert düşündüm canım
Senin aldığın siyahın fermuar ve dikiş yerleri hangi renk
Kuzum hep yatıyorsun kilo alman çok normal boşver bebişler sağlıklı olsunda
Metre ile ölçüm işine girersek ben öleyim o zamanO konuda pek katılmıyorum
Sormuşsun bu arada burada ölçmek gibi bir olay yok sanırım hiç denk gelmedim ve duymadım kuzum.
Belki orada sıkça usg girilmediği için önceki göbek ölçüsüyle kıyaslama yapıyor olabilirler.
işallah canım benim de umudum o yönde. ilk duyduğum andan beri hiç olumsuz düşünmedim hallolur düzelir hep dedim. senin de gözün aydın canım. inşallah daha bir şey çıkmaz
ilk kez duyuyorum. büyük olması derken ne kastetti acaba. herkesin bünyesi farklıdır. kiminni iç karnı büyük olur kiminin dış. arkadaşım 41.haftada doğurdu sanarsın ki 4 aylık hamile o derece karnı yoktu iç karnı büyüktü. çok merak ettim gerçekten bir sonraki kontrolde ne diyecekler ?
BellaCiao Rahim boyunun kisalmamasina cok sevindim cnm. Gobek konusuna gelirsek doktor bana hic gobegin yok neden boyle dedi. Gercekten sizlerin gobekleri gorunce sasiriyorum cunku adam gibi gobegim yok benim. Eger gobek olcumu dogru olsaydi ben yanmistim olcecek gobek yok :) Kilo ve bunyeyle alakali bu. Ben 47 ile hamile kaldim ki cok kilo almaya meyilli bir bunyem de yok. Su an 53 kiloyum ciplak tartilsam 52 gelirim ee haliyle de 52 kilolu bir insanin gobegi ne kadar buyuk olabilir :) O yuzden gobek olcumune takilma
BellaCiao haftaya persembe randevum, gobek olcumu burdada yapiliyo bilyosun sorarim kuzum ,bir kac santim fark ediyor mu diye
Kızlar bana bir fikir verin.
Beşik almaya çıktık bugün fazla model beğenemedik.
İnternetten almaya karar verdik
Sizce hangisi
Eki Görüntüle 2233847 Eki Görüntüle 2233848
Eki Görüntüle 2233849
3beşikte anne yanı kademeli beşiklerden renk olarak fikirlerinizi bekliyorum
Cantamizi aldik ,baya genis .
Muhtemelen gebeliğin her haftasına göre alt sınır ve üst sınır diye bişey belirlemişlerdir ona göre küçük demiştir, ama bence bunun bi önemi yok,benim karnım diğerlerinde de küçüktü bunda da küçük 3000 kilo doğdular, iç karın geniştir bebişin gelişimi önemli olan,bi yerde okumuştum bu karın ölçümünü ama burda öyle bi ölçüm yok, takma kafana cnmCanım sana yazaktım evet sizdede yapılıyor haftama göre 3-4cm küçük dedi. Daha geçen ay herşey yolundaydı. Geçen ay 24cm bu ay 26cm çıktı. Neye göre küçük dedi anlamadım benide korkutu
Muhtemelen gebeliğin her haftasına göre alt sınır ve üst sınır diye bişey belirlemişlerdir ona göre küçük demiştir, ama bence bunun bi önemi yok,benim karnım diğerlerinde de küçüktü bunda da küçük 3000 kilo doğdular, iç karın geniştir bebişin gelişimi önemli olan,bi yerde okumuştum bu karın ölçümünü ama burda öyle bi ölçüm yok, takma kafana cnm
BellaCiao cnm dr.kağan kocatepenin bu konuyla ilgili videosu var izle istersen çok gzl anlatmış
28 haftadayken 1200 du bugün 30+4dum 1800 kiloKızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Canım bizimki bugün ölçüldü 29+3 çıktı son adet tarihine göre 29+5, 1386 gr doktor kilosu iyi dedi.Kızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Merhaba herkese eve yeni geldim.
Kontrollümüz güzel geçti diyebilirim ultrason yapılmadı biliyorsunuz burda sık yapılmıyor. Kalbini dinlediktansiyon kilo ölçümü yapıldı. 13 kilo almışım
Alttan rahim ağzına baktı ve kapalı sert ve kısalmamış daha fazla dedi çok şükür
Metre ile karnımı ölçtü 3-4 cm daha büyük olması lazımdı dedi. O yüzden haftaya ultrasona gireceğim. Ya bebek biraz zayıf yada pozisyon değiştirdiği için yada genetik olarak öyle olabilirmiş aklımı karıştırdı
3 buçuk hafta önceki kontrolde bebeğin kilosu herşeyi iyiydi.
Sizdede metre ile karnınızı ölçüyorlarmı ?
Anneme söyledim annemde güvenilmez dedi metre ile ölçüm sorun olsaydı doktorun görürdü dedi ilk bebekler genelde küçük olurmuş. Hayırlısı olsun.
Bizden haberler böyle
Banada çok mantıksız geldi gercekten. Mesela benim gebelikten önce gobegim dumduzdu şimdi normal büyüklükte ama bir arkadaşımın göbeği vardı baya üstüne hamile kaldı aramızda sadece 1 hafta var ama o doğurdu doğuracak gibi duruyor. Yani ikimizin göbeği ni olcseler tuhaf bir sonuç çıkarİlk kez duydum çok mantıklı gelmedi bana tatlımm ya şişkolata hamişlerin göbüşü kocaman oluyor misal ben
Senin göbüş de iyi duruyor ne diyecekler bi bak bakalım
Büyük ihtimalle kişinin kendisine göre artması gereken miktarı çıkartıyorlardır. Ona göre şu kadar cm olmalıydı denebilir ama genelleme yanlış olur Haklısın o konuda canımBanada çok mantıksız geldi gercekten. Mesela benim gebelikten önce gobegim dumduzdu şimdi normal büyüklükte ama bir arkadaşımın göbeği vardı baya üstüne hamile kaldı aramızda sadece 1 hafta var ama o doğurdu doğuracak gibi duruyor. Yani ikimizin göbeği ni olcseler tuhaf bir sonuç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?