2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Magnezyum ve potasyum eksikliği kaynaklıdır ben de hergün muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum bir de doktorunuza söylerseniz tablet verebilir suda eriyor onu da kullanıyorum
Çok teşekkürler yarın ilk isim bunları almak gerçekten zor yürüyemiyorum. Son 10 gündür badem ve yoğurt dışında diğerlerini tüketmiyorum. Hamileleligim boyunca hep muz süt fındık kayısı karıştırıp yiyiyordum. Bıraktım hemende kramp girdi .demekki bırakmamak lazimmis

Beyaz güzel

Dediğin rakamlara gerçekten oda takımı alınır canım hiç gerek yok o kadar vermeye.
2.çocuk inş canım.

BellaCiao haftaya persembe randevum, gobek olcumu burdada yapiliyo bilyosun sorarim kuzum ,bir kac santim fark ediyor mu diye

Cnm ilk.defa.senden duydum karin ölçülmesin i.bence.bebekle.alakası yok.ne küçük göbek ler var 4 kilo.doguruyorlar.sen üzülme bebisin gayet iyidir annesi.masallah

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için Hastaneden tekrar aradılar salı günü ultrasona gireceğim bebeğin gelişimini kontrol etmek için. İçimi rahatlattınız umarım herşey yolundadır

BellaCiao haftaya persembe randevum, gobek olcumu burdada yapiliyo bilyosun sorarim kuzum ,bir kac santim fark ediyor mu diye

Canım sana yazaktım evet sizdede yapılıyor haftama göre 3-4cm küçük dedi. Daha geçen ay herşey yolundaydı. Geçen ay 24cm bu ay 26cm çıktı. Neye göre küçük dedi anlamadım benide korkutu

Canım sana yazaktım evet sizdede yapılıyor haftama göre 3-4cm küçük dedi. Daha geçen ay herşey yolundaydı. Geçen ay 24cm bu ay 26cm çıktı. Neye göre küçük dedi anlamadım benide korkutu
Muhtemelen gebeliğin her haftasına göre alt sınır ve üst sınır diye bişey belirlemişlerdir ona göre küçük demiştir, ama bence bunun bi önemi yok,benim karnım diğerlerinde de küçüktü bunda da küçük 3000 kilo doğdular, iç karın geniştir bebişin gelişimi önemli olan,bi yerde okumuştum bu karın ölçümünü ama burda öyle bi ölçüm yok, takma kafana cnm

BellaCiao cnm dr.kağan kocatepenin bu konuyla ilgili videosu var izle istersen çok gzl anlatmış

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın gerçekten Videoyu izleyeceğim.
Daha geçen ay gelişimi iyiydi bir sorun yoktu salı günü ultrasonda belli olur herşey

Kızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi

Kızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Canım bizimki bugün ölçüldü 29+3 çıktı son adet tarihine göre 29+5, 1386 gr doktor kilosu iyi dedi.

İlk kez duydum çok mantıklı gelmedi bana tatlımm ya şişkolata hamişlerin göbüşü kocaman oluyor misal ben
Senin göbüş de iyi duruyor ne diyecekler bi bak bakalım

İlk kez duydum çok mantıklı gelmedi bana tatlımm ya şişkolata hamişlerin göbüşü kocaman oluyor misal ben
Senin göbüş de iyi duruyor ne diyecekler bi bak bakalım
Banada çok mantıksız geldi gercekten. Mesela benim gebelikten önce gobegim dumduzdu şimdi normal büyüklükte ama bir arkadaşımın göbeği vardı baya üstüne hamile kaldı aramızda sadece 1 hafta var ama o doğurdu doğuracak gibi duruyor. Yani ikimizin göbeği ni olcseler tuhaf bir sonuç çıkar

Büyük ihtimalle kişinin kendisine göre artması gereken miktarı çıkartıyorlardır. Ona göre şu kadar cm olmalıydı denebilir ama genelleme yanlış olur Haklısın o konuda canım
Yoksa kilolu ve zayıf birinin karnı bir olmaz mantık olarak bile.
Mesela Ben karşılaştırma yapmasam bile çevremde inanılmaz hamile bolluğu var diyor ki biri aramızda 8 hafta var ama göbeğim senden büyük. Yiyip sindirdim çocuğu diyorum bende ister yakınım olsun ister olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…