- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım ben 28 haftalıkken 1250 gramdı haftaya cumartesi dr.ra gidecez 31 haftalık olacaz merakla bekliyorum ne kadar oldukKızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Bugün kontrolüm vardı canım. 30+4 üm ben de 1500 gr bebeğim. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.Kızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Canım bnmde 28+4'de 1650 gramdı. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.Onun 1000 galiba
Bana da ilk haftalarda biri hiç göbeğin yok kalcan büyümüş bebek nerede demiş gulmustu. Bende benimki kalcama doğru büyüyor o yüzden demiştim once bir dumur olup kalmıştı canımBüyük ihtimalle kişinin kendisine göre artması gereken miktarı çıkartıyorlardır. Ona göre şu kadar cm olmalıydı denebilir ama genelleme yanlış olur Haklısın o konuda canım
Yoksa kilolu ve zayıf birinin karnı bir olmaz mantık olarak bile.
Mesela Ben karşılaştırma yapmasam bile çevremde inanılmaz hamile bolluğu var diyor ki biri aramızda 8 hafta var ama göbeğim senden büyük. Yiyip sindirdim çocuğu diyorum bende ister yakınım olsun ister olmasın
Ben bu göbek büyüklüğünü sordum doktoruma çünkü benim göbeğimde çok büyük oluyor.rahim.boyutuna baktı çocuğa baktı herşey normal rahim normal boyutunda karın kaşlarıyla alakalı bı durummuş cnm bağlar zayıf olunca rahim karna daha çok yükleniyor ve büyük duruyor aslında çok şanslı küçük gobusu olanlar karın kasları çok kuvvetli ve doğum sonrası hemen toplanabiliyor gobusunuz.bizimki tam tersi.Büyük ihtimalle kişinin kendisine göre artması gereken miktarı çıkartıyorlardır. Ona göre şu kadar cm olmalıydı denebilir ama genelleme yanlış olur Haklısın o konuda canım
Yoksa kilolu ve zayıf birinin karnı bir olmaz mantık olarak bile.
Mesela Ben karşılaştırma yapmasam bile çevremde inanılmaz hamile bolluğu var diyor ki biri aramızda 8 hafta var ama göbeğim senden büyük. Yiyip sindirdim çocuğu diyorum bende ister yakınım olsun ister olmasın
Oyy maşallah canım bebeğinin kilosuna güzel bir tosun gelecek gibiCanım bnmde 28+4'de 1650 gramdı. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.
Herkesin farklı yani. O yüzden arkadaşın internete ya da başkalarına bakmasın.
Ultrason; bebeğin boyuna vücuduna gününe göre endeksleyip hesaplıyor.
Beslenmesine dikkat etsin. Bebeğe kilo aldıracak gıdalar tüketsin.
Doğrudur kuzum herkesin bir olması mümkün değil Zaten o yüzden pek takılıp araştırmadım ben.Ben bu göbek büyüklüğünü sordum doktoruma çünkü benim göbeğimde çok büyük oluyor.rahim.boyutuna baktı çocuğa baktı herşey normal rahim normal boyutunda karın kaşlarıyla alakalı bı durummuş cnm bağlar zayıf olunca rahim karna daha çok yükleniyor ve büyük duruyor aslında çok şanslı küçük gobusu olanlar karın kasları çok kuvvetli ve doğum sonrası hemen toplanabiliyor gobusunuz.bizimki tam tersi.
kiz agir vasita olduk iyice :) hic gezemiyoruz bu aralar. Ankaranin havasi cok kasvetli .Güneşli gunler icin dua ediyorum.Sanada iyi haftasonlari NisantoslaGünaydın kızlar mutlu hafta sonları bol bol gezin tozun hamişliğin tadını çıkarın
kiz agir vasita olduk iyice :) hic gezemiyoruz bu aralar. Ankaranin havasi cok kasvetli .Güneşli gunler icin dua ediyorum.Sanada iyi haftasonlari Nisantosla
Göbek savaşları hahahaha benim çevremdeki hamişler sizden ibaret kıyas yapamıyorum pek o yüzdenBanada çok mantıksız geldi gercekten. Mesela benim gebelikten önce gobegim dumduzdu şimdi normal büyüklükte ama bir arkadaşımın göbeği vardı baya üstüne hamile kaldı aramızda sadece 1 hafta var ama o doğurdu doğuracak gibi duruyor. Yani ikimizin göbeği ni olcseler tuhaf bir sonuç çıkar
Kesinlikle yersin cNm göbek hemen toplanıyor inan sen yenimi doğurdun hani gobeginn hiç yok derlerse ozaman mutlu olursun lohusalık sendromu yasamazsinDoğrudur kuzum herkesin bir olması mümkün değil Zaten o yüzden pek takılıp araştırmadım ben.
İç karınla alakalı diye düşünüyordum demek ki kaslarlada alakalıymış. Bakalım Doğum sonrası ekmeğini yiyebilecek miyiz bu durumun :)
Metre hiç duymamıştım ve biraz saçma geldi cünkü iç karın genişliği diye bişey var kimisinde göbek ufacık oluyor ama neredeyse 7 aylık bebişler. Önemli olan bebişin kilosu benceMerhaba herkese eve yeni geldim.
Kontrollümüz güzel geçti diyebilirim ultrason yapılmadı biliyorsunuz burda sık yapılmıyor. Kalbini dinlediktansiyon kilo ölçümü yapıldı. 13 kilo almışım
Alttan rahim ağzına baktı ve kapalı sert ve kısalmamış daha fazla dedi çok şükür
Metre ile karnımı ölçtü 3-4 cm daha büyük olması lazımdı dedi. O yüzden haftaya ultrasona gireceğim. Ya bebek biraz zayıf yada pozisyon değiştirdiği için yada genetik olarak öyle olabilirmiş aklımı karıştırdı
3 buçuk hafta önceki kontrolde bebeğin kilosu herşeyi iyiydi.
Sizdede metre ile karnınızı ölçüyorlarmı ?
Anneme söyledim annemde güvenilmez dedi metre ile ölçüm sorun olsaydı doktorun görürdü dedi ilk bebekler genelde küçük olurmuş. Hayırlısı olsun.
Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?