Beyaz güzelmiş 3. Olan bu arada hepsi burda indirim başladı aynı ürünler var sanırım bak mutlakaKızlar bana bir fikir verin.
Beşik almaya çıktık bugün fazla model beğenemedik.
İnternetten almaya karar verdik
Sizce hangisi
Eki Görüntüle 2233847 Eki Görüntüle 2233848
Eki Görüntüle 2233849
3beşikte anne yanı kademeli beşiklerden renk olarak fikirlerinizi bekliyorum
Canım bnmde 28+4'de 1650 gramdı. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.
Herkesin farklı yani. O yüzden arkadaşın internete ya da başkalarına bakmasın.
Ultrason; bebeğin boyuna vücuduna gününe göre endeksleyip hesaplıyor.
Beslenmesine dikkat etsin. Bebeğe kilo aldıracak gıdalar tüketsin.
Aynen canım fiyatlar almış başını gitmişDediğin rakamlara gerçekten oda takımı alınır canım hiç gerek yok o kadar vermeye.
2.çocukinş canım.
Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım :)Cantamizi aldik ,baya genis .
İçini ferah tut canım ben inanıyorum gerçekten salı günü güzel haberlerle geliceksinTeşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinHastaneden tekrar aradılar salı günü ultrasona gireceğim bebeğin gelişimini kontrol etmek için. İçimi rahatlattınız umarım herşey yolundadır
Bende onu tercih ettim kuzu p.tesi sipariş veririz artık araya hafta sonu girdi :)Bembeyaz olan bence kuzum
Güle güle kullan canım çok güzel
Canım arkadaşın neye göre kime göre kıyaslama yapıyor.Kızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Bende tercihimi beyazdan yana yaptım kuzu :)melike222 kuzum herkesle aynı görüşteyim diye ayrıca yazmamıştım beyaz diyorum bende :)
Ama uyum sıkıntısı olur gibisinden düşünüyorsan ilk resimde hiç kötü durmuyor.
Güle güle kullanın canım sağlıkla hepsi de çok güzellerAnnem yine bebeğe bir şeyler dikmiş,akşam Fotoğraf gönderdi
Lila olan yerde oynaması için,alt açma, misafirlikte yatıracak yer vs olarak düşünmüş yastığıyla birlikte yapmış.
Pembe ayıcıklı olan da pazen battaniye ve yastığı
Süslü olan yastık da takı yastığı
Bir de omuz örtüsü yapmış pembeden
Sağol canım bende sizlerin yönlendirmesiyle tercihimi beyazdan yana kullanıcam :)Beyaz güzel
Çok sağol canım bende tercihimi beyazdan yana kullanıcam :)Beyaz güzelmiş 3. Olan bu arada hepsi burda indirim başladı aynı ürünler var sanırım bak mutlaka
Canım anneciğinin eline emeğine sağlık hepsi gerçekten birbirinden güzel ve kullanışlı olmuşAnnem yine bebeğe bir şeyler dikmiş,akşam Fotoğraf gönderdi
Lila olan yerde oynaması için,alt açma, misafirlikte yatıracak yer vs olarak düşünmüş yastığıyla birlikte yapmış.
Pembe ayıcıklı olan da pazen battaniye ve yastığı
Süslü olan yastık da takı yastığı
Bir de omuz örtüsü yapmış pembeden
Kızımı bi doğuriyim iki üç Allah ne verdiyse diyorumAynen canım fiyatlar almış başını gitmiş
Gözün mü korktu kız 2.çocuktan
Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım :)
Sende benim kafadansın :)Kızımı bi doğuriyim iki üç Allah ne verdiyse diyorumKayınvalidem de hele bunu bi doğur doğumhanenin duvarlarına söz vereceksin bidaha doğurmucam diye diyor (eşimi 3 günde doğurmuş o yüzden bidaha istememiş kayınpeder isteyince 12 sene sonra görümcemi doğurmuş o da 7 aylık 1200 gr doğmuş kadının doğum hikayesi fena yani)
Rabbim nasip ederse 2.yi istiyorum ama bakalım kızçeyi 9 senede zor bulduk
Aynen öyle canım. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.Benim kızım da hemen hemen aynı kiloda ama doktorum şekerden hamurişinden uzak dur bebek şişmesin normal doğumu zorlaştırmasın dedi. Kilo aldırmak yerine sağlıklı beslememiz gerekiyor. Ben 7 aylık 1900 gr doğmuşum. Ama küvözde bile kalmamışım. Bebek alacağını alıyor zaten anneden. Kiloya takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Doğumun kolay olması için kiloyu kontrol altında tutmakta fayda var
Rabbim gönlündekini versin canım. 4 olmasa da en azından 2.yi istiyorum. Maalesef donmuşum yok keşke olsaydı 3 tüp bebek tedavisine de hep sıfırdan başladımSende benim kafadansın :)
4 tane düşünüyorum Allah nasip ederse
Kayınvaliden o kadar korkmuş demekki dile kolay 12 sene sonra 2.çocuğu doğurmuş :)
Donmuşun var mı canım yoksa sil baştan tedavi mi olucak 2.için
Ben de gidiyim göğüs pompasını falan alıyım geliyim diyorum ama bakalımE bebekte emzirme ürünlerinde indirim var ama gidemiyorum hiç yoktan göğüs kremi ni felan alırdım akşam bir olsun da bakalım bari.
İnşallah canım Rabbim cümlemize gönlünden geçeni nasip ederRabbim gönlündekini versin canım. 4 olmasa da en azından 2.yi istiyorum. Maalesef donmuşum yok keşke olsaydı 3 tüp bebek tedavisine de hep sıfırdan başladımBizim embriyolarda genetikte problem oldu hep birer tane kaldı onlarda transfer oldu. Hayırlısıyla bi kızımı doğuruyim emzirme sürecim bitince en azından gidiyim dondurtuyim hazır da dursun diyorum. Malum yaş 30 olucak yumurta kalitesi kötüleşmeden yedekliyim diyorum Senin var mı donmuşun
Bende de yumurta çok toplanıyordu döllenende çok oluyordu ama genetiğe gönderdiğimizde sağlıklı hep 1 tane geliyorduİnşallah canım Rabbim cümlemize gönlünden geçeni nasip eder
Yok canım bizimde embiriyolarda sıkıntı olduğu için toplanan sayısı çok,döllenen sayısı az oluyordu.
İlerleyende 2-4 tane oluyordu.
Toplanan sayı çok olduğu için benim hiç taze transferim olmadı,hepsi donmuş tranaferiydi.
Bizimde 2.çocuk için sil baştan tedavi olucak nasip olursa bende emzirmeyi kesince hemen tedavi düşünüyorum
Benim niyetim doğumdan sonra falan hiç korunmamak
Dondurma işini iyi düşünmüşün canım benimde yaş 30a doğru gidiyo
Ben de şu göğüs pompasını alayım artık diyorum ya ben ne alsam aldıktan sonra indirime giriyorE bebekte emzirme ürünlerinde indirim var ama gidemiyorum hiç yoktan göğüs kremi ni felan alırdım akşam bir olsun da bakalım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?