2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Annem yine bebeğe bir şeyler dikmiş,akşam Fotoğraf gönderdi

Lila olan yerde oynaması için,alt açma, misafirlikte yatıracak yer vs olarak düşünmüş yastığıyla birlikte yapmış.

Pembe ayıcıklı olan da pazen battaniye ve yastığı

Süslü olan yastık da takı yastığı

Bir de omuz örtüsü yapmış pembeden

Eklentiler

• 877A5C2C-BC3C-48E2-A318-1AC322FDC11D.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 61
  • E75A35AE-2F54-4878-9F12-0EEA1CCCB579.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 592C4C84-70FB-4B5F-AA84-707D7692FFA5.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 12440D68-CE0E-4B73-82FB-C9B78FAEA52F.webp
    50 KB · Görüntüleme: 71
  • 539E81A3-41E7-435B-9DD3-D251D49486DE.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 56
  • C8991B5B-9A9E-4061-A6DD-7EA23487CD32.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 56

Benim kızım da hemen hemen aynı kiloda ama doktorum şekerden hamurişinden uzak dur bebek şişmesin normal doğumu zorlaştırmasın dedi. Kilo aldırmak yerine sağlıklı beslememiz gerekiyor. Ben 7 aylık 1900 gr doğmuşum. Ama küvözde bile kalmamışım. Bebek alacağını alıyor zaten anneden. Kiloya takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Doğumun kolay olması için kiloyu kontrol altında tutmakta fayda var

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için Hastaneden tekrar aradılar salı günü ultrasona gireceğim bebeğin gelişimini kontrol etmek için. İçimi rahatlattınız umarım herşey yolundadır
İçini ferah tut canım ben inanıyorum gerçekten salı günü güzel haberlerle geliceksin
Bembeyaz olan bence kuzum

Güle güle kullan canım çok güzel
Bende onu tercih ettim kuzu p.tesi sipariş veririz artık araya hafta sonu girdi :)
Kızlar 29 haftalık bebek kaç gram oluyor arkadaşım ın bebeği iki gafta geride imiş internete bakmış ger sitede farklı gram yazıyor dedi
Canım arkadaşın neye göre kime göre kıyaslama yapıyor.
Her insan farklı olduğu gibi her bebeğin gelişimide farklıdır.
Hiç nete bakıp kafasını karıştırmasın

melike222 kuzum herkesle aynı görüşteyim diye ayrıca yazmamıştım beyaz diyorum bende :)
Ama uyum sıkıntısı olur gibisinden düşünüyorsan ilk resimde hiç kötü durmuyor.
Bende tercihimi beyazdan yana yaptım kuzu :)
Çoğunluk beyazdan yana oy kullanmış,bu ara çok zor karar veriyorum.
Neden acaba anlamadım gitti

Güle güle kullanın canım sağlıkla hepsi de çok güzeller

Beyaz güzelmiş 3. Olan bu arada hepsi burda indirim başladı aynı ürünler var sanırım bak mutlaka
Çok sağol canım bende tercihimi beyazdan yana kullanıcam :)
Bu arada indirim için teşekkür ederim kuzu tekrardan bakayım fiyatına ❤
Canım anneciğinin eline emeğine sağlık hepsi gerçekten birbirinden güzel ve kullanışlı olmuş
Güle güle güzel günlerde kullan ❤

Aynen canım fiyatlar almış başını gitmiş
Gözün mü korktu kız 2.çocuktan

Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım :)
Kızımı bi doğuriyim iki üç Allah ne verdiyse diyorum Kayınvalidem de hele bunu bi doğur doğumhanenin duvarlarına söz vereceksin bidaha doğurmucam diye diyor (eşimi 3 günde doğurmuş o yüzden bidaha istememiş kayınpeder isteyince 12 sene sonra görümcemi doğurmuş o da 7 aylık 1200 gr doğmuş kadının doğum hikayesi fena yani)
Rabbim nasip ederse 2.yi istiyorum ama bakalım kızçeyi 9 senede zor bulduk

Sende benim kafadansın :)
4 tane düşünüyorum Allah nasip ederse
Kayınvaliden o kadar korkmuş demekki dile kolay 12 sene sonra 2.çocuğu doğurmuş :)
Donmuşun var mı canım yoksa sil baştan tedavi mi olucak 2.için

Aynen öyle canım. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Ben bebeği 1000 gram olan arkadaşa yazdım. 2 hafta geriden geliyormuş zayıfmış bebek. Olabildiğince muz süt ceviz yeşil sebzeler iyi kilo aldırıyor bebişe hemde sağlıklı

Rabbim gönlündekini versin canım. 4 olmasa da en azından 2.yi istiyorum. Maalesef donmuşum yok keşke olsaydı 3 tüp bebek tedavisine de hep sıfırdan başladım Bizim embriyolarda genetikte problem oldu hep birer tane kaldı onlarda transfer oldu. Hayırlısıyla bi kızımı doğuruyim emzirme sürecim bitince en azından gidiyim dondurtuyim hazır da dursun diyorum. Malum yaş 30 olucak yumurta kalitesi kötüleşmeden yedekliyim diyorum Senin var mı donmuşun

E bebekte emzirme ürünlerinde indirim var ama gidemiyorum hiç yoktan göğüs kremi ni felan alırdım akşam bir olsun da bakalım bari.
Ben de gidiyim göğüs pompasını falan alıyım geliyim diyorum ama bakalım yoksa bu kararsızlıkla hiçbişey alamıcam ne çocuğuma ne kendime.

İnşallah canım Rabbim cümlemize gönlünden geçeni nasip eder
Yok canım bizimde embiriyolarda sıkıntı olduğu için toplanan sayısı çok,döllenen sayısı az oluyordu.
İlerleyende 2-4 tane oluyordu.
Toplanan sayı çok olduğu için benim hiç taze transferim olmadı,hepsi donmuş tranaferiydi.
Bizimde 2.çocuk için sil baştan tedavi olucak nasip olursa bende emzirmeyi kesince hemen tedavi düşünüyorum
Benim niyetim doğumdan sonra falan hiç korunmamak
Dondurma işini iyi düşünmüşün canım benimde yaş 30a doğru gidiyo

Bende de yumurta çok toplanıyordu döllenende çok oluyordu ama genetiğe gönderdiğimizde sağlıklı hep 1 tane geliyordu
Embriyolarda anamoli çıktığı için korkuyorum ben açıkcası biraz normal yolla denemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…